Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali Ha még mindig nincs meg egy /bonusitems sokat segit a dolgon ezt kihagyták a GS-böl 😊

Jagi
Bejött ott volt a tag, mostmár én is farkassal rohangálok, csak a snow ettinekbe még bele törik a foga, mert még tapasztalatlan. 😄

A pet sebzése függ attól, hogy micsoda? Úgy értem, stalker vagy wolf vagy hiena az mindegy? Ugyanannyit "harap"?

Sziasztok,

Most akkor melyik Gamestarban van benne a Hero? A Novemberiben, amelyiken a NFS:Carbon van?

Köszi a választ!
Jagi
thx, kipróbálom

MrPrise
Tudtok vmi jó helyet ahol lehetne dyet farmolni?

Kreeder44
Van!Én csak ezt tudom de biztos van máshol is:Lerombolt Ascalonból ha kijössz ott ál nemmessze a kijárattol az ürge nálla leadhatod Nekem is Hófarkasom van 😛 szeretem nagyon 😊 Próbáld meg így,de ne várj pénzt vagy ilyesmit tõle 😄D

Jagi
Van rá valamilyen mód hogy petet váltsak?
Megtetszett a hófarkas, csak a stalkerem kéne elküldeni valahogy, hogy meg tudjam szelídíteni... ötlet?

Ja, lvl12 a stalker a wolf meg alapból 5 (ahogy eddig szinte minden)

ha a zöldvásárló helyre gondolsz, akkor újra levered shirot és ott vagy

Végigvittem a a Factions kampányt, és most az lenne a kérdésem hogy:ha elhagyom a Divine Path-ot vissza lehet menni vhogy???

bardocz
hozzánk jöhetsz ha akarsz keress meg ign:david mester
GamerAdams007
Hali skacok, tegnap megvettem én is a Nightfallt-t, és most 5-ös szintü vagyok. Ha van valami jó magyar klán akkor esetleg belépnék. Jah és nekem Dervish van a kártyán.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

cenobite
A Nightfall kártyán nekem dervish, a Factions-ön pedig assa. Így teljes a kép. 😊

gamertag: kenobita

Zomil
😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
havas zomil 😄 (jó)

Zomil
nekem is😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fáziskéséssel, de:

nekem paragon van rajt😊)

yep

cenobite
Kijött a gamestar?

EmThor
/bonusitems lemaradt 😊

EmThor
beírtam minipet kódot, felismerte, de a Mahk csákó k@rvára nem akarja beadni a questet...

olvass vissza, válaszoltak neked

X Revenge
Melyik (nem online) áruházba lehet megvenni a gémet? ( nem akarok postaköltséget is fizetni)

[X]

Szaruman
Gyuri. Leszarom.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

egy kis toborzás 😊

Magyar Luxon guild keres aktív - és értelmes 😊 - PvP-zõket (AB, GvG). A guild most állt talpra, a neve Hungarian Pigs of Power 😊. Félig felszerelkezett hall, egyszerû de nagyszerû palást 😊.

Keress engem, IGN az a láírásomban.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Köszi

cenobite
Hehe... tök jók vannak. 😊

Kata
Pl. innen. Lapozz le a GW Smilies-ig.

[/cserf][/fülünyúl]

Honnan szeded ezeket a smiley-kat??

kopaszrobert
Okés.

Ezek még jó GW-sek

GW: Axino Hun;

Jó ez a smiley 😊
Szerintem GWGuru-n vagy GWOnline-on nézz körül, hátha ott fent van ez a build.

kopaszrobert
Ritualistának mi a buildje az UW-be? Mert mindig látok lemenni UW-be ritukat Soloban.Én is megpróbáltam lemenni a Vengefull farmer Buildel de nekem nem ment.

kopaszrobert
Érdemes megvenni mindegyik Részt mert a Buildekhez fontosak a skillek ,fõleg a properichieses skillek kellenek.

Landren
Rendben, akkor megveszem azt is, ezért kérdeztem...
Köszi a segítséget!

sose nyomd fullba a kretént

cenobite
Nem nevezném hátránynak, csak az alapjátékban van néhány olyan skill, ami tudtommal a Nightfall-ban nincs benne (ez term. a két speciális kasztra nem vonatkozik). Szerintem ha tudod, majd szerezd be az alapot is!

Landren
és ezáltal ér valamilyen hátrány?

cenobite
De akkor - értelem szerûen - az alapjáték területét nem járhatod be, stb...

Landren
köszönöm!

bardocz
igen elég
kisfigi
és mikor javítják meg???

Destiny. The design is clearly ancient.

Landren
jó, akkor nem alap játék, hanem az elsõ részre gondoltam...
tehát elég ha megveszem a Nightfall-t?

Titan
Nincs alap játék!

Landren
hi, ha játszani szeretnék ezzel a játékkal, akkor elég megvennem a Nightfall-t, vagy meg kell vennem az alap játékot is?

Faki
Contig progi megoldja mindenféle másolgatás, írkálás nélkül, asszem Gorla ide már linkelte azt a gwonline-os topicot.

Carlos
Nos. Érdekes tapasztalatom van. Megosztom veletek, hátha másnál is elöfordult a dolog.
A Nightfall óta eléggé lelassult a játék. Nálam a GH-ban 10 fps vagy az alatt teljesitett, harc közben pedig játszhatatlan lett (10 vagy annál alacsonyabb fps).
Ekkor nyomtam egy töredezettségmentesitést. A GW.dat eleinte több mint 400 darabra volt szabdalva a sorozatos letöltögetések, update-ek miatt. Most 7 darabbab van, de még dolgozom az ügyön.
Ezzel a 7 darabos megoldással, a gh felment 60-80-ra, harc közben pedig visszaállt a már megszokott 20-30 fps.

Szóval akiknek kicsit lassú a játék, azok csapják ki a dat-ot egy rewritabléra, töröljék a c-röl, majd töredezettségmentesités, és dat visszamásol.
Nálam bevált.

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
ok 😊

cenobite
Köszi, most ez jól jött!

GuildWiki szervere meghalt, kissé sokan akarták használni.
GWGuru fórumán van egy GuildWiki rész legalul, onnan tudtam meg ezt és ott találtam egy mirror site-ot, amin csak nov. 6-ig vannak fent a cuccok.
http://erkdog.netho.tk/gw-wiki/gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page.html
Ez is több, mint a semmi.

cenobite
Az enyimén is ranger van. Majd cserélünk!

Jagi
franc 😊 én miért nem tudtam egyet kifogni