Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mc Wolfy
biztos jó, de altruist heal tök fölös, meg a magam részérõl jobban preferálom a hosszan tartó buffokat.

Never underestimate the power of the dork side!

http://www.youtube.com/watch?v=8Au3E6nDr1Y

És ez?
Mc Wolfy
ja és rúnák: 4 altruist és 2 monk. +30% boon duration wooot

Mc Wolfy
nekem egyik se nagyon tetszik 😄
én egy 0/0/20/30/20-as buildet használok. páncl és fegyver az invaider, az ékszerek pedig power, health, healing power. altruistic healingre sosincs szükségem. értem én hogy nagyot healel, de szerintem tök fölös.

kiserik
Menj egyedül. Amint elkezdõdik, azonnal menj a sziklákhoz, ahol a mortarok lesznek, és ne támadjon meg senki, és te se senkit. Az elsõ tolvaj lopja el az elsõ adag kincset, majd mikor jön a második adaggal, akkor öld meg (he lehet messzirõl), hogy ne támadjon meg más. Ha jól csináltad, akkor csak az az 1 tolvaj fog spawnolni, így csak azt kell ölni és 7 perc laza ácsorgással kb 12 öléssel kész is a T4 😄

Próbáld meg egyedül, én úgy csináltam. Van is video youtubon róla, lényeg h nagy dmg, meg stun,cripple,imm ilyenek legyenek
valaki ezt a nyamvadt Ellen Tier 4et végig tudta vinni?? csak én nem találok értelmes partyt?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

És érdemes a healing poweres gear? Mert elég keveset számít, lehet h jobb lenne helyette még vitality/toughness?
Inkább a support. Azzal is bemehetsz a tömeg és még supportolod is a társaidat. 😊 sõt tovább is bírnád mint egy olyannal ami DPS.
Sziasztok,
Guardianba kérnék kis segítséget, h van két buildem amit csináltam 80ra, és h melyiket lenne érdemes használni, kisebb-nagyobb változtatásokkal? Szóval Pve fõleg dungeonok, de leginkább wvw-re használnám.
egyik
másik

Egyik az support, a másik inkább tömegbe bemegy és dps.
Szerintetek melyik a jobb? És amelyik jobb azon mit lehetne még módosítani?
Jó játék. De én már nem tudnék vele játszani így GW2 után 😊
Terensz
Én csak hallottam róla. Híresen balanszoltak a kasztok. Egyszer kipróbálom.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Én magam is Lord of The Rings Online-oztam. Az egyik legjobb MMORPG játék lett a szememben! A hangulata oda-vissza ver! 😊
Terawatt
Lotro f2p bevezetése után többszörösére nõtt a bevételük és a játékosok száma is nagyon megnõtt. Lotronak a f2p rendszere olyan szerintem, hogy ha nem egybe veszel meg nagy packba dolgokat akkor a játék alapárának többszörösét kifizeted. <#idiota>

@MaRee: nagyon brutális amit mûvelnek. Annyi tartalom van benne, hogy nulláról akarnál mindent felfedezni, akkor nem kevés idõ kéne hozzá. Persze szerintem ennek van ára is, mert az a nagy terület elnyeli a játékosokat. (Elméletileg, népes szerveren nem lehet gond.)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

kastil
csak az f2p-re váltás még ha sikeressé is teszi, nem feltétlen jövedelmezõvé (legalábbis nem annyira és a kapzsi gcik nem kapnak annyit)

érdekesnek azt tartom nagyon, hogy a gw1-et nem tették teljesen ingyenessé item shoppal (nem tudom már mi volt a neve) ingyenes accot nem lehetne gw2höz csatolni csak ha megveszik azt kész, még mindig több menne be nekik az itemshopból mint a semmibõl, kamadanban van vagy 50 ember max azok is csak valszeg gw2 homra gyurnak, többi város full üres

És milyen fasza kis játék lett, pedig már az sem mai darab, mégis lassan az ötödik kieg. jön hozzá. Ebbõl is látszik, hogy legtöbb játéknál a f2p-re való váltást akármilyen gáznak is tartják egyesek, nagyon jót tesz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Terawatt
Az legtöbb esetben sikeres. Lotro anno elsõk között nagyon nagyot kaszált.

Én nem mondtam, hogy haldoklik a GW2, csak számokat mondtam. SWTOR is elég jól el van most, jót tett neki a f2p.

