63345
  • Mc Wolfy
    valami hotfix, jah. nem szokták közölni. gondolom dungeonokat patchelték
  • aknakukac96
    Azt nem lehet tudni, hogy az ilyen 50mb-os patchekben, ami tegnap is jött (gondolom valami bugfix) mi lehet pontosan?A not so secret JP csak nekem bugos most?
  • Mc Wolfy
    patch óta még nem támadtam sm-et, de az óta nem volt nagy wvw akadás
  • aknakukac96
    Nekem ez a patch picit javította a WvW lagot.
  • Mc Wolfy
    300 fős csatáknál kissé lag volt
  • kastil
    ja hát ez minden 2. release noteban ott van, észrevehető változás meg nem igen azért ne vicceljünk már 1 éve kijött, 3-4 év múlva akarnak odajutni, hogy lagfree legyen?
  • JaSoN HuNTeR #59765
    Ezt hogy érted?
  • Mc Wolfy
    és kevésbé lagol majd wvw
  • JaSoN HuNTeR #59763
    Gyorsabban betölt a játék :)
  • Mc Wolfy
    Introduced further server-side optimizations, with significant improvements during heavy combat scenarios.

ez jött patch notesban. remélem rendesen bepörgették a cuccot :)
  • BoneDragon
    Unreal engine egy teljesen más kategória. Szerintem az a legjobban optimalizált engine és mai napig gyönyörű játékok készülnek vele, pedig nem mai darab, igaz frissítik folyamatosan, de akkor is...
  • Kryon
    Kiköthetnék persze, hogy ha nincs ilyen és ilyen hardvered, akkor bizony nem fogsz vele játszani és optimalizálnák úgy, hogy a modernebb gépeket széltében hosszában kihasználja. Nekik viszont az az érdekük ha minél többen megveszik a játékot, azzal pedig nem fér össze egy ilyen lépés.
  • TomStorm
    Fáradj át nyugodtan XB akár a next-gen topikba és érdeklődj ez felől.Én itt csak annyit tudok írni:igen érdemes,végig tolni minden kimaradt címet és jövőre lecserélni az újra:-)
  • TomStorm
    Ott is egy akadály részükre ahogy írtad:"nagyon sokféle a hardver".
    De akkor minek vannak a béta tesztek?Jaa,hogy ilyenkor derül ki inkább marketing az egész.
    Készítették gw2-t hosszú évekig,mi meg kaptunk bétát a kiadás évében.Húdejó azon aztán sokat lehet változtatni az user-ek irományain és visszajelzésein mikor ők eldöntötték már mikor lesz kiadva.WvW meg limitálva volt,legalábbis eldöntötte szerver kit mikor enged be..
  • kastil
    Na igen csak ha van (lenne) pénzem havonta PS játékot venni akkor ennyi erővel vehetnék egy i7et is és szét warezolhatnám az arcom :)
    Az exkluzív játékok meg eddig annyira nem érdekeltek egyik konzolon sem, és nem is halok vele, hogy kimarad pár jó cím az életemből, ahogy eddig is. Csak most a kérdés ugye az, hogy vajon megéri-e 360at venni így a "nextgen" küszöbén
  • TomStorm
    Ha van netezésre géped akkor jó megoldás lehet RGH.Viszont PS only-game(exclusive) elgondolkoztató lehet:)Na meg az ingyen online és a Ps+ előfizu
  • kastil
    Vagy csak egyszerűen normálisan kellene optimalizálni ÉS használja rendesen a magokat, VGA-t.

Azért van még egy pár szép MMORPG amiben nem esik 20-ra az fps-, ha 10-nél több ember van. GW2-ben ha lehuzod a modelleket IS, szarabb az fps, mint más játékban. (És nem, nem wow)

Végülis igazad van abban, hogy kiesnének a régebbi gépek, de azok most is nagyon csúnyán kiesnek, csak mid/high range is szopik miatta.
  • TomStorm
    Nincs itt a hardverekkel baj.Dcuo konzolon simán kezel 100 mobot meg tucat játékost minden gond nélkül.Sry,hogy ezzel jövök most de van viszonyítási alapom ennyi belefér:-)
    Itt az engine-el vannak elég nagy gondok és a netkód.Amit igazi mester emberekre kellene szűkíteni.Ez most nekik nem megy (a.net) és nem is akarnak ezen változtatni.
    Valószinű lenne egy adott konfiguráció(pc)és arra rohadt jól tudnának optimalizálni de a jelenlegi medium/high-end Pc-k simán tudnak többet is
  • Kryon
    Az újabbak igen, de ha arra optimalizálnának, akkor kiesne mindenki akinek régebbi gépe van. Sajnos ez a hátránya a PC-s játékoknak, nagyon sokféle a hardver. Ahhoz, hogy nagyot léphessenek előre meg kell várniuk míg az újdonságok elterjednek.
  • kastil
    A módosított GW 1 engine az, ami erre képes, hardverek sokkal többre lennének.
  • Kryon
    Ekkora tömeget semmi nem kezel le ennél jobban, de ti tudjátok. Majd talán évek múlva, amikorra elterjed az iGPU-s gyorsítás és a mai számítási teljesítmény 100x-osa áll majd rendelkezésre meg se reccen egy akkori játék 10x ekkora tömegben sem, de addig ez kb a csúcs amit ki tudtak belőle hozni manapság.
  • kastil
    Áhh, ha úgy döntök eladom, akkor 5k/acc, nem szarozok vele. Még az is megfordult a fejemben, hogy gépem becserélem egy RGH-s box-ra... úgyis csak játékra kell, netezésre meg ott a másik.
  • TomStorm
    Attól függ mennyiért tudod eladni.Gw1 acc.-m elvitték volna anno ha jól emlékszem 17 ezerért(vagy még több is).
    Nem adtam el.Mert nem volt szándékomban senkinek átadni amit én összehoztam.
    Erre most már azt se tudom mi a kódom simán eladhattam volna:-D

