Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pet sebzése függ attól, hogy micsoda? Úgy értem, stalker vagy wolf vagy hiena az mindegy? Ugyanannyit "harap"?
Most akkor melyik Gamestarban van benne a Hero? A Novemberiben, amelyiken a NFS:Carbon van?
Köszi a választ!
Megtetszett a hófarkas, csak a stalkerem kéne elküldeni valahogy, hogy meg tudjam szelídíteni... ötlet?
Ja, lvl12 a stalker a wolf meg alapból 5 (ahogy eddig szinte minden)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
gamertag: kenobita
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nekem paragon van rajt😊)
[X]
Magyar Luxon guild keres aktív - és értelmes 😊 - PvP-zõket (AB, GvG). A guild most állt talpra, a neve Hungarian Pigs of Power 😊. Félig felszerelkezett hall, egyszerû de nagyszerû palást 😊.
Keress engem, IGN az a láírásomban.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
[/cserf][/fülünyúl]
Szerintem GWGuru-n vagy GWOnline-on nézz körül, hátha ott fent van ez a build.
GW: Axino Hun;
GW: Axino Hun;
Köszi a segítséget!
sose nyomd fullba a kretént
gamertag: kenobita
tehát elég ha megveszem a Nightfall-t?
A Nightfall óta eléggé lelassult a játék. Nálam a GH-ban 10 fps vagy az alatt teljesitett, harc közben pedig játszhatatlan lett (10 vagy annál alacsonyabb fps).
Ekkor nyomtam egy töredezettségmentesitést. A GW.dat eleinte több mint 400 darabra volt szabdalva a sorozatos letöltögetések, update-ek miatt. Most 7 darabbab van, de még dolgozom az ügyön.
Ezzel a 7 darabos megoldással, a gh felment 60-80-ra, harc közben pedig visszaállt a már megszokott 20-30 fps.
Szóval akiknek kicsit lassú a játék, azok csapják ki a dat-ot egy rewritabléra, töröljék a c-röl, majd töredezettségmentesités, és dat visszamásol.
Nálam bevált.
Þór vígi þessi rúnar
GWGuru fórumán van egy GuildWiki rész legalul, onnan tudtam meg ezt és ott találtam egy mirror site-ot, amin csak nov. 6-ig vannak fent a cuccok.
http://erkdog.netho.tk/gw-wiki/gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page.html
Ez is több, mint a semmi.