63345
-
TomStorm #59731 Semmibe inkább,így visszatérve kicsit a dologra-.-
Szánalmas komolyan,hogy milyen pénzeket kérnek a több éves lepukkant konfigokért.
Lassan ott tartunk,hogy adják szinte új árakon mert ő modernebb gépet akar venni.
Tartsa meg mindenki,inkább összegyűjtök egy ütős konfigurációra.
Csak ennyit akartam úgyhogy egyelőre nincs Gíldwars:)) -
BlazeH #59730 Akkor viszont guildet keresek :)
Pike Squen squaren vagyok, napi 1-2-3 órát tudok játszani és representet tudok nyújtani.
18 már régen elmúltam. Későbbiekben szívesen részt vennék guild missionökben, eventekben is.
Jelenleg egy 12-es szintű Sylvari necrom van. -
#59729 minél hamarabb, annál jobb. A pvp pedig teljesen független a pve-től. Igazából csak a karaktered professionje marad meg, ha bemész mistbe :) Sok dolog van, amiért érdemes guildbe állni, a guild ad bónuszokat fejlődésre is pl, és vannak olyan personal missionok, amik egyedül nagyon nehezek. -
BlazeH #59728 Sziasztok,
A héten kezdtem a játékot, 12-es szintű a necrom. Mikor érdemes guildhez csatlakozni?
Már most keressek, vagy inkább majd 80-as szint után?
Először mindenképp a personal storyt szeretném egyszer végigtolni, addig nem nagyon vennék részt guild missionökben, vagy pvp-ben. -
#59727 amúgy Jason még mindig megválna az accountjától+tok és a könyvtől, ha kell valakinek írjon :) -
#59726 Az igazság az, hogy akármennyire is próbálkoznak, jelentős javulás már sosem lesz, ezt ők is tudják ezért van wvw/pve culling. Maga a játék meg leszarja, hogy hány magod van. valamelyik nap próbélgattam és lekapcsoltam róla 2 magot, eredmény ugyan az volt, órajel számít neki -
Strayhand #59725 Teljesen random, hogy milyen konfigon hogy fut. Nekem i5 3570-nel is lemegy tömegben (mondjuk szerintem a "jól fut" az 40 FPS fölött kezdődik). De szerintem folyamatosan dolgozgatnak az optimalizáláson, nálam pár patch-csel ezelőtt a world bossok 10-15 FPS-sel futottak, most bőven jobban mennek, és bár WvW-re ritkán megyek, legutóbb az is elég jól elfutott (nekem inkább az a problémám a tömeggel, hogy a sok effekttől nem látni semmit, sokszor pl. elvesztem az egérkurzort, és 1-2 másodpercig azt keresem, meg nem látni merre néz a boss meg mikor castol ilyenek...) Viszont más meg pl. ugyanakkor tapasztalt romlást, mint én javulást... Szóval leginkább szerencse kell hozzá, hogy a konfigod tetsszen a játéknak... -
aknakukac96 #59724 Attól, hogy akad valakinek a WvW még nem feltétlenül van gyenge gépe, sőt.Nekem is, Jason-nak is 6 magos AMD-nk van, ami ha nem is felsőkategória, de mai játékokat gond nélkül viszi, de a GW2 már gondot okoz.Sajnos a játék csak 4 magot használ ki, azokat sem 100%-osan.Ha normálisan lenne optimalizálva a játék és kihasználná mind a 6 magot, vagy legalább 4-et, de azt 100%-ban, akkor jelentősen javulna a helyzet szvsz. -
#59723 Szerintem hiába van egy ilyen laptopod, WvWn így is úgyis leesik 20 fps alá. -
constellus #59722 Nekem egy 2 eves alienware leptopom van, akkor azthittem kibirja sokaig ezzel a teknikaval de ugylatszik megse. Ahoz viszont nem eleg gagyi hogy lecserwljem 1000£ ~- er.. Viszont csalodtam benne.. Az e billentyu hamarabb szetment ( belul lekopott a gpmb) mint wasd pedig azokat se kimelem :D -
#59721 ha valaki vonaton akar max grafikán játszani, akkor nélkülözhetetlen :) -
#59720 Ennyi pénzért olyan asztali gépet lehet venni, amiben mindenből a lehető legjobb van. És még marad is lóvé egy monitorra. El nem tudom képzelni, h milyen marha vesz ennyiért laptopot... -
#59719 Ezzel már nem lenne gondotok, vagy mégis? :) -
#59718 leegyszerűsítve:
Azért akad mert a laptopba szerelt i5 vagy akármilyen hasonló nevű proci nem ér fel[Nem megegyező] egy asztali i5 processzorhoz, nem részletezném hogy miért nézz utána ha annyira érdekel.
VGAról ne is beszéljünk, nem csak az számít hogy hány GB-os.
Mai játékokhoz[Nagy felbontáshoz] való laptop manapság olyan 400-500.000 Ft-nál kezdődik.
