Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
tessék, itt az accountom jelszava: someone

Kata
Csak simán Guild Wars/Gw.exe van a parancsikonnál.

[/cserf][/fülünyúl]

Jobb klikk az ikonra, properties, a Gw.exe utan. Van valami utasitas a repair data-ra, de most nem ugrik be mi az. Mindenesetre ha van ott valami idegen, torold ki.

Lehet hogy egyszer beirtad a parancssorba a es ottfelejtetted?

Carlos
Nekem még egyszer sem csinálta.

Þór vígi þessi rúnar

nekem nem csinálja

Kata
Ki lehet kapcsolni ezt az állandó repairing data archive-ot? Egyáltalán mi értelme van és miért csinálja minden másnap a GW indításakor?

[/cserf][/fülünyúl]

Nightfall megjelenés után beteszem én is az enyémet 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Carlos
😄

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Rendben akkor ugy fogalmazok h remélem lesz akkora mázlim, mint a Factions esetében, h mikor bementem a boltba már ott sorakoztak a CE-k 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Sajnos ez nem az Anet-en múlik.
Hajó -> kamion -> Amextec -> viszonteladók.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát lehet ja. Énis azzal toltam a Faction-t amig nem volt CE.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
ui.: naggyon remélem h tévedsz 😄D és Anet ismét nem hagy minket kockákat cserben <#nyes><#nyes>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
az gáz 😞( , bár hogyha ezzel a pre-release cuccal 1hétig még lehet tolni akkor nincs gond 😄

Carlos
Most nem lesz!
De jó lenne, ha tévednék, ill. nem úgy lenne, ahogy mondták, hogy lehet, hogy lesz!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
mért? én a faction CE-t is megjelenés napján vettem... besétáltam mammutba 576-ba és ott várt egy nagy kartonnyi CE xD

spatz
Pre-order Borito:

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Carlos
naggyából igen!
Azzal a kivétellel, hogy 27-én biztos, hogy nem lesz CE.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
bocsi de már kezdek én is belezavarodni, megveszem ezt a pre-release bonus pack-et amihez jár +1 karislot( asszem kb 7k körül van), majd ha megjelenik 27-én a CE beviszem ennek a bonus pack-nak block-ját és már csak 7k-t kell kifizetnem, h megkapjam a CE-m?

elöre is köszi a választ, ugyanis eddig nem nagyon érdekeltek a bonus cuccok viszont a +1 karislot nagyon vonzo 😛

oh értemmár , igy azért korrekt már megijedtem hogy egyik kedvencemet lekell törölnöm a másik érdekében :]

Saint of Underworld N/Me

btw jo a banner :]

Saint of Underworld N/Me

Carlos
Ja, TÉK!
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Az NF +2/4 slottal jön, úgy, ahogy Factions, és aki most megrendeli ez a preorder pack meg +1-et kap pluszba

Faki
Hát remélem +2slot jön az NF-el...

na ne mar , remelem ez nem igy lesz

Saint of Underworld N/Me

Carlos
Tuggyafene. Meglátjuk. Holnap hozza a futár. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Haat, a preorder hatso boritojan ez all a pre release bonus itemek kozott:
"additional character slot for yout Guild Wars Nightfall account"
szoval ez egy preorder bonusz, he nem veszed meg, nem jar.

Carlos
Én egy hétre emlékeztem by cd galaxis.
Amúgy szerintem azt az egy slotot a normál játékban úgyis megkapjuk. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Jol emlekszik, de neked is igazad van. Nem hetekrol volt szo. Nekem 3 napot kesett a CE by CD Galaxis.
Ez a preorder most megeri, mivel jar hozza a +1 slot, nemcsak a CD meg a bonus fegyverek.

- az jó, én csak a karakter slotról hallottam eddig, amikor meg próbáltam megnézni nem gyõztem kivárni a 'connecting' végét. Majd rendelek pre-order serial key-t 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Carlos
Figy. Vehetsz szériaszámot a GW Shop-ban.
De én akkor már szeretek mellé kapni egy dobozt is, meg kézikönyvet, meg sok kis vacakot még. (CE)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem jól emlékszel!

Þór vígi þessi rúnar

- csak szériaszámot nem lehetne rendelni? Factionsból is hiába van meg a CD, netrõl hagytam letölteni amit akart
- ezt az online shopot annyira nem nézegettem, de ilyet sztem nyugodtan berakhatnának

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

SZEG007
Factions kijövetelénél ha jol emlékszem nem késett

Carlos
A preorder 6990. A játék majd ugyanennyi lesz.
A CE szokás szerint késik 1-2 hetet.

