63345
  • picket
    Van rá lehetőség, hogy ájró helyett dollárral fizessek a kiegészítőért? Lehetőleg direktben az arenaNet-nél... Tudom, ne legyek sóher, de 10% az 10%. Vagy megüthetem vele a bokámat ha trükközök náluk?
  • Mephike
    Az endgame tartalom megvan, de oda azért már jó cucc és még több tapasztalat kell.
  • PetruZ
    Champ train azóta nincs, amióta a core területek champion-jai leminősültek veteránokká (vagyis úgy 3-4 éve). Vannak helyettük rablóbárók, akik mindig fix helyeken vannak és elég kemények, de csapat általában csak akkor szerveződik köréjük, ha az aznapi event area is helyben van. A world boss train viszont sokkal népszerűbb, egy ilyennel több órát is el lehet lenni és eddig ahányszor "felszálltam rá", mindig volt bőven ember (persze world completion is ajánlott hozzá).
    A HoT-ot sokan kihagyták, vagy az első tapasztalatok után a továbbiakban elkerülték. Elég megosztó lett, a többség csak a mastery rendszer és a specializációk miatt vette meg. A beépített LFG-vel viszont általában lehet találni embereket hero pontokra és event-ekre.
  • TBTPumpa
    Szomorúan tapasztalom, hogy jóval kevesebben játszanak a játékkal, mint 4 éve vagy csak én vagyok állandóan rossz helyen.
    A régi gyűjtőhelyek csordultig voltak játékossal, most 1-2 lézengőt látok, az is kicsi szintű és F2P játékos. A régi guildjeim sem aktívak már.
    Champion Train sincs már, pedig azzal gyorsan lehetett tápolódni + geart és goldot szerezni.

Nem tudom a HoT milyen változásokat hozott ilyen tekintetben, még nem néztem utána. Lehet, hogy másik területen van már a többség? :)

A játék s temérdek hibái és hiányosságai ellenére még mindig le tud kötni ideig-óráig (új karaktert kezdtem), csak félő, hogy megint kevés lesz számomra az Endgame content.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.09. 18:24:33
  • PetruZ
    Van egy olyan érzésem, hogy egész hétvégén használhatatlan lesz a játék... Vajon lesz itt is "Error #37"-szerű mém? :P

Bár a tegnapi "balance" patch után olyan kitterstorm van a fórumokon és a redditen, hogy ilyet szerintem még nem láttam, amióta GW-zek. :)
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.08.09. 16:58:24
  • Trucker39
    Délelőtt végig játszottam.
  • Pilutika
    Lehet már játszani? Mennek a szerverek?
  • Negritis
    Guild Wars 2‏Verified account @GuildWars2 10m10 minutes ago
    More
    We noticed hat some players suffer from network errors on their first login attempt. Please try again or change characters if you can.
  • Trucker39
    Megkerestem, letöröltem. A játék a maradék 160 ezer file-t hiba nélkül letöltötte.

Láthatólag ez már nem mai hiba, hiszen még videót is taléáltam róla:

Közben megjavult a login szerver, így már be is tudtam végre lépni a játékba.
  • rage
    Gondolom, az Ad-Aware programjuk lehet.
  • Trucker39
    Köszönöm a segítséget. Megfogom keresni és törlöm.
  • Mephike
    Nehéz innen megoldani ezt, de az a gyanúm a Lavasoft-os progid kavar be (nem ismerem, ez valami antivírus lesz az internet szerint). Van ilyen a gépeden? Szedd le, és próbáld ki nélküle az indítást.
    Itt is ezt javasolják.
  • Trucker39
    igen, ezt megtaláltam. Lefut a javítás, utána indítja a launchert, majd néhány file letöltése után összeomlik ismét.

Nagyjából így.
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.08.08. 23:00:11
  • Mephike
    Ezt próbáltad már?
  • Trucker39
    Félre értettél. Nekem a délutáni hiba előtt is súlyos gondjaim voltak a launcherrel. Tegnap, tegnap előtt óta próbálom telepíteni, de néhány percenként összeomlik a telepítő. Erre keresnék valami megoldást.
  • Mephike
    Nekem gond nélkül lejött az update, de lofin még mindig nem megy, gondoom ezzel még vannak/lesznek gondok.
  • Trucker39
    Nálam szinte percenkét leáll a launcher (crashing). Van erre valami megoldás? Más játékoknál nem tapasztaltam hasonlót frissítés közben.
  • Mephike
    Mindeközben megjött az új töltőképernyő, és gyanítom a pénteki mókát lehet is tölteni. :)
  • TBTPumpa
  • Pilutika
    Nah kíváncsi vagyok rá :)
  • TBTPumpa
    GW2 Path of Fire Free Preview Weekend August 11- 13

