Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basszus most megis lesz valami pre-key megint?

http://www.guildwars.com/support/wheretobuy/nightfall/nightfallprerelease.php

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

EmThor
az a baj flém miatt. megláttam 2 óra alatt 57 hozzászólás, na mondom vagy bejelentettek valamit, vagy flém. utóbbi 😞

N1ggA
írok és akkor még feljebb jut 😛

Spread De Love!

bardocz
az jó xD
de mire?
Zomil
legnépszerübb témáknál már 6. helyen jár a topic xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ok koszi. msot remelem nem lesz ilyen kavaras egyebkent ilyen keyekkel factionsnel eleg sokat trukkoztek friend key-el meg "egynappal elotte" key-el😊 Remelem most nem lesz ilyen bonyi😉 (vagy igen?)

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

SZEG007
utána néztem és a felsorolt nevek közül egyetlen ember van skill balance-ra specializálodva...

EmThor
nem is kell, félre kell rakatni egy példányt, azaz úgy elõrendelni egy CE-t hogy amikor megjön, rakjanak félre egyet, és te mehess érte amikor megjön. idén megjött pontosan szerencsére... kamion nem késett.

Akkor azt mondod maradjak a CE-nel? Nem kell ra varni? nem akarok penzt kiadni az alapra aztan kesobb CE-re is

EmThor
önmagában is menni fog a nájtfól

pop feeling

dobozban sokminden lesz 😊 van még bejelentetlen extra a CE-hez. 04.28án már kezemben volt a Feksön CE, semmi különös kommandós akció nem kellett hozzá

egyebkent hogy lesz majd a nightfall kiegeszito? Az ugye alapjatek is lesz egyben vagyis onmagaban is jatszhato?

Es azt nem tudja valaki hogyha collectorst veszek, akkor lesz-e valami kulonleges tanca vagy egyeb nyalanksaga a karakterem tole? A collectors kesobb jon? lehet vhogy megcsinalni hogy megrendelem az alapot de aztan upgradelem collectorsra?

azt mondod, hogy sok skillje van az assának és ritunak, amit abszolút nem használnak.. aláírom, DE
az elõzõ kasztoknál is volt sok skill, amit addig nem igazán használtak, amíg nem jöttek ÚJ skillek a játékba (még ha az a skill ugyanaz, mint 1 másik elõzõ), így jött létre a touch ranger, és még sorolhatnám
szóval, ha következõ kieggel jönnek újabb skillek, akkor feltehetõleg a most nem használt skilleket bele tudod rakni egy buildbe
persze ez csak az én meglátásom és véleményem

Na, de most nem jó nektek, hogy Szeg mindíg így feldobja a hangulatot a hozzászólásaival? Persze aztán a vita végére kiderül, hogy neki is hasonló elképzelései vannak a játékkal kapcsolatban, mint a többieknek. De valahogy mindíg betámadják :-) Pedig tényleg jó lenne az a reconnect, meg az aukciós ház, meg a satöbbi amiket ígérgetnek hónapok óta. Az a helyzet szerintem hogy aukciós házzal, reconnectel és egyéb dolgokkal több játékot már nem tudnak eladni, mivel aki játszik vele, annak már megvan, aki meg az aukciós ház miatt kezdene el most játszani, abból nem sok van világszerte szerintem. Tehát nem éri meg egyelõre megcsinálniuk. Ami viszont megéri, az az új kiegészítõ (vagy önálló játék, nevezzük bárminek), amit újabb 7k-ért el lehet adni a lelkes új és régi játékosoknak is. És azok akik szeretnék tartani a lépest mondjuk pvp téren is az élvonallal, szintén megveszik majd, mivel szükségük van az új kasztok adta lehetõségekre, skillekre, új zöld über pro felszerelésre, satöbbire. És ez természetesen csakis az új kiegészítõ megvásárlásával adatik majd meg. Na ez az üzlet, nem az aukciós ház, meg a reconnect...
Szóval köszönjük meg neki, hogy legalább ilyen dolgokról is van itt szó. Nem csak az 55 hp-s monk a téma, meg a "hogyan kell elõrendelni a CE-t, de mi van ha csak simát rendeltem és majd késõbb fizetem és a postás hozza, vagy a húsvéti nyúl, esetleg Prince Rurik bekopogtat vele, de nem nála kell kifizetni?" és a "ha van egy ilyen preorder kulcsom, akkor azt melyik kulcstartómra akasszam, hogy elfogadja a játék, és ha nextet nyomok, akkor miért nem jó?".

Nefürgyé le!

SZEG007
szerintem ezen kéne teljes eröbedobással dolgozni, nameg a az uj PvE cuccokon, és nem uj skilleken, kasztokon

Zomil
nyugi meglesz csak gondolj bele a játék még csak 1.5 éves egyelöre még mindig tapogatozik anet h mi lenne jó a játékosoknak

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
amit szeretnék egy jobb ladder rendszer guild informáciokkal, reconnect funkcio, egy helyrehozott ritualist kaszt, uj gvg mapok,uj HA mapok, uj pvp modok, és persze a beragadt játékosomat kitudjam szabaditaani a házakbol, földböl, és ne az ellenfél joakaratán muljon hogy kikerülök vagy sem, match record funkcio, valamint néha én is PvE-zek szoval örülnék aukcios háznak is.

SZEG007
digaz hogyha belaraknák azokat a funkciokat amiket már mondtam nameg a reconnect funkciot😊 a játékba akkor nem izgatna hogy nincs 2 uj kaszt minden kiegészitöben?

Zomil
Igen szerintem 10 kasztnál meg fognak állni, csak ugye megérted h abbol nem fogját tudni fenntartani a szervereket ha 2évente kijön egy 7000Ft-os kieg, ha meg nincs uj skill akkor pl pvp játékosokat mivel fogja ösztönözni Anet, h megvegyék?

bardocz
pl én azokat a mecseket jobban szeretem amik tartanak fél órán át és nem 10 sec-ig
bardocz
nemrég adtam oda egy oszt társamnak :Sa nemrég az kb egy hónap xD
Zomil
Azért szvsz nem csak egy tucatot, jó persze vannak olyan skillek amik feleslegesek de ilyen az alap kasztoknál is vannak, én elég sok skillt unlockoltam assához, és ahogy probálgattam a pvp-be a kombokat vannak nagyon jó összeállitások, persze nem kb 10-15 skillböl válogatva, ritunál az tény h a ritual lord kicsit erös, de akkor menny oda és verd le, a ritualistának is megvan az ellenszere, h ne tudjon spiriteket spammelni, lehet lassab a játékmenet, viszont többet kell taktikázni.

Na akkor senkinek nincs fölös próba kulcsa?!
SZEG007
legyen változatos, de ne félévente adják ki az uj kiegeket, vagy ha mindenképpen ez a vágyuk akkor ne adjanak uj skilleket ahnem adjanak egy böségeseb bejárhato területet, uj fegyvereket armorokat, irányithato hecheket, jobb trade rendszert, aukcios házat, és akkor mindkét oldal elégedett volna

Carlos
Befejeztem.
Higgy amit akarsz, de a játékfejlesztéshez nem sok közöd van, amint észrevettem!

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
megmondom az hogy területre hato prot spiritet, aegist tud spammelni 20 secenként ezzel teljesen lelassitva a játékmenetet és 10-15 skillt használ a sok 100-bol, assánál ugyanez van, egy tucat skill-t használnak és a többinél annyival jobbak ezek hogy fölösleges egyáltalán megszerezni azokat

Zomil
Szerintem több kaszt nem lesz és igy 10 kasztal elég változatos lesz a pvp, ugyanis anet a változatosságra is figyel, mert most gondolj bele, ha maradna a 6 alapkaszt és uj skillek se lennének, minden vérbeli pvp-s megunná mert egy idö után elfogynának az uj épitések, uj 5letek és ellaposodna az egész, igy meg az uj skillekkel és kasztokkal késztetik az embereket uj buildek és ellenbuildek gyártására. Látom nem naggyon szereted az ujdonságokat, pedig csak változatosabbá teszik a játékot.

