Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
pár teszter nyilatkozatábol tudom hogy jelenleg ez megy tesztszerveren

SZEG007

észrevetted , hogy senkit nem érdekel , te mit minek nevezel?

Saint of Underworld N/Me

Carlos
Jelentkezz Anetnél Designer-nek, ha jobban értesz hozzá!

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
2 tucat skillt használnak az assák, és rituk, én ezt nem nevezném balance-nak

Carlos
Honnan tudod, hogy a fejlesztök hogyan tesztelnek?

Þór vígi þessi rúnar

fuh hat nagyon kemeny, akkor is menj mar innen kerlek.

Saint of Underworld N/Me

SZEG007
nem tévedek képzeld a gvg teszt alfa szerveren henchmanekkel megy....

Carlos
Helyes meglátás!

Þór vígi þessi rúnar

azt nem értem ha ekkora ellenszenvvel kezeled ezt a játékot akkor:

1) minek irsz ide ( tudtommal nem sokan kivancsiak rad )
2) miert nem teszed fel a jatekot a polcodra uninstall utan , es nezegetheted.
a boritot nem tagadhatod le hogy szep.

Saint of Underworld N/Me

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
persze, mert te aztán tudod mi? factionbe asszem volt kb 250 skill uj amibol kb 10-et kellett kijavitani ez nagyon is jó arány, és ne várd h minden egyböl tökéletes legyen, nem lehet mindent kiszürni, csak hosszu használat után derul ki, h melyik skillnek kell állitna a balance-ján. A karaktereket meg nem értem mért mondod h selejtesek? Az erösre sikeredett dervishre gondolsz? mert azota volt idejük böven javitani rajta...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ehhez csak gratulálni tudok...legalább ne hirdesd

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Tévedsz!

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
anet nem csinál semmit, még tesztelésre sincsi emberük azért jön ki minden skill meg uj kaszt selejtesen

bardocz
jó lesz majd venni egy új accountot amikor bannolnak?
Úgylátszik gondok vannak kapcsos zárójelekkel 😞
Átneveztem: bot

Tehát link itt: [url=http://ideiglenesen.uw.hu/guildbot1<1>.2.rar]bot[/url]

Nemrég szedtem le botot GW-hez, feltöltöttem ftp-re, még nem próbáltam, de majd írok róla vélemnényt.
Libk [url=http://ideiglenesen.uw.hu/guildbot1<1>.2.rar]itt[/url]

Sajnos az ilyen eladásos dolgokkal is vigyázzni kell már<#ejnye1> Több embertõl hallottam, hogy megvették az így árult accauntot, és utána az illetö visszavette<#felkialtas> Csak úgy lehet, ha dobozt, kártyát, és a számlát is odaadja a cuccokhoz<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

cenobite
Hú, köszi! Ez hasznos info volt! Én el voltam tévedve, azt hittem már megcsináltam mindent. 😊

gamertag: kenobita

ja. elona, thirsty, dunes, aztán elkened a tükörképed száját és indulhatsz is le.

cenobite
Köszi! Tehát akkor nem csak az Augury Rock-ban lévõ küldetéseket kell megcsinálni, hanem pl. az Elona Reach-est is?

- 'felemelkedett' karakternek kell lennie, ezt propheciesben a 3 sivatagi mission teljesítése után a 'tükörképed' legyõzésével tudod elérni (egy éve legalábbis még így volt)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tombi
Szia Tom, Miért adod el? váltasz valamire ? Ha nem, akkor érdemes megtartani, soxor olvastam már olyat hogy megbánták az eladott karikat :-D

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Szaruman
Tudtommal ez nem bolhapiac, erre van az apróhirdetés(fönt, jobbról az 5.).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

cenobite
Na igen, de nem enged le. Ott állok ToA-be, és azt írja, hogy "leave your party..." blah-blah-blah. Legalábbis eddig ezt írta ki. Most megcsináltam az Augury Rock-ban két questet is. Mondjuk most koreánál van a favor, úgyhogy nem tudom megnézni mi újság, lehet, hogy már én is lemehetek.

ja és az account r5 ös
Eladnám Guild Wars accountomat! tartalmaz: Guild Wars+Guild Wars Faction 1lvl 20as monk (FoW armor.fekete,15k armor stb) 1 lvl20 as (nöi warrior 15k kurzick armor) 1 lvl20 as (wari csávo 15k gladiator 15k plate mail amrmor) 1 lvl 20 as necro (15k granite citadell 1.5k luxon) 1 lvl6 os ranger (15k grotto i armor! msn:[email protected] iá:12k! (IRÁNYÁR!!!)
üdv
Rip
A sivatagban csak UW-ba lehet lemenni, de az az UW más, mint a ToA-ban található. Az az "igazi" - 1k a beugró/team. (UW-ba és FoW-ba is ott tudsz lemenni)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

cenobite
Megtaláltam! 😊

cenobite
A sivatagban melyik küldetést kell megcsinálni, hogy le tudja ereszkedni UW-be, vagy FoW-ba? Elõre is köszi!