Mindenki számára elérhető lesz.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.08. 19:53:31
  • Negritis
    kieg open béta jön elvileg

amúgy ha ascended geart összeraktad akkor nem kell sokat aggódni, ez nem a klasszikus mmo-k közé tartozik
    itt ha megvan a top gear az elég sokáig valid :D
  • Pilutika
    Warri meg necro*amúgy milyen ingyenes hétvége lesz? ( akkor meg esküvőn leszek :D )
  • Pilutika
    Thief nekem sose jött be. Inkább esteri meg necro ami megy. :)
  • TBTPumpa
    Anno az alapjátékot digitális Deluxe változatban vásároltam meg a hivatalos oldalon. Persze azóta eltelt 5 év, gondolom az akkori Thief karakterem már papír lett. Sok óra belement, de az akkori gyengécske Endgame miatt feledésbe merült a játék. Az előző kiegészítőről pedig mocskosul meg is feledkeztem... :)

Hasonlókat olvastam én is, emiatt ódzkodom a vásárlástól, de akkor behúzom majd a hivatalos oldalról a hétvégi ingyenes esemény után.
  • PetruZ
    Kerülendő minden olyan hely, ami nincs náluk feltüntetve reseller-ként, így ezek az oldalak is. Lehet szerencséd, de gyakran zárolják az ilyen kulcsokat.
  • Pilutika
    Én csak rosszakat hallottam róluk. G2a után is rengeteg bannt osztottak ki. Az a 30euro kb 9.000ft semmi igazából ha azt nézed hogy hónapokig akár évekig nyújt szórakozást neked. 9.000ft tényleg nem nagy tétel.Egy hétvégi okádás ára..stb. :) amúgy meg 2 órája is azt írták tudják mi a baj. De nincs is ezzel semmi gond csak nekem ez lett volt a nagy kockulos napom míg az asszony késő este haza nem ér...új fuck :D
  • TBTPumpa
    Twitteren annyit írtak - tudják már mi a hiba, dolgoznak a megoldáson.

Sajnos addig a kiegészítőket sem tudom megvenni, mert ahhoz be kellene jelentkezni az ArenaNet hálózatába és ugye jelenleg az sem működik.

Szürke kulcsos oldalakról (G2A, InstantGaming, CDKeys) érdemes lehet megvásárolni a két kiegészítőt vagy azok inkább kerülendők?
    Olvastam 1-2 negatív dolgot a G2A-val és a GW2-vel kapcsolatban, emiatt kérdem csak.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.08. 19:40:33
  • Pilutika
    Jó lenne azért tudni valamit.
  • TBTPumpa
    Készülnek az ingyenes hétvégére.
  • Mephike
    Valami komoly gebasz lehet mert egyetlen NCsoftos játék sem indul el. (GW1, Wildstar, stb)
  • Pilutika
    Ma se lesz már kockulás
  • TBTPumpa
    "A quick update: we found the cause of the issue and are working on a solution as we speak. Thank you for your continued patience."
  • Pilutika
    szuper...asszony ma nincs itthon tudnék kockulni rendesen..erre...
  • TBTPumpa
    Gyorsan összedobtam 2 új bannert a topikhoz:

-

Illetve a Variance magyar fun site linkjét módosítani kellene, mert már ez a helyes útvonal az oldalhoz:
    https://guildwars2.hu/
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.08. 16:52:19
  • TBTPumpa
    Nem.
    "We are aware of some connectivity issues with the Guild Wars 2 servers at the moment and are starting our investigation."

Twitteren/Reddit-en írták. Gáz, mert pont letöltődött a játék és mennék játszani, erre ledöglik a szerverpark.
  • Pilutika
    más se tud belépni a játékba ?
  • Negritis
    desolation és resonance
    de jah most már tényleg csak wvw esetén számít a home szerver

amúgy általában vagy a legkisebb vagy a legnagyobb csomag éri meg
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.08.08. 13:10:37
  • Mephike
    Simát vettem, mert majd ha lesz leárazás, akkor goldból megveszem a delux verziót, nekem most nem kell plusz karater.
    A pikenen vagyok, egy magyar guildben, de a szervernek csak akkor van már jelentősége, ha a fő profilod a WvW. A guildünkben több szerver tagjai is megtalálhatóak.
  • TBTPumpa
    (általános kérdés az SG fórumosok felé)
    Sima verziót vettetek vagy a Deluxe kiadást?
    Melyik szerveren/klánban vagytok?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.08. 10:51:27