Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trial van benne, oda is van írva...ugyanaz a kliens mind3 chapterre

ColdFire
ebbe most factions benne lesz?: hm?
és ez csak GW-vel megy, vagy magaba is elfut? mert ha magaba megy, akkor én dobok egy hatast, holnap hozzak ki az alap gwt...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

KulacsKa
THX azaz novemberi lessz ha jól veszem ki . <#worship>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Zomil
ugy látom kivették h a guild history-ba be legyen irva ki lépett le a guildböl:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cenobite
Camelot-ba (Plaza) úgy néz ki jövõ héten jön. Szeszkóban még nem volt, de holnap is elnézek - elvégre holnap lesz 27.

gamertag: kenobita

köv számban lesz, igen

KulacsKa
Hi all csak 1 kérdés most akkor GS-ben lessz minipet is ha jól láttam valamelyik commentet vagy csak álom volt .(sry ha én kérdezem 60*ra)
Választ elõre is köcee

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

duplakatt dye, aztán ahova akarod, majd a previewerben berakod a színeket, amiket keverni akarsz

Egyszerû a válasz, úgy hagyta a másodlagos kasztját a nyílt hétvége után.
Fekete festék mellett a fehér festék ára is az egekben lesz, sokan vágytak már erre.

Zomil
zsír uprage wand,offhand, shield-ba xD
white dye! Armor Insignias ezt még nem vágom mert csak elolvastam, még csak most töltöm😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kisfigi
kösz

Destiny. The design is clearly ancient.

quad
holnap kezdödik nightfallal együtt

vki leirná hogy lehet dyekat mixelni most?

kisfigi
Ezt nem értem, az van kiírva hogy látogassak el Lion's Arch-ba mert megy a Halloween,meg 5000 fájlt töltött le de amikor elmegyek LA-ba akkor semmi buli nincs ott 😞(

Destiny. The design is clearly ancient.

Bocsi skacok ha valakinek kellene guild wars factions akciósan az szóljon mert sajna a gépemen nem megy és a blokkot meg elhagytam😞
az árat majd megbeszéljük...
akinek kéne az írjon vagy ide a fórumba vagy a [email protected] címre

koszii elõreis
quad
én is igy tudom szivesen csináltam volna screent is csak nem jutott eszembe

spatz
Az hogy lehet úgy tudom a szerverek 1x nyitnak és az holnap.....addig a két új kaszt nem elérhetõ

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

quad
láttam már ma egy w/d-t random arenaban...

spatz
gyorsabb voltál<#smile>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Ha ezt úgy érted, hogy alapba megcsinálod a karit és utánna megveszed a Nightfall, akkor igen át tudsz menni azzal a karival az új világba.

ha mindkettõ megvan, és egy accon van mind2, akkor amint eléred a várost, ahonnan egyikbõl lehet a másikba utazni, akármikor átmehetsz, és onnan folytathatod.

ColdFire
ha alap GWbe csinalok pl egy rangert, és lv20nál pl átváltok NF-re, akkor az a kari megmarad? :|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

spatz
Nightfall Collector's Edition Key,
- providing access to the Nightfall campaign,
- a miniature in-game Varesh pet, and......

A kép forrás gwonline.

Erre azt tudom mondani, hogy így jártál. Sõt, én is ugyanígy jártam, meg Tégla cimborám is, várost nem mondok hozzá, sokan úgyis tudják, de az itteni 576 is eljátszotta ugyanezt. Annak idején nem adták oda a pre order dobozt, hogy majd egyszerre átadják, mikor lesz rendes játék is, tegnapelõtt meg ilyet osztottak, hogy már elfogyott és nem is tudnak többet szerezni belõle. Természetesen nem kértük a játékot, mivel ami jár az jár. Amit tenni tudsz ilyenkor szerintem: egy kedves budapesti barátodat megkéred, hogy robogjon el a Cd Galaxisba és vételezzen a részedre Nightfallt preorderestõl mindenestõl (én ezt tettem és még sikerült, köszi Tomi!), vagy balhézni kezdesz a boltban, panaszkönyv, stb., fogyasztóvédelemhez fordulsz, esetleg az ombudsmannal is megfenyegetheted õket, úgy gondolom elõbb-utóbb csak elõ fog kerülni az a pre-order, vagy szereznek egyet külön neked.

Nefürgyé le!

ez honnan??? CE? nem is írják sehol

ColdFire
emi? 😄

spatz
CE Varesh

Armorcsörgés jól ki van találva... csak kicsit furán hangzik full tetkós monknál 😄
Hehe, szólsz, ha van? Én is nyíregyi vagyok. 😄

BF3: csucsorr

cenobite
Itt is (Nyíregyháza) csak jövõ héten lesz. 😞 (Legalábbis a szerepjátékboltban) Tesco-t még lehet megnézem ma, mert ott is szokott lenni, hátha már van (az alapot ott vettem meg).

gamertag: kenobita

szal ha mondjuk csináltál egy monkot, és egy másik buildhez más armor kellett, más rúnákkal, pl...
de most már template-be mentheted az armorokat is és úgy rakod össze, ahogy akarod

Ezt hogy érted? Miért kellett kilépni?