Asztalinál fele ennyi pénz sem kell hozzá, de viszont a laptop hordozható és praktikusabb és nem fogyaszt olyan sok áramot. -
constellus #59717 Nwkem i5 van alaptopomba viszont world bossokon 10fps low-mid graphon, fingom nincs mi baja lehet, mas jatekoknal nincs baj, lehet az a baj nallam h csak 1 gigas a video kartya, kah es 8giga ram.... Szerintetek nem eleg az 1 giga videokartyaba? Elegge irritalo h van amikkor csak szaladgalok es 20 fps.. -
Dobronski #59716 melyik i5? -
geristar #59715 Nekem i5 2,5 8gb ram 560ti a gépem, de zerg közben nekem is nagyon leesik az fps. Elég gáz sztem... -
TomStorm #59714 Na még egy kis megerősítés kezdem jobban beleélni magam,köszi:)
Ja és nálam is valami ilyesmi felbontás kell majd legyen mert 1024×768 nem lesz jó Pc-vel a Tv-hez mert 16:9-es -
Nephin #59713 Ennél sokkal rosszabb gépem van (C2Duo, Radeon 4670) és csak WvW-n akadt nagy zergeknél, majdnem minden fullon, 1280*1024-ben. -
TomStorm #59712 Hát ha eladod a jelenlegit és megveszel valami jobb fajtát i5 szériából akkor ár/teljesítményre kivetítve szerintem jól fogsz járni vele -
#59711 hát ha zergben nem kell lehúznom a modelleket és látom is, hogy mit ütök, mellé 30 fps, már rohadt boldog leszek. -
TomStorm #59710 Mert már nincs meg,jó pínzt kaptam érte:))
i5(3570K) se volt valami fényes,mondjuk 30 Fps azért megvolt(zerg)de akkor is a legerősebb proci volt amin futattam a játékot.Lehet mondjuk azóta javítottak rajta.1-2 hónapja nem játszottam.
Annál az X4-nél viszont jobb lesz de csodára ne számíts:-) -
#59709 mennyibe veszed? -
TomStorm #59708 Na ez így nem hangzik viszont rosszul!
Medium/Low mondjuk nekem jó lenne mert Plazmával javítanám a képminőséget,hát lehet rámegyek.Ha nem jön be akkor max eladom majd,nem sok pénzről van szó.. -
#59707 Ja értem, hát nem tudtam, de akkor miért nem tolod a fullos pcn?
kiserik:
Hát nekem hd5770 4gb ram x4 965be (3.4) van, akármit csinálok, ha WvW/world bosson nem huzom le a modell minőség valamint mennyiséget, befosik, de még úgy is leesik zerg v zergnél 20 alá képrdés nélkül
karácsonyra meglepem majd magam egy i5el, arról valakinek tapasztalata zergben? -
TomStorm #59706 Milyen trial-t?Megjelenés óta megvan a game van már 2 maxos karim is meg a többi,persze ezt nem tudhattad:)
Lett volna ez a kis masina olcsón és gondoltam konzolozás mellett rámennék ismét GW-re kicsit.
Mindig fullos PC-vel játszottam GW2-t ez miatt nincs fogalmam,hogy szerepel kisebb kategoriás géppel -
#59705 Nekem amim van: AMD Phenom II X4 920 (2,8), HD 4870, 4GB ram. Minden körülmények között fut simán, wvw nagy csaták kivételével medium beállításokon (tehát szép is). WvW nagy csatákon jobb levenni low-ra, de így meg se reccen 1680 x 1050 felbontáson.
Nem tudom a tied erősebb/gyengébb, de aki ért hozzá, annak irányadásnak jó :D -
#59704 én egy 5770en ugyan azt az fpst kapom 1600*1200ban mint 1280*1024ben, proci kell neki de nagyon csúnyán.
esetleg várd meg a következő trialt -
TomStorm #59703 Akkor lehet inkább hagyom.Csak gondoltam 1024×768-ba lehet esélyem így Tv-re kötve.
Azért köszi de még átgondolom -
#59702 Hát tömegben sztem eléggé csukladozna (vagyis a játék 90%ában) -
TomStorm #59701 Hali.
Szerintetek i3 2120,Hd 6750,4Gb ram és egy Plasma TV-re rákötve elfogadhatóan futna GW2?1024×768 felbontáson!
-
cactuarjumbo #59700 Köszi szépen! -
Kryon #59699 A radeon hd 8670 már elég hozzá, intel hd 4000-el nem próbálkoznék, az szerintem gyenge hozzá.
hd 4600 már talán elég lenne. -
#59698 Állítólag az első két helyezett szerver játékosai kapnak még valami finishert is, valahol olvastam ilyet, de zöldet és kéket tuti kapunk... -
Oriza #59697 Most épp 2 órája várok... -
Strayhand #59696 Két zöld meg három kék.:P -
#59695 és arról tudni már valamit, hogy mi lesz a reward? -
#59694 valószínűleg másodikok leszünk gold ligában. queue 0 és 1 óra között ingadozik -
#59693 Pikenen milyenek a queuek? Valamint hogy álltok? -
cactuarjumbo #59692 Sziasztok! Notebook vásárlás előtt állok, kiszemeltemben egy core i5 + intel hd4000 van. Ez elég lenne a GW2 futtatásához közepes beállításokon (WvW-t leszámítva)? Tudom, hogy nem épp játékra tervezett konfig, de minimum gépigénynek hd3000 van megadva, szóval hátha:) Másik kiszemeltekben radeon hd 8670 / 8570 van, szóval ha valakinek ilyen van, az se tartsa magába. Ha van itt, aki laptopon játszik, attól szívesen várok tapasztalatokat, mert szeretném nagyon kipróbálni már a játékot.:) Üdv: Cactuar