Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Én már elsõ alkalommal befejeztem (volna). Csak szeretném a másik felekkel is végérvényesen befejeztetni, hogy ne legyen ez minden nap... Érdekes, hogy míg nem voltak itt tegnap is, milyen szépen ment a csevegés...

[/cserf][/fülünyúl]

Ne kezd(jétek) már megint, pliz!

Kata
Így van, teljesen normális és kedélyes csevegés folyt, valaki meg is jegyezte, hogy flame nélkül van a topik a legnépszerûbb listán. Aztán megjött Carlos. Aztán a haverjai is besegítettek neki.

Más. Egyáltalán nem óhajtok semmiféle módon a figyelem középpontjába kerülni, sõt, számomra zavaró, kellemetlen, ha kiemelt figyelem övez (bármiért is). Szal részemrõl nem ezért álltam le veszekedni. Mindösszesen nem értettem, hogy egy hülye poénon miért nem lehet átlépni akár egy legyintéssel ha már unalmas, miért kell azért 3-4 embernek kézenfogva személyeskedni és oltani, meg lep***zni. Más is mondd poénokat, jobbat, rosszabbat, mégsem oltják szét. Többen szóltak Carlosnak is, hogy nem kéne, de ahányszor megjelenik, elkezd kötözködni és flémelni. Nem tudtam, hogy egy hülye poén ekkora vétek lehet, sõt akkora, hogy a haverjait is beuszítja némi fikapartira, akiknek aztán tényleg annyit se mondtam hogy fapapucs. Nekem, ha vmi nem tetszik, vagy nem jó poénnak tartom, egyszerûen továbbolvasok és kész. Érzésem szerint senkibe nem kötöttem bele, és senkit nem degradáltam, sértettem meg elõzõleg. Most mégis én vagyok hisztis (?) meg a hülyep***a... Nem értem.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
én asse tudom miaza farm ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

miért vicces a cyclone-axe? akkor már inkább sacrifice spellek, tornáztassuk a monkot a gyógyitással... 😛 mondjuk igy legalább jelölni is kell, nem elég csak ütni a dögöket körülötted. Én az ilyeneknek csak örülök, sose használtam fejszét, a többi meg sz**jon csak 😛

Midgard
valakik poénból sokat használták, ilyen módon gondoltam. Nem lesz az, hogy csak úgy állandóan bárki nyomkodja skillt...
Tudom ilyen téren nem igaz a nerf, de valakinek (bohócoknak) igenis nerf volt

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Faki
Cyclone Axe nerfelése? Csak annyi hogy a hülye hírók nem nyomják el akárhol, azaz használhatóbbá tették.

Midgard
sztem a Cyclone Axe, és a "Watch Yourself!" nerfelése várható volt, remélem Razah-t hamarosan PvE-ben is unlockolni lehet...

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

az új frissítés szerinti watch yourself táblázat:
(Armor / Duration in seconds)
0: 5 / 5
1: 6 / 5
2: 8 / 6
3: 9 / 6
4: 10 / 7
5: 12 / 7
6: 13 / 7
7: 14 / 8
8: 16 / 8
9: 17 / 9
10: 18 / 9
11: 20 / 9 <- Breakpoint +20 AL
12: 21 / 10
13: 22 / 10
14: 24 / 11
15: 25 / 11
16: 26 / 11

Razah unlock pvp-ban = 50000 pont

úgy néz ki, hogy az új hely valamikor késõ délután - este nyílik, a bejáratnál nem egy 8-as szintû lightbringert láttam...

Jagi
Thx 😊 aszongyák nagyon mûködik

spatz
Új update:

Update - Thursday November 30 Friday 1-Dec-2006

Made preparations for the Domain of Anguish event.
Added 2 new quests in Istan and 6 new quests in the Realm of Torment.
Modified monster behavior so that they now prefer targets within their guard ranges.
Fixed several reported bugs with follower NPCs in order to improve their combat performance.
Removed the "kiting" behavior of henchmen in the first round of basic training in order to give new players an easier introduction to PvP.

