Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uh, el nem tudom elképzelni mekkora AOE DMG-t tolhat le egy zerg közepén gránátokkal. 😮

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Mc Wolfy
engi iszonyat controlt nyom. ha egyszer elkap valakit, az utána folyamatosan fekszik, repül, pattog 😄
pve-n nem tudom mit szoktak vele játszani, pvp-ben vagy ezt a control buildet, vagy spike. wvwn lángszóró és gránátok. egyik elõnye, hogy falakról tud embereket lerántani.

Never underestimate the power of the dork side!

Nem. 😊
Ott vannak a kitek! Van a lángszóró, gránátok, turretek.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Miben rejlik a mérnök eme elõnye?
A legkevesebb fegyvert tudja használni pl az nem hátrány?
Mc Wolfy
engit és thiefet a legnehezebb tényleg jól játszani. thief pár óra alatt begyakorolható egy olyan szintre, hogy a saját szinteden lévõ játékosoknál jobban teljesítesz, de egy idõ után eléri a korlátait. engi pedig a legtechnikásabb az összes közül. talán ha 3-4 jó engit ismerek. de ha abban jó vagy akkor pillanatnyilag pvp szinten verhetetlen (majdnem)

Az Engineerrel való játékot még szoknom kell. kicsit idegennek érzem a gw2 világában.

Terawatt
Én már be is ruháztam magic findos exokra,ascendedre a hallatán.(NO) <#zavart1><#lama>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Mc Wolfy
ne mondj ilyet, valaki komolyan veszi 😄

Hülyeség... Mindenki tudja, hogy www-n a magic find set az alap. <#nevetes1>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Sehol. Azok az sPvP-s amulettek, onnan kapod a statokat.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Az remek.
Én most 2órája nézek videókat leírásokat a Guardian -rõl.

1 dolgot viszont nem értek.
Láttam olyan amuletteket ahol 3 skillre is elég nagy +t adott pl +700 tough +600 vital +500 power ezeket hol lehet megszerezni? Hiszen nagyon sokat dobhat a karakteren.
Mc Wolfy
invaider set az alap wvwn 😊 ha nem baszom el, én is hihetetlen mit ki nem bírok rangerrel.

Terawatt
Szerencséd van, mert pont pár napja fejeztem be az engim. Tankos buildre raktam, vagyis power,toughness,vitality vegyítve egy pár berserk cuccal. A végeredmény wvwn nagyon brutális. Bemész lángszóróval a zergbe és nagyon sok lootal jössz ki belõle. Bukott teamfightból simán ki tudsz jönni és elfutni, addig se kapnak lootot belõled.<#zavart1> Meg vagyok vele elégedve.

{off]végül Lenovo G580AH laptopot néztem ki magamnak ~140 000 Ft-ért, remélem jó lesz. 😊 Talán már fizetés után (jövõ héten) meg is lesz[/off]

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Engineerrõl mondanátok egy-két dolgot? Leginkább az érdekelne hogy milyen WvW-n és dungeönökben.

Nem lehet tovább farmolni a goldot mint eddig. OH GOD!.. Mi lesz most? 😄

Jól van 😄
megnyugodva látom más sem érti ezt a Gear hajhászós dolgot.
Tény egy átlagos szintû profi cucc mindneképpen szükséges de hónapoikat kínódni csak azért, hogy utána még hónapokat kínlódhass a mégjobbért, tényleg értelmetlennek tûnik.
Tényleg jobban szeretnél egy darab instát farmolni egész nap, mint hogy változatosabban kelljen megszerezni a pénzt? Bár nem tudom, honnan veszed, hogy sokszor annyi idõ lesz, de nem mindegy, hogy x vagy x+2 nap alatt van meg egy skin? Vagy ezt a játékot csak úgy érdemes játszani, ha bizonyos skinekben vagy? De ha már megszerezted a skint, akkor kevesebb teendõd lesz, szóval miért lesz több értelme játszani...? Próbálom megérteni ezt a kifacsart logikát... Jó, én mondjuk a WoW-ot sem a gear miatt játszottam, szóval valószínûleg sose fogom megérteni ezt a gearközpontú gondolkodást.
Én csak kapkodom a fejem ennyi hónap kihagyás után 😊 van mit csinálni
Mc Wolfy
ezt butaságnak tartom, de hát te tudod. mondjuk ha neked az jelenti a célt, hogy egy bizonyos skint megszerezz, akkor megértem, bár még nem tudjuk mi lesz ez az új dungi jutalmazási rendszer. lehet összességében több pénz fog jönni.

Úgy tûnik. Most hogy így el... a dungeonból való pénz szerzési lehetõséget 500x annyi idõ lenne mire megszerezném a T3-mat. Én meg nem fogok fél évet kockulni egy szettért.
Nocsak.
Hogyhogy eladod a game-t? meguntad végleg?
Guild Wars 2 accountom eladó!
Van rajta egy 80-as Human Guardian és pár kisebb szintû karakter. Az accounton van 10-11 arany is a karakterek között szétszórva.
Az accounthoz megvan minden. Külön lett hozzá regisztrálva e-mail cím is. Az account ára megegyezés alapján (Én egy olyan 7.000Ft-re gondoltam).
MrStokes
Hirtelen autofutas helyett amokfutast olvastam... -_-" Gondoltam gazra amokfutas... stimmel... 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mc Wolfy
srácok, moderáljátok magatokat, mert én fogom tenni

Fussatok bolondok 😄

ja ez nem az a játék 😄
Itt úgysem jössz át.
kastil
ahogy érzed, de gondoltam ha õ a 3 hszében személyeskedhet akk én is megtehetem, az ilyen hszek meg amugy kurvára érdekelnek

olyan cukin kenegeted magad fekáliával és még élvezed is😄

kastil
jól van, hülyegyerek

Mephike
Conqvistador: De én vagyok az. 😊
kastil: Az, hogy az utóbbi idõben keveset szólalok meg itt, az pont az ilyen arcoknak köszönhetõ, mint amilyen Te vagy, aki képtelen egy mondatot úgy leírni (ez szintén a szellemi szintjének mélységeit mutatja meg), hogy abban ne legyen minimum egy szarozás...
De akkor tessék, megcáfolom az egyik hozzá nemértõ dolgodat. "Nincs end game/kihívás nélküli". Aham... Mit értesz end game alatt. Nos én azt, hogy ha elértem a max szintet, akkor van-e olyan tartalom, ami a játékban tart. Itt kéthetente jön az utóbbi idõben annyi tartalom, hogy nekem (gyanítom másnak is) néha már-már sok, nem tudok mindent kimaxolni.
Az, hogy ez neked nem számít end gamenek mert más játékban mást szoktál meg, az már más tészta, itt ez van, és ez nekem jobban tetszik, mint hónapokon ugyanazt az instát/dungeont/stb nyúzni. Ha ez neked nem tetszik, akkor lehet arréb menni. (Bár megtennéd!)
Na ennyit mára, az PvP-rõl írt hozzánemértésedrõl majd máskor beszélgetünk, nekem sincs annyi idõm, hogy minden baromságodat tudjam kezelni. Jó éjt!

Megnéztem, nálam is ez van most, a játékba be tudok lépni, de az oldalra nem.
Mc Wolfy
email a név, ugye? az emailt írd be, amire athenticaltál

Amikor belépnék a gw fórumára, akkor beirom az adatokat, utána a mobil autentikátor kódját, de ezután visszadob h rossza a név vagy a jelszó:S Más is van így? Mit tudnék csinálni? (jó nevet és jó jelszót írok, különben az autentikátorig se léptetne be)
Terawatt
Háááát. Tápot 2 hete cseréltem mert túlfeszültséget kapott. 😄

Csodálkozol? 😄
Amikor Terawatt terhelést adsz a vga nak? 😄
Mc Wolfy
az a sok gomba... 😊

