Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
Úgy szintezz ahogy akarsz;ha úgy gondoltad,hogy 5.szinten átmész human területre akkor tedd azt.
Mi értelme számodra ennek a játéknak ha nem "játszol"?
Te találd ki mit akarsz csinálni ne más játékát másold le(buildek,etc.).A legtöbb casual játékossal ez a legnagyobb probléma,hogy insta lvl 80-t akar(minek az ég szerelmére?)és egy olyan buildet/kasztot ami mindenre jó.
Neked azt ajánlom vegyél egy olyan accountot amin van minimum egy db lvl 80-s kari és max 2 hét után megy kukába a játék mert "nincs endgame" és aztán lehet nyivákolni a fórumokon,hogy ez mekkora fos...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
De felteszem a kérdést.
Asura Guardiannal hogyan szintezzek? Én arra gondoltam hogy 5. szinten átmegyek Human területre és eventekkel fogok fejlõdni mellette meg szíveket csinálok. A lényeg az volna hogy minél hamarabb legyek 80. szintû.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
wvwn elébõl a tankos megy. deson egyik legjobb kommander ele. full tank. de nézz föl official fórumra, ott folyton pörögnek ilyen buildeken. a lényeg, hogy legyenek combo fieldjeid és blast finisherjeid.
Legendásnak én inkább fejszét kezdtem el összerakni. (Tényleg, nincs fölöslegbe 250 orichalcum ingots-od? 😄)
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Ezt hogy leeht szerezni venni vagy mittudom én?
Ez enm egy rossz dolog 😄
Mesélnétek errõl?
Sajnos nekem nem megy a gyors szintezés. Így a sokadik karakter után meg már kedvem sincsen hozzá. De találtam játékost aki megcsinálja. 😊 Örülök neki. Legalább tudok addig mással foglalkozni.
De nem is egy karaktert akár többet is..
Még az account is biztonságba lenne
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Lehet hogy a játék árával vetekszik, de nekem megér annyit hidd el! 😊
Ráadásul kb a játék árával vetekszik.
Hol a trükk?
Ha komoly a dolog kellõ motivációt jelenthet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
en ugy szoktam, hogy kivasarolok mindent TPbol aztan utanna 10 perc alatt megvan a szakma, de ha igy csinalod akkor tenyleg ne frissits ra szakma kozbe
http://gw2crafts.net/
Ezen az oldalon belül pedig: Fast Guides.
Ezek a szakmákat szeretném felhúzni:
Chef, Arti, Huntsman, Leatherworking, Tailoring, Armorcrafting, Jewelcrafting. Ha jól számoltam akkor körül-belül 60-65 aranyra van szükségem arra hogy a karakterem 1. szintrõl elérjen szakmákkal 70. szintig. Utána majd Story questekkel folytatom a szintezést. Annyit akarok kérdezni hogy ez az oldal amit fentebb linkeltem mennyire megbízható?
Illetve néztem magamnak Tier 3-mat Asura karakterre:
Ezen a képen milyen színösszeállításban látható az armor ? Meg még annyit hogy Asura Guardianként lehetek hátrányban a többi fajhoz képest? Gondolok itt a Human, Norn, Charr, Sylvari Guardianokra.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
a rechargban pedig igazad van. egy normálisan megépített thief buildnek folyamatosan lesz pontja nyomni mindent.
Amúgy szerintem a thief úgy ahogy van nem illik a többi class mellé, egyszerûen a mechanikája jobb, élvezetesebb, mint a többié. Legalábbis én nem nagyon tudom más classal annyira élvezni a játékot, rohadtul zavaró és ráadásul életszerûtlen is, hogy CD-kre kell várni, amit ugye külön figyelned kell az action bar-on, így nem csoda, hogy a többi class lassabb a thiefhez képest. Nem is fogják tudni sose rendesen a többihez balanszolni, mindig fekete péter lesz.
X
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
pvp-re és pve-re is kíváncsi vagyok.
Jól emlékszem, hogy valami olyasmit írtak valamikor, hogy a magic findot kiszedik a statok közül? Vagy csak halucinálok korán reggel?
http://www.youtube.com/watch?v=JWjsArR10w0