Skill Updates
Aria of Zeal: Increased casting time to 2 seconds.
Cyclone Axe: Modified so that it now requires an enemy target.
Energizing Finale: Increased the Energy cost to 10 and reduced the amount of energy gained per shout or chant to 1.
"Incoming!": Increased Energy cost to 10 and decreased duration to 1..5 seconds.
Jagged Bones: Modified so that it may now be used on allied minions.
Restful Breeze: Modified so that its behavior more accurately matches its description.
Stand Your Ground: Increased energy cost to 10.
"Watch Yourself!": Changed armor gain to 5..25, based on the Tactics attribute.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Fogalmam sincs sajnos, én nem járok ilyen helyekre<#shakehead>

Nefürgyé le!

spatz
Teljesen igazad van <#eljen><#taps><#eljen> ez egy GW fórum!

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Szerintem igen, Én kb. 3 hete voltam lennt ezzel a buildel és még müködött

Midgard
Nem tudom, ki hogy vele, de jobb lenne 1 GuildWars Fórum, és 1 Guild Wars Flame fórum. Kinek mi tetszik és mit szeretne kiélni. Vitát olvasva gondoltam arra, hogy a pszichológia különbözõ gyakorlói (orvosok lélekbúvárok, érdeklõdõk) sztem majdnem minden fórumot olvashatnának, biztos találna mindegyik magának zaftos diplomamunkára valót. Szerény személyem nem orvos, sem lélekbúvár, de még a pszichológiát sem kedvelem annyira, hogy csak azért olvassam eme fórumot. Lehetne 1 kicsit a játékkal foglalkozni és nem egymás lelkivilágával?
Arra ott vannak a gumiszobák és a privát üzenetek.
Remélem mások is így vannak vele (láttam nem 1 erre utaló jelet) és szorgalmazzák a Guild Wars játékról folyó beszélgetések folytatását, még ha azok farmok, buildek, armorok vagy ehhez hasonlók is...

Na most engem is lehet flémelni, nem haragszom meg érte...

quad
én ezt a hibát nem követtem el , el sem olvastam csak néztem 130 új üzenet gondoltam tuti nõi kéz van a dologban 😄

Jagi
!!!!!!!!!RANGER KARISOK!!!!!!!!!

Ez még használható?

A vicc az egészben az, hogy már éppen megállapítottam, hogy egész értelmes téma megy a fórumon, legalább is tennap, na és persze a megszokotthoz képest. Azóta két oldal tömény hülyeség megen, de én igazán nem akarom elrontani senki játékát, csak megértem visszalapozni, hogy megtaláljam megen ki min baxta fel agyvizecskéjét 😄

quad
teljesen igazat adok neked , ezt próbáltam elõvezetni , de te jobban megfogalmaztad ;]

Hát igaz, hogy én alapból pink, rózsaszín és lilaellenes lélek vok, de nem hinném, hogy a szín a feltünõ, lévén ugye nem is egyszemlány Katánk. (Végül is az, merthogy én már asszonyka vok😄) Ellenben úgy látom ez okból ismét zajlik a fórumélet. Elõjönnek a mélyebb személyiségi rétegek, és én mint általános passzív olvasó, és sokat tapasztalt 3 gyerekes jókat derülök illenkor... Azéééért annak biztosan van némi oka, hogy Katát mindig megtalálják az ilyen agresszív beszólásokkal... Nem vok lélekbúvár de minden nõ élvezi, ha õ a központi téma, akármiért is... <#nevetes1>

Látom a tegnap este megint jól telt, gratulálok a résztvevõknek <#vigyor2>. Kb 6-7 éve olvasgatok különbözõ fórumokat, és elég hamar rájöttem arra, hogy egy fórumon nem igazán lehet senkit meggyõzni a saját igazamról (vagy legalábbis irtózatosan nehéz). Ebbõl kifolyólag hamar letettem ilyen irányultságomról, mert ugye ki szereti a szélmalomharcot (itt és máshol is sajna elég sokan). Ezért inkább csak olvasgatok, és nagyon jókat szórakozok az emberi csökönyösség és (már bocs)butaság különbözõ megnyilvánulásain.
Blame The World
quad
csoki Snowi 😄 én tudom 😄

