63345
-
Htjet #63065 Az OTP-nél van alap csomagom, amiben ugye nincsenek netbankos szolgáltatások. De, nem is volt rá szükségem, mert eddig mindig megtudtam venni dobozosan azt ami kellett. Már gondolkodtam rajta hogy netbankos csomagra váltok, de még nem tettem meg. -
#63064 -
#63063 Melyik bank ez? (Csak hogy oda ne menjek...) -
Htjet #63062 Van bankkártyám, csak a számlacsomagom nem olyan amivel lehetne neten utalgatni. Mindenképpen bankba kell mennem, ha utalni akarok valahová. A Cdgalaxis jónak tűnik, oda elvileg nem kell a paypal-os dolog sem. Lehet egyből utalni nekik a pénzt.
Köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Htjet, 2017.09.19. 00:03:13 -
#63061 Regisztrálsz egy PayPal accountot, és ezekből a bankokból tudsz oda kártya nélkül utalni: UniCredit, BankErste Bank,Sberbank, MKB Bank, K&H Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank (bár nem hiszem, hogy ezeknél a bankoknál létezik olyan bankkártya, amelyikkel nem lehet online fizetni), vagy ha nem vagy egyiknél sem, akkor megkérsz egy ismerőst, és kifizeted neki KP. A telefonommal tudok érintéssel a sarki kisboltban fizetni, nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megoldani. A CD-galaxisos mókához is utalni kell, bár ahhoz nem kell kártya. -
#63060 Dobozos szerintem nem lesz, itt viszont van megoldás. Már több alkalommal is vásároltam itt, teljesen megbízhatóak.
Van többféle változat, nem csak ez, amit linkeltem.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.09.18. 14:28:50 -
Htjet #63059 Csak azért kérdeztem, mert nem szoktam neten digitális tartalmakat vásárolni. Nincs is olyan bankkártyám ami erre képes lenne.
Általában üzletben szoktam játékokat venni.
Azért kösz az ötletet. -
Umahtar #63058 Sziasztok!Elcerélném az accomat /Hot+Pof/ Morrowindes Eso accra.Köszi!!
-
#63057 Nyomtass színesben, hajtogasd dobozzá, rakd ki a polcra. Üdv 2017-ben. Nem kötekedés akart lenni, komolyan mondom. Ilyet paintben összedobsz. -
Htjet #63056 Dobozos verzióról van valami hír ? Mindenhol csak a digitálist látni. -
Mozes #63055 Köszi mindenkinek :) -
#63054 Teljesen biztos vagy benne, hogy egy 8 éves gyereknek megfelelő időtöltés / szórakozás egy mmorpg? -
#63053 OFF:
LOTRO-t ajánlanám. kezdő helyek szépek és három kezdőterület ingyenes (+1). Utána is csak akkor kell fizetni, ha új területre mentek. Ezt viszont a játékbeli, egyik fizető eszközzel is meglehet vásárolni. Nem utolsó sorban, nem veri el őket másik frakció, mert az nincs. -
Negritis #63052 hmm
nem igazán van fejlődési görbe, de talán magicka
esetleg Torchlight -
Negritis #63051 ha nem érdekel a wvw akkor hagy a szerver specifikus guildet nyugodtan el -
amikkamakka #63050 Sziasztok, a Piken Square szerveren létezik valami gyűjtő guild ahova kezdők is csatlakozhatnak? -
Negritis #63049 mobilos RPG-k veszélyesek ilyen téren, mert elég gyorsan "fizetni" kell sok esetben
MMORPG? milyen platfrom? pc? -
#63048 Fiesta Online, talán, ha még működik. Mobilos rpg-k között is rengeteg ilyen lehet, de azokat nem ismerem. -
Mozes #63047 off:
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írom a kérdésem, de nem találtam olyan helyet ahol jobban vágnák a témát.
