63345
  • Mc Wolfy
    pikennek most a liga alatt támadták a tsét. most már biztos, hogy valami sfr-es hülyegyerek szórakozik
  • Robe77
    És ha a pikenről elhúztak volna a főbb www guildek a francba és 1,5-2 hétig támadták volna a ts-üket, + még ha a s01 előtt hónapokig a vizu ellen lettek volna amitől a pug nagy része egy jó időre megutálta/megunta a www-t, akkor mégis hol lenne most a piken? A silver közepén? :P
  • Kryon
    Igen, de ha desonak nincs akkora "szerencséje" hogy épp lecsússzon 2. csoportba, akkor nem lett volna annyi se mint piken-nek.
  • t0xikus
    4. helytől mit vársz?

deson a ládában volt vagy 6rare, 1 exotic meg finisher meg luck, meg wxp meg még csomó dolog, amiket te is említettél
  • alyr2
    koszi
  • kastil
    support megoldja.
  • Negritis
    köszi, de sztem túl messze vagyok tőle
    kövi szezonra viszont maxolom

jelenleg az zavar hogy nem tudom hogy juthatok fel a nightmare torony tetejébe mer mindenki csak instáig megy, ritka a láda járat
  • Mc Wolfy
    deson meg pikenen vannak sokan. pvp az kvázi 0 most játékban, mert annyira nincs semmilyen játékmód. wvw megy ezerrel, abban most piken jobb
  • JaSoN HuNTeR #59883
    Desolation vagy Piken Square?
  • alyr2
    Serverek kozul hova erdemes menn? Ahol foglalkoznak rendesen pvpvel4 es aranylag sok a regi gw1 es jatekos is! szivesen bandaznek a regi guildem tagjaival(NMA/EMP...stb)
  • Mc Wolfy
    1 season 7 hét. tegnap zárás után még lehetett csinálni acsikat, lehet keddig még nem zárják le
  • Negritis
    nekem meg se lett a reward sztem :D
    mondjuk kb 1 hetet tudtam csak tolni

amúgy mennyi idő lesz 1 season?
  • alyr2
    Van lehetoseg email cimet cserelni accountnal? marmint amikor a felhasznalo nec [email protected] legyen [email protected], ha igen akkor az dicsoseges lenne
  • Mc Wolfy
    Hyperrel nincs olyan, hogy nem mész bele 1 hetes flamebe. + ha még egy post lesz ami nem gw2, azt törlöm
  • HyperMonkey
    Szép grafika, hangulat, balance. Ezek nem nagy elvárások, hanem alap dolgok egy sikeres játékhoz. Ezért mondom, hogy nekem ennyi elég hogy megszeressem. Én nem fogok észrevenni lore-t sértő dolgokat, nem tudom mi az a tolvajok céhe, fogalmam sincs miért tépték darabokra azt a mágust a toronyban, mert nem ismerem a TES világát. De ha maga a játék, EZ a játék megfog a hangulatával, akkor szeretni fogom. Nekem a true combat action harcrendszer már a Tera-ban is tetszett, jobban szeretem mint a target lock rendszert. SZóval lehet hogy én nem vagyok célközönség, de nem is fogok sírni ha logikai anomália kerül bele. Legyen egyszerűen élvezetes a játék, legyen endgame benne ami leköt és engem megvettek kilóra.
  • Mephike
    Mutass egy MMO-t, ahol mindenki elégedett mindennel, az általad felsoroltakból... Nincs és nem is lesz ilyen, a TES-nél meg ez borítékolható. De ebbe ne menjünk bele, semmi kedvem itt oldalakon keresztül tartó flame vitát olvasni egy olyan játékról, ami még nem kézzel fogható.
  • HyperMonkey
    Az hogy a TES rajongók ráncolják a homlokukat akár jó hír is lehet. MMO-ról beszélünk, nem jó irány ha a célközönség csak egy adott réteg. Engem sosem érdekelt a TES, de az MMO-kat szeretem. nekem elég ha hangulatos a világ, a játék és működik minden flottul. Legyen balance, legyen minden kasztnak értelme, ne legyen noxxic post hogy mit rakj ki vagy mire gyúrj ha eredményes akarsz lenni, és legyen szép a játék. Ha ezek megvannak, tőlem Kertész Magdi néni Online-nak is hívhatják.
  • alyr2
    TESO havi elofizeteses lesz..sajnos, en a black desertet es a blesst varom. Most tervezem a GW2 megvasarlasat...Bar megjelenessel akartam megvenni de nem ugy alakult..
  • Mephike
    TESO-hoz csak annyit fűznék, hogy akik imádták a régi részeket, sokan az új rész eddig látottjai alapján erőteljesen ráncolják a homlokukat. Higgyétek el, ott sem lesz cukorból a kerítés, akárcsak GW2-ben ott is megtalálják a módját, hogy tejeljenek az emberek.
    Megjelenéskor majdnem biztos vagyok, hogy meglesznek a saját gondjai, optimalizálatlanság, nagy tömeg, stb. Lesz ott is QQ ezerrel. (Diablo3, SWTOR ezeknél is megvolt ez a gond.) De ez az én véleményem, és kívánom, hogy ne így legyen illetve totál fölösleges addig bármit is mondani, míg nem mi magunk tesztelhetjük.
    A WW ládában a szintléptető tome mindent megért számomra :) A finishert sajnálom, talán majd szerencsésebb sorsolásnál meglesz egyszer.
  • CortezK2
    Ejjj, inkább megölettem magam egy zerg-el ,vagy egy sunyi thief-el minthogy ugribugrizzak :D Lehet ott még többször haltam volna meg a lepottyanásoktól, az idegrohamok káros hatásairól nem is beszélve :D
  • tegla
    Ja igen wvsw-n kivül az új eventek tartanak itt még a játékban de várom nagyon a TESO-t(The Elder Scroll Online tavasszal!)ami remélem egy picit visszakanyarodik az igazi mmorpg-hez;ha volt ilyen valaha :D
  • tegla
    Én meg időm nagy részét azzal töltöttem,hogy az achikat hajkurásztam :D
  • HyperMonkey
    Rendben, ettől még Wolfynak sajnos igaza van. Warrior kell mindenhova, thief, ranger meg kb sehova. Nekem is van warriorom de nem tetszik. Rangerrel meg necroval tolom. Illetve tolnám ha lenne valami értelmes endgame a wvw-n kívül. De nincs.
  • CortezK2
    Hát erről nem nagy kár hogy lemaradtam. Amikor volt időm wvwzni, nem akartam achi-utáni rohangálással tölteni :D
  • tegla
    Uhh azért ebben a wvsw season 1 rewardban nagyot csalódtam,bár igaz sokat nem vártam az Anet-től ezen a téren.