SZEG007
böven elég volna ha adnak uj armorokat meg bejárhato terület adnak neked meg a többi PvE fanak, és nem cseszik el a pvp-t

Zomil
Magyyarázd már el nekem h mi az assában és a rituban az elfuserált?

Zomil
Ha igazad van akkor anet elég ügyes ugyanis ennyi kari és skill mellet, minimális az unbalance teamek( illetve ha megjelenik egy akkor roktön jön rá egy változat amivel le lehet gyepálni). Nem sok skill-t modositanak utolag
szoval amit te leirtál abbol arról lehetne következtetni, h anet tesztetlen munkát ad ki kezéböl, és akkor meg hetente jönnének ki update-ek skillek megváltoztatásásra, de a helyzet nem ez, ugyanis elég szép balance-ot sikerült kialakitani a játékban(ismét megjegyzem h kb 250 skillböl csak 10 körülit változtattak most factions után).
Elmagyaráznád hogy érted azt, h 2 tucat skillt használnak az assák és rituk?

SZEG007
téged nem zavar ha kiadnak két elfuserált kasztot, mert az idiota trolokat farmolod , meg UW-t, de aki komplexeb gvg, tombs vagy egyéb pvp-ért szereti a játékot annak elfuserálnak mindent, mert 6 honap alat egy kidolgozatlan játékot kidobnak, és már jön a következö 2 ujabb elfuserált kasztal...

Carlos
Külsös embereknek fõleg ha teszter nem szoktak fizetni. Tiszteletpéldányt kapnak, ilyesmik. Vagy esetleg van szerzõdése? Esetleg elektronikus aláirása?
Kötve hiszem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Látom nem érted.
Designer, teszter, ezek mind tesztelnek.

Þór vígi þessi rúnar

Mert képeket láttam róla csak szeretném megnézzni milyen mert eddig wowoztam aztán most szeretném ezt is kipróbálni.
SZEG007
továbra is hiszek a külföldi és magyar teszternek akik valamiért nem kapnak fizetést és nincs itt a nevük, de ha netalántán ez a 9fö fizetett teszter szerinted ezek tudnak tesztelni gvg-t? (létszám16fö) valamint 1000 skill-t?
válasz NEM!

Hát mire lesz addigra már megszeretném venni csak 1 gyors próbát szeretnék hogy jó vagy nem 😊
Zomil
elvileg a következöbe lesz

Carlos
Sajnos nincsen!
Amúgy szoktak open hétvégék lenni, amikor ha letöltöd a klienst, akkor egy hétvégéig ingyen játszhatsz a játékkal.
Szerintem nemsokára lesz ilyen. Kövesd figyelemmel a hivatalos hinlapot!

Þór vígi þessi rúnar

Most akkor van a gamestarba próba kulcs???
Carlos
Lámervagyhu:

QA:
David Stiner
Kyle Elliott John Holes
Chelsea Kibler Elijah Miller
Randy Parcel Ryan Scott
John Thomas Mike Zadorojny

Bár lehet, hogy neked azt is el kell magyarázni, hogy mi az a QA.

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
te tévedsz, és ezt akár egy magyar alfa teszter is tudja konfirmálni márhea olvassák a forumot

Carlos
Tévedsz!

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
én igen, és az a GW

Carlos
Egyet sem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nincs benne!

Þór vígi þessi rúnar

vegyél gamestart

Saint of Underworld N/Me

SZEG007
lehet puffogni, de hány olyan játékot ismertek ahol nincsenek fizetett teszterek?

Carlos
Ja. észrevettem...

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!!
Valaki megtudna dobni 1 próba kulcsal?
Kiszeretném próbálni a játékot mielött megveszem de eddig nem jártam sikerrel!
Elõre is köcc!!
msn & mail cím: [email protected]
vigyázz belsõ emberei vannak 😊)))))))))

Saint of Underworld N/Me

Carlos
Pffff... no comment...

Þór vígi þessi rúnar