Ha te azt gondolod,hogy itt már nem jön normálisnak nevezhető kiegészítő (amúgy ez is hihetetlen,miből tartana készíteni egyet) bármi,akkor add el.
    Egyszerűen semmi nincs kilátásban úgy ahogy írtad.

20K alatt senkinek ne add oda ja és meglehet próbálni inkább külföldi oldalakon ahol engedélyezett az eladás.
    Persze ez függ attól is,hogy mi van az account-on bár ezt biztos tudod.
  • kastil
    Ennél jobban sosem fog futni, tartalom meg mi lesz? 54 új skin 10/db ticketér, meg esetleg ha betartják, akkor új fegyverek/skillek. Nekem is marhára bejön, főleg WvW, de elegem lett az optimalizálatlanságból. Most azon dilemmázok, hogy eladjam mind2 accot a francba (tekintve, hogy jön pár ígéretes cím a közeljövőben), vagy várjak még, hátha...
  • TomStorm
    Naa,fél év múlva reméljük már az új kis MMO-t kezdhetjük:P

Ne már,hogy 2014-ben diavetítéssel játszak egy mmo-t.
    Én majd akkor térek vissza ha normálisan fog futni a játék.A tartalommal semmi gondom nem volt de a 20 fps már kínzott rendesen meg,hogy nem ment folyamatos frame-el 15 percig a pvp sehol.
    Amúgy k..va jó kis game de nem minden áron!
  • HyperMonkey
    Nekem a teljes panda tartalom új, most csatlakoztam be. Casual player lévén idő amíg eljutok Siege of Orgrimmar-ba és végig is tolom. Van időm, és erre az időre van tartalom is. Ott legalább van mit csinálni, a GW2-ben sajnos csak a wvw. pedig nagyon szerettem ezt a játékot, de a két hetente érkező living story elég karcsú tartalom. Majd fél év múlva visszanézek és jó lesz a sok új dolog :)
  • Kryon
    Na, csakhogy rájöttél végre, az a neked való játék :D Ott aztán van endgame. Sietned sem kell, ráérsz, mert kb egy évig semmi érdemleges nem fog történni most benne :D
  • TomStorm
    Tedd fel PH-ra és/vagy jatekaim.hu-ra.Ott több esélyed lehet a "sok" digitális acc.között:)
    Bár a használt acc.-ok nem mennek mostanában,főleg ott ahol nem is lehet átnevezni
  • Mc Wolfy
    akkor jó játékot vele
  • HyperMonkey
    Na de a rangeres postomra írj már valamit. Szerinted is jobb lett az utolsó patch óta?

• HyperMonkey
    Igen így van. És nem tetszik, szóval marad a wow :)
  • Mc Wolfy
    az endgame a wvw. ha tetszik, ha nem
  • HyperMonkey
    Én is szeretem mert jó, csak éppen nincs kedvem az x-edik altommal is végigszintezni meg felfedezni. Az csak az első max a második karival érdekes.

A wow nekem csak casual szinten megy, LFR és móka. Ennyi, semmi progress klán. Az már nem menne. De tény hogy mindig visszatérek a wowhoz, a headstartkor kezdtem és nálam ez is marad a favorit mindig. Ez az új kieg pedig tetszeni fog (a pandával ellentétben).
  • JaSoN HuNTeR #59738
    Én meg inkább élem a rendes életemet, minthogy ez elvegye az időmet + játszok kevésbé időgyilkos játékokkal :)

Imádom jó játék, de már meguntam.
  • HyperMonkey
    Én is belelkesedtem 2 hétre és megint meguntam. Ez az endgame nélküli cucc nagyon unalmas tud lenni.
    Inkább befizettem a wow-ot :)
  • JaSoN HuNTeR #59736
    Eladó.
  • torrente111
    bulk
  • Grembore
    Sziasztok!

Hogy tudok Bulk-ot készíteni? Hol tudok receptet venni? Vagy nem lehet? Ez egy set ruhát tartalmazna.

Köszönöm a segítséget.

Grem
  • HyperMonkey
    Bocs a #8230 véletlen volt, három pontot másoltam és ezt rakta be. Anomaly.
  • HyperMonkey
    Wolfy…

Nem láttam olyan durva ranger változtatást a patch note-ban (csak a peteket főleg), de mintha hozzányúltak volna a sebzéséhez is. Cursed shore-ban a veteránok hamarabb hullanak, és a champion amit szólózni szoktam hamarabb hal. Tudsz erről valamit?

Egyébként eddig a pet döglött mindig cof p1-ben, de most nem döglik. 1 pettel is végigmennék, csak a might bónusz miatt váltogatom. Szerintem jobb és erősebb lett a ranger. Persze még mindig nem egy warrior, és nem is lesz, de szerintem érezhetően jobb lett.

Mi a véleményed?