Terawatt
Best screenshot eva méd of Gw2 ! Picit bugolt a grafkarim. 😄

tehát igen😄

Terawatt
Vicces a gondolat, hogy dungeonbe majd a fékpedált fogom taposni mint egy hülyegyerek. Ha engem kérdezel akkor mókás. Chivalry-re (középkory kardozós játék) meg lehet hogy valami rúgást vagy alternatív vágást fogok rakni. 😄

És bevált? 😄
kastil
kényszer, hogy elolvasd, hiába nem neked ment, hiába van spoilerbe, és meg "kommentáld" is?

de ahogy érzed

Terawatt
Poénból ráraktam a Logiteches kormányom gáz pedáljára az autofutást a fékre meg a dodge-t. 😄

menzesz?

kastil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már nem emlékszem a kérdésekre, visszakeresni meg pont leszarom, viszont az biztos, hogy mindegyikre a jelenlegi helyzet alapjan valaszoltam, rajtam kivul senki, se pozitvan, se negativan... hozzátenném, én még pozitiv dolgot is irtam.
en keltenem az falemet? mivel? azzal hogy leirom a tényt? ugyan mar, ha ez siras volt, akkor nem tudom az mi, amit a tobbiek lerendeztek miatta. nem a jatek jol mukodo, forradalmi dolgat huztam le a faszba, hanem csak arra mondtam hogy szar, ami valoban szar. vagy neked esetleg tetszik a kihvas nelkuli pve "endgame"? esetleg a lag, no balance? sorolhatnam.
az meg hogy esetleg lelki serult vagyok nem sokat tesz azzal hogy a teny az teny marad. raadasul ket hozzászólásod volt mindkettõ személyeskedés, meg ha burkolt is, bar inkabb nem, semmi témához kapcsolodo. de gondolom ez is engem és a lelki problémáimat minõsíti...

mégegyszer; tény, nem pedig szarráfikázása annak, ami jó, jól mûködik, mert persze, hogy ilyen s van, irtam is. erre mondtam, hogy takarodj a faszomba, mert beirsz te is 2 heten egyszer, akkor is csak ennyit. és még én sírok. az meg nehogymar nem fanboysag hogy keptelenek egyesek belatni azt, amit minden hülye eszrevesz

felteszem neked is, mit kellett volna irnom? azt, hogy marha jo az endgame (ami nem mas mint wvw) esetleg hogy nem lagol? vagy hogy a gepigeny alacsony? esetleg hogy van barmifele balance? netan hogy a jatek barmely resze okos egy kis kihivast? persze, hifractal. gondolom ez lett volna a helyes, még ha hazugság is, mert a (nem)fanboyok szemét nem bassza a negativ velemeny(teny) a dragaszagrol

Off!

Mephi te véletlenül nem játszottál a The-West nevû online játékkal?
Mert onnan már találtam 2-3 ismerõst itt is.
Mephike
Nem fogok a szintedre lemenni, nem fogom egyik õsödet sem emlegetni, nem szeretném magam ennyire mélyen látni. Az, hogy lelkileg sérült vagy és képtelen vagy a mgad ásta gödörbõl kimászni az már nem az én bajom. Kérlek ne keverd össze az általad értelmesnek vélt üzenetedet azzal, amit valójában mások sírásnak vélnek.
Azon meg gondolkozz el, hogyha "mindegyik engem ugat orrba szájba" akkor lehet a Te készülékedben van a hiba. Ha pedig már én is szóvá teszem ezt, akkor pedig pláne gondolkozz el, mert veled ellentétben én nem túl gyakran szólok be itt bárkinek is.

Jaja reggeltem a gw2 oldalán be is tudok lépni csak a játékba nem 😞

Lotro:Padmah/lvl85burglar,Swtor Padma lvl55shadow és még 10+alt :)

Beregisztráltad magad a Gw2 honlapján?
Amúgy elvileg az email cím az
vagy pont karbantartás van?

Lotro:Padmah/lvl85burglar,Swtor Padma lvl55shadow és még 10+alt :)