Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.guildwars.com/support/wheretobuy/nightfall/nightfallprerelease.php
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
pop feeling
dobozban sokminden lesz 😊 van még bejelentetlen extra a CE-hez. 04.28án már kezemben volt a Feksön CE, semmi különös kommandós akció nem kellett hozzá
Es azt nem tudja valaki hogyha collectorst veszek, akkor lesz-e valami kulonleges tanca vagy egyeb nyalanksaga a karakterem tole? A collectors kesobb jon? lehet vhogy megcsinalni hogy megrendelem az alapot de aztan upgradelem collectorsra?
az elõzõ kasztoknál is volt sok skill, amit addig nem igazán használtak, amíg nem jöttek ÚJ skillek a játékba (még ha az a skill ugyanaz, mint 1 másik elõzõ), így jött létre a touch ranger, és még sorolhatnám
szóval, ha következõ kieggel jönnek újabb skillek, akkor feltehetõleg a most nem használt skilleket bele tudod rakni egy buildbe
persze ez csak az én meglátásom és véleményem
Szóval köszönjük meg neki, hogy legalább ilyen dolgokról is van itt szó. Nem csak az 55 hp-s monk a téma, meg a "hogyan kell elõrendelni a CE-t, de mi van ha csak simát rendeltem és majd késõbb fizetem és a postás hozza, vagy a húsvéti nyúl, esetleg Prince Rurik bekopogtat vele, de nem nála kell kifizetni?" és a "ha van egy ilyen preorder kulcsom, akkor azt melyik kulcstartómra akasszam, hogy elfogadja a játék, és ha nextet nyomok, akkor miért nem jó?".
Nefürgyé le!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Higgy amit akarsz, de a játékfejlesztéshez nem sok közöd van, amint észrevettem!
Þór vígi þessi rúnar
szoval amit te leirtál abbol arról lehetne következtetni, h anet tesztetlen munkát ad ki kezéböl, és akkor meg hetente jönnének ki update-ek skillek megváltoztatásásra, de a helyzet nem ez, ugyanis elég szép balance-ot sikerült kialakitani a játékban(ismét megjegyzem h kb 250 skillböl csak 10 körülit változtattak most factions után).
Elmagyaráznád hogy érted azt, h 2 tucat skillt használnak az assák és rituk?
Kötve hiszem.
Þór vígi þessi rúnar
válasz NEM!
Amúgy szoktak open hétvégék lenni, amikor ha letöltöd a klienst, akkor egy hétvégéig ingyen játszhatsz a játékkal.
Szerintem nemsokára lesz ilyen. Kövesd figyelemmel a hivatalos hinlapot!
Þór vígi þessi rúnar
QA:
David Stiner
Kyle Elliott John Holes
Chelsea Kibler Elijah Miller
Randy Parcel Ryan Scott
John Thomas Mike Zadorojny
Bár lehet, hogy neked azt is el kell magyarázni, hogy mi az a QA.
Þór vígi þessi rúnar
Saint of Underworld N/Me
Valaki megtudna dobni 1 próba kulcsal?
Kiszeretném próbálni a játékot mielött megveszem de eddig nem jártam sikerrel!
Elõre is köcc!!
msn & mail cím: [email protected]
Saint of Underworld N/Me