63345
-
#59811 + szakmákat húzol, dungeonozol -
bajtokarpi #59810 Köszönöm, ez is segítség. -
Kryon #59809 Leghatásosabb, leggyorsabb mód, keresel egy helyet ahol sok event van egymáshoz közel és ingázol közöttük. Unalmas de gyors. Többiben nem tudok segíteni. -
bajtokarpi #59808
Sziasztok!
Megpróbálkoznék egy warriorral, mi a leghatásosabb, és leggyorsabb módja a levelingnek (milyen fegyverekkel, trait beállításokat érdemes használni)?
Köszönöm
-
Berin01 #59807 A 2-es 3-as pont elég közel volt egymáshoz én azt egynek vetem akkor itt a bibi:)) -
Robe77 #59806 Igazából ki hogy nézi. :)
Szerintem: 1. Amikor hetekig (vagy inkább hónapokig?) Vizu ellen voltunk, 2. Amikor leléptek a guildek és 3. amikor betámadták a ts-t. -
Berin01 #59805 Szerintem eddig ez volt a legnagyobb , bár én csak az utóbbi pár hónapról tudok nyilatkozni amióta itt vagyunk a Deson.:) -
Robe77 #59804 Szeeegény Piken... :D:D:D
A Deso meg nem egy nagyobb pofont kapott, hanem legalább 2-3 mocsok nagyot. :D -
Berin01 #59803 Deson most nyugodt a helyzet stabilizálódott minden, újra van közös ts közös web. Alakult egy nagy WvW-s guild PT. A közös munka is jól megy nekik, úgy látszik kell egy nagyobb pofon , minden szervernek hogy magához térjen.
Tisztában vagyok vele, hogy nem tudnánk jelenleg létszámban felvenni a harcot a topos szerverekkel, de ahogy 1-2 hónapja kinézet a helyzet, ahhoz képes kezd újra pozitívba fordulni a hangulat a szerver wvw-s részén:) -
#59802 jövő héten majd próbálok intézni valamit. xt-vel majd talán le tudom szervezni, h a hétfő-csüt nagy megmozdulásunkon együtt legyünk, amúgy meg majd a balkán légióval próbálom szorosabbra venni -
Oriza #59801 Számomra is csalódás a Pikenes wvw közösségi mutatvány... -
CortezK2 #59800 Nem tudom mi lesz a vége, ennyire nem látok bele a "nagyok" dolgába, de amióta itt vagyok azóta kb ez megy ha jól rémlik. Engem személy szerint az se zavarna ha kicsit lejjebb csúsznánk, persze a 3. hely a mostani ligában azért még kéne :) -
#59799 nézd meg, hogy mikor gyenge piken. csúcs időben és hétvégén. amikor a guildek raidelnek. Nem 80 fős zergről van szó, hanem együttműködésről. 3 nagy guld van 1-1 térképen, mindegyik direkt a másik irányba megy. mindegyiket leverik, egyik se tud foglalni, stb. én ezt már láttam egyszer, tudom mi lesz a vége -
CortezK2 #59798 Amennyire én tudom sok wvw-s guild alapvetően nem akar zergekbe csoportosulni, inkább külön rohangálnak. Most hogy SFR nem szeret minket, ez nem jön túl jól. Az előző fordulókban azért szépen teljesített(ünk) még így is -
#59797 a pikenen lévő guildek egyszerűen képtelenek kooperálni -
Kryon #59796 Amúgy most valami taktikai okból estünk így vissza (Piken) wvw-n vagy csak simán ráb.tunk? -
#59795 amikor wvw-n 30-40+ játékos együtt portyázik. bár mostanában champion farmoknál is megvan ez a jelenség -
#59794 gw2 acc eladó, kettő van egyik dobozos masik digitalis, e maillel mindennel. egyiken 2 80as guardian(phalanx) masikon 80as warri (phalanx zerker, 2x t3 human //egyik zerk masik knight// meg karmas szett) és mesmer. mindegyiken van kb 70-70g -
#59793 szleng a Guild Wars 2 címre... -
#59792 Éssss tényleg! -
Dobronski #59791 cigányok a hamburgeresnél segély napján -
#59790 Nem nagyon amúgy tudom hogy starcraftba egy faj, de a GW2be mit jelent? -
#59789 Szerintem tisztában van vele, hogy mi az a zerg, feltételezem létszámra gondolt. -
BlazeH #59788 http://hu.wikipedia.org/wiki/Zerg -
#59787 Sose Starcraftoztál ? :) -
#59786 Mit jelent az hogy zerg? -
#59785 nem gondolom. tudom. Engi elég keveset tud hozzátenni a csapathoz. Magányos fejvadászatra tökéletes, de csapatmunkára elég gyengus. A nagyobb guildek sose visznek rangert vagy engit. thiefeket is csak földerítésre, mesmerből 20 emberre 1 kell, eléből 2-3 egy zergre, nekróból 1 partyba 1, a többi az guardian és warrior. -
#59784 Ezt miből gondolod? -
#59783 nem nagyon ajánlom engineert wvwre. warrior/guardian a két leghasznosabb. utána nekró, majd ele, végül mesmer. többiek nem igazán kellenek. -
#59782 engineerrel vmi jó kis wvw buildet szeretnék
vagy grenadier, vagy elixir gunos support.
vagy aki engineerrel wvw-zik, az mit részesít előnyben? :) -
#59781 Sztem nezz szet official forumon, a craftingnal megy a theorycraft par topicban errol. -
aknakukac96 #59780 Szerintem akkor majd drágábban lehet esetleg megszabadulni a most megvett materialoktól? -
#59779 sok pénzt és minden mati, ami kell az armorokhoz, kicsi és nagy szintű is. -
aknakukac96 #59778 Szerintetek milyen materialokból lenne érdemes bepsájzolni még az ascended armorok előtt?Gondolom majd jól megnőnek az árak és ezért gondoltam erre.Illetve mennyi pénzt érdemes félretenni? -
aknakukac96 #59777 Riversideon farmoltam tegnap is, meg ma is.Általában ott vannak a legtöbben. -
#59776 Melyik szerver? -
aknakukac96 #59775 Kicsit sem népszerű most a Jofastes event farm Orr-ban :)
-
Dobronski #59774 Egy eve !2! fps-sel tolom, szerintem nem fog rosszul esni :D -
aknakukac96 #59773 Az ilyen i5-ök nagyon jól viszik a játékot, de WvW-ben ne várj több szász fős csatákban 30 fps-nél többet.
Úgy tűnik a dolyak farming visszakerült a játékba :) -
Dobronski #59772 nyoc giga ram i5 4570 hd7870oc ssd
megenné?