Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Pont most írtam be, mondom próba-csereszne. És voila! Ott van a feje fölött az ordítójel!!! <#vigyor3>

gamertag: kenobita

Jagi
lehet hülyeség, de a "/bonusitems"-t próbáltad?

Jagi
van már 2 black dye, mire összejön rá a zs, addig sztem kidobja a többit is^^

cenobite
Megvettem a gamestar-t, volt is benne minipet kód. Hozzáadtam, kiírta hogy okés, de a küldit nem lehet felvenni Kamadan-ban... Nektek hogy sikerült?
Azt írja, hogy Mehk-nél (vagy hogy a fracba hívják) kell felvenni a küldetést, de hiába megyek oda hozzá, csak áll ott bambán. Felkiáltójel sincs a feje fölött..

Grrr...!

gamertag: kenobita

ha feketére fested, akkor tiszta Underworld-ös😊

Jagi
lol, ennél is? Kell! xDD

a kurzick 15k-s jobban😊

Jagi
mivel ül a fórum, és nemtom, hogy karis topig van-e, ezért:

alakul a kiccsaj, ha npc lennék, lassan engedély kérnék hozzá beszélni xD
(az új páncél nagyon feszül a fenekén^^)

Carlos
Ja, csak éppen 98.9-nél halvány lövésem sincs, hogy merre keressem a foltokat.

Þór vígi þessi rúnar

Jah... akár be is karikázhatnák pirossal, hogy még mit nem fedeztél fel... 😉

Épp az a lényeg, hogy rátapadsz a térképre, és addig keresed a hiányzó részeket, amíg még látsz 😉. Már ez is elég sok könnyebbség, hogy a netrõl letöltheted a (állítólag) 100%-os térképe(ke)t.
Mi "izgalom" lenne benne, ha nem kell keresgélned? Ha meg tényleg tanácstalan vagy, akkor forum (lsd leljebb) 😉

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

mert letört volna a körmük, ha területenként kiirták volna a map-re, hány százaléka felderitett...

a városokat is járd végig tapival, ne csak a területeket

ok, köszi a tanácsot!

a simulás nem elég, forgatni kell körbe-körbe a kamerát...nálam is volt pár szemét hely, ha nem lett volna gyanús, h túl kilóg a köd, nem megyek neki annyiszor - volt olyan szeglet, aminek 6x futottam neki a karimmal...szal neked is csak kitartás!

a második challange missiont már felderítettem és miközben mentem a felderítendõ területeken mindig hozzásimultam a falhoz, de így sem jött össze sajnos

köszi!

a második challenge missionbe van úgy 0,8%..a többit pedig már útközben megkellett volna szerezni😞(
ha nem huggolod végig az összes falat, akkor újra kell menni

Faki
Oda elvileg akkor engednek be, ha az NF végén a portál elött álló gyíkkal beszél mielött elhagyod a végsõ "outpostot", ekkor egy apró cinematic bejátszás után Kamadanban találod magad. Ezután elvileg beengednek az elkülönített részre.

tudok, az tudom akart lenni, mielõtt bárki észrev enné és szólna érte 😊

chantry of secretsben van egy elkülönített rész, amit egy piros ruhás csávó õríz és nem enged át az elkerített részbe
hogyan lehet eljutni az elkülönített részbe? kell hozzá questet megcsinálni? 97.6% felderítetségnél járok és ne mtudok hol keressek területet, amit felfedezhetnék és ott talán lenn pár tizedszázalék
<#conf>

quad
az egy ujabb kieg ;]

Zomil
jóvanna😄 azért irtam oda h lassan😛 de igazad van még fél év hátra van😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
(1,5 éve indult a játék, még jó lassan lesz 2 éves) 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
jah és tök jó lett a halloween video😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
nekem 6-7 hónap alatt grat a +2000 órához<#eljen>
Zomil
én is pont erre gondoltam😊 nekem is mind a 3 rész megvan és lassan 2ezer oránál járok😛 igaz ez lassan 2 év alatt

bardocz
nfs karbon 15.000HUF haverom öcse megvette õ lehülyézte az öcsét és kijátszotta 5 ór alatt én megvettem eddig öszes gw-t 21.000HUF és hatszáz plusz óra már és csak több lesz ugyhogy télleg értelmetlen warez egy ilyen játéknál és remélem senki nem kérdezi meg többet😊
quad
amugy en javaslom aki wikizni szeretne az hasznalja a gwonline wikijet .. 😊

Sztem eléböl a vabbian jolnézki, feketére festve.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Zomil
föleg akkor amikor egy 10ora alatt végignyomhato xarért 12-13ezret elkérnek...

Természetesen nincs "warezban". A maximum az X napos próbaverzió. De szvsz egy ilyen játékért nem vészes az a hétezer forint...

szóltam modiknak, moralosan bannere van bent végre😊

Zomil
hát ami nekem bejön: warrior primeval,ranger primeval,paragon primeval és persze a szárnyas nekrö😊
a monk ruhák kifejezetten rondák, sajna elében sincs fantázia

Carlos
Hatalmas hülyeséget kérdeztél!

Þór vígi þessi rúnar

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
Ok, felrakatom a banneremet😊

Más téma:

csak nekem nem jönnek be az NF-es armorok? A szárnyas nekrón kívül az összes ötlettelennek tûnik számomra. Még az ele primeval is, pedig elékre mindig is adtak. Talán még a mesmer primeval szexi...😞

hello, leet, hogy hatamas hülyeséget fgok kérdezni, de akkor is, nekem most eléggé ncisnen pénzem, de rágóta szeretnék jáccani ezzel a gamével, és valahogy nem lehet fel warezolni úgy, hogy mûködjön?
Zomil
hehe😊
igen a pet-es kérdéshez elég böven irnak és rengeteg táblázat mindenhez😊

Király oldal!
találtam pár "érdekes" dolgot rajta (moa-slashing, stb), de hasznos segéd ez!

Kreeder44
Látom elég sok válszt kaptál <#wink> örülök, h én is tudtam segíteni 😄

Jagi
<#worship>

Zomil
nah a PET ügyhöz: Én játék megjelenése ota nyomom rangerrel 😊
Szoval a petek között van különbség van 3 evolucios végkifejlett:
-kevesebb élet, több dmg
-több élet, kevesebb dmg
-a kettö egyenlöen oszlik el
sebességbe és dmg TIPUSBAN is különség van, van olyan amelyik slashing van ami máshogy sebez
maci lassan támad viszont vna knockdown skillje, ami a többi petnek nincs
uw pok támad a leggyorsabban
de egyébként meg: The Rangers Beacon minden kezdö és halado rangernek kötelezö oldal, itt le van irva pl az evolucio részletesen 😊

Van olyan szóbeszéd, h +10% armor penetrationje van. de mondom, hivatalosan mindegyik pet ugyanolyan.

Jagi
A nagyobb petekre nyomathatnának (pl: maci) "ride" opciót + jó lenne ha a városban is látszana (bár ez a gizdázás miatt lenne fontos^^)

kisfigi
Ezt nem egészen értem,miért jó anyira az a pók?(és sztem FoW-ban van 😛 )

Destiny. The design is clearly ancient.

Jagi
Úúúh! Köszi. 😊
a pókot majd késõbb^^ egy kicsivel

Egyébként Prima Guideban van olyan, h petenként másfajta sebzés, valamelyik jobban gyógyul, de keveset üt stb, de ez elég vitatott dolog. Ha biztosra akarsz menni, akkor meg szerezd meg a pókocskát uw-ban oszt kész😊

jah, sorry

Petnél: Pet armor = 3 x Pet szintje, és 20as szinten 60 helyett 80-at kap

Beregelsz gwonline.netre, akkor ITT minden Petes kérdésedre választ kapsz

Jagi
Ezt vágom, csak a petét nem :/

minden szintlépésért kapsz 20 életet, attrib pontokat (2-10.szintig 5-öt, 11-15-ig 10et. 15-20-ig 15öt), és 1 skillpontot.

A viselhetõ armorok nagysága kasztonként különbözõ, ha jó lenne wiki, akkor ott részletesebben is megtudnád nézni.

Jagi
Én is ezt gondoltam. HP, armor táblázat szintenként vagy hasonló létezik?

igen, carbonosban van a Pet.

Jagi, mindegyik ugyanannyit sebez