Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
" eredetileg robot majmokat akartam felvenni, de...."<#vigyor3>#vigyor3>
a csajok aranyosak, és mindenki WS lcd-n nyomja 😄
Aztán majd jól lenyomom mp3-ba...
Mer' hülye azé' nem vagyok!
Þór vígi þessi rúnar
Nefürgyé le!
GW: Dor Von Hun [HD]
GW: Dor Von Hun [HD]
meg hát az egész kiszerelés, a dvd-cd tok, a kis zsák a kitûzõknek, full exlusive + a boltosnéni is emlékezett rááááám 😛 (pedig most taliztunk 3adszor 😄)
Az megint más kérdés h gw-ben másfél éve már a wamo a paladin.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
[X]
akkor jo hogy csütörtökön jön a gém 😊))
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
- csak potom 6900 Ft
- nem kell hozzá az alapjáték
- nem létezik feltört szerever és jáccanék, mer naon teccik
A dervis kaszt egyébként naon szimpi nekem, sztem paladinnak felel meg más gémekben
[X]
2 új halloween-os tárgy is lesz!
Valszeg havonta lesz Festivál Shing Jeában (yesss)
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
off off 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Off off.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
[/cserf][/fülünyúl]
(ez az orvostudomány már igy elõre megmondja) 😄
4 PREZIDENT!