Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
pve-n nem tudom mit szoktak vele játszani, pvp-ben vagy ezt a control buildet, vagy spike. wvwn lángszóró és gránátok. egyik elõnye, hogy falakról tud embereket lerántani.
Never underestimate the power of the dork side!
Ott vannak a kitek! Van a lángszóró, gránátok, turretek.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
A legkevesebb fegyvert tudja használni pl az nem hátrány?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Én most 2órája nézek videókat leírásokat a Guardian -rõl.
1 dolgot viszont nem értek.
Láttam olyan amuletteket ahol 3 skillre is elég nagy +t adott pl +700 tough +600 vital +500 power ezeket hol lehet megszerezni? Hiszen nagyon sokat dobhat a karakteren.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
megnyugodva látom más sem érti ezt a Gear hajhászós dolgot.
Tény egy átlagos szintû profi cucc mindneképpen szükséges de hónapoikat kínódni csak azért, hogy utána még hónapokat kínlódhass a mégjobbért, tényleg értelmetlennek tûnik.
Hogyhogy eladod a game-t? meguntad végleg?
Van rajta egy 80-as Human Guardian és pár kisebb szintû karakter. Az accounton van 10-11 arany is a karakterek között szétszórva.
Az accounthoz megvan minden. Külön lett hozzá regisztrálva e-mail cím is. Az account ára megegyezés alapján (Én egy olyan 7.000Ft-re gondoltam).
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ja ez nem az a játék 😄
kastil: Az, hogy az utóbbi idõben keveset szólalok meg itt, az pont az ilyen arcoknak köszönhetõ, mint amilyen Te vagy, aki képtelen egy mondatot úgy leírni (ez szintén a szellemi szintjének mélységeit mutatja meg), hogy abban ne legyen minimum egy szarozás...
De akkor tessék, megcáfolom az egyik hozzá nemértõ dolgodat. "Nincs end game/kihívás nélküli". Aham... Mit értesz end game alatt. Nos én azt, hogy ha elértem a max szintet, akkor van-e olyan tartalom, ami a játékban tart. Itt kéthetente jön az utóbbi idõben annyi tartalom, hogy nekem (gyanítom másnak is) néha már-már sok, nem tudok mindent kimaxolni.
Az, hogy ez neked nem számít end gamenek mert más játékban mást szoktál meg, az már más tészta, itt ez van, és ez nekem jobban tetszik, mint hónapokon ugyanazt az instát/dungeont/stb nyúzni. Ha ez neked nem tetszik, akkor lehet arréb menni. (Bár megtennéd!)
Na ennyit mára, az PvP-rõl írt hozzánemértésedrõl majd máskor beszélgetünk, nekem sincs annyi idõm, hogy minden baromságodat tudjam kezelni. Jó éjt!
Amikor Terawatt terhelést adsz a vga nak? 😄

de ahogy érzed
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
en keltenem az falemet? mivel? azzal hogy leirom a tényt? ugyan mar, ha ez siras volt, akkor nem tudom az mi, amit a tobbiek lerendeztek miatta. nem a jatek jol mukodo, forradalmi dolgat huztam le a faszba, hanem csak arra mondtam hogy szar, ami valoban szar. vagy neked esetleg tetszik a kihvas nelkuli pve "endgame"? esetleg a lag, no balance? sorolhatnam.
az meg hogy esetleg lelki serult vagyok nem sokat tesz azzal hogy a teny az teny marad. raadasul ket hozzászólásod volt mindkettõ személyeskedés, meg ha burkolt is, bar inkabb nem, semmi témához kapcsolodo. de gondolom ez is engem és a lelki problémáimat minõsíti...
mégegyszer; tény, nem pedig szarráfikázása annak, ami jó, jól mûködik, mert persze, hogy ilyen s van, irtam is. erre mondtam, hogy takarodj a faszomba, mert beirsz te is 2 heten egyszer, akkor is csak ennyit. és még én sírok. az meg nehogymar nem fanboysag hogy keptelenek egyesek belatni azt, amit minden hülye eszrevesz
felteszem neked is, mit kellett volna irnom? azt, hogy marha jo az endgame (ami nem mas mint wvw) esetleg hogy nem lagol? vagy hogy a gepigeny alacsony? esetleg hogy van barmifele balance? netan hogy a jatek barmely resze okos egy kis kihivast? persze, hifractal. gondolom ez lett volna a helyes, még ha hazugság is, mert a (nem)fanboyok szemét nem bassza a negativ velemeny(teny) a dragaszagrol
Mephi te véletlenül nem játszottál a The-West nevû online játékkal?
Mert onnan már találtam 2-3 ismerõst itt is.
Azon meg gondolkozz el, hogyha "mindegyik engem ugat orrba szájba" akkor lehet a Te készülékedben van a hiba. Ha pedig már én is szóvá teszem ezt, akkor pedig pláne gondolkozz el, mert veled ellentétben én nem túl gyakran szólok be itt bárkinek is.
Lotro:Padmah/lvl85burglar,Swtor Padma lvl55shadow és még 10+alt :)
Amúgy elvileg az email cím az
Lotro:Padmah/lvl85burglar,Swtor Padma lvl55shadow és még 10+alt :)