Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X
És mellé a tûz és/vagy levegõ/föld?
A föld elem eléggé sötét ló még azt láttam a hp t emeli de mi is a nagy szám benne?
Gondolom a föld elem nem túl dps-es.
4 elem közül melyiket akarom használni, meg erõsíteni, és akkor azzal majd elrohangálok 😄 Alapvetõen a regeneráció+healing mindenképp jó lehet. Én még a cantripokra traiteltem valamennyit, és így egész jól elvagyok vele. (Igaz már fõleg WvWn randalírozok ezzel is, Pve-n lehet nyugodtan próbálgatni a többi skillt 😛)
X
Ugye van a 4 elem amit tud váltogatni. A váltások után X mp et kell várni az újabbhoz.
A késõbbiekben van olyan trait vagy akármi hogy pár mp el leviszi ezt az idõt?
Illetve a tüz traitet érdemes vagy az arcane t az elején vagy mást?
X
Never underestimate the power of the dork side!
In space no one can hear you scream.
Nefürgyé le!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Hozá kell tennem, szerintem a WvW és a PVE szétválasztása teljesen korrekt a GW2ben, de a wvw térképekre ráférne már egy redesign.
Másik szerveren?Ha kell tudok transfer-t is
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ezek után ne csodálkozz, ha valaki végigolvassa az elmúlt 1-2 oldal kommentjeit, és ezt a következtetést vonja le. Természetesen tévesen, hiszen egész jól elvan a GW2.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
ha az aréna rendszer és a wvw nem érdekel mint pvp, hanem csak orv módon akarsz gyanutlan játékosokra támadni, akkor valóban nem a te játékod, de a játék se nem haldoklik, se nem lehet mondani, hogy nincs endgame. szerintem 80 elõtt unalmas inkább egy kicsit.
Most meg ott tartok, hogy tegnap beköltöztem itt a Desolation szerverre, Wolfy beengedett a guildjükbe és egyelõre szépen elvagyok a PvE tartalommal is, meglátjuk persze, hogy mire lesz elég, de hát van még itt mit csinálnom bõven, amiket az elõbb felsoroltak sokan. Gyanítom idõvel nekem is majd céltalan lesz...
Nefürgyé le!
Videók alapján még tetszett... De ez hogy pvp-zni sem lehet csak adott területen,ez így lehet hogy nem az "én" világom..
De ha félre értettem javítsatok ki,és mindenesetre köszönöm a válaszokat! 😊
Üdv, D.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt mondom, hogy nem lesz kieg, (és még csak nem is neki) nem azt írja, hogy lesz, hanem az LS-re probalja raerolteni, hogy kieg, persze annak veszi, aminek akarja, de ettõl még nem az, közelében sincs. Provokál, így indÍt. Leírom még Mcwolfynak is teljesen normális hangnemben, hogy szerintem meg nincs értelme, legalábbis én nem találom, erre te meg idejössz, játékkal kapcsolatban egy kurva mondatot nem írsz, csak engem oktatsz.
attól hogy idõnként élvezetes, jó szórakozás, még céltalan
Olvasni megint luxus, mellesleg szerintem ti veszitek nagyon a szíveteken, és kaptok dührohamot akárhányszor valaki olyat ír ami nem felel meg nektek.
Ja és most is ti kezditek fossáoffolni a topikot,érdekes amugy hogy akárhánysor valaki negatív véleménnyel van valamirõl, sosem érveltek rendesen, mindig a lelki világ, sérülések, fogyaték, társadalom selejtje ésatöbbi személyeskedés megy. Most is kurva sokat tettél hozzá a témához, ahogy az eddigi hszeiddel is, Mephike sem csinált mást csak engem szídott, ahelyett hogy megcáfolta volna az állításom.
Ja és tudom, most megint én leszek a gyökér ésatöbbi, nempara
azt hitem van annyi eszed, hogy magadtol is kitaláld fizetõs, teljes értékû kiegrõl beszélünk, nem ilyen "két hét alatt farmold fossá az agyad különben soha többet nem mehetsz oda/teljesítheted" szarról.
#59089 miért, csapatban mi értelme van? lesz majd egyszer egy title 5 év mulva? esetleg resetelnek a fszba vmi hasraütött updatenél? talán +2% xp és társai? attól hogy idõnként élvezetes, jó szórakozás, még céltalan
5-10 rendes update kiad egy kieget vagy nem úgy gondolod?
Fõleg ha új map részletek is kerülnének bele valamikor.
Dungeönök - Story + egyszer-kétszer Explo és kifújt. De msot arany miatt megéri lejárni.
Fractal - Egy ideig jó aztán semmi értelme mert jutalomból alig van értelmes, max. a skinek és az ascended cuccok de chestekbõl a reward 99,9%-ában Kék-Zöld.
Legendary Farm - Két GS-en, Shielden kívül mindegyik vicc kategória
Guild Missönök - Jó szórakozás.