Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a +2es nrg és egyéb új armorelemek pakolása homály még..mibõl mennyit, hogyan?

választhatsz, hogy melyiket szeretnéd kinyerni (alapból 50% eséllyel)

Ezek lehetnek a moddolható páncéldarabkák...

Carlos
Ez mi ez:

Þór vígi þessi rúnar

Jó ez a My equipped skills.. is!

Végre visszatették a páncélcsörgést is, szeretem😛

Thor, áruld el plz hol lehet az új hõs-questeket megcsinálni, mert én nem találtam😛 Vagyis Linro nem reagál semmit....

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Csak néhány kedvenc:
With the use of armor insignias, you can now mix and match different armor bonuses with different armor appearances.

...gives you the ability to pick which item you would like to salvage.

White and brown dye colors are now available as loot drops.

A new Dye Preview panel

The new Damage Monitor panel shows all skills that your opponents have recently used against you

Balthazar’s faction has been doubled

new command “/stuck”

Title System Changes

EmThor
azért 6-8 assa egy partiban mindenkit lever (pve)

A jatek mostani allasa szerint a dervish szinte hasznalhatatlan lesz PVE-ben, mert az AoE-s kaszajaval egy setalo firestorm. Kb annyira fogjak bevenni missionos partyba, mint factionsben az assat.

dougO
Hi,

még a hét elején hozzáadtam az acchoz az NFkey-t akkor Factions keynek ismerte fel, de nem aggódtam emiatt. Most viszont az update után sem látom a listában...van valakinek még hasonló jelenség?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Tombi
Ezt el sem akarom hinni !

Ennyi nagyerejû változást a játék kezdete óta nem láttam !
Tényleg teljesen új játékot kaptunk, Úgy látom a ritualistán nem változattak (gondolom elég volt a legutóbbi rit lord nerf) és ennek örülök. Alig várom hogy legyen ma estére gép !!! ááá

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

kiraly, az uj AoE nerftol <#boxer><#violent> nem kicsit lesz idegesito a PVE, szetszaladnak a mobok szinte mindentol. Az ecto ara mar meg is celozta a csillagos eget.

EmThor
uhh mit mondjak, szokni kell az új UI-t de jó!

EmThor
- no, 145 mega még lecsurgott + elõtte indításkor tölt + játékba lépéskor még vagy 3000+ file vár ránk 😄
- NEM lesz CG múvi a NF-hez, hivatalos 😞
- 2 hõs már unlock-olható 2 küldivel: egy LA-ben (FIGO), egy meg Cantha-ban (Kaineng Center - LINRO).
- videó interjú - akcióban a homokférgek (irányíthatóak)

EmThor
nagyon sokat tölt le megint, kezdjétek el idõben, szvsz még nem annyira terheltek a szerverek!

EmThor
"When the moon shines down on the Elon
Like the eye of a ravenous drake

Keep a lantern close by and the darkness at bay
For on this holiday night, they say

A spirit returns, pumpkin on head
Wicked deeds (and bad jokes) will abound
He’ll bluster and shout
Spread chaos about
’till a banishment for his mischief be found

Heed my tale, ye brave heroes
From lands north and south
Listen wherefore I say:
Bind your sanity close, lest you lose what you love most
When the monarch of madness appears."

frissítések listája - egy új játékot kaptunk!!!

halloween page az új tárgyakkal

quad
eh nekem is leszedte de nem sok változást látok 😊

481-et szedett le, de ugye pve event elött is szedtem le 400-at, gondolom az a dvd-n is rajt volt.

Jaja, én is észrevettem!
Btw, login screen-en a kari balján lévõ kövek az árnyékban elég pöpecen csillognak így a víztõl😛

EmThor
539.2 mega lett pontosan 😊

üssetek, de mintha egy csomó karakter - ruha textúrát élesebbre cseréltek volna!

quad
huh akkor én is felrakom 😄

nekem a víz tetszik nagyon, fõleg zuhatagnál

EmThor
400 megát súroljuk lassan O_O

per pixel lightning ownz 😄

Na, felraktam én is, és már most az új grafikai effekteket használja a gamma!

omg, thx az infót😊 Nem akarok pénteken töltögetni<#buck>

EmThor
beraktam a NF dvd-t, instalállt valamennyit, de most a menüben tölt ezerrel, már majdnem 200 megánál járok, szal álljatok neki 😊

EmThor
véletlenül 😄 I ownzorz teh plac3 😄

btw, assa meg ritu kimarad a választható karik közül!

+ lesz olyan küldi, hogy nem lesz az enter mission kiírva, hanem MNPC-hez azaz mission npc-hez kell menni, mert speckó feltételek kellhetnek minden (!) tagnak a party-ban a mission-höz -> végre szûrkül a leechereket!