Szia!

Én melóból szoktam nézegetni a fórumot meg hétvégén is fent-fent vagyok, ha gondolod ( én érdemes vagyok rá 😊 ) szívesen besegítek ezek a forum-on adminként!
MAX ha nem elég jó a ténykedésem, akkor visszavonulok! 😄

Szóval ha gondolod, naponta 8tól 17ig vállalnám! 😊

Üdv:
Gábor

Szóval olyan lenne, mint eredetileg terveztem, csak akkor nem lett megvalósítva
- ezeket a terveidet valahol el lehet olvasni?
- maga a honlap az alapjáték megjelenésekor még elég informatív volt, azóta viszont eléggé 'avéttas' lett
- fórumon adminok (amikor még voltak) néha elég érdekesen tudtak néha hozzászólni (beszólni inkább), valamelyik újraindítás után sikeresen elvették a kedvem a további aktív részvételtõl (nemcsak az enyémet). Egy fórumnak elvileg nem csak arról kellene szólnia amit az alkotója elképzelt, az õ véleményétõl eltérõeket is kellene tolerálnia valamilyen szinten. A konkrét probléma valakinek a gw eladása kapcsán robbant ki, ez a hsz-a elsõre szó nélkül törölve lett, majd reklamációjára kedvesen megkapta, hogy ez ellene szól valamilyen jogszabályoknak meg menjen a búsba (a lényege meg a stílusa ez volt). Persze gw eladásával kapcsolatos infót hosszas keresgélés után sem találtam a honlapon (Amúgy én mindig is úgy tudtam, hogy amit megvettem azt tovább is adhatom, az ezzel ellentétes elõírások jogszerûsége megkérdõjelezhetõ - legyen szó akár a M$ op.r.-irõl is, nemhogy egy szimpla játékról ) -- ezt nem panasznak hanem csak egy észrevételnek szántam

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Szaruman
Már megint ez a wowos ürge...😊

Az egyik az hogy ilyen nightfall pve eventen hogy lehet résztvenni?
- ha van érvényes gw accountod akkor a feltüntetett idõpontok között részt vehetsz

a másik hogy mi az a preorder?
- elõrendelés (sztem)

panther112
5000-ért, most 2 napig nem leszek, priv keressetek.

cenobite
Mennyiért adod? Munkatársam most szeretne GW-t venni, lehet érdekelné.

panther112
Gw2006 OLCSÓN ELADÓ!!!

Nem õ szokta a targetet hívni gvg-n<#vigyor2>

Nefürgyé le!

de azt visszafele is
3 2 1 most😊
Szaruman
np😛

SZEG007
csak 3-ig tudok sry

itt a problema :]

Saint of Underworld N/Me

Szaruman
nem tud😄DD

Zomil
szuper sikerült elinditanod egy ujabb flame adagot..grat
legközelebb inkább számolj el 10-ig

neked kellene surgosen az ideggyogyaszatra ellatogatnod , nagyobb szukseged van ra , mint itt barkinek.
es tenyleg jo lenne ha kicsit visszavennel mar ebbol a folyamatos kutyaugatasbol , mert nagyon unalmas.

Saint of Underworld N/Me

Tombi
Egyedül csinálod az oldalt tényleg?
Mert lenne kedvem elvégezni a robotmunkát azaz feltölteni az infokat a skillekröl..azt hittem készülnek és egészben raknátok(most már csak raknád).

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

SZEG007
sokaknak igenis problémát okoz, de tökmindegy mert nem ez a problémám hanem az hogy azt csinál amit akar, és megint önkényesen hoz döntéseket, merthogy minösithetetlenek a hozászolások, de ha már pár olyan kérdéstöl kikészül ami a FAQ-ba van akkor forduljon ideggyogyászhoz és ne GW-vel játszon

Jaj, már megint szánalmas viselkedésedet fitogtatod.
Pl a rejtett il/bl és lame fórumnak semmi helye egy közösségi fórumon, szóval inkább maradj csöndben.
És már megint olyanba szólsz bele, amihez semmi közöd és te ne játssz szájhõst, én csinálom egyedül az oldalt, fórummal pedig senki se foglalkozik.
Ez alapján kinek van joga hozzá, hogy bármit is kezdjen vele?
Én azokra vagyok tekintettel, akik normális fórumot akarnak és támogatom õket, talán elõbb nézz körbe mielõtt megint baromságokat beszélsz össze-vissza.