Gyerekeknek (8 éves) szeretnék RPG játékot amiben fejleszthetik a karaktert, varázslatokat küldhetnek, stb.. és lenne valami jó kis világa a játéknak. Van valami ötletetek? GuildWars olyan jó lenne, ha egy kicsit "butább" lenne! :)
Nagyon köszönöm előre is tanácsokat! -
#63046 CD Galaxisnál is beszerezhető már az új kiegészítő digitális formában! -
resort33 #63045 Üdvözletem aktív játékosokat keresek a Desolation szerveren. Játékon belül megtaláltok ezen a néven Rezort.9503 vagy
Discordon: https://discord.gg/Kt5yWa -
#63044 Ne felejtsétek el kivenni a BLTC Promotions alatt az ingyen cuccokat! Évfordulós ünnep alkalmából bizonyos típusú ládák 0 gem-be kerülnek. Főként random minik és asc/leg alapanyagok vannak bennük.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.08.28. 18:09:41 -
Umahtar #63043 Köszi szépen a gyors válaszokat!
-
#63042 A Variance biztosan aktív, mindig látni onnan embereket. (De nem tudom, csinálnak-e valamit szervezetten, nem vagyok tag.) -
#63041 A játékba mindenképpen érdemes szerintem. A klánokról nem tudok nyilatkozni. -
Umahtar #63040 Sziasztok!Érdeklődnék hogy érdemes e még belevágni a játékba.Vannak még aktiv magyar guildek?
-
#63039 milyen volt a teljesítmény? -
#63038 A megaszerver lényege még az is, hogy ha kiürül egyazon több nagy map, mert lement egy nagy esemény és a játékosok szétszélednek, akkor a több mappon lévő szétszórt játékosállományt összefésüli egy-két mapra és az így üressé vált mapokat bezárja és tehermentesíti a szervert. -
#63037 Bőven van játékos. Persze ha a WoW-hoz hasonlítjuk, akkor kevés, de egy Dragon Stand eseményen több fullos szerver is fut egymás mellett. Most a bétánál mivel kicsi a map, rengeteg map fut egymás mellett, hogy aki bejön játszani, nehogy az miatt laggoljon, mert sokan vannak, és nem bírja a gépe, stb. A rendszerkövetelményen is emeltek most a PoF esetében. Szóval én nem aggódok, nálunk a guildben tegnap 30 aktív tag tuti bétázott. -
#63036 Köszi, erre voltam kíváncsi. Közben olvastam a megaszerverről szóló cikket (erről is lemaradtam korábban). -
#63035 Ez a pop stat az, amit a játék kezdőmenüje is prezentál, ha még nem választottál szervert (ami csak a WvW miatt érdekes). Különösebb jelentősége nincs, mivel megaszerverek vannak EU és NA oldalon. Ez kb. annyit jelent, hogy ha belépsz a játékba, egy olyan map instance-re fog rakni, ahol már vannak játékosok. Ha az adott map megtelik, új instance-t fog nyitni. Ha kezdenek kikopni a játékosok onnan, ahol vagy, felajánlja, hogy átmehetsz egy másikra, ahol többen vannak. Kis trükközéssel saját magad is vándorolhatsz, ha pl. olyan csapattaghoz join-olsz, aki "jó" instance-on van.
Egyébként ez is lehet az oka, hogy valaki kevés, vagy sok játékost lát ugyanazon a pályán. Az AN viszont soha nem fog publikálni olyan statokat, hogy valójában hányan játszanak. -
#63034 Sajnos már nem lehet szerkeszteni, így külön. Szerver terhelést nem találtam, de ilyen "population" statisztikát igen. Hogyan is kell pontosan értelmezni azt nem tudom. Gondolok itt arra, hogy csak a beregisztrált játékosok számát figyeli-e, vagy esetleg mást is. Erről tud valaki bővebb infót?