GW: Dor Von Hun [HD]

Tetszik, h pvp karinál végre nem kell kilépkedni ha átakarom rendezni a dolgokat!

Végre megértettem az inscriptionöket meg Insigniákat! Király lett!

Hivatalosan is kijelentem, hogy vidéken lakni nem jó... Dome-on rendeltem elõ az NF-et, és amikor tudták volna hozni, olyan másfél hónapja, nem tudtam átvenni, mivel senki nem volt itthon, és kértem, hogy egyszerre hozzák majd mind a kettõt (bónusz + teljes). Erre tegnap hívnak, hogy ma jönnének, de pre-order bónusz dobozt nem tudnak adni, mert elfogyott! Kérdem én, hogy ha én kb 2 hónapja elõrendeltem, akkor nem járna nekem bónusz? Más meg csak elõrendelés nélkül besasszézik a boltba, megveszi, és utánadobják a bónusz cuccot, mert "Sok van, el kell fogyjon". Természetesen lemondtam, én nem fogok fizetni plusz 1000 Ft-ot, ha még bónuszt sem kapok. Gondoltam úgyis megjött már a játék, ha már vagy 1 hete lehet kapni Pesten. Én naív... Azt mondták, hogy majd max a jövõ héten jön. Miért van az, hogy egyeseknek Magyarország csak Budapestból áll?

BF3: csucsorr

letöltést a guildwars.comról is megteheted, de kulcsot legkönnyebben csak GS-bõl tudsz szerezni

Faki
Igen van, de supportosok szóltak, hogy no para mert holnap aktiválódik mindenkinek.

Másként nem lehet? Nincs letöltés Gamespot-ról vagy hasonlóról? 😞

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

megveszed a Gamestart

Úgy hallottam, hogy a Factions-nak van eg 14 napos kipróbálható változata. Igaz ez? Ha igen, akkor hol tudok regisztrálni rá, illetve a klienst letölteni?

Köszönöm!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

EmThor
dye keverés OWNZ

én csak holnap 9 után adom hozzá a kulcsom 😊 biztos ami biztos 😊

dervish FTW 😊

Ezek az új fegyver meg armor modok azért jók, mert kicsit helyreállítják az árakat..kérdés, h mennyire

nekem sem írja még ki, de nekem NF kulcsként is ismerte fel, mielõtt leokéztam.

Hínnye, ha jól számolom 45000 körül tetõzök, csak tudnám mire költök annyi factiont, már így is hónapok óta minden unlocked, ami Prophecies vagy Factions. De végül is péntektõl lehet már Nightfallban is tolni, hát majd ott elköltöm.

Nefürgyé le!

dougO
Elég furcsa, de majd megszokom! 😊

Viszont a faction nagyon gyorsan jön!!!^^

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Én kedvencem: "The Hero, Gladiator, and Champion titles now confer a benefit to players who earn them. Gaining ranks in these titles increases the maximum cap of unspent Balthazar’s faction. The cap increases by 2,000 faction points for each of the first five ranks of the Hero title and 5,000 faction points for each subsequent rank, and the cap increases by 5,000 faction points for each rank of the Gladiator and Champion titles earned."

Nekem így 30.000 lett a cap...végre 😊

#18721-re senki??

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
azért mondjunk hálát a coder-eknek mert ilyen motort kalapálni a játék alá, azért az sem semmi <#worship>

Pillanatnyilag az AV/SV/SS/SB/SOJ/VwK/Gladiator's Defense alapu farm buildek biztosan nem mukodnek. Szoval nem kicsit elqrtak a farmolast, persze a skillek meg mindig 1k-ba kerulnek. A regi kariknak meg nem 1-2-t kell megvenni NF-ben.

azokba is lehet majd újakat..

hangulatos ez a felfelé hullámzó sebzéskijelzés😊

EmThor
pajzsba meg fókuszba is lehet cuccot pakolni, az lesz nem?

egyébként a két Hero-s questet kivették, 2 óráig volt bent...reméljük még ma visszarakják😊

nem biztos, hogy a dervish támadása aoe-nek fog számítani, a cyclone axe és társai sem voltak aoe-k, még ha úgyis hatottak - max 3 egymás mellett álló ellenfelet tudsz ütni, a harcos több ellenfelet sújtó támadásai eddig nem számítottak aoe-nek, ahogy az assáé sem.