Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mc Wolfy
igen, sokan kérdezték, szerintem te is. szintezés: 1 szakma 10 szint. 1 dungeonban 1 kör 3/4 szint.

Never underestimate the power of the dork side!

tegla
Ne haragudj de sosem értettem az ilyen kérdéseket...
Úgy szintezz ahogy akarsz;ha úgy gondoltad,hogy 5.szinten átmész human területre akkor tedd azt.
Mi értelme számodra ennek a játéknak ha nem "játszol"?
Te találd ki mit akarsz csinálni ne más játékát másold le(buildek,etc.).A legtöbb casual játékossal ez a legnagyobb probléma,hogy insta lvl 80-t akar(minek az ég szerelmére?)és egy olyan buildet/kasztot ami mindenre jó.
Neked azt ajánlom vegyél egy olyan accountot amin van minimum egy db lvl 80-s kari és max 2 hét után megy kukába a játék mert "nincs endgame" és aztán lehet nyivákolni a fórumokon,hogy ez mekkora fos...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Lehet már kérdeztem vagy kérdezték elõttem vagy ötszázan.
De felteszem a kérdést.
Asura Guardiannal hogyan szintezzek? Én arra gondoltam hogy 5. szinten átmegyek Human területre és eventekkel fogok fejlõdni mellette meg szíveket csinálok. A lényeg az volna hogy minél hamarabb legyek 80. szintû.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Mc Wolfy
oriból dugig vagyok 😄 sosem használtam semmire. az íj pedig sylvaris, megy majd a karakteremhez. utána lehet átöltözök majd cultural armorba is. egy élõ saláta leszek

wvwn elébõl a tankos megy. deson egyik legjobb kommander ele. full tank. de nézz föl official fórumra, ott folyton pörögnek ilyen buildeken. a lényeg, hogy legyenek combo fieldjeid és blast finisherjeid.

Mephike
Wolfy, ugye nem azt a ronda hosszú íjat rakod össze majd? Amúgy van egy olyan érzésem, hogyha egyszer lesznek új legendás íj, akkor ezt a mostanit minden ranger a térdén fogja kettétörni 😊
Legendásnak én inkább fejszét kezdtem el összerakni. (Tényleg, nincs fölöslegbe 250 orichalcum ingots-od? 😄)

Valaki játszik innen Elementalist-al? Olyan írjon, akinek 80-as karaktere van és aktívan játszik vele. Lenne egy-két kérdésem a kaszttal kapcsolatban... és hogy mely buildeket használják mostanában dungeönökre és WvW-re.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Mc Wolfy
új event nagyon farmolós. érezték a srácok, hogy legendary kell

Mc Wolfy
guardiannak elsõ a staff. a mace meg healel, szóval ha tankolni akarsz, akkor az

Tanky Guardinnak a Sword+Shield milyen?

Mc Wolfy
dungeon egy út: 3/4 szint. egy szakma: 10 szint

100% experience booster?
Ezt hogy leeht szerezni venni vagy mittudom én?
Ez enm egy rossz dolog 😄
Mesélnétek errõl?
Az a baj hogy én nagyon de nagy lassan fejlõdöm. Minden MMO-ban! Az elsõ karakterem a GW2-ben egy hónap volt úgy hogy 3-4 órákat játszottam naponta.
Sajnos nekem nem megy a gyors szintezés. Így a sokadik karakter után meg már kedvem sincsen hozzá. De találtam játékost aki megcsinálja. 😊 Örülök neki. Legalább tudok addig mással foglalkozni.

Mc Wolfy
biztos szakmáznék. pár dungeon haverokkal, aztán máris megvan. nekem 3 nap volt

Na ja,ennyi pénzbõl kapna vagy 4ezer gem-et ami kb 80 gold.Van 100%-os exp booster is aki ezzel nem tud felhúzni karaktert 1 hét alatt az tényleg bajos😊
De nem is egy karaktert akár többet is..
Még az account is biztonságba lenne
Szaruman
Vagy veszel gemet, és abból aranyat?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Igazából már mindegy. Ugyanis aranyat vettem volna blackmarketrõl. De lebeszéltek róla! 😊 És most inkább olyan embert keresek aki felszintezne nekem egy karaktert!

Mc Wolfy
ne használj fast craftot. pénzkidobás. kb 20 percet nyersz

Goldot akartam venni, de lebeszéltek róla mert bannolnának. Gold ára ugyanúgy 10.000Ft volna... szóval ez egyszerûbb és biztosabb.

Nincsen trükk. Nem kell mindig a rosszra gondolni. Garantálom hogy megfizetem. Megadom minden elérhetõségemet, telefonszám, etc.
Lehet hogy a játék árával vetekszik, de nekem megér annyit hidd el! 😊

Több, mint furcsa.
Ráadásul kb a játék árával vetekszik.
Hol a trükk?
Ha komoly a dolog kellõ motivációt jelenthet.
Volt már karakterem nem egy és nem kettõ. 😊 Amit látnom kellett a területekbõl, storyból azt már láttam.

Cobra.
Annak mi értelme, hogy a játék lényegét más játssza ki?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Olyan embert keresek, aki felszintezne nekem egy Asura Guardian-t, 1. szintrõl 80. szintre! Lehetõleg olyan jelentkezzen akinek van rá ideje és egy héten belül teljesítené. Továbbá: alapos játékosok jelentkezését várom! Ne féljen felfedezni a mappokat 100%-ra. 😊 10.000Ft-re gondoltam fizetésképpen... további infókért PM.

Valaki vállalna karakter szintezést valós pénzért cserébe? Bõvebb információkért érdeklõdjetek PÜ-ben vagy itt.

Nagyobb a kalapács mint az asura mi? 😄
Hááát istenem ennél viccesebbet sem láttam még! Asura Guardian with Hammer. Be... poén.

gw2crafts.net amúgy nincs sok haszna egyik szakmának se... egyelõre.

A fõzés mennyi pénzbõl jönne ki és mi lenen a gyakorlati haszna ha elkészül?
kastil
teljesen, automatikusan frissit, szinte mindig az aktualis TP arakat irja, en mindig ezt hasznalom. arra vigyazz, ha belekezdessz egy szakmaba, akkor ne frissits ra mert valtozhat, valamikor tlejesen mas dolgokat ir, mindig az adott kategorianak/araknak megfelelot.

en ugy szoktam, hogy kivasarolok mindent TPbol aztan utanna 10 perc alatt megvan a szakma, de ha igy csinalod akkor tenyleg ne frissits ra szakma kozbe

Itt a link ha nem jönne be a kép http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-1jXHXEeEbl8/Tm-MdW2pOnI/AAAAAAAAAVQ/sGnSkUvG024/s1600/GuildWars2_GuardianWallpaper01_1600x1200.jpg&imgrefurl=http://kaneblogpicz.blogspot.com/2003/02/wallpaper-asura.html&h=1200&w=1600&sz=888&tbnid=FqGvDQ9NgsA1IM:&tbnh=95&tbnw=126&zoom=1&usg=__iVeiyQmf3jgNoLy91YjPz5-t_VM=&docid=iGh9QZxhulPSGM&sa=X&ei=c8f_UYCbMc3NswbSsoCwCw&ved=0CDQQ9QEwAQ&dur=500

Kinéztem magamnak egy oldalt ami guidekkel foglalkozik.
http://gw2crafts.net/
Ezen az oldalon belül pedig: Fast Guides.
Ezek a szakmákat szeretném felhúzni:
Chef, Arti, Huntsman, Leatherworking, Tailoring, Armorcrafting, Jewelcrafting. Ha jól számoltam akkor körül-belül 60-65 aranyra van szükségem arra hogy a karakterem 1. szintrõl elérjen szakmákkal 70. szintig. Utána majd Story questekkel folytatom a szintezést. Annyit akarok kérdezni hogy ez az oldal amit fentebb linkeltem mennyire megbízható?
Illetve néztem magamnak Tier 3-mat Asura karakterre:

Ezen a képen milyen színösszeállításban látható az armor ? Meg még annyit hogy Asura Guardianként lehetek hátrányban a többi fajhoz képest? Gondolok itt a Human, Norn, Charr, Sylvari Guardianokra.

60 arany elég arra hogy 1. szintrõl 70. szintre felhúzzam a karakterem? Szakmákkal.

Ha már Guardian a kaszt neve legyen is halhatatlan. 😊

Én nem nagyon wvw-zek, viszont spvp-ben sírtam már párszor az egy-két másodperces halálok miatt 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Viszont nem WvW-zek. Csak PvE-ben tapasztalom, ahogy a WvW-n portyázó thiefek miatti sírás okán nerfelgetik a dolgokat, amiknek általában sokkal nagyobb impactjuk van általában PvE-re, mint PvP-re...
Gondoltam, hogy thief vagy. <#zavart1>

Mc Wolfy
a probléma az, hogy azok se nyírják ki a thiefet, csak túlélik. a kis rugó fogja magát, eltûnik és elsétál.
a rechargban pedig igazad van. egy normálisan megépített thief buildnek folyamatosan lesz pontja nyomni mindent.

Jaj, mert más classokról nincsenek ilyen 1vsX videók, csak thiefekrõl... Egyébként reklamáljatok az Anetnél. Ez az egyetlen "játékmód", amiben a thief ilyen jó, magányos portyázás - WvW-ben... Az aoe fegyverét, a shortbow-t meg általában nerfelik, pedig az PvE-ben is az egyik legjobb support fegyver lenne. Egyébként csak megjegyzem, hogy a dagger/pistol nem egy új dolog, mindig is ilyen volt. A nerfek miatt, amik a dagger/dagger kombót jobban érintették, lett ilyen népszerû. Most minden thief ezzel próbálkozik, hogy majd õ lesz a jani. De ha egy kis csapat tudja is, mire valók a skilljei, azok nem fognak bekerülni egy ilyen 1vsX videóba, hanem kinyírják a thiefet és mennek tovább. Az meg, hogy 1vs1 erõs a thief, még talán a kaszt leírásában is szerepel. Az persze senkit nem zavar, hogy guardiannal tizedére csökken bármely PvE fight nehézsége, mintha az istenek küldötte szállt volna le a halandók közé.😊

Amúgy szerintem a thief úgy ahogy van nem illik a többi class mellé, egyszerûen a mechanikája jobb, élvezetesebb, mint a többié. Legalábbis én nem nagyon tudom más classal annyira élvezni a játékot, rohadtul zavaró és ráadásul életszerûtlen is, hogy CD-kre kell várni, amit ugye külön figyelned kell az action bar-on, így nem csoda, hogy a többi class lassabb a thiefhez képest. Nem is fogják tudni sose rendesen a többihez balanszolni, mindig fekete péter lesz.
Ááááá, nem is szabad ezeket nézni..... Én meg pont mostanában látok egyre több ilyen tõr/pisztolyost. A gépem miatt igyekszem kerülni a nagyobb összeröffenéseket, így sokszor beleakadok ilyen egyedül kolbászoló gyilkológépekbe.

X

Mc Wolfy
ha ilyen videót látok valami egy kicsit meghal bennem

Mc Wolfy
egy idõben láttam második fegyvernek thiefeknél, ma már nem nagyon jellemzõ.

JaSoN HuNTeR
Mindegyik kasztal lehet aprítani csak kell hozzá sok tapasztalat.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

És a két pisztolyos thief milyen?
pvp-re és pve-re is kíváncsi vagyok.

Tény hogy bonyolult, de szerintem is az egyik legjobb és jelenleg legkeményebb kaszt a játékban. Én régen node defender engit nyomtam még guilddel, szinte megölhetetlen volt, a mostani két pisztolyos is nagyon király, tény, hogy szokni kell, és nem csak a Heartseekert nyomkodni 😄

Mc Wolfy
azért nem cserélték még le, mert dolgoznak a megoldáson. szerintem majd kap valami tokent, amit bármire beválthat, de ez csak az én magán agyszüleményem

Mephike
Bár én nem raktam össze MF-os setet, de aki igen, az vajon bukja majd azt a ruhát? Vagy kap helyette fixen egy másik setet, aztán vagy jó lesz neki, vagy nem?

Mc Wolfy
nyugi, nem volt halucinogén gomba a reggeli rántottádban

Mephike
Az engi tényleg brutális tud lenni, és az is igaz, hogy kevesen játszák jól, de akik jók vele, azok iszonyat mit tudnak mûvelni.
Jól emlékszem, hogy valami olyasmit írtak valamikor, hogy a magic findot kiszedik a statok közül? Vagy csak halucinálok korán reggel?

Mc Wolfy

A videó elején milyen rifle van?
http://www.youtube.com/watch?v=JWjsArR10w0