Ja igen a link: GW 2 population stat -
#63033 Ami a tankozásnál kicsit bonyolultabb játék, már nem is érdekes, vagy túl fárasztó. -
#63032 Mert szerverhiba is volt ám, írták Twitteren is, hogy az EU-soknál csatlakozási problémák voltak. Megnéztem az összes kasztot így felhúzva 80-ra. Tetszetős a játék (az Elementalist nagy kedvenc lett), ellenben elriaszt az, hogy milyen kevesen játszanak vele. Ha már a StarCraft 2-t és Diablo 3-at gúnyolják úton-útfélen, hogy halott játékok, akkor a Guild Wars 2 szervereit már-már le is lehetne kapcsolni - bár ez úgysem fog megtörténni, az ArenaNet korrektebb, mint az EA vagy az Ubisoft (akik hajlamosak 2-3 évvel a játék megjelenése után lelőni a szervereket).
Nem igazán értem, hogy miért játszanak vele ilyen kevesen... Nincs havidíj, az alapjáték amúgy is ingyenes. Vagy lehet már egyszerűen csak beleuntak az emberek az MMORPG-kbe? Ami Guildokba benne voltak, ott a többség már rég nem logolt be/visszavonult a játéktól (Variance játékos táblázatában is a 80% már visszavonult). Régen egy-egy kisebb eventnél is számtalan játékos volt. Most meg egy World Bossnál, ha összegyűlik 100 játékos, akkor sokat mondtam (aminek a fele F2P játékos). Nem értem az okát, pedig a WoW mellett az egyik legjobb MMO a piacon. Korrekt kiegészítők, nincs Pay2Win, gyors és könnyű sikerélmény és fejlődés (mindenért XP jár), jó fantasy világ, hangulat, pályadesign, grafika, zene, sztorivonal. Egyszerűen nem értem mi lett ezzel a világgal... -
#63031 Szerintem eléggé jól mutatja az érdeklődést, hogy az első percekben be sem tudtam loginolni :) -
#63030 Hát én nem ezt tapasztalom. Vagy 5 év kihagyás után most elő vettem a játékot. azt hiszem a Piken ?? szerveren vagyok. Új karaktert kezdtem, mert semmire sem emlékszem. Van, hogy sorba kell szinte állni. Persze csak képletesen, hiszen pont az a lényeg, hogy a farmolás, küldetés, mindent együtt lehet csinálni. Olyan még nem volt, hogy Boss öléskor ne lett volna nyüzsgés. Még ha csak egy szállítmányt kell kísérni, akkor is minimum 2-3 játékos oda csapódik. Shadow Behemot-nál meg azt sem tudtam, mi van. Épp arrafelé csináltam valami küldetést és látom ám hogy gyűlik a tömeg (ja és délelőtt volt, munkanap). 15-20 játékos biztosan volt. Kis szintű karakteremet senki nem küldte el a fenébe. Sőt még örültek is, hogy a hátsó sorban maradva (sokat úgy sem tudtam volna sebezni) sorban resseltem az elfekvőket. A végén még a ládából is egy csomó minden esett és nem volt veszekedés, ki mit kap.
A demo-ban, meg csak a personal-t csináltam meg, de onnan kijőve, legalább nyolc játékost láttam rohangálni raptorháton.
Nincs valahol szerver terhelés mérő? Az jobban megmutatná a játékos számot. -
#63029 Nem tudom. Vegyes érzéseim vannak. Nagyon jól néz ki a játék, a mount nagyon hiányzott már (WoW után), viszont alig találkozom játékosokkal a demóban is. Ennyire nem lenne érdeklődés a játékra?
Néhány kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#63028 Kipróbáltam én is, csak ajánlani tudom, hogy tegyen így más is. Már most látni, hogy lesz itt bőven újdonság, és itt játékmechanikára is gondolok. -
#63027 Érdekesen mozog ez a raptor. Még szokni kell. A személyes küldetést meg is csinálgattam. A végén a városban már jó sokan száguldoztak raptor háton.
Necro-t klónoztam és azzal próbálkoztam.
Néhány kép az első küldetésről: Képek -
#63026 Elindult!
"The #GW2PoF Preview Weekend has begun! Head to character selection and create your character!"