Terawatt
Varianceosként is azt tapasztalom, hogy nincs gond. Az természetes, hogy a játékosok egy része eladja az accot. Ismerek nem egy olyan társaságot akik MMOról MMOra vándorolnak és sokáig én is ezt csináltam. Guildünk is többszöri rostálás után kb 280+ fõt számlál és már amibõl a barmok rég kiestek. (Ez nem garantálja, hogy van 1-2 még. <#zavart1> )

kastil
most kajak ezért elõfizettél?😄

Most komolyan ezt raguzzuk oke... Szoval most a wowban csaszkaltam kicsit, a serverek amin a karijaim vannak, amikor abba hagytam nagyon nepszeruek voltak most - olyan erzesem volt mintha singlet jatszanek kovetkeztetes.... nincs. A friend listambol 1 ember sem volt online 1x sem atlag utolso belepes 1 ev felett volt ezen tenyleg meglepodtem igen hosszu lista.

kastil
Azért ugye az sem mindegy, hogy mi a szerverek limitje, (ami valszeg nem sok, ahogy a zonáké sem, mert kb 100 embernél már overflow és foslag van)

PiszkosFred
Ez egy jatek, a szorakozas egy formaja, nem hazassag, hogy egy egesz eletre szoljon. Csak itt paran azt hiszik, ha megveszik a jatekot, akkor onnantol 24/7-ben kell(!) vele jatszani eveken keresztul, anelkul, hogy megunnad, mert ha nem, akkor az bukott/halott/stb. Baromsag. Ha megunod, akkor menj, jatssz massal, majd fel ev mulva visszatersz, es ujra szorakozol vele egy ideig. Egyetlen egy mmot sem lehet vegtelensegig "tolni" nonstop, csak ha valaki nagyon elvetelmult, vagy kinai farmer.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amúgy meg van bõven játékos a Guild Wars 2-ben.
A szerverek populáció "mérõje" is ezt mutatja! Nincsen semmi gond a Guild Wars 2 játékosállományával.
kastil
új, de nem feltétlen marad hosszú távra

pvp bol kiindulva rengeteg az uj jatekos, szoval hiaba szajkozzatok, vagy szeretnetek semmi gond nincs a jatekos allomannyal.

Amíg van kivel eventezni, wwwzni vagy spvpzni és élvezem a játékot, addig pont leszarom, hogy hányan adják el az accuntjukat sg-n vagy bárhol.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Mikor lehetne azt mondani egy játékra hogy haldoklik ? Ha az átlag online játékosok 50.000 alatt lennének.
De még az sem jelentené azt hogy haldoklik elég megnézni az EVE-t... évek óta el van a maga 50.000 átlag online játékosával.
kastil
De ez a lényege az egésznek, nem csak sg accountokkal történik ez, nem csak hivataloson, van aki le se szarja, kilép a faszba és bevágja egy sarokba, dehát ez az, nincs 1 éves se a játék, egy csöppet mintha forgalmasabb hely lett volna ez IS a kezdeteknél, mikor még nem volt tudva milyen kevés a game. nem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy sg csak egy példa a rengetegbõl

Hol mondtam én ilyeneket...? De az, hogy az sg.hu-n mi történik pár darab accounttal, az aztán tényleg hivatalos statisztika. Te nem érted, hogy nem vagyok elfogult. Felõlem akár meg is bukhat a játék. Mert ez csak egy játék. Te vagy az, aki túl komolyan veszi ezt az egészet.

@MaRee, a WoW hivatalos fórumain is ez a helyzet, mióta világ a világ. Tudod, a WoW is haldoklik, ráadásul már vagy 7 éve. Az SWTOR már meg is halt. Muszáj ezt a haldoklást minden MMO-nál elõvenni..? Rohadtul unalmas már.
kastil
tökmindegy mit mond neked az ember, mert gw2 az isten és az egész világ ezt tolja. nem érted amit ugatok neked, ezért is mondtam, hogy a hivatalos staatisztikába is belekötnél, elfogultság rulez

Hivatalos fórumokat is olvasgatva tényleg ez a tendencia inkább a jellemzõ, többen unják meg, mint ahányan jönnek. Kb 1-1.5 millióra saccolom én is max az aktív játékosok számát.

kastil
gondolom arra ne is számítsak, hogy eláruljátok a nagy titkot.

Értem, szóval akkor kijelenthetjük, hogy a játékosok 60%-a abbahagyta, mert az sg.hu-n öten eladták az accuntukat, és csak ketten vettek. Okké...
Mc Wolfy
rosszul csinálod 😄 nálunk srácok összeálltak 3-4-en és 2 hetente kiszednek egyet. megfelelõ dungeonokba kell menni, megfelelõ cuccokat kell bedobni forgeba stb. lehet farmolni, csak okosan.

kastil
de nem lehet farmolni 😊 nincs értelmes drop, antifarm code. fél év kínlódással teli gyüjtögetés meg egyetlen egy rewardért a végén, háát. de ja, terv (volt) a twilight

Mc Wolfy
ha farmolni akarsz, szedd ki legendarykat. vagy bizniszelj tradingen precursorokkal. most hogy változtatható lesz legendaryk tudása, én is kiszedem a longbowt

kastil
oh ez a homos csipont is nagy wattafakk. kapsz armorokat, kapsz fegyvereket, aztán akkor kapsz még 500 acsipontot, mégközelebb téve az új rewardokhoz.

farmolni meg persze, hogy nem kell, azt hittem egyértelmû; nem farmolhatsz, vagyis lehetõséged sincs rá, mert mindent nerfelnek, csak hogy forintot válts goldra (ez a rendszer csak azért van hogy ne legyen annyi goldseller/bot. perszee)

Igen szépek és jók ezek a living worldos patchek, de engem pl nem tud lekötni az ugrabugrálás se semmi ilyesmi. Jó dolog viszont, hogy az eddig felesleges achievement rendszert végre kicsit átalakították és adnak mostmár rewardokat, mert eddig semmi értelme nem volt acsizni, nem úgy mint wowban.

Mc Wolfy
2 hétre. 2 hetente jönnek új dolgok. aki meg nem szereti pvp-t, wvwt, annak egy idõ után tuti unalmas, azért az teszi ki játék felét kb. aki egy dologra szeret farmolni, annak gw sosem fog bejönni, ez a játék nem a farmról szól, és remélem soha nem is fog. 3 nap alatt fölhúztam egy guardiant max szintre, minden maxos cucca megvan. másik karimnál összejött annyi cucc, hogy ezzel csak végig kellett járnom a vendorokat, merchantokat és kiváltani a maxos settet.

Igen, ez a baj ezekkel a tartalmakkal hogy berakják õket, mindenkinek tetszik - majdnem mindenkinek - csak iszonyatosan rövidre csinálják õket... pedig meglehetne úgy oldani hogy egy-egy ilyen hónapos tartalmat felosztani négy hétre... elsõ héten is lenne valami... második héten is és így tovább... és a negyedik hét hétvégéjén pedig valami finálé. A másik gond meg az hogy aki egyszer lemarad ezekrõl az eseményekrõl az nem tudja õket már megcsinálni.
kastil
Ezzel nem is vitázom, csak ideje lenne már valami maradandót alkotni, nem 3 nap alatt halomra unható 1 hónapos contentet, ez az új JP map is hihetetlen jó moka volt az elsõ napon mikor asszonnyal összeszedtük a kristályokat 1 óra alatt. második nap is jó volt még, amikor visszamentünk sprintre, azóta csak merchant miatt mentem oda, meg most szavazni, meg másik 1 óra alatt megvédeni a kincset a kalózoktól soloban t3ig, mert 5en rohadtul felsokszorozta a hpjukat.

ez azért 1 hónapra elég kevés tartalom

A Guild Wars 2 egy olyan játék amire lehet azt mondani hogy "gyerekcipõben" jár még. Nem is tudom talán nyolc hónapos ? Ha azt nézzük az elmúlt nyolc hónap alatt nagyon sokat fejlõdött... jó sok dolog került bele fõleg az utóbbi updatek nagyon jók. Az új SPVP pályákról nem is beszélve. Jöttek a kalózok meg még egy rakat más jó dolog. Most itt vannak a választások... ez is egy jó dolog. Lehet érezni hogy él a világ! WoW-ban egyedül a MOP-os terülekre tudom azt mondani hogy van ott valami... amitõl látszódik hogy él de a többi ? halott terület.
Én nem védem se a WoW-ot se a GW2-t... én csak azt mondom hogy a GW2 még gyerekcipõben jár de ahhoz képest hogy nyolc hónapos játék nagyon sokat felmutatott.
Nem is adnám el az accountot... de a társaságért játszom így megyek én is vissza WoW-ozni.
kastil
jobb a segge, csak kezdem belátni, hogy ez nem elég