Zomil
mindent automatikusan letölt hogyha még nincs meg a nighfall akkor is letölt mindent😄 szoval elég bepötyögnöd a kodot

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kérnék egy kis helpet hogy biztosra menjek!!Nekem megvan a Factions és most beszereztem egy Nightfall-t, na most az lenne a kérdésem hogy elég ha a regisztrációs kódot bepötyögöm vagy fel is kell telepítenem azt ami a Nightfall DVD-jén van??

Kis kiegészítés: A droppok betûtípusát is megváltoztatták, és a videóból az is kiderül, hogy Master Of Whispers nem assassin, hanem necro.

BF3: csucsorr

Zin Ku Corridor, Tahnnakai Temple alatt...

JaSoN HuNTeR
Igen???Izé a Factionsba hol lehet megtalálni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Lionban lesz és Kramadanban

Ezek szerint nem lesz a Factions-ben Halloween???<#rinya><#rinya>

winona
és ott vajon mit írnak a számlára? nekem olyan kéne, ahol csak vmi "kód" szerepel és nem a játék teljes címe... 😉

(a CdGalaxis ilyen, de ott egyelõre csak az elõrendelõk vehetnek CE-t 😞 )
Hehe😊

Zomil
zene nagyon ütös, szvsz pergösebb az eddigieknél pl ami az eleje körül van a csatában szép kis basszus megy közben😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

UW és FoW az minden fejezetbõl elérhetõ, ahogy a Battle Isles is.

JaSoN HuNTeR
Szerintem az is elég ha megveszed a nighfallt.De különben az elözõ részeket is megkéne venned mert lemaradsz az UW,FOW-ról,a nagy pvp csatákról(Luxon,Kurzik)De most ez is jólesz ha megveszed!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

chalezlopez
Szevasztok. Ha megveszem a Nightfallt, akkor ugye nem maradok le sokmindenrõl a játékban? Tudom, hogy van 2 korábbi rész is, de azokra most nincs zsozsó <#hawaii> késõbb is érdemes lenne megvenni õket? Vagy várjak egy pl. SE GW kiadásra (mind a 3 rész) ?
Na köszi a tippeket elõre is!!

Vamos Argentina!

Hát igen, Jeremy Soule is szépet alkotott megint, a Nightfall zenéi a Prophecies és Factions között vannak, némelyik pörgõs (szerencsére nem annyira, mint Factions-ben), amik majd jól illenek a csatajelenetekhez, míg másik része majd jól párosul a "rózsák szagolgatásához" 😊

Szerk.: a nigthfall videóra vonatkoztatva írtam ezt, csak EmThor hsz-ére kattintottam véletlenül 😊

Na, a videóban láttam pár változást. A dmgkijelzés betûtípusa más lett, és most a bekapott találatoknál nem a sebzést okozó skill neve szerepel, hanem a skill képe. És ismét csak azt tom mondani, h INDÍTSÁK MÁR BE!!!

dougO
Nekem az tetszett a DVD-ben hogy látszott mennyire dinamikusan növekszik a cég....ha jool értettem utóbbi 1,5 év alatt kb. 100 emberrel bõvültek..ugye jool értettem? 😄
A legdurvábbak a hálóprogramozók voltak, nem is csodálom, ha hajnal 3kor mennek haza és 4kor szól a telcsi h gyere vissza mert balhé van! 😛
A QA-sok között meg ott volt a ferdeszemû Lulu! :p

De az egészbõl a legjobb 4 szó a következõ volt: "NEW TYPE OF PVP"! <#szeret>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
FIGYELEM!

Árkád, MM-ben ma délben láttam 14 NF CE-t + vagy 2x ennyi sima NF-t!!

Győri Devi
kb 3 buildnek a keveréke 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

ezt az altheas ashes küldetést most csináltam meg negyedszer...ebbõl lehet ám pénzt szerezni:p(tudom vkinek nem sok,de nekem elég) eddig mindig max 1 perc alatt kelt el a cucc.. NAh megyek is megcsinálni ötödszörre:p:p<#vigyor3><#buck>
mesmernél semmibaj sincs az armorokkal, már ami a rugót és a +hpsat illeti. És a ritu 15k kurzics is qrvajó, tök futurisztikus.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
Nemtom, szerintem a mesmer, ritu és paragon lányok ruháinál is el lehetett volna ereszteni a fantáziát jobban.

[/cserf][/fülünyúl]

Hát jah, pig mindenkinek beszól, valamit csinálni kéne már vele; nemtudja békénhagyni a NOOB PVEseket. ^^

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Van izlésük, tényleg ezeket a karikat lehet a legigényesebbre megcsinálni.

Kata
Azért volt egy-két fej... 😊

De számomra is nyilvánvaló lett két dolog:
- Láttam a fejét, ki csinálja a hencsek AI-jét, ezek után nincs több kérdésem. 😄
- A nagy kedvenc kari náluk az ele lány, a warrior és a dervish, így ezek ruhái néznek ki a legjobban, a többi csak olyan "legyen valami" alapon régi ruhára új skin húzva. Feltételezem a skillekben is kicsit ezen kasztok felé hajlik a kezük.

[/cserf][/fülünyúl]