Þór vígi þessi rúnar

A mostani preorder az elõmegjelenési csomagra (pre-release bonus pack) vonatkozik, ami plusz cuccokat tartalmaz, semmi mást.
Majd a Nightfall preordere csak késõbb lesz, ami által lehet venni sima vagy CE változatot és tartalmazza a játékot.

dougO
Sztem most kicsit változni fognak a dolgok, mert ez már nem csak egy sima preorder. Plusz karislot is jár hozzá!!
Bár lehet lesz preorder is, ki tudja. Eddig mindig 28-én jelent meg a game és 27-én volt az early access, szal sztem inkább ezt találták ki preorder helyett, kíváncsi leszek az árára, nekem szimpi a csomag! 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Carlos
Van új verzió.
Találtam benne ugyan 2-3 bugot, de tökéletesen müködik!
Elöbb az applet-et inditsd el, utánna a játékot!

link

Þór vígi þessi rúnar

Köszi!

PreOrdert én mondom a cdgalaxison láttam most! De ha nem muszáj nem rendelnék onnan ( a szállítási ktset is megspórolva 😄 ), ha valaki már látott valamelyik másik boltban.
Ha megrendeled kiszallitassal, akkor egyszer fizetned kell a jatekot+szallitasi koltseget a preorder csomagra. Ha a sima verziot valasztod a megjeleneskor, akkor csak a postakoltseget kell fizetni amikor a vegleges jatek megerkezik, illetve ha a vegleges ar valtozik akkor azt is. Ha a CE-t, ertelemszeruen a kulonbseget+postakoltseg.
Ha szemelyesen veszed at ezeket valamelyik boltban (van mar valahol preorder pack?), termeszetesen nem kell postakoltseget fizetned, csak bemutatnod a blokkot amit a preorderkor kaptal. Es megkapod a jatekot.

Jah jut eszembe...meg lehet venni a PreOrdert mondjuk MMva vagy valami áruházban? Vagy meg kell rendelnem mondjuk cdgalaxis? :S
Én is hülye vagyok hozzá de lenne egy kérdésem...megveszem a PreOrdert...6990Ft!
És hol/hogy fogom megkapni a játékot hozzá? Elvileg a sima Gamera nem kell ráfizetni ugye? Szóval bemegyek valahova bemutatok valamit a PreOrderból( egyáltalánmit? 😄 ) és megkapom ingyé a sima Gamet?
Gondolom ugyanaz lesz mint korabban:

1 - megrendeled a preordert: Kapsz egy preorder csomagot, amihez jar a preorder key meg 1-2 extra, de a jatekot nem tartalmazza. Ezt csatolod az accountodhoz es megkapod a bonusokat. Illetve meg fogod kapni amint megjelenik a jatek. Ezzel el tudod kezdeni a jatekot 27-en, de lehet hogy 1 nappal korabban is, mint ahogy az a Factions eseteben tortent. Adtak meg 1 het turelmi idot hogy megkapd es csatold a vegleges kulcsot.

2 - Pontosan, ezt a kulcsot is hozzacsapod, igy meglesznek a preorder + a CE bonusai is.

EmThor
Carlos, Neked mûxik a g15 applet, nincs vele gond? küldd már át lécci emailben, thx! [email protected]

Enyém vot a második bejegyzés<#mf2><#mf1><#mf2> Mint már írtam ott is, megint nagyot alakítottál, vagy alakítottatok <#vigyor2> Nekem nagyon tetszik <#taps><#eljen><#taps>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

EmThor
1. oké én ehhez hülye vok: tehát megrendelem a preordert 8000 ropiért mondjuk. átveszem mondjuk október elején. lesz egy dobozom meg egy játékom.

2. megrendelem a CE-t, ekkor 14-8, tehát 6 ropit lerakok és vihetem a CE-t + még korábban megkaptam preorder extráit, jól értem?

thx 😄

Brigadeführer
Ha valamilyen oknál fogva esetleg guild nélkül maradnál, szólj és megfontoljuk azt a 700k balthazaros dolgot...<#crazya><#nezze>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

mer noob vagy
PvE ftw
dougO
Ez igen. Nekem tetszik. 😊 Szép flash munka!

Bár azt már látom, hogy engem nem vennétek fel a guildbe xD (nem mintha akarnék menni)

" Legalább 2 darab karakterrel végigvitted a játékot (Prophecies és Factions)"
15 hónap és kb. 1200 óra alatt még eggyel sem egyiket sem xD
Nem lehet 700.000+ Balthasar factionnel kiváltani a PvE részt? 😄DD *költõi*

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
eléken ritkán látni 😛 csak wammoknak szokott lenni (legrondább warrior armor szvsz) meg monkokon, ami tetszik az anecroé 😛