Nem kell kirúgni senkit,nekem kell kölcsön adni
kastil
Sokkal inkább Gw1 színvonalat vártam, ami jobb volt a WoWnál, de még azt sem üti meg, közelébe sem ér.

az sg.hu accountok meg miért ne számítanának? csak egy töredéke annak, ami van, itt is ugyan olyan átlag emberek vannak, mint máshol, és bizony az elmúlt egy hónapban 5 eladó account volt, 2 jött helyette. gondolom a hivatalos statisztikába is belekötnél.
Szóval sem mondtam, hogy a Gw2 szar játék, vagy hogy nem érte meg a pénzét, nagyonis megérte, mutatott valami újat, faszát, de sajnos minden csoda 3 napig tart ugye, és most nem igen tudom, hogy mihez kezdjek vele.

Akkor most akinek szõke barátnõje van, az rúgja ki, és keressen egy vöröset? De amúgy te vagy az, aki a szõkével lóg, miközben folyton panaszkodik, hogy a vörössel több dolgot tudna csinálni...
Az sg.hu-n beírt account eladások semmit nem jelentenek, ilyen alapon elmondanám neked, hogy a WoW nemhogy haldoklik, de már rég élõhalott. Amikor 1,5-2 éve abbahagytam, már az elõtte lévõ vagy egy évben semmi értelmeset nem tudtam csinálni, mivel nem volt ember se raidre, se rated bg-re, mindez Arathoron, ami régebben egy virágzó "magyar" szerver volt, 3 guild halt ki alólam az inaktivitás miatt, miután odamentünk a kis guildünkkel hogy majd ott milyen jó lesz, mert sok ember van. Orgrimmar egy szellemváros volt. Faszán lehet dobálózni azzal a 8 millióval, de ennek a nagyobbik fele kapásból ázsiai, a kihalt szervereken meg nem nagyon látszik hol vannak ezek a milliók.

Az, hogy te többet vártál a GW2-tõl, a te bajod... Én azt kaptam, amit vártam, mert nem voltak felfokozott elvárásaim. A fanboyozást hagyjuk, nemrég 2 hónapig nem léptem be a játékba. Egyébként azt próbálom magyarázni, amit Ashyn, hülye is voltam, hogy megint belementem a hasonlítgatásba. Nem érdemes összehasonlítani a két játékot, hónapokkal a megjelenés elõtt ki lett kommunikálva, hogy ez más lesz, mint a WoW. Nem ugyanaz jobban, többet adva, hanem más, pl. kerek-perec megmondták, hogy raidelés nem lesz benne, de ettõl még hónapokig sírtak a fórumokon, hogy hol a raidelés, meg hogy hol a trinity meg ilyenek (nyilván most nem rólad beszélek, csak volt egy csomó ilyen)... Az egy dolog, hogy bizonyos dolgokat máshogy szeretnénk egy adott játékban, de egy csomóan egy teljesen másik játékot akarnak belelátni és formálni belõle... A Borderlands 2-re is kiadtam már annyi pénzt (és tervezem megvenni a kiegeket amik jönnek), mint a GW2-re, most akkor kezdjem el szídni a Borderlands 2-t, hogy nincs benne raidelés meg rendes pvp, mert hogy jön a Gearbox ahhoz, hogy nem MMO lett a játék, ami évekre leköt?

A WoW egy jó játék, de ha már meguntad, hogy várod el, hogy a GW2-t ne und meg egybõl, ha ugyanúgy állsz hozzá? A GW2 egy ilyen játék, amilyen, egy fantasy TPS massively multiplayer támogatással, nézd az ár/érték arányát, ahelyett, hogy folyton visszasírod a WoW-ot. Vagy menj vissza WoW-ozni, senki nem tart vissza. Vagy hasznosítsd a szabadidõdet máshogy, amit a GW2 pluszban ad neked a WoW-hoz képest.😊 Félig üres/félig tele a pohár ugye...
kastil
én szeretem a szõkét és a vöröset is, arra amire kell pont megteszi mindkettõ. viszont a szõkék köztudottan butábbak, csak erre a többség azt mondja; bs

Ez így igaz. 😊 Mindkét játéknak megvan a maga szépsége és hibája.