Bardóc Barátom, tudja itt rólad valaki, hogy összesen 11 éves vagy? <#mf1> <#mf2> <#mf1> <#worship> <#banplz> <#worship> <#beka3>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

quad
tudjuk te soha nem tehetsz semmirõl , tulajdonképp itt sem voltál 😊

Kata
igen, egyedül én... és persze én kezdtem megint... 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

quad
inkább azt mondd meg mikor nyilik az elite missio 😊

Lehetett volna PvE vs. PvP is<#nyes> Szerintem a mai napon legyen ez a flame tárgya, mit szóltok hozzá?<#hehe>

Nefürgyé le!

quad
130 uj üzenet , kitalálom kata flémelt ... 😛 inkább el se olvasom 😛

Elég sokáig bírták szerintem, jóval továb, mint általában 😊

Ennyi primítiv embert egy helyen... ez már majdnem olyan, mint a munkahelyemen, az egyetlen jó ötlet a topic bezárása lenne, (és Kata védelmében, nem õ bánik az újakkal úgy, mint a ronggyal, pár ember azért mindig kihasználja, hogy odamondjon, jó lenne felnõni) - a flameket, stb. privibe küldjétek, kár lenne fölös dolgokkal nyomni ezt a "hasznos" oldalt.

már tûkön ülve várom a nagyobb flamet, mindig is tudtam, hogy néha érdemes elolvasni ezt a forumot. Végülis másra ugysem jo ugyis a gayi pve-s dolgokrol pofáznak folyamatosan
EmThor
gratulálok, büszkék lehettek magatokra!

Tombi
Carlos forum irhatnék ellen ajánlom a gwonline passziv olvasgatását 😊
Nekem bevált<#vigyor5>

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Faki
Szar egy napom volt, de feljöttem ide aztán röhögtem egy jót, majd most hogy ÖSSZEÁLLT A KÉP, elmegyek aludni.

nem akarja tudomásul venni. faszán terel, mindig valami más problémát hoz fel válaszok helyett. most például azt sérelmezi, hogy lebuzipöcsöztem privátban. persze õ hisztispicsázhat a publikban is. kicsit sokat képzel magáról a csóka.

Carlos
Mint ahogy a kollegina sem!
No, inkább megyek aludni.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
õõõ...nem akarom bemásolni.
De az egy mondatra jutó káromkodások/csunyaszavak aránya igencsak magas a mondataidban. Erre nem lennék büszke. De ha akarod, összeszámolom neked.
12-13 mondatban 9 káromkodás. Gratulálok.

Þór vígi þessi rúnar

Már egyszer szóltam, hogy nem kéne olyan szánalmasan viselkedni, de nem álltad meg. Magadat hibáztathatod csak, hogy erre a szintre jutott a fórum ... megint.

ahogy te itt fogalmaztál... ugye...

MrPrise
Hogyér' adod?

Carlos
Ne foglalkozzatok vele...Ahogy fogalmaz privátban inkább haggyátok...Elvan az egyszemélyes klubbjában...

Þór vígi þessi rúnar

R34N
érdeklödtem, mert itt kb mindenkiröl tudom hogy melyik guildben van, kicsoda ingame stb, rolad még nem. az ég világon semmit nem változtat csak gondoltam megkérdezem mert kiváncsi fajta vagyok...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

és most min változtat az alábbiakban, hogy kinek mi a karakterneve vagy melyik guildben van?

ColdFire
kimaracc a jóbol 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

MrPrise
Ilyet én még sosem láttam eddig... (Lekopogom azért)

R34N
olvasd el az aláirásom és legalább egy körülbelüli képet kapsz rola hogy ki vagyok játékban. jelenleg a We Never Say guild tagja, ez sajnos nem fért bele az aláirásomba.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV