Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan nem értek a technikai részletekhez, de van egy olyan érzésem hogy amit elvársz az ma még egyszerûen megvalósíthatatlan.
Ez a játék megéri az utolsó forintig.Van minden ami kell én úgy gondolom egy átlagos játékosnak és ez csak bõvül,ingyen.
Lag általában hétvégén van de akkor se zavaró mert csak néha fordul elõ.Pénzt nem kell bele tolni csal login és játszik akkor amikor akar az ember.
Guild mindenképp kell mert egy idõ után a sok Solo ill.pug-tól kb el is megy az ember kedve(tapasztalatból).
Aki ezt a játékot lehúzza az biztos nem épeszü vagy csak nagyon meleg van😊)
Inkább azt mondanám, hogy autót is aszerint vesz az ember, hogy mire akarja használni. MMO esetén sincs ez másképp. Ez egy kellemes kis casual játék azoknak akik szertnek mászkálni a világban meg zergelni wvwn. Aki mást vár az eltévedt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem egyszerû ekkora tömeget kezelni. A legtöbb mmoban meg se próbálkoznak vele, ahol eddig próbálkoztak, késõbb feladták. (a wowban 2 kiegen át reszelgették, aztán hagyták a fenébe)
Itt ezekhez képest egész jól eldöcög.
de akkor; #58860 -> #58862. nem képes rá, úgy ahogy kellene, semmiképpen sem, se gép, se engine/server. ugyebár arról szól hogy 3 server háborúzik, gondolom te is voltál már sc-ben mikor mind3 zerg ott van, nem kell elmagyarázni mi zajlik, és ez egy alapköve a jateknak, nem pedig a solo roaming
Lotro:Padmah/lvl85burglar,Swtor Padma lvl55shadow és még 10+alt :)
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
vagom en, hogy sokszor csak belekezdek a fikazasba, mert epp kijott az aranyerem, de nem szoktam valotlant allitani. persze,
ettol lehet szeretni, lol soha egy szoval sem mondtam senkinek hogy minek jatszik ezzel a fossal, de ha nincs endgame, nincs endgame, ha nincs ertelmes craftinbg akkor nincs. nem a csucsszuper hasznos kraftingot vagy a rohadt valtozatos endgamet fikazom halomra.
kiváncsi lennék ezekre a kérdésekre ti mit válaszolnátok, de igazából csak annyira volt képes egy gwbetyár is, hogy a kastilfélér enem kell hallgatni és jó játék ennyi, emellett engem ugatott. végülis a srác csak KONKRÉT kérdésekkel jött ide de szarjátok le.
ja igen ez az sfg, már majdnem elfelejtettem a sok hivatalos forum utan
Abban igazad van, hogy minden jatek topikjaban kellenek a dacos megmondo emberek, akik esetleg csakazertis megmondjak a frankot, nehogy a szerencsetlen jatekos a vilagvalsag kozepette a devizahitel torlesztese helyett GW2-re koltse a penzet. De, ha felvallalod ezt a kellemetlen szerepet, akkor ne lepodj meg azon sem, hogy lesz, aki nem ert ezzel egyet.
Mert beulhetsz te dozsa mezben a fradi b-kozepbe, szived joga, de ne lepodj meg, ha a meccs vegere tobb lyuk lesz rajtad, mint amennyit az Isten adott szuletesedkor.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pontosan azokra a dolgokra reagáltam, amikre kérdezett. pve, gear, pvp, grafika, lag.
melyikben hazudtam?
HIBÁK! IGEN HIBÁK! melyik játékban nincsenek? ha ezektõl eltekintesz/eltekintünk akkor a GW2 igen is jó játék és tök jó minden
Én ezt leírtam, megéri az árát és jó játék, 80ig ettõl függetlenül hamar unalmassá válik, lagos, a hivatalos gépgény egy vicc, pvp elcseszett, unbalanced, pve endgame nincs, kasztok build szempontjából egyáltalán nem változatosak, mindenhova van max 2 build.
Ennyi erõvel a perfect world is jó, viszonylag ok graf, van pvp, lehet mobokat ölni, van acsi, krafting, az meg hogy ez mennyire fosomul van megvalósítva kit érdekel...
neked alacsonyak az igényeid, ettõl a gw2 még nem jó játék másnak. mégegyszer leírom; pontosan azokra a kérdésekre válaszoltam, amiket õ feltett, és amig nem mondod meg, hogy mi valótlant állítottam, addig csak egy trollkodó fanboy vagy számomra
Azt kellett volna mondanod hogy
"*****jó game tök király minden ***** fillért megér? "
Ha eltekintesz attól hogy nincsen benne PVE ENDGAME és hogy vannak benne HIBÁK! IGEN HIBÁK! melyik játékban nincsenek? ha ezektõl eltekintesz/eltekintünk akkor a GW2 igen is jó játék és tök jó minden. Fõleg ha az árát nézzük! Ennyi pénzért nem kapsz olyan játékot amit hónapokig tudnál játszani! Kivéve ha olyan amihez van MP és tényleg leköt... de azok elenyészõ mennyiségûek! GTA, BF, COD az amit ide lehet sorolni és szerintem ennyivel ki is fújt a lista... talán még a Sims az ami hosszútávra leköti az embert.
Guild Wars 2 egy olyan MMO ami jó és kész... és nem vagyok fanboy! csak annyit teszek hogy nem a hibákat helyezem elõtérbe... mert tudom hogy elõbb-utóbb úgyis javítva lesznek! hanem azt helyezem elõtérbe hogy ÉN miért szeretem a játékot.
egyébként meg nem értem, hogy mi a lófasz közöd van hozzá, hogy én mit csinálok, mivel játszok és mivel nem, végig se olvastam a hsz-ed, leírtam a tényeket a játékról, mond meg nekem, mi nem fedi a valóságot és kussolok. vagy esetleg azt kellett volna monodanom, mint itt egyes bologató majmok tennék; kurva jó game tök király minden kurva fillért megér? hagyjál már
igazából megint csak annyi van, hogy leírtam tényeket a játékról (KÉRDÉSRE) és te/ti megint beleugattok, mint fanboyok ebbõl jön az off. huzzafaszba játszani, azt kész
ha kerestek guildet deson, ajánlom magunkat
Never underestimate the power of the dork side!
Nekem nem kell az hogy a városban álljak és villogjak az armorommal hogy HUH nézzétek + 12-vel nagyobb a strength-em!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
akkor ez a te játékod, de valószinüleg mint a nagytöbbség, te is meggondolod majd magad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De igen, laggol, elég keményen, szerverek nem bírják el, akárki akárki akármit mondhat, ez tény, hivatalos forum elég hozzá.
Eventek vannak, a szokásosak is, és a dinamikusak is, amirõl már biztosan olvatsál, elég jó. ott vannak a world bossok, amik elsõre marha jók, 1 hétig még élvezi az ember, aztán amikor már 1-2 hónapja farmolja õket a nagy semmiér (anynira szar a drop) akkor már kevésbé fun.
Pve: karit húzni marha jó, komolyan, kurva izgalmas, amig el nem éred 80-at, ott kb megáll minden, gearelés nincs, megveszed szinte ingyen a legjobb armort aztán onnantól max csak a skinre gyúrsz. insták at kb halomra lehet unni, ráadásul nem is nagyon motivál semmi, mivel nincs gearelõdés ugye.
Pvp: van ugye a wvwvw ahol 3 szerver csapja egymás ellen össz 4 mapen, nem fûznék hozzá sokat, jó moka tud lenni, de leginkább kurva repetitív, szerintem. aztán van az arena szerû pvp, ahol mindenki egyenlõ, nincs jobb vagy rosszabb gear (ahogy egyébként sehol a játékban 80tól) rank kb semmire nem jó? van 1-2 title hozzá amivel villoghatsz azt csók, hivatalos forumon leginkább azt mondják, broken.
craft: semmire nem jó, csak fejlõdni vele
grafika meg lehet hogy szép, csak legyen alá vasad is ám 😊
lotro és swtort nem ismerem, de ez biztos, hogy teljesen más.
összegezve ez egy pvp (inkább wvw) orientált játék, ha az bejön, akkor hajrá, ha meg a megszokott kis fejlõdés, gearelõdés, egyre jobb akarsz lenni dolgot keresed, meg se vedd.
megéri az árát, sokat nyújt, amit más mmo nem, viszont ez szinte semmit nem nyújt, amit más mmo igen
õszintén szólva ha szeretsz 80 után is folyamatosan fejlõdni, akkor gyorsan felejtsd el a gw2-t, itt már lvl15-ös szinten láttál mindent, amit a játék tud nyújtani, 80on sem lesz több,
Írok neked privátot inkább, mert nem akarom hogy megint 10 oldalas flém legyen.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW