Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[/cserf][/fülünyúl]
Kata amugy nekem átküldeheted nyugodtan a 'csöcskidobós' képet... ^^"
Ehhh...nõõõ...megyek inkább játszani...
Aztán fejezd abba te is, mert már sokan unják az én post-jaim mellett a tieidet is!
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
DE!
Best of Kata, az uccsó egy-másfél oldalon:
-Az elsõ sort értem, a másodikat nem. Remélem azért a stílusod nem íbéjen vetted. 😉
-Pssszzt! Ne rontsd a bizniszt, mi tettük fel mindet a' ibéjre. 😄DD
-Ugyanmá, ibéjen fillerékért dobálják az olyan accountokat, amin fow armoros karik vannak és rank12. Carlos is vett ötöt, kettõt nekem adott belõle.
-Nem-nem! Carlos vette ebayen, én meg Carlostól. 😄
LOL.
NC.
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
szal...õõõ..kinek melyik a kedvenc festéke?<#idiota>#idiota>
Megborultál asszem...nem kértelek, hogy magyarázkodj...
Gyanitom nem arra válaszoltál amire kellett volna...
2 betüs állat? LoL.
Þór vígi þessi rúnar
Na ez nem igaz, ne hazudj. Legalább nézd meg, hány ember emlegeti fel újra és újra.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]