Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
észrevetted , hogy senkit nem érdekel , te mit minek nevezel?
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
1) minek irsz ide ( tudtommal nem sokan kivancsiak rad )
2) miert nem teszed fel a jatekot a polcodra uninstall utan , es nezegetheted.
a boritot nem tagadhatod le hogy szep.
Saint of Underworld N/Me
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Libk [url=http://ideiglenesen.uw.hu/guildbot1<1>1>.2.rar]itt[/url]
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
gamertag: kenobita
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Én melóból szoktam nézegetni a fórumot meg hétvégén is fent-fent vagyok, ha gondolod ( én érdemes vagyok rá 😊 ) szívesen besegítek ezek a forum-on adminként!
MAX ha nem elég jó a ténykedésem, akkor visszavonulok! 😄
Szóval ha gondolod, naponta 8tól 17ig vállalnám! 😊
Üdv:
Gábor
- ezeket a terveidet valahol el lehet olvasni?
- maga a honlap az alapjáték megjelenésekor még elég informatív volt, azóta viszont eléggé 'avéttas' lett
- fórumon adminok (amikor még voltak) néha elég érdekesen tudtak néha hozzászólni (beszólni inkább), valamelyik újraindítás után sikeresen elvették a kedvem a további aktív részvételtõl (nemcsak az enyémet). Egy fórumnak elvileg nem csak arról kellene szólnia amit az alkotója elképzelt, az õ véleményétõl eltérõeket is kellene tolerálnia valamilyen szinten. A konkrét probléma valakinek a gw eladása kapcsán robbant ki, ez a hsz-a elsõre szó nélkül törölve lett, majd reklamációjára kedvesen megkapta, hogy ez ellene szól valamilyen jogszabályoknak meg menjen a búsba (a lényege meg a stílusa ez volt). Persze gw eladásával kapcsolatos infót hosszas keresgélés után sem találtam a honlapon (Amúgy én mindig is úgy tudtam, hogy amit megvettem azt tovább is adhatom, az ezzel ellentétes elõírások jogszerûsége megkérdõjelezhetõ - legyen szó akár a M$ op.r.-irõl is, nemhogy egy szimpla játékról ) -- ezt nem panasznak hanem csak egy észrevételnek szántam
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
- ha van érvényes gw accountod akkor a feltüntetett idõpontok között részt vehetsz
a másik hogy mi az a preorder?
- elõrendelés (sztem)
Nefürgyé le!
3 2 1 most😊
Saint of Underworld N/Me
legközelebb inkább számolj el 10-ig
es tenyleg jo lenne ha kicsit visszavennel mar ebbol a folyamatos kutyaugatasbol , mert nagyon unalmas.
Saint of Underworld N/Me
Mert lenne kedvem elvégezni a robotmunkát azaz feltölteni az infokat a skillekröl..azt hittem készülnek és egészben raknátok(most már csak raknád).
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Pl a rejtett il/bl és lame fórumnak semmi helye egy közösségi fórumon, szóval inkább maradj csöndben.
És már megint olyanba szólsz bele, amihez semmi közöd és te ne játssz szájhõst, én csinálom egyedül az oldalt, fórummal pedig senki se foglalkozik.
Ez alapján kinek van joga hozzá, hogy bármit is kezdjen vele?
Én azokra vagyok tekintettel, akik normális fórumot akarnak és támogatom õket, talán elõbb nézz körbe mielõtt megint baromságokat beszélsz össze-vissza.