Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre visszatették a páncélcsörgést is, szeretem😛
Thor, áruld el plz hol lehet az új hõs-questeket megcsinálni, mert én nem találtam😛 Vagyis Linro nem reagál semmit....
Csak néhány kedvenc:
With the use of armor insignias, you can now mix and match different armor bonuses with different armor appearances.
...gives you the ability to pick which item you would like to salvage.
White and brown dye colors are now available as loot drops.
A new Dye Preview panel
The new Damage Monitor panel shows all skills that your opponents have recently used against you
Balthazar’s faction has been doubled
new command “/stuck”
Title System Changes
még a hét elején hozzáadtam az acchoz az NFkey-t akkor Factions keynek ismerte fel, de nem aggódtam emiatt. Most viszont az update után sem látom a listában...van valakinek még hasonló jelenség?
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Ennyi nagyerejû változást a játék kezdete óta nem láttam !
Tényleg teljesen új játékot kaptunk, Úgy látom a ritualistán nem változattak (gondolom elég volt a legutóbbi rit lord nerf) és ennek örülök. Alig várom hogy legyen ma estére gép !!! ááá
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
- NEM lesz CG múvi a NF-hez, hivatalos 😞
- 2 hõs már unlock-olható 2 küldivel: egy LA-ben (FIGO), egy meg Cantha-ban (Kaineng Center - LINRO).
- videó interjú - akcióban a homokférgek (irányíthatóak)
Like the eye of a ravenous drake
Keep a lantern close by and the darkness at bay
For on this holiday night, they say
A spirit returns, pumpkin on head
Wicked deeds (and bad jokes) will abound
He’ll bluster and shout
Spread chaos about
’till a banishment for his mischief be found
Heed my tale, ye brave heroes
From lands north and south
Listen wherefore I say:
Bind your sanity close, lest you lose what you love most
When the monarch of madness appears."
frissítések listája - egy új játékot kaptunk!!!
halloween page az új tárgyakkal

Jaja, én is észrevettem!
Btw, login screen-en a kari balján lévõ kövek az árnyékban elég pöpecen csillognak így a víztõl😛
üssetek, de mintha egy csomó karakter - ruha textúrát élesebbre cseréltek volna!
btw, assa meg ritu kimarad a választható karik közül!
+ lesz olyan küldi, hogy nem lesz az enter mission kiírva, hanem MNPC-hez azaz mission npc-hez kell menni, mert speckó feltételek kellhetnek minden (!) tagnak a party-ban a mission-höz -> végre szûrkül a leechereket!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
BF3: csucsorr
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
(a CdGalaxis ilyen, de ott egyelõre csak az elõrendelõk vehetnek CE-t 😞 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Na köszi a tippeket elõre is!!
Vamos Argentina!
Szerk.: a nigthfall videóra vonatkoztatva írtam ezt, csak EmThor hsz-ére kattintottam véletlenül 😊
A legdurvábbak a hálóprogramozók voltak, nem is csodálom, ha hajnal 3kor mennek haza és 4kor szól a telcsi h gyere vissza mert balhé van! 😛
A QA-sok között meg ott volt a ferdeszemû Lulu! :p
De az egészbõl a legjobb 4 szó a következõ volt: "NEW TYPE OF PVP"! <#szeret>#szeret>
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
やられたらやり返す。倍返しだ!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
[/cserf][/fülünyúl]
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
De számomra is nyilvánvaló lett két dolog:
- Láttam a fejét, ki csinálja a hencsek AI-jét, ezek után nincs több kérdésem. 😄
- A nagy kedvenc kari náluk az ele lány, a warrior és a dervish, így ezek ruhái néznek ki a legjobban, a többi csak olyan "legyen valami" alapon régi ruhára új skin húzva. Feltételezem a skillekben is kicsit ezen kasztok felé hajlik a kezük.
[/cserf][/fülünyúl]