4.helyezett lett a Piken:

1 mini dolyak
    100 dragonite ore
    1 essence of luck(500-s)
    1 taste of liquid world exp
    7 tome of knowledge
    2 rare(sárga)
    5 mastery(zöld)

Azt hiszem ennyi :(
  • tegla
    Az a baj...ugyanmár
    Ha a "HB" alatt nem a sörmárkát érted hanem a greatsword Hundred Blades skilljét akkor nem kell bemutatnod.Mivel mint irtam minden classból van 80-s felgearelt karakterem és nem,nem vettem az accountot;hanem én öltem bele rengeteg időt és energiát a játékba aminek egy percét sem sajnálom.
    A HB-hoz viszont meg kell állni és ha kimozogsz akkor lőttek a burstnek szóval nem hiszem,hogy egy baszott nagy csatába majd pont te fogsz mindenkit aoe-ba-loál-legyakni a 25k-s damageval ami viszont csak összeadódva jön ki és nem az van,hogy beugrasz a zerg közepébe...és bamm odacsapott hypermajom 25k-t és downed mindenki és jöhet a tömeges kivégzés...jeeee.
    Aki warrior az most hammerrel mászkál az iszonyat jó interrupt skillek miatt és nem gs-el.Ennyit a hatalmas damageról...azt is b...hatod ha nem áll egy helybe mindenki mozdulatlanul csak neked,hogy legyakd őket.Ugyanúgy fexel a zergtől mint aki lófaszt se visz be damageba csak supportálja a csapatot.Tök mindegy...
  • kastil
    magyarra fordítva nincs balance, semmi
  • Mc Wolfy
    úgy látom itt még mindig nem nagyon értitek az aktuális metát wvwn :D
    2 fajta karakter van. aki zergben harcol és aki soloban, 2-3 társával esetleg.
    zergbe: heavy cc, stability, boon szedés területre
    roamereknél: ami aktuálisan menő 1v1-re

vagyis: light és heavy armor classok irány zergbe, de húzzátok föl a páncéltangát, medium armor pedig magányos harcos
  • Strayhand
    Persze, bármelyik class-szal élvezetes harcolgatni, aminek a játékstílusa tetszik. Ezért játszom én is 95%-ban thieffel. Csak engem zavar, ha nem vagyok olyan hasznos, mint mások (ráadásul jóval kevesebb erőfeszítéssel, bár ez annyira nem zavar, inkább tetszik).
  • HyperMonkey
    Hát így is fel lehet fogni.
    "Simán shortbow-al lövök aoe-t ami 5000-t üt illetve a single lövésem is pattog ide-oda 1000-t ütve."

