Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
<#sniffles><#kuss>

[/cserf][/fülünyúl]

Hehe... vicc hogy akárhányszor visszanézek ide Kata meg a mellei visszatérõ téma😄 Télleg annyira jó? Ez egyszerûen frenetikus élmény lehet egyeseknek hogy erre csorgatják a nyálukat😄 Na de csakhogy a paragonos farmra visszatérjünk: Én speciel nagyjából esélytelennek tartom mivel 1. energy-management nulla onnantól hogy nem csapatban van (leadership gyengébbek kedvéért) 2. A maradék energy-management skillje is nerfelve lett mert pvpben kicsit imba volt. Szal mint farmer felejtõs de aztán lehet kitalálnak erre is valamit én biztos nem nekem így is jó a paragon farmolni meg lehet mással is ha nagyon muszáj
khm..így elsõre egy "csöppet" durvára sikerült az új terep😛

cenobite
Köszi, megvolt!

gamertag: kenobita

jo étvágyat ^^

cenobite
egyél! én is most csináltam egy fasza sajtos szendvicet.

cenobite
hú köszi! lecsekkolom!

éhes lettem

de ha nem factions lenne jobban örülné(n)k 😊
senki többet paragonos kérdéssel kapcsolatban?

örülünk

Multiplayer Game of the Year
Dungeons & Dragons Online: Stormreach (Atari)
Guild Wars Factions (NCSoft)<---------
Second Life (Linden Labs)

Ennek örülni kell!!!

Zomil
jó kérdés nemtom, utána kell nézni😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ezt megtalálod fort raniktol lefele a parton 😊 nagyon szép kép nekem megvolt közelrõl is de elveszett formatálás közben 😞 amugy ez 1 pali 1 kardal a kezében és a kard levan szurva a földbe az a 3 fej szerüség fogalmam sincs mi de minnyá elugrok megnézem 😊
1 kérdésem lenne Katához és a paragonosokhoz:
A paragon tud-e vmi "farm" szerüséget végezni? v magában bármit is?

cenobite
Dzsízusz! 372 új üzenet. Nem baj! 2.-ak vagyunk a népszerûségi listán. 😄

Jagi
CENOBITE!
Ez az a rom amirõl meséltem neked.
A fószer a csontvázzá aszott "csecsevõvel^^" (sztem úgy néz ki)
Visszamennék megnézni, de lövésem sincs, hogy hol van (vhol Ascalon környékén az tuti)

szal vácsdísz:

privát üziben ment egy kócs!

Lord Oswal
persze csak akkor ha jut nekem egy fölös 😄

Lord Oswal
bocsi az elõzõ hsz ért most már figyelmesen visszaolvastam egy kicsit átalakítom a kérdést: valaki ha nagyon de nagyonszépem megkérem adna egy trial kulcsot?<#confused>

itt lehet kérni emberektõl 10 órás triál key van amit 14 napig használhatsz ki

Lord Oswal
hali az lenne a kérdésem hogy van e ehhez az mmo hoz valami trial? és ha van akkor ez hogy érhetõ el?

R34N
r11+ only ;P

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Jó 5let a részükrõl, hogy nem adnak még több monkot minden jött ment henchwaynek, mert azért valljuk be, 50k factiont nem minen gw-player tud raktározni...

ok igaz, lehet siman tomb miatt is. oda nem jarok soha ezert nem jutott eszembe, de jogos

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

R34N
azért HA-t is rendesen kisegitették ezzel, ott is undoritoak voltak a 100min/roll100 meccsek, ahogy elnézem minden skillbe belepiszkáltak ami valamennyire is imbalanced volt GvG-n (de igazábol HAben is ezeket használták az emberek), de szerintem nagyon sokat számitott az is hogy az HA a NF kijöttével használhatatlan nevetséges szánalommá aljasodott...
igy legalább lesz vmi változatosság benne. bár mondjuk a köcsög jagged bones-os, necros, sb spikeos cigányságot mindig nehéz megfogni, ha meg jol játszák, akkor meg lehetetlen.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Atisz
Euro-spike? Akkor ezt amerikaiak és ázsiaiak nem is használhatják? <#vigyor3><#crazya><#buck> (vicc)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A nerf 100% miatt a gvgk miatt tortent. Gvg-n az elmult ket hetben gyakorlatilag kizarolagos teret hoditott tegnapelottig (amikor visszatert az iway) az euro-spike, ami nagyon gyakran spikeol, de 2 ugyesen hasznalt incominggal ok az osszes spikeot meg tudjak fogni. Aria of Zeal-el + Energizing Finale-l a surge mesmerek ellenere is szinten tartotta a monkok energiajat.

Velemenyem szerint az anet elhibazta a paragon-gyengitest, mert eddig sem az volt fo problema hogy erosek a skillek, hanem az hogy nem lehetett tenni ellene semmit. Jelenleg kvazi egyetlen paragon shout-chant fekteto skill a necro vocal minorityje, de hat ugye "egy hex nem hex" elven ez keves (ok diversion is van meg egy ket dolog, de egyik sem igazi azert). Szoval a gyengites helyett illetve kisebb gyengites mellett jobb lett volna esetleg valami olyasmi behozatala amivel lehet semmlegesiteni a paragont.

