Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
öööö szerintem még nincs
cenobite
Shing Jea-ben hol van pontosan ez a Monastery Broadwalk, amit most írnak event-nek? Mert bóklásztam, de nem találtam. Vagy még nincs is event?

gamertag: kenobita

bardocz
én meg csak pénteken😞(nem ma)
Szaruman
Én meg nem veszem meg, haha^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

quad
én meg má megvettem haha 😄

kisfigi
nekem szerdán hozzák! 😄

Destiny. The design is clearly ancient.

többek közt ET-t is játszanak 😊

Timber! Ez a >>code az Enemy Territory-s code?
Azt nem tudja valaki, hogy vidékieknek mikor küldik dometól? Mert még se email, se telefon nem volt eddig.

BF3: csucsorr

én is<#eljen>

EmThor
keden megyek érte pcdome-ba 😊

quad
már csak 1 hét 😊

megbocsátom nekik, ha a játék hozza a prophecies szintjét😊

SZEG007
lol tiszt a Dûne lesz akkor😄

Faki
Aszondják nem lesz múvi.

tényleg! factions-é már rég kint volt ilyenkor!

Zomil
lassan itt az ideje egy cinematic movienak😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

persze, h nem, hisz lenyeli, lásd a gamespotos cikket😊

talán az utolsó cikk mielõtt játszhatunk a nightfallal:

érdekes:
cikk

"and even a rideable sand wurm (called a junundu) with its own unique skill set." - meglovagolható óriás kukac??? (a kari nem lesz jól látható ilyenkor)

Csak emlegetni kellett õket, kedden mehetek átvenni.

Titan
Uraim és Hölgyeim!

Engem ma du. felhívtak az 576 (Pólus), hogy jövõ héten kedden mehetek az NF-ért! <#buck>
Biztos a Shadow Strike helyett Fear-t tettem rájuk!

quad
kurvajól néz ki a nightfallos poszter

JaSoN HuNTeR
Jah azt is szoktak adni de hogy miért az örök titok marad!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

No, megkaptam én is a pre-ordert meg a játékot<#taps><#taps><#taps>
De miért kaptam hozzá WoW posztert, azt nem tudom<#circling>
quad
hm , nem tudtam köszi

PC Dome megdobhatna végre egy emaillel vagy hívhatna, holnap úgyis ráérnék bemenni érte.

quad, azt ingyen adják és még biztos maradt nekik feleslegesen.
Az ok egyszerû, a benne lévõ kulcs dec 31-ig adható hozzá az accounthoz, utána érvényét veszti.

quad
megvettem a nightfallt cdgalaxisban... kaptam hozzá preordert pedig nem is kértem , akkor most mázlim van?

dougO
Voltam WestEnd 576-ban, arc nem tudott semmit, csak a megjelenés napját, szal én tájékoztattam, hogy már bejött Mo-ra és ittésitt már kapható, csak én náluk rendeltem elõ... 😊 Valami központot emlegetett....meg h nem tudnak semmit, majd megjelenés napján...
DE Fections CE-jük még volt!!^^

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
- pcdome azt írja, elõrendelhetõ, amint kapható, postázzák.
- na most nem úgy tûnik, hogy 1 hét múlva armageddon, szal ha megvan, szerintem ki lehetne adni, legalább az elõrendelõknek 😉
- aki tud vmit íron, pls, thx! fotó majd lesz tõlem is 😊

u.i.: hogy tetszik az új avatar-om? 😊

Zomil
szeretem én is galaxis-t csak nekem 576 pont utba esik és nincs kedvem annyit utazni a galaxishoz, tavaly is pont megjelenés napján volt CE-je 576-nak szoval remélem nem csalodok azért bennük😊

ui.: és TÉK 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
576 szerintem nem a legjobb megoldás.
De lehet, hogy csak én vagyok Galaxis párti.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
1 hét and counting! 😊

Zomil
vazze persze h pont azok kapnak utoljára akiknél elörendeltem:S murphy bácsi mennyen a francba 😄

spatz
Én is az Árkádban lévõ 576 rendeltem elõ, most beszéltem velük telefonon még nem kaptak Nighfall-t, talán majd holnap....<#rinya><#schmoll2>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Carlos
Nem mindegy, hogy mikor fizettek?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Baromi jó!
1 órás. Érdekes.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos, milyen a making of?<#vigyor2>

ingyen odaadták a preordert, mint nekem és még párszáz/párezer embernek, aki kérte 😛

bardocz
na elõrendeltem és kaptam pre-ordert😊) campona 576-os eladók a legjobbak azt ingyé odaadták majd a játékot kell megvennem😊)
Faki
Valaki már hozzáadta az NF kulcsot? Nekem feksönnek látja perpill ha az nf kulcsát adnám hozzá.

dougO
Ezen a héten még az elõrendelõké a jog, de késõbb délután megyek 576-ba is, ahol anno 'elõrendeltem' (ingyévót 😊), megkérdem ott lesz-e és mikor! 😊
Tudja vki hány CE érkezett Mo-ra? Sráctól annyit sikerült megtudni, h az õ (CDGalaxis) CE készletük 100 alatt van...

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
zsííír, azt a részt nem is olvastam el xD köszii

hm, azt írja, h akiknek több chapter is megvan, azok visszamehetnek a régi területekre és ott is unlockolhatnak 1-1 herot<#eljen>

Egyxerû, õk a Valandoros, iBs & emts srácok & sose tetszik nekik a guildnevük & everfrost új (túl új) guild, de szerintem már ismét más néven futnak 😄

Carlos
No? Attak?

Þór vígi þessi rúnar

dougO
SPOILER

"The mix of heroes and missions seems interesting, and Nightfall is able to go into territory that the previous two Guild Wars could not. For example, one mission requires you to navigate through a region so toxic that your character will die if he or she is caught in the middle of it. The solution is to accomplish a series of quests that eventually lead you to defeating the queen of a race of wurms, gigantic sand worms that can move through the toxic region. If you gain the queen's respect by proving you can stand up to her in a fight, you'll be able to enlist her offspring. Basically, a wurm will come out of the sand and "swallow" your character. Don't worry, your character is actually being carried in the wurm's maw. But you'll now control the wurm directly and have access to many wurm-specific skills, such as being able to rear the wurm's body out of the ground and body slam an opponent for massive amounts of damage. It's a very cool sight to see, and a very different experience from anything you might have seen in earlier Guild Wars games. Nightfall seems to have something new for every type of Guild Wars player, from the role-playing fans to the player-versus-player fans, and it'll launch next month."

Uhh, ugy érzem ez lesz a 3 közül a legjobb chapter!!! Kösz a linket Emthor, van ott 2 Hero vs Hero battle kép is!! 😊
Na mentem CD Galaxisba CE-t venni, remélem adnak, mégha nem is ott rendeltem elõ! 😊 (Itt van 2 utcára xD)

dougO
Nem tudjátok, hogy a Team Everfrost miért nem tud elindulni hétvégén?

EmThor
NF preview vagy vmi hõsös akármi... nem tom de friss, az tuti

/me ment aludni zzzz

tudhatnád, hogy kappát jobb farmolni shing jeán, azok zöldet is dobnak ami nagyon über
wooha akkor már lehet kapni a ce t a cd galaxisban?