63345
  • YakHead
    Kövezzetek meg, de egyre jobban élvezem ezt az engineer professional-t Igaz, nem árt memorizálni a kombókat, de túlélésben messze túlhaladja a warrioromat . Igaz még sok van hátra lvl. 80-ig, de már a WvWvW is fantasztikus élmény vele. Lehet én vagyok láma a warrior-hoz, de engivel mintha kicsit jobb lenne az 1v1 győzelmi arány. Persze lehet én kerültem össze nálam lámább játékossal (ami azért egyenlő a lehetetlennel), de baromi jól lehetett vele taktikázni
  • Negritis
    jól érzékelem hogy a snowball mayhemben a pvp gearben harcolunk? :D
  • Conqvistador
    Az mi? :D
  • Robe77
    Lehet, hogy pikenen több a magyar, de a Deson van a master race!! :D
  • Vadnokedli
    Nem kell nekem guild yolo
  • Negritis
    jobban jár ha guildet keres előbb, nem szervert :D
  • Berin01
    A Desolation-on szintén sok a magyar. Egyetlen előnye a piken-nek az hogy jobban áll jelenleg WvW szempontjából. ez egyben a hátránya is mert sokkal nehezebb bejutni WvW-re mint a deson sokkal több a várakozás.
  • Kryon
    Pikenen van legtöbb magyar.
  • Vadnokedli
    Először arra gondoltam én is. De aztán gondolkoztam Shiverpeaks-re.. E kettő között gondoltam. Ha valaki alá tudja támasztani ezt a jelentős Magyar közösséget akkor lehet oda regelek.
  • Conqvistador
    Tudomásom szerint Pilken Square szerveren van egy jelentős Magyar közösség.
    Én is oda szeretnék eljutni, de elég drága a szerverváltás a karikat meg nem törölném azért.
    Neked így egyszerű, mert rögtön oda tudsz regelni ha akarsz. (De ne kapkodd el, győződj meg róla biztos ami biztos)
  • Vadnokedli
    Help, hol érdemes kezdeni GW2 karit, azaz melyik szerveren?
  • Negritis
    ha tudsz menni instázni (pl a régi guildeddel) akkor instánként talán 1-2g kb a bevétel
    de 52essel ugye nem tudsz mindenhova menni, és a többieknek se lesz könnyű
    van a 'kapálás' hogy farmolod az ore-kat, pl iront ami most 1-2e/db

meg az event farm, de a többiek lehet tudnak jobbat
  • Conqvistador
    Sziasztok volt/van egy durván 2 hónapos pihenőm a játékkal idő és egyéb dolgok miatt.
    A régi guild átment pilken re asszem desoból.
    Változott valamit a pénz szerzés a játékban? Könnyebb lett?
    Van egy 52es karim és szívesen átvinném pilkenre mert most volna időm wvwzni is így az ünnepek közeledtével. Valódi pénzt nem akarok költeni gemre az átváltás meg kb 40 gold körül lehet ahogy néztem. Mivel és kb mennyi idő alatt tudom összefarmolni a szükséges pénzt tapasztalatotok szerint?
  • Negritis
    csapat kell, mindenképp :D
    de erre van a group finder
  • TBTPumpa
    Találtam egy tetszetős armort Lion's Arch-ban, Knowledge Crystals szükséges hozzá, melyet a Crucible of Eternity dungeonban lehet szerezni.
    Ilyen dungeonba egyedül is le tudok menni/végig tudom csinálni, vagy mindenképp kell hozzá egy Guild/csapat?
  • SuLtAN17
    Nem szoktam ideírni, de úgy érzem predesztinálva vagyok arra, hogy hozzászóljak! Annyi MMO-t próbáltam már ki, az ingyenestől a pay to win-ig, hogy még felsorolni sincs kedvem, és a GW 2 maximum egy erős közepes. Ha story orientált játékkal akarsz játszani akkor az SWtor messze veri a mezőnyt én többször csak azért fejlődtem, hogy a fő stroy menetét megismerjem. a GW 2 ebből a szempontból egy nagyon gyenge "kínai" másolat, én pl rosszul voltam attól, hogy bejött ez a kék hátteres erőltetett beszélgetés... A leveling elsőre nem rossz újdonság tele jó ötlettel, de kiemelkedőnek nem hívnám. A high end meg az olyanoknak akik a klasszikus felálláshoz szoktak (dungeon-raid-etc) azoknak nem tetszik, szerintem nem rossz, de nem is köti le az embert sokáig. Én PvP orientált ember vagyok, arról pedig annyit mondok, hogy rövid távon szórakoztató, de egyébként néha rendkívül idegesítő a sok bukfenc és egyebek. Ami viszont példás az a folyamat content öntés egy havidíj nélküli, de mégsem pay to win játékban. Tele van rengeteg jó ötlettel, de nekem nagyon ázsiai az egész. Egyszóval én próba nélkül egyáltalán nem ajánlom!
  • Dobronski
    -játék
  • JaSoN HuNTeR #59954
    megunható persze mint minden játék :)
  • constellus
    az voltd a lényeg :D
  • Mephike
    Srácok, lehet érvelni, meg ellenérvelni, isteníteni, meg lebénázni a játékot. Nincs ezzel semmi gond, mindenkinek joga van megmondani a tuti, de könyörgöm, ne menjünk már ennyire mély szintre le, ahol picsázunk, meg faszozunk, mint pár csöves az utcasarkon. Köszi.

Sosem azzal van a gond, ha valaki elmondja 1-2 alkalommal, hogy nem tetszik neki valami a játékban, hanem ha napjában leírja 10-20 alkalommal, akkor ott hiteltelenné válik a dolog.

A GW2 igenis jó játék, ha más nem is támasztja ezt alá, akkor az biztos, hogy telt házzal megy minden esemény. Viszont az is biztos, hogy látatlanba senkinek sem érdemes megvennie, érdemes egy próbát csinálnia előtte. Az is biztos, hogy megunható, de biztos vagyok benne, hogy az árát simán visszahozza abból a szempontból, hogy mennyi ideig leköt.
  • R4ng3r
    Visítottam ezen a szövegkörnyezeten
  • R4ng3r
    Nah erre voltam én kíváncsi! Bejön ez a gw2 nekem elegem volt már a nolifer wow féle mmo-kból! Jó dolognak tűnik hogy az ember egyszer fizet és játszhat,meg azt hallottam még hogy sok event is van ez is érdekesnek tűnik. Aion,Rift,Tera,WOW után hátha jobb lesz,nem raid-olásra vágyom/vágyunk pont abból van elege az embernek.
  • kastil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hozzászólásom GW2 játékóra, játékélmény és más játékokhoz való viszonyítás volt, és nem utolsó sorban reakció egy másik üzenetre. Kurva jó lenne, ha nem hinnéd itt magad a Főistenfanboynak, mert neked mindig mindenki troll és minden hsz ami nem fényezés törlésre való. Monnyá le, ha nem tetszik, aztán huzz a picsába. Attól, hogy említésre kerül más játék még igenis témával kapcsolatos. GW2 topik, különböző témákkal, nem csak és kizárólag istenítés. Jó lenne ha felfognád már, mert mi a faszt képzelsz te magadról?

Szóval: Gw2-től pont annyi játékidőt vártam volna mint amennyit általában elvár az ember egy MMO-tól, Skyrimbe beletoltam vagy 400-at, GW1-be vagy 3k-t, ennek legalább felét elvártam volna. Ahogy GW2-t sem, más játékot sem fikázok azért mert abbahagytam, azért teszem, mert ez a véleményem.

#59947 Questek nem 50/60 mob, hanem 20-30 amig fejlődsz. Utánna meg folyamatos mobolás, mindene venten. Csak hogy minél többet megüss, h legyen loot.
  • Mc Wolfy
    a nem témával kapcsolatos hozzászólásokat próbáltam törölni. ne etesd a trollt
  • alyr2
    En GW1-el 3500 oranal tobbet jatszottam, WoWoztam is de abbahagytam a kataklizmaban mert egy kalap szar lett..annyira le lett butitva , hogy egy betanitott majom vegegvihette bármelyik HC raidet..Riftel is jatszottam, de nagyon nem kotott le, mert a grafikaja egy darab fos totenete detto wow grafikat ne is emlitsuk mert az se valami eros.. Jelenleg Aionnal jatszom szep jo de mar unalmas 2 ev utan. 2 hete jatszom egy cimboram gw2 accountjaval, szerintem szorakoztatobb mint a fentebb emlitett jatekok, a kveszteles sem arrol szol hogy verjel ofan 50 mobot aztan meg 60 mobot..Szoval nem a szokvanyos baromsaggokkal van tele! PvP rol nem sokat tudok mondani mert meg nem nagyon probaltam. De ha nem a szokvanyos agyfasztkapos jatekot akarjatok akkor szerintem megeri megvenni
  • Negritis
    nah megvan a nightmare is over :D jöhet a toy móka
  • kastil
    Így van, játék, ami a vártnál korábban unalmassá vált. Problem?
    Felőlem ti tolhatjátok még 20 évig is, gondolom érthető az, hogy én ezt pont leszarom :)
    Jó pár száz órát beleöltem. Biztos megvolt vagy 400-500. Nem mondom, hogy megbántam, azt sem mondtam egy szóval sem, hogy ne vegye/vegyék meg.

Az meg, hogy nem teljesen azt kaptam, amit vártam... hát elnézést kérek :D

Azt nevezzük fanboynak, aki elküld(ött) anyánkba a pontosan ilyen hozzászólásaink miatt. (Fucsa is, hogy ez most még nem történt meg)

Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, senki sem mondta az ellenkezőjét - sőt, két accom egyikét ezért is adtam már el, és árulom a másikat is -
  • Strayhand
    Ezért raktam a világméretűt idézőjelbe (arra gondolva, hogy mindig máshol van), ill. én is azt írtam, hogy nem valami kemény játék. Miért fájna bárkinek is, ha valakinek nem jön be? Ez csak egy játék. Ti pont ezt nem tudjátok felfogni. Csak annyit mondj meg légyszi, hogy hány órát játszottál vele, és hogy megbántad-e azokat az órákat. Az a vicces, hogy általában ti neveziket fanboynak akik ajánlják a játékot, közben ti nem tudjátok feldolgozni, hogy nem azt nyújtja, amit ti elvártok. Mindezt egy éve szajkózva folyamatosan. Vannak más játékok, elfoglaltságok is, nem muszáj hogy ez tetsszen és hogy mindenáron ezzel kelljen játszani.
  • HyperMonkey
    Hát rád akkor sem tudnék haragudni, ha lezsidóznál. Te egy tündérmókusbárány vagy :)
  • t0xikus
    sztem senkinek nem fáj az,h vkinek nem jön be:) ellenben szórakoztatóak monkey érvei:D
  • HyperMonkey
    Hú de sok a komment, szegény srác csak érdeklődött.
    Annyit érdemes figyelembe venni, hogy az első két karival oké a játék, és nagyon szép. De ha más a szempont (pve endgame, történet, pvp) akkor inkább WoW vagy Rift.
  • kastil
    Szóval nem mondtam, hogy kevesen vannak.

De teljesen mindegy amugy én nem meggyőzni akarom/aakarlak, hogy szar a játék, csak elmondtam, hogy szerintem az. Elhiszem, hogy egyeseknek ez fáj, de megtehetem.
  • t0xikus
    világos. kevesen vannak wvwvw-n = mindneki szerint szar
    sokan vannak wvwvw-n = mindenki szerint szar
    briliáns logika:)
  • kastil
    De, az, ahhoz képest hogy mennyi ember van wvw-n, az meg hogy miért vannak ott; bizakodás és egyéb lehetőségek hiánya
  • kastil
    Fantasy RPG mindkettő, annyi különbséggel, hogy az egyik online, és szarabb mint a másik.
  • t0xikus
    ahha. ezért vannak annyian wvwvw-n:D 1v1pvp meg roaming meg bizony nem ritka
  • Negritis
    a skyrim és a gw2 mióta egy kategória?!
    a skyrimet meg veri az oblivion amit meg a morrowind, akkor miről is beszélünk?!
  • HyperMonkey
    PvE-ről beszélek, nem 1v1 PvP-ről ami egyrészt ritka, másrészt az egész wvw egy nagy fail a legtöbbek szerint.
  • HyperMonkey
    /agree maximálisan
  • t0xikus
    nahát- thief is oneshotolhat. warrior is üthet szép nagyon, de ha béna, akkor sokra nem fog vele menni, m skillesebb játékos kicsinálja. kezdem érteni,hogy neked mi a fő problémád:D