A warrior meg üt aoe-be a HB-el 25k-t. Nincs azzal baj ha élvezed a játékot a kedvenc kasztoddal, de azok a felreppenő számok amiket látsz, töredéke annak amit egy warrior üt pl. Ha ez téged nem zavar azzal sincs baj, de pl dungeonban nagyon nem mindegy hogy 5-10k-t ütsz vagy 25-30k-t. Ez itt a baj.
  • t0xikus
  • Negritis
    milyen játéknak jó a közössége? :D most őszintén?
    MA már mindenhol QQ-val mind1 mit csinálsz

amúgy én is thiefezek, megjelenéskor kreáltam és más nem fogott meg ennyire, csak 250 órát tettem eddig kb bele, ennek jó részét wvw-be ahol camp snipe-ra nem tudok jobbat :D
  • kastil
    Persze lehet menni mindennel, pingpongütővel is teniszezhetsz. Valszeg ha egy kicsit is jók lennének az említett kasztok wvwn akkor nem lenne picsogás hanem mindenki élvezné a játékot, de megjelenés óta ez van. Ilyenkor jön a duma, hogy szar a community, érdekes a jó játéknak jó a közössége a "szar" játéknak szar. Biztos nincs összefüggés.
  • Oriza
    Ejha...
  • tegla
    Én meg abszolúte nem értek egyet picsogókkal.Élvezetes bármilyen karakterrel wvsw-re kimenni.Nekem a mainom egy thief amivel megjelenés óta játszom és nagyon jól elvagyok wvsw-n is vele.Ha kommandózni van kedvem akkor arra traitelek és úgy megyek ki,ha meg zerggel futkorászok akkor meg arra nyomom át pontokat és ennyi.Simán shortbow-al lövök aoe-t ami 5000-t üt illetve a single lövésem is pattog ide-oda 1000-t ütve.De általában egy pengeviharrall inditok és aztán mehet a lövöldözés.Aki meg lemarad arra rápattogok párat a késekkel aztán sanyi.Nekem ez jön be hiába van minden classból már 1-1 felszintezve,felöltöztetve;nekem a thief némber one.Ismételem;nekem.
  • Oriza
    Egyetértek. Sajnos ez a helyzet :( Én engivel próbálkoztam először, de váltottam warrior-ra és jóval több a sikerélmény.
  • Strayhand
    Igen, erre írjuk azt, hogy észrevehetné az Anet is, hogy kb. 3 class használható egy elég nagy szeletének a játékban, amit sokan egyenesen az endgame-nek tartanak... Néha tényleg elmegy a kedve az embernek az egésztől... Pedig én nem is WvW-zem - jahogy azért nem, mert thieffel játszom, és nem magányosan akarnék kommandózni, hanem csatákban részt venni, csak arra elvárás, hogy másik classt hozzak... Így aztán inkább be se lépek, ne legyen velem is hosszabb az amúgy is szánalmas várakozási idő, meg ne foglaljam a helyet azoktól, akik élvezik is a WvW-t a kedvenc karakterükkel. Marad a PvE, ott úgyis jobb a thief - ja várj... Tényleg nagyon vígasztaló, hogy egyetlen játékmódban (fogjuk rá hogy) OP a karakterem, ha elveszem valakitől a helyet WvW-ben, akkor magányosan vadászhatnék felszintezett kezdő karakterekre, akik most fedezik fel a WvW-t és el vannak tévedve a térképen, hogy nem a zerggel mennek.
  • Oriza
    A WvW esetében általában akkor van gond a csoportos tevékenységekkel, amikor az ellenség is szép nagy csoportban közeledik :) Ilyenkor sajnos csak warrior és guardian és necro, esetleg 1-2 elementalist a water field miatt, minden másra ott a kuka...
  • Strayhand
    Nyilván bennem van a hiba, hogy csoportos tevékenységet akarok csinálni egy MMO-ban.
  • t0xikus
    ranger az ténlyeg csak járkáló lootbag, de ha vki thieffel jól játszik, akkor az bizony télleg elég op. ha neked nem megy, akkor ne a kasztban keresd a hibát:) csoportos tevékenységben viszont tényleg csak dísz