Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
"...ittvolt ez a gyerek, aki ráadásul az Art Director testvére. Igy nem mondhattam nemet!"

Þór vígi þessi rúnar

én a grafikus csávót bírtam:
" eredetileg robot majmokat akartam felvenni, de...."<#vigyor3>

EmThor
megnéztem a making of dvd-t minden másodpercét megérte!!

a csajok aranyosak, és mindenki WS lcd-n nyomja 😄

Carlos
Jaja... Tapasztaltam énis.
Aztán majd jól lenyomom mp3-ba...
Mer' hülye azé' nem vagyok!

Þór vígi þessi rúnar

ehm..a Dragons Aréna csak a Shing Jea Festiválok alkalmával érhetõ el

EmThor
ööö 😄

btw az extra zenekód linkje még nem mûxik 😞

segicsetek megkeresni pls
a dragons aréna a 2 kiegészitöböl hova lett?
Szerelem elsõ látásra->Boltos néni, vagy a CE?<#vigyor>

Nefürgyé le!

Titan
De igen! Én láttam....a kis Toldi...ott kaszált! <#nyes>

Vennék 4 Kata-t (persze alap kiadást nem izgat a doboz <#vigyor2>) és váltott mûszakba farmolnának nekem a GW-ben. 😄

GW: Dor Von Hun [HD]

Dor Von, hidd el, bestseller lenne😊 aztán utána kérdezze SZEG007, h mit eszek a dobozon<#idiota><#idiota>

Csak akkor Kata-kat is kéne árúlniuk... díszdobozban. <#taps>

GW: Dor Von Hun [HD]

múltkor már tervezgették a névmódosítást "Kata's galaxy"-ra<#banplz>

Kata
Engem is megismernek már a cdgalaxisban. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
akár 😉 attól függ mire gondolsz? 😄 😄 😄

Carlos
Szerelem elsõ látásra?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
a CE tökéletes, nincs más szó rá, a poszter + a térkép jóval jobb papírra került, mint az elõzõ, semmi szakadás, semmi parázás mert az anno vékony szar volt amit a feksüns mellé adtak...

meg hát az egész kiszerelés, a dvd-cd tok, a kis zsák a kitûzõknek, full exlusive + a boltosnéni is emlékezett rááááám 😛 (pedig most taliztunk 3adszor 😄)

quad
igen de egy általános értelemben vett vagy konvertált paladin soha a k*rva életbe nem vesz kaszát a kezébe 😊

Hát, mint holy warrior, sztem is paladin.
Az megint más kérdés h gw-ben másfél éve már a wamo a paladin.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

quad
dervis mint paladin... eh 😊

Carlos
4 PREZIDENT!

Þór vígi þessi rúnar

Brigadeführer
Jól sejted. Nincs havidíj. Nem kell az alap sem, de egy csomó mindenrõl lemaradsz ha kihagyod a többi részt. Pl egy csomó skillt nem tudsz megszerezni.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Kata
Így van. Onnantól akkor és annyit játszol, amennyi jólesik.

[/cserf][/fülünyúl]

X Revenge
Egyébként remélem h jól sejtem h 1x kicsengetem a 7 rongyot és utánna nem kell aktiváló kártyá(ka)t venni?!

[X]

ColdFire
hmmm.... nem kell hozzá alap....
akkor jo hogy csütörtökön jön a gém 😊))

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

X Revenge
Idáig én ilyen warezos <#kocsog><#lama> voltam, de a nightfallt lehet h megveszem hiszen több érv is szól mellette:
- csak potom 6900 Ft
- nem kell hozzá az alapjáték
- nem létezik feltört szerever és jáccanék, mer naon teccik

A dervis kaszt egyébként naon szimpi nekem, sztem paladinnak felel meg más gémekben

[X]

"Halloween event will take place in Kamadan (Elona) and Lions Arch (Tyria), starting at 12:01am PDT (7:01 GMT) on October 27 - same as Nightfall's release. It will run until 11:59pm PDT on Oct 31. And its gonna be awesome. The Mad King is a confirmed guest."

2 új halloween-os tárgy is lesz!

Valszeg havonta lesz Festivál Shing Jeában (yesss)

Nice skillbar

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Carlos
Klánvezérünknek:

Þór vígi þessi rúnar

Ha minden jól megy, holnap jön meg a Guild Wars Nightfall Collector's Editions!!Már várom!!!

ColdFire
ok 😄DD

off off 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ehh, ez most nagyon idevágott, meg nagyon igazad van ;D.

Off off.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ColdFire
loál ez jó 😄

ColdFire
moralosan te se értesz a psphez xD

Te sem értesz még sok mindent.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

quad
a Tyriai B52-es

ColdFire
te ezt nem értheted, Kata tudja 😄DD

Carlos
<#conf>

Þór vígi þessi rúnar

ColdFire
mármint GuildWars-ba repülõvel kapcs nevet 😄

Kata
Már milyen repülõs nevet?

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
Kata találj ki nekem vmi jó repülõs nevet 😄

Kata
Mert szeretjük a fallikus dolgokat. 😛P De gondolom, ezt ti férfiak nem veszitek zokon. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

várj egy napot, és lehet a neve Péntek<#buck>

ColdFire
már csak vmi nevet kéne kitalálni... :|

ColdFire
fijú 😊))

(ez az orvostudomány már igy elõre megmondja) 😄

fiú, vagy lány lesz?😊

ColdFire
csütörtökön jön a GW, és új ranger születik a világban😊

a kockák mindenért rajonganak, tudhatnád<#nezze>

SZEG007
Hogy lehet egy kartondobozért rajongani?