Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szal...
Az egyik az hogy ilyen nightfall pve eventen hogy lehet résztvenni?
a másik hogy mi az a preorder?
(én most CE-t szeretnék venni ha sikerül,és nem bénázom el 😄)
Destiny. The design is clearly ancient.
Ezt viszont nem értem, hol éri meg nekik...oké, hogy elõre freebe odaadják, de mi garantálja, h a teljest is ott veszed meg? (Mondjuk ha ilyen jó arcok, én tuti visszamegyek, csak legyen CE! 😊)
Valaki meg tudná erõsíteni, hogy neki is adtak Nightfall preordert freeben az 576ban vagy ez csak egy eladó átmeneti elmezavara volt? 😊
Nekem csak szerda-csütörtök körül lesz idõm ilyesmire, ha vki korábban megy és adnak neki, pls kettõt kérjen külön számlára, félek h elfogy^^.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Két dolog történhet:
1. nem lesz fórum, mert úgy tûnik nem éri meg, hogy legyen (avagy a hozzászólások egyre inkább a minõsíthetetlen tartalom felé haladnak és nincs jelenleg egyetlen aktív admin se a fórumon)
2. megmarad, de akkor elég sok minden meg lesz változtatva és a célja az lesz, hogy normális fórum legyen, ne pedig olyan mint a mostani, hogy olvashatatlan és értelmetlen hozzászólásokkal legyen tele. Szóval olyan lenne, mint eredetileg terveztem, csak akkor nem lett megvalósítva.
Elõre is köszi a választ!
gamertag: kenobita
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Amúgy beírtam a gugli-ba, hogy "55 hp monk" vagy "55 hp monk farm build" (már nem emléxem) és tadaaaa!
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ok hülye vagyok vagy valami...de két igent vagy nemet válaszolj már arra, hogy megvettem ezt a Nightfallt. GW elindít...ADD Access key...kód beíarva,...elfogadva...nem történve semmi!
Szóval a két kérdés...
1: jól csináltam?
2: ha nem miért nem? 😄DDD
u.i: A CDn az install client gombra nincs szükséged elvileg mivel nem most akarsz 1ször játszani a GWvel...ill. nekem hiába nyomok rá nem történik semmi!
18ezer találatból lehet csemegézni.
Egyébként mindenkinek érdemes látogatni a következõ oldalakat, illetve azok fórumait, akik GW-znek, sok nagoyn sok infot találhatunk:
www.guildwarsguru.com
www.gwonline.net
és a biblia:
www.guildwiki.org
Guildwikin fõoldalon van szép link a buildekhez, és mindegyikhez tartozik egy hejde kis leírás, hogyan is kell azt használni.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Na viszont mára elég volt, majd holnap.
ha magyar guildben lennék már mondtam volna a leadernek, hogy hívjon meg 😉
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Egyébként a magyar Guildek nem szitálnak, szóval nem kell külön mondanod, hogy pap vagy 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Érdeklõdnék merre található olyan magyar guild amelyik bevenne egy kezdõ papot?
Két napja van meg a játék egyenlõre lvl9 vagyok.Elkéne néha a segitség mit merre hogyan.Szóval minden apróságot szivesen fogadok.Köszi elõre is.
Miért nem tudnád szimplán leírni?
Ez nem egy olyan tipikus "googleit" eset.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Aztán ha megcsináltad, akkor a release-el visszakapod?
Jól értelmeztem?
Þór vígi þessi rúnar
Neked megjelenéskor kell, nekünk meg akkor nem.
Ugyanott vagyunk.
Þór vígi þessi rúnar
forrás: GWOnline
Vagyis szept 22-n lesz a PVE Nightfall weekend!!!!!!
<#vigyor2>#vigyor2><#finom>#finom><#vigyor0>#vigyor0><#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya><#wave>#wave><#wink>#wink>

Jön az ujabb GW _addon_ LOL (De ez a magyar médiára jellemzõ...elsiklunk néhány apróság felett, ugyan ki érdekel...)
Talán majd chapter 6-7 fele megtanulják... 😄
Tudom már volt róla szó de nekem nem egyértelmû, ill nem tom mit bactam el! :S
GWben...ott "create account or adda ccess key"...kérte a kódot..bepötyögtem..elfogadta és ennyi!
Semmi változás? :S VAgy legalább egy ikon hogy na megcsináltam vagy valami?! :S
Valaki tudne nekem szerezni -50hp-s cuccot?(kifizetem)
Here 2 Soloed 55 Monk Farming Builds:
1st.
Skills
Healing Breeze
Protective Spirit
Watchful Spirit
Shield of Judgement
Balth. Spirit
blessed signet
Mending
Bonnett's Defense
Abb.
it the same abb as the very very old 55 monk build.
here they are to remind people.
8 Healing
12 Smiting
16 Protection
12 or 11 Divine
2 tatics
Equiment- 55 Monk build equiment.
5 Sup runes(all types and 1 extra of you choice)
-50 icon from Cities of Ascalon
This is the normal farming build it effective but not as effective as the Second one but take alot longer.
There the first one.
2nd is Updated verison.
Skills
Healing Breeze
Protective Spirit
Blessed Aura
Soj(Shield of Judgement)
Balth. Spirit
Blessed Signet
Mending
Bonnett's Defense
Abb.
Same as the First build
equiment-Same as the first one.
Here what this Build is Effective for killed the High Level Monsters like the Hydras in A.Rock and it can killt the Trolls alot easier and a lot Longer.
Itt pedig néhány video.
Szivesen!
😊
[/cserf][/fülünyúl]
A Factions az elsõ résztõl függetlenül is játszható, de a Nightfallhoz már kelleni fog valamelyik alapjáték, a Prophecies vagy a Factions.
[/cserf][/fülünyúl]