Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gardan, igazad volt, tényleg elég nagy. Azért a bal felsõ részlet elég ritkított, gondolom azon a hegyen legy a végsõ fight.
IMÁDOM!<#love11>#love11>
A kulcsokat most is beírhatom, vagy a szerverindításig várni kell?
Ja és ez csak egy rohadt játék! <#buck>#buck>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azért jelenti, mert tilos csinálni, bár én se vettem volna a fáradtságot jelentgetésre. Ráadásul nem tudhatod, nagyipari módon pénzfarmoló koreaival, vagy plusz zsebpénzre áhitozó fiatallal van dolgod...
Feljelentelek !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tudd valaki segíteni? A 040es kód mit takar? Bármelyik karival, bárhonnan kiakarok menni, kidob, és kiírja ezt!
Elõre is thx<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
やられたらやり返す。倍返しだ!
szal ha nincs nálad a Barradin Family Urn nevu tárgy, akkor nem történik semmi
Ha így sem ok, akkor abandon-old a questet, és vedd fel újra
Lenne egy hülye kérdésem: az Althea's ashes nevezetû küldetésben mit kell csinálni? Már kicsináltam az összes szörnyet...a zöld csillag helyén meg vmi kõtábla van...De ezzel mit kell csinálni????
HELP!!thx
megrendeltem a játékot, csak tippem nincs milyen egy pár dolog stb.. 😄
bár wowoztam meg lineageztem is nah mind1 😄
amugy van olyan lap, amin az összes fegyver fenn van? pl összes kard...
thx
Viszont nagyon rendesek, írsz nekik, megcsinálják.
Szerverindítás: 2006.10.27. 07:00 GMT
(Magyarország téli idõszámítás GMT+1, nyári idõszámítás GMT+2)
...
Amúgy már várom a szerverindítást 😊. Minden nap megnézem tudok-e csinálni Nightfall karit 😄. Alig várom 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
aszt nem lehet törölni?
és hozá adni
(ha nem érted akor ne válaszoljatok rá mert bonyolult)
ui.: remélem nézitek F1-et😊 szegény schumi, jah és F1topicba szépen repkednek a büntipontok, bardocz barátunkat már ki is tiltották xDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
most nézem a Making Of DvD-t (már amit rendes lejátszó nélkül megtok nézni belõle), Michael Gills épp most mondta, hogy lesz "new type of PvP" nem sokkal az NF bevezetése után (gondolom 1-2 hónap amikor már mindenki kipve-zte magát), uj jutalmak, stb. (tournament szót használt rá) Remélem az uj fame szerzõ hely lesz az! 😊)) következõ szavakat is használta: "earn prizes and glory", szal lehet lesz vmi köze a világbajnoksághoz is!! 😄
Persze NF-hez is lesz szokásos világbajnokság is!^^
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Regisztráció idõpontja: 2006. 02. 12.
egyébként mi a klánotok neve?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"