Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Más. Egyáltalán nem óhajtok semmiféle módon a figyelem középpontjába kerülni, sõt, számomra zavaró, kellemetlen, ha kiemelt figyelem övez (bármiért is). Szal részemrõl nem ezért álltam le veszekedni. Mindösszesen nem értettem, hogy egy hülye poénon miért nem lehet átlépni akár egy legyintéssel ha már unalmas, miért kell azért 3-4 embernek kézenfogva személyeskedni és oltani, meg lep***zni. Más is mondd poénokat, jobbat, rosszabbat, mégsem oltják szét. Többen szóltak Carlosnak is, hogy nem kéne, de ahányszor megjelenik, elkezd kötözködni és flémelni. Nem tudtam, hogy egy hülye poén ekkora vétek lehet, sõt akkora, hogy a haverjait is beuszítja némi fikapartira, akiknek aztán tényleg annyit se mondtam hogy fapapucs. Nekem, ha vmi nem tetszik, vagy nem jó poénnak tartom, egyszerûen továbbolvasok és kész. Érzésem szerint senkibe nem kötöttem bele, és senkit nem degradáltam, sértettem meg elõzõleg. Most mégis én vagyok hisztis (?) meg a hülyep***a... Nem értem.
[/cserf][/fülünyúl]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tudom ilyen téren nem igaz a nerf, de valakinek (bohócoknak) igenis nerf volt
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
(Armor / Duration in seconds)
0: 5 / 5
1: 6 / 5
2: 8 / 6
3: 9 / 6
4: 10 / 7
5: 12 / 7
6: 13 / 7
7: 14 / 8
8: 16 / 8
9: 17 / 9
10: 18 / 9
11: 20 / 9 <- Breakpoint +20 AL
12: 21 / 10
13: 22 / 10
14: 24 / 11
15: 25 / 11
16: 26 / 11
Update - Thursday November 30 Friday 1-Dec-2006
Made preparations for the Domain of Anguish event.
Added 2 new quests in Istan and 6 new quests in the Realm of Torment.
Modified monster behavior so that they now prefer targets within their guard ranges.
Fixed several reported bugs with follower NPCs in order to improve their combat performance.
Removed the "kiting" behavior of henchmen in the first round of basic training in order to give new players an easier introduction to PvP.
Skill Updates
Aria of Zeal: Increased casting time to 2 seconds.
Cyclone Axe: Modified so that it now requires an enemy target.
Energizing Finale: Increased the Energy cost to 10 and reduced the amount of energy gained per shout or chant to 1.
"Incoming!": Increased Energy cost to 10 and decreased duration to 1..5 seconds.
Jagged Bones: Modified so that it may now be used on allied minions.
Restful Breeze: Modified so that its behavior more accurately matches its description.
Stand Your Ground: Increased energy cost to 10.
"Watch Yourself!": Changed armor gain to 5..25, based on the Tactics attribute.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Nefürgyé le!
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Arra ott vannak a gumiszobák és a privát üzenetek.
Remélem mások is így vannak vele (láttam nem 1 erre utaló jelet) és szorgalmazzák a Guild Wars játékról folyó beszélgetések folytatását, még ha azok farmok, buildek, armorok vagy ehhez hasonlók is...
Na most engem is lehet flémelni, nem haragszom meg érte...
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Nefürgyé le!
Nekem bevált<#vigyor5>#vigyor5>
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
De az egy mondatra jutó káromkodások/csunyaszavak aránya igencsak magas a mondataidban. Erre nem lennék büszke. De ha akarod, összeszámolom neked.
12-13 mondatban 9 káromkodás. Gratulálok.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV