Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hajó -> kamion -> Amextec -> viszonteladók.
Þór vígi þessi rúnar
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De jó lenne, ha tévednék, ill. nem úgy lenne, ahogy mondták, hogy lehet, hogy lesz!
Þór vígi þessi rúnar
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
elöre is köszi a választ, ugyanis eddig nem nagyon érdekeltek a bonus cuccok viszont a +1 karislot nagyon vonzo 😛
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
"additional character slot for yout Guild Wars Nightfall account"
szoval ez egy preorder bonusz, he nem veszed meg, nem jar.
Amúgy szerintem azt az egy slotot a normál játékban úgyis megkapjuk. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ez a preorder most megeri, mivel jar hozza a +1 slot, nemcsak a CD meg a bonus fegyverek.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
De én akkor már szeretek mellé kapni egy dobozt is, meg kézikönyvet, meg sok kis vacakot még. (CE)
Þór vígi þessi rúnar
- ezt az online shopot annyira nem nézegettem, de ilyet sztem nyugodtan berakhatnának
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A CE szokás szerint késik 1-2 hetet.
Þór vígi þessi rúnar
Majd a Nightfall preordere csak késõbb lesz, ami által lehet venni sima vagy CE változatot és tartalmazza a játékot.
Bár lehet lesz preorder is, ki tudja. Eddig mindig 28-én jelent meg a game és 27-én volt az early access, szal sztem inkább ezt találták ki preorder helyett, kíváncsi leszek az árára, nekem szimpi a csomag! 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Találtam benne ugyan 2-3 bugot, de tökéletesen müködik!
Elöbb az applet-et inditsd el, utánna a játékot!
link
Þór vígi þessi rúnar
PreOrdert én mondom a cdgalaxison láttam most! De ha nem muszáj nem rendelnék onnan ( a szállítási ktset is megspórolva 😄 ), ha valaki már látott valamelyik másik boltban.
Ha szemelyesen veszed at ezeket valamelyik boltban (van mar valahol preorder pack?), termeszetesen nem kell postakoltseget fizetned, csak bemutatnod a blokkot amit a preorderkor kaptal. Es megkapod a jatekot.
És hol/hogy fogom megkapni a játékot hozzá? Elvileg a sima Gamera nem kell ráfizetni ugye? Szóval bemegyek valahova bemutatok valamit a PreOrderból( egyáltalánmit? 😄 ) és megkapom ingyé a sima Gamet?
1 - megrendeled a preordert: Kapsz egy preorder csomagot, amihez jar a preorder key meg 1-2 extra, de a jatekot nem tartalmazza. Ezt csatolod az accountodhoz es megkapod a bonusokat. Illetve meg fogod kapni amint megjelenik a jatek. Ezzel el tudod kezdeni a jatekot 27-en, de lehet hogy 1 nappal korabban is, mint ahogy az a Factions eseteben tortent. Adtak meg 1 het turelmi idot hogy megkapd es csatold a vegleges kulcsot.
2 - Pontosan, ezt a kulcsot is hozzacsapod, igy meglesznek a preorder + a CE bonusai is.
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
2. megrendelem a CE-t, ekkor 14-8, tehát 6 ropit lerakok és vihetem a CE-t + még korábban megkaptam preorder extráit, jól értem?
thx 😄
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
PvE ftw
Bár azt már látom, hogy engem nem vennétek fel a guildbe xD (nem mintha akarnék menni)
" Legalább 2 darab karakterrel végigvitted a játékot (Prophecies és Factions)"
15 hónap és kb. 1200 óra alatt még eggyel sem egyiket sem xD
Nem lehet 700.000+ Balthasar factionnel kiváltani a PvE részt? 😄DD *költõi*
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever