Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>

BF3: csucsorr

miért te ki vagy?

R34N
pusztán érdeklödöm: te ki vagy?

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Carlos
<#wave>

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
sajnos mennem kell mindenkinek jó éjszakát! 😄
bardocz
gyönyörûûûû <#vigyor3><#eljen><#eljen><#eljen>
Ilyen kemény vagy Csoki?<#ijedt>

Nefürgyé le!

bardocz
neeem pont nekik nem szoktam akkor csak odébbsétálok de itt maradnom kelet a fórum mellett 😄
Carlos
"-Részemrõl semmiféle felsõbbrendûségi érzés nincs <> mintha a seggetekbõl rántottatok volna
-Mellesleg igyekszem kedélyesen csevegni <> Nem tehetek róla, hogy a csávó humorérzékben gyenge, önérzetben pedig fokozottan sérülékeny.
-de úgy látszik az enyém kitüntetett figyelmet érdemel <> (egó téma): Az látod nem."

Þór vígi þessi rúnar

Fú tényleg, bocs Monic<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Zomil
nöket verni nem szép dolog😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
jah és a rozsaszin tul feltünö szin mindenki azt veszi észer elöször😄 szoval ezért a kitüntetett figyelem😄DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
én ha unok valamit akkor lesz**om hogy nõ-e az illetõ vagy nem max nem adok neki tockost 😄
Zomil
nah most mindenkinek 30perc csönd vagy perm ban xD
és Kata lássuk azt a háttérképet<#vigyor5>

R34N
Monic-ot sajnos sikerült. ;P Bár igaz hogy ö nem ir ide olyan sokat...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Szerintem azért érdemel kitüntetett figyelmet a piszkálódásod, mert te vagy itt ezen a fórumon az egyetlen nõ (bocsánat ha vkit kifelejtettem).<#vigyor2>

Nefürgyé le!

R34N
te ebbe ne szolj bele! 😛 itt most osztás folyik! xD

R34N
ha valoban a marháskodás a célod a piszkálodással (ami szerintem nyilvánvloan kitünik hogy nem igaz, ha vki figyelemmel követi a forumot) akkor a továbbiakban probálj meg kevésbé durván piszkálodni, hiszen amit te csinálsz az teljesen érthetö modon sértö és én a rosszindulatot vélem felfedezni benne. ha vkinek szép lassan felnyomod az agyában a vizet akkor ne csodálkozz ha gátszakadás szerüen zudul rád a saját munkád "gyümölcse".
szerintem sem Carlos sem senki más nem "görcsös", ellenben szerintem te nem igazán vagy tisztában vele hogy mit illik mondani és mit nem, mi fér bele a baráti piszkálodásba és mi nem.

bocs emberek, de én is úgy érzem, hogy eléggé erõltetett semmiségekért basztatjátok és ugatjátok le a lányt

Carlos
nothx. nincs nekróm.

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
Carlos
<#levele><#levele><#levele>

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Részemrõl semmiféle felsõbbrendûségi érzés nincs, és különösen ügyelek rá, hogy ennek még csak gyanúja se merülhessen fel. Más is piszkálódik itt, nem csak én, de úgy látszik az enyém kitüntetett figyelmet érdemel. Mellesleg igyekszem kedélyesen csevegni, marháskodni mindenkivel. Tán néhányan túl görcsösek efféle laza beszélgetésekhez, incselkedésekhez? A visszaszólásokról meg annyit, hogy nagyságrendekkel durvábban szóltok hozzám, mintha a seggetekbõl rántottatok volna.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

ColdFire
<#eljen>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bardocz
<#eljen><#eljen><#eljen>
R34N
lehet hogy nekik közvetlenül nem ártottál de hát meg tudom érteni mind Carlost mind öket hogy kezd egy kicsit (vagy nagyon) elegük lenni abbol amit te itt néha müvelsz. oda-oda piszkálsz az embernek ilyen aproságokkal, majd kicsit durvábbakkal is, de még mindig leplezetten hogy utána te legyél a jokislány meg a megtestesült erkölcs és becsületesség, ha eseteg az adott embernél elpattan vmi és visszaszól. kicsit szerintem vegyél vissza ebböl a felsöbbrendüségi érzésböl mert szerintem nem csak a magam nevében beszélek ha azt mondom kezd egy kicsit sok lenni belöled.

bardocz
nem világvége csak 3 napig tartana viszaolvasni hogy mikor kezdõdött anyi üzenet van miatta fölöslegesen
Kata
Asszem a lehülyehisztisp***ázás még haverok között sem poén szint.

Másik, hogy inkább mondvacsinált oknak látom nálatok ezt az ibéjesdit a beugatásra, fikázásra. Mert ennyire azért nem világvége a dolog, akármennyire szar poén is.

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
igen te is érted a poént 😛
ColdFire
sejhaj, mivolt ebbe a bánto, amit én mondtam? 😞
hátha volt, sry :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
ismerkedni akarsz? ^^

Kata
Akár. Holnapra menni fog egy kép?

Nem vok ideges, ilyesmin nem húzom fel magam. Csak kicsit szánalmasnak tartom, amit carlos produkált reakciókban, aztán te meg bardocz haverotok elkezdtetek személyeskedni, mert épkézláb érveket nem tudtatok felsorakoztatni. Én meg szeretném tudni, látni, hogy mire van ilyen nagy arcotok, hogy efféle leereszkedõ, beugató hangnemet megengedjetek magatoknak, pláne, hogy nektek semmit nem vétettem.

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
TELHETETLEN!<#idiota>
ColdFire
deaztántucc ^^
és a fényképezõvel mire céloz? ^^

bardocz
arra céloz hogy kocka és így rá tudod rakni a scannerre
bardocz
szerintem még morog is<#eplus2><#banplz>
ColdFire
szval scanneljem be a fejem mi? xD

ColdFire
Kata ideges, hûûû de ideges Kata ^^

Kata
Fényképezõgéped, webkamerád, scannered van?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
explorerben meg a tiéd nem

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
ott van róla a logojába 😄
ColdFire
jelenleg nincs képem rolam ide, de motoromrol van xDDDD

u.i.: és az biztos szebb nálam ^^

ColdFire
Kata, most hogy igy a guild warsrol beszelgetunk, a logod hatterszine nem illik az sg rozsaszinéhez ( ^^ )_,,l,,

Kata
Légyszi linkelj be nekem egy képet magadról ide.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
mindenkit bannoljunk és kész -.-
jep? 😊

Kata
Belemagyarázás.

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
te meg le hülye fa**oztad csak finoman<#banplz>
Kata
Igen, nagyon frankón passzolt a témához...

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
megmutassuk hogynem? :@ ^^