63345
  • Mc Wolfy
    + szakmákat húzol, dungeonozol
  • bajtokarpi
    Köszönöm, ez is segítség.
  • Kryon
    Leghatásosabb, leggyorsabb mód, keresel egy helyet ahol sok event van egymáshoz közel és ingázol közöttük. Unalmas de gyors. Többiben nem tudok segíteni.
  • bajtokarpi

Sziasztok!

Megpróbálkoznék egy warriorral, mi a leghatásosabb, és leggyorsabb módja a levelingnek (milyen fegyverekkel, trait beállításokat érdemes használni)?

Köszönöm
  • Berin01
    A 2-es 3-as pont elég közel volt egymáshoz én azt egynek vetem akkor itt a bibi:))
  • Robe77
    Igazából ki hogy nézi. :)
    Szerintem: 1. Amikor hetekig (vagy inkább hónapokig?) Vizu ellen voltunk, 2. Amikor leléptek a guildek és 3. amikor betámadták a ts-t.
  • Berin01
    Szerintem eddig ez volt a legnagyobb , bár én csak az utóbbi pár hónapról tudok nyilatkozni amióta itt vagyunk a Deson.:)
  • Robe77
    Szeeegény Piken... :D:D:D

A Deso meg nem egy nagyobb pofont kapott, hanem legalább 2-3 mocsok nagyot. :D
  • Berin01
    Deson most nyugodt a helyzet stabilizálódott minden, újra van közös ts közös web. Alakult egy nagy WvW-s guild PT. A közös munka is jól megy nekik, úgy látszik kell egy nagyobb pofon , minden szervernek hogy magához térjen.
    Tisztában vagyok vele, hogy nem tudnánk jelenleg létszámban felvenni a harcot a topos szerverekkel, de ahogy 1-2 hónapja kinézet a helyzet, ahhoz képes kezd újra pozitívba fordulni a hangulat a szerver wvw-s részén:)
  • Mc Wolfy
    jövő héten majd próbálok intézni valamit. xt-vel majd talán le tudom szervezni, h a hétfő-csüt nagy megmozdulásunkon együtt legyünk, amúgy meg majd a balkán légióval próbálom szorosabbra venni
  • Oriza
    Számomra is csalódás a Pikenes wvw közösségi mutatvány...
  • CortezK2
    Nem tudom mi lesz a vége, ennyire nem látok bele a "nagyok" dolgába, de amióta itt vagyok azóta kb ez megy ha jól rémlik. Engem személy szerint az se zavarna ha kicsit lejjebb csúsznánk, persze a 3. hely a mostani ligában azért még kéne :)
  • Mc Wolfy
    nézd meg, hogy mikor gyenge piken. csúcs időben és hétvégén. amikor a guildek raidelnek. Nem 80 fős zergről van szó, hanem együttműködésről. 3 nagy guld van 1-1 térképen, mindegyik direkt a másik irányba megy. mindegyiket leverik, egyik se tud foglalni, stb. én ezt már láttam egyszer, tudom mi lesz a vége
  • CortezK2
    Amennyire én tudom sok wvw-s guild alapvetően nem akar zergekbe csoportosulni, inkább külön rohangálnak. Most hogy SFR nem szeret minket, ez nem jön túl jól. Az előző fordulókban azért szépen teljesített(ünk) még így is
  • Mc Wolfy
    a pikenen lévő guildek egyszerűen képtelenek kooperálni
  • Kryon
    Amúgy most valami taktikai okból estünk így vissza (Piken) wvw-n vagy csak simán ráb.tunk?
  • Mc Wolfy
    amikor wvw-n 30-40+ játékos együtt portyázik. bár mostanában champion farmoknál is megvan ez a jelenség
  • kastil
    gw2 acc eladó, kettő van egyik dobozos masik digitalis, e maillel mindennel. egyiken 2 80as guardian(phalanx) masikon 80as warri (phalanx zerker, 2x t3 human //egyik zerk masik knight// meg karmas szett) és mesmer. mindegyiken van kb 70-70g
  • kastil
    szleng a Guild Wars 2 címre...
  • BoneDragon
    Éssss tényleg!
  • Dobronski
    cigányok a hamburgeresnél segély napján
  • JaSoN HuNTeR #59790
    Nem nagyon amúgy tudom hogy starcraftba egy faj, de a GW2be mit jelent?
  • kastil
    Szerintem tisztában van vele, hogy mi az a zerg, feltételezem létszámra gondolt.
  • BlazeH
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Zerg
  • Tuvok #59787
    Sose Starcraftoztál ? :)
  • JaSoN HuNTeR #59786
    Mit jelent az hogy zerg?
  • Mc Wolfy
    nem gondolom. tudom. Engi elég keveset tud hozzátenni a csapathoz. Magányos fejvadászatra tökéletes, de csapatmunkára elég gyengus. A nagyobb guildek sose visznek rangert vagy engit. thiefeket is csak földerítésre, mesmerből 20 emberre 1 kell, eléből 2-3 egy zergre, nekróból 1 partyba 1, a többi az guardian és warrior.
  • JaSoN HuNTeR #59784
    Ezt miből gondolod?
  • Mc Wolfy
    nem nagyon ajánlom engineert wvwre. warrior/guardian a két leghasznosabb. utána nekró, majd ele, végül mesmer. többiek nem igazán kellenek.
  • dave9004
    engineerrel vmi jó kis wvw buildet szeretnék
    vagy grenadier, vagy elixir gunos support.
    vagy aki engineerrel wvw-zik, az mit részesít előnyben? :)
  • Acidlich
    Sztem nezz szet official forumon, a craftingnal megy a theorycraft par topicban errol.
  • aknakukac96
    Szerintem akkor majd drágábban lehet esetleg megszabadulni a most megvett materialoktól?
  • Mc Wolfy
    sok pénzt és minden mati, ami kell az armorokhoz, kicsi és nagy szintű is.
  • aknakukac96
    Szerintetek milyen materialokból lenne érdemes bepsájzolni még az ascended armorok előtt?Gondolom majd jól megnőnek az árak és ezért gondoltam erre.Illetve mennyi pénzt érdemes félretenni?
  • aknakukac96
    Riversideon farmoltam tegnap is, meg ma is.Általában ott vannak a legtöbben.
  • JaSoN HuNTeR #59776
    Melyik szerver?
  • aknakukac96
    Kicsit sem népszerű most a Jofastes event farm Orr-ban :)

• Dobronski
    Egy eve !2! fps-sel tolom, szerintem nem fog rosszul esni :D
  • aknakukac96
    Az ilyen i5-ök nagyon jól viszik a játékot, de WvW-ben ne várj több szász fős csatákban 30 fps-nél többet.
    Úgy tűnik a dolyak farming visszakerült a játékba :)
  • Dobronski
    nyoc giga ram i5 4570 hd7870oc ssd
    megenné?