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Kata
Na igen, mivel szívat és nagyon tud ártani, az elsõ célpontok között van a mesmer pvp-n. Nem beszélve az alacsony armorról. De hát ez van, sokat kell futni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Midgard
Pontosan, sõt ha megvan a Gift of The Djinn nevû quest, az is oda vezet.
mentünk már 1-2 kört klánon belül tényleg olyan 150-200 pont körül van 1 kör. De az a finom amikor kapsz 2-3 fire djinn-t 1*-re...

Mesmi kérdésre: a Mesminek az a baja ami az elõnye, amire beállítod arra tökéletes, de a többi bedarálja (nem is szeretem healelni, nem 1 hálás feladat).

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

1. szívesen
2. igen

ha csak az elõteret tisztítod ki, az úgy 60 pont és kb. 3-4 perc max
<#wink>

Kata
Ó, térképpel, bejelölve, minden! 😊 Köszönöm!
Tehát Dasha Vestibule-ból (megvan amúgy) kell kimenni, és ott rosszalkodni?

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Csak kár hogy nem MMORPG...bocs. Azt hiszem erre szokták mondani hogy 0WNED <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Én meg pont nem. 😊😊 (monk)<#nyes>

BF3: csucsorr

Ha Margrid the Sly a választott hero, akkor a történet visz oda, ha nem (gondolom ez a helyzet), akkor be tudsz menni, ahol jelöltem, ahogy Lyan is írta a rez shrine mellett leomlik a fal - bent van mission, de ki lehet menni felfedezni is

északon, vabbi fölött, a térképen kívül. Ha Master of Whispers-t választottad anno, akkor Honur Hillbõl kell kimenned pontosan északnyugat irányba, és ott az egyik rez shrine-nál megvárni, míg leomlik a fal. Ott lesz a bejárat. Ha Margridot, akkor meg alapból megvan

Brigadeführer
Használj kalapácsot!<#awink>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Brigadeführer
Használj kalapácsot!<#awink>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Kata
Hol is van ez a hidden city? Szükségem lenne némi lightbringer pontra majd.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem kötekedésképpen mondom(!), de a mesi szerintem eddig is jó volt minden ellen, amire felkészítetted (ele vagy egyéb caster ellen pl. megszakító-sebzõk, energiaégetõk, backfire). Csak pont az a baja, ha vmi ellen "felfegyverzed", a többi ellen semmit nem tud igazán tenni.
Területsebzésre én mondjuk használtam a nájtfól elõtt is a mesmert: surge, cry, shatter hex kombóval.

[/cserf][/fülünyúl]

Ezaz, üssétek csak egymást, én mindenképp jól járok (MM nekró <#buck>)

lightbrigner pontra most ténlyeg a hidden city a legjobb hely - gyors és egy kör 150-200 pont

Midgard
így már nem érdemes megvárni a "Call of Torment" skill mûködését, amit valószínüleg a playerek szenvedésére talááltak ki nem Lightbringer pont szerzésre.

Carlos: Én pedig örülök, hogy végre a Mesminek is van terület sebzése <#eplus2>, azért ne engedj össze 1 felkészült mesmit az eléddel...
rosszul járnál.

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

még friss, ha nem volt: már nem kapunk lightbringer pontot, az újraélesztett mobokért

Carlos
Ele a barátunk... <#ravasz1>
Imádom.

Þór vígi þessi rúnar

azt nem értem, hogy az emberek miért vannak még mindig oda az ele aoe sebzéséért - persze nem rossz, de a mesmer a ring of fire és torment területeken legalább olyan jó aoe sebzést ad - fõleg nightfall skillekkel

Minnél inkább paragorn, annál inkább paragon ^^.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Midgard
Eddig én a Motivationra és a Leadershipre építettem, kár lenne ha nagyon visszahúznák mindet...Remélem csak a nagyon dúrva skillek kapnak pofont.

Kata
Valószínûleg az erõs support skilljeit fogják nerfelni, mint amilyenekkel el is kezdték. Nagyon sok energiát adó, és kapott sebzéseket drasztikusan csökkentõ skillje van, azok még sorra kerülhetnek. Valószínûleg a spear mastery skillek nem fognak gyengülni, így is nagyon rossz sebzésosztó. <#nemtudom>

[/cserf][/fülünyúl]

Midgard
Sztem még várható nerf a paragorn részére, ne kérdezzétek mire még nem olyan jó a paragorn-om, hogy tudjak válaszolni... (sok skillem még nincsen meg)

Kata
Úgy látom nekiálltak a paragon nerfnek. Kicsit sajnálom - mert nekem is van, de jogos.

[/cserf][/fülünyúl]

quad
hagyjad most megin megmondja mindenki mindjá a faxát 😄

Jagi kösz a linket szerintem én is használni fogom <#ravasz1>