Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lotro:Padmah/lvl85burglar,Swtor Padma lvl55shadow és még 10+alt :)
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Never underestimate the power of the dork side!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Guard és Warri elõl csépelne mögöttük egy sor necro, thief és mérnök hátulról meg az ele ranger mesmer szórja rájuk az igét 😄
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
basszátok meg mindegyik engem ugat orrba szájba de melyik kurvakirály (nem)fanboy írt AKÁRMI értelmeset a témához? ja, nyád

"Közel sincsen HIGH END PC-m és mégis elfut a WvW MED beállításokon és nekem az teljesen elég! Nem szép és nem is csúnya a grafika!"
Én arra írtam azt hogy "nem szép és nem is csúnya a grafika": MEDIUM beállításokon.
amit hiányolok, az a régi, jó öreg body block 😊 bár az még egy hatalmas adag erõforrás lenne számolni. viszont döbbenetes lenne úgy wvw 😊
Ezért nyilván nem vennék másik gépet fõleg ha a Skyrim és a Crysis 2 is korrektül elfut a gépen.
Pedig azért az elég erõforrásigényes, igaz fõleg VGA ból dolgozik.
I5-el anno tehettem high-ra a limitet most csak low.
Pve és spvp simán jó bármelyik phenom,bull,FX de WvW i5 nálam sokkal jobban teljesített.
Vagy valami olyan van a motorban ami nem jól párhuzamosítható, tehát ha akarnák se tudnák másképp csinálni. Vagy csak így egyszerûbb, gyorsabb megírni aztán úgy vannak vele a játékos majd vesz alá vasat ami bírja. Szerintem is-is.
Jó pár programot meg pici játékot én is írtam már az õsídõkben, c64 re meg 486oshoz turbo pascallal de 2013ban elvárható lenne a mai játékszoftver gyártótktól hogy olyan 4-16 magig bezárólag is rendesen ki lehessen aknázni az architektúrákban lévõ lehetõséget.
Azért ez nem lehet annyira bonyolult. De ha csak 8 magig oldanák meg az se gond, nincs olyan sok atom gép gondolom nálunk se. 😄
A baj a programokkal van, ugyanis az mmok manapság se igen használnak ki 2 magnál többet. Tehát olyan processzor kell, ami 1-2 szálon erõs mert a +magok úgysincsenek kihasználva.
Nálam ez kb azt jelenti hogy átlagos. 😄
De szerintem sok Crysis kekec is azt mondaná, hogy ejha ez komoly.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Általában az Intel - AMd harc is oylan mint a wow-gw2 a fradi-ute a Vettel -Alonso.
Egyiknek sincs igaza és mindkettõn igaza van bizonyos esetekben.
Nagyon korrektûl teljesítenek a 4-8 magos AMD processzorok és még árban is kedvezõbbek.
Nem kell hanyattesni az I szériától se. Erõs az tény de az AMD se kutya.
Ha nem lenne benen más csak végigmászkálnám akkor is tetszene a játék 😄
Nem tudok mást írni rá de Kiba..ott szép a grafika fullon normális nappali megvilágításban (a játékbeli napközben) felveszi a versenyt a Skyrim grafikájával vagy a Crysis éval. 😄
van amikor meg 60 fpsre kivan akadva
semmi baj nincs azzal hogy szar a balance, semmi baj nincs a bugokkal, meg az idonkenti lagot is elnezi az ember, meg a fossanerfelest is, mert ezek valoban mindenhol ott vannak, de ha keszitunk egy jatekot, aminek ALAPJA hogy sokszaz ember egyszerre legyen a kepernyon es ott csepeljek egymast, viszont erre sem gep, sem engine sem pedig szerver nincs, akkor az mar problema, de nem is kell sokszaz ember, eleg 50 egy world bosson,
#58851 a tökéletes mmot kereste, amvel tisztaban volt, hogy nincs, en csak helyeseltem
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”