Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
(Megvenném a játékot,videók alapján tetszik,de akinek van egy kis ideje és válaszol pár kérdésemre a vásárlás elõtt azt megköszönném! 😊)
Üdv,D!
In space no one can hear you scream.
Az sPvP-t sajnalom, mert mar unom a teruleteket es abban biztam, hogy majd sPvP-vel tudok majd szintezni. Hat akkor maradnak a low lvl dungeon-ok, remelhetoleg nem gond csapatot talalni hozzajuk.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Szoval, ha jol gondolom a Living World-os dolgok csak atmenetileg elerhetoek, mindig eppen az aktualis es a korabbiakat mar nem all modjaban az embernek elernie. Jol gondolom?
A Personal story-ra visszaterve: lett ez esetleg folytatva attol a ponttol kezdve, hogy az ember fia eleri a 80-at es legyozi Zaithan-t?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
guildekhez: mi 200 fölött vagyunk már. pár ember könnyen megvan még egymással. ott mindenki tud mindenkivel foglalkozni, de egy bizonyos szám fölött elkerülhetetlenek az összetûzések. olyan nincs, hogy 200 emberbõl ne legyen legalább 1 unszimpatikus neked. itt jön be az alapvetõ udvariasság és intelligencia
1. Tekintve, hogy amig jatszottam, messzire elkerultem, ezert nincs rola tudasom: sPvP altal lehet szintezni a karaktert ?
2. Ez a Living Story az elejetol kezdve meg most is elerheto mindenkinek, szoval aki csak most szeretne elkezdeni az a honapokra visszanyulo sztorikon szepen vegig tud haladni?
Nemzetközi guildben kicsit mindenki másképp viselkedik, már csak nyelvtudásból kifolyólag is.
A Franciákon nem lepõdtem meg. Azok mindig is egy különös állatfajta volt európában. Elég részletesen foglalkoztam a történelemmel ha kicist másképp alakult volna az életem lehet töritanár lettem volna 😄 Mostanság újra beleástam magam a 2. Világháborúba hát a franciák valami katasztrófa nemzet volt. Az a sovinzmus arrogancia beképzeltség naívitás, túltettek a németeken 😄 Ha nem csak pofáztak és fenyegetõztek volna most nem beszélnénk 2. VH ról.
Tevékeny részesei voltak a háború kitörésének. És azóta se tanultak.
1-2 online játékban kerültem már össze velük hát nem hazudtolták meg önmagukat 😄
De hát C'est la vie ...
[/cserf][/fülünyúl]
Legtöbb panasz a franciákra érkezik, a nem létezõ játéktudásuk mellé jó nagy adag arrogancia társul.
[/cserf][/fülünyúl]
Nefürgyé le!
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Mivel a Piken-en van a legtöbb Magyar játékos így nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy % os arányban is a szervert melyik nemzet játékosai töltik meg.
És mivel a nyugateurópai játékosok nagyon nagy hányada nem ilyen módon játszik hát kizárásos alapon maradtak a feketebárányok vagyis mi Magyarok 😄
Ezt a mentalitást bárhol fel lehet ismerni.
A közlekedésben az oktatásban a gyógyászatban a kereskedelemben és a hétköznapi életben is.
[/cserf][/fülünyúl]
A mai fiatalok azon szocializálódtak, hogy a Politika a Közélet és a Mindennapi emberek között megy az anyázás széthúzás nemtörõdömség.
Nem egy játékot hagytam már abba Magyar szerverrõl mert katasztrófa volt a közössége.
Olyan játékokról beszélek, ahol döntõ mértékben függ tõlük. Sokkal szívesebben mentem át angol szerverre vagy németre ahol messze más a mentalitás.
Ez van...
Apropó, a wvw miatt most migrálunk át piken szerverre és elsõ tapasztalatom, hogy pikenen teljesen más a játékosok viselkedése, hozzáállása: általánosságban mondhatom pár nap után, hogy mind önzõ és tahó paraszt. Leszarják, hogy rádhúznak 10 mobot, ott hagynak a slamasztikában és vidáman tovább kocognak rewardért (vagy csak útjukra), vagy éppen boss fight után eszébe nem jut egyiknek sem felsegíteni a tucat földön fekvõ embert, akiknek így ugrik a loot, sõt ha bármit szóvá mersz tenni, leoltják a fejed anyázva. Nem tudtam, hogy a wvw aktivitás ekkora suttyósággal jár, de legfeljebb majd guestelek más szerveren, itt meg csak wvw-zek a guilddel. Mindenesetre így vagy úgy, de csalódás.
[/cserf][/fülünyúl]
De GW2 az valahogy jobban érdekel. 😊
Mivel amúgy sem régóta játszok nekem még rengeteg dolgot meg kell tapasztalnom a játékkal kapcsolatban. Örülnék ha lennének olyan csapattársak akik 0 ról vagy középszinttõl kezdve szinteznék magukat. Állandó 4-5 fõs party-kal nagyon szépen lehetne haladni ami nem csak mókás de eredményes is egyben.
Akár fel is vállalnám az ilyen típusú játékok koordinálását. Mármint a low-mid level szintezést.
Nyilvánvaló, hogy még sok játékosnak lenne terve más karakterekkel de sokan nem is kezdenek bele egy 3. 4. karakter húzásába mert úgyse menne senki.
De mért nem? Ha megszervezzük akkor simán meg lehet oldani ezt és másoknak is megjönne a kedve egyéb alt karik felhúzásához.
Sokan ajánlgatnak szakmákat hogy azokkal fejlõdjek, de eléggé necces... fõleg úgy hogy teljesen új account.
Jelenleg nem is jatszom vele, de folyamatosan ott van a gondolataim kozott, hogy megis csak kellene vele. Viszont amikor neha raszanom magam es belogolok, akkor meg nagyon gyorsan elmulik ez az erzes, es az veszi at a helyet, hogy unatkozok, es kulonben is mit csinaljak egyedul.
Azt hozza kell meg tegyem, hogy anno amikor indult a jatek es elkezdtem vele jatszani, egy rovid ideig voltam csak klanban es mar magaban a klanban sem volt tul nagy koszonet (barati tarsasag keves taggal es meg kevesebb online emberkevel). Szoval azt a par honapot, amit lehuztam vele azt fokent egymagamban toltottem. Amig nem lett meg a 80, meg elvoltam vele ugy-ahogy, de utana mar nagyon untam magam.
Sorry a hosszu litaniaert!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Egyedül játszol?
Nálam ugyan ezek a tünetek mutatkoznak. Nagyszerû játék imádom, de ha 1 óránál tovább bolyongok egyedül vagy át kell lépnem másik karakterre vagy ki a játékból.
De amint 2-3 fõs partyban játszok és szépen zökkenõmentesen tudunk haladni esetleg még közben beszélgetni is, van hogy még inni is elfelejtek több órán át 😄
Valahogy úgy van elkészítve a játék hogy egyedül játszva felvágd az ereidet eg yidõ után mert társaság függõ játéknak lett készítve. 😄
Sokszor van az hogy, eltervezem a karakteremet. aztán mikor arra kerül a sor hogy játszok egyszerûen, elszáll minden lelkesedésem és amikor abbahagyom, kilépek mindig elõjön hogy miért, miért nem játszok.
A másik hogy a Guild Wars 2 az az egyetlen MMO ami sok-sok ideig lekötött három hónap
ennyi ideig egy MMO-nál sem ragadtam le.
Ha egyszerûen nem érdekelne a játék... és nem tetszene akkor, nem foglalkoznék vele ennyit, hanem elfelejteném. Szerintem...velem az a probléma hogy, nincsen kitartásom, mindig mást akarok
egyszerre akarok mindent és ez a valóságban is így van.
pl WoW-ban is ez volt, hogy mindent egyszerre akartam, feladtam... még idõ elõtt, stb.
Én úgy gondolom ha ezen tudok változtatni
akkor megfogom szeretni a GW2-t.
most is szeretem... csak... fogalmam sincs 😞
Divatbemutató a GW ben? 😄
A Mobok lehidalnak...
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

[/cserf][/fülünyúl]