Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
senki többet paragonos kérdéssel kapcsolatban?
Dungeons & Dragons Online: Stormreach (Atari)
Guild Wars Factions (NCSoft)<---------
Second Life (Linden Labs)
Ennek örülni kell!!!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1 kérdésem lenne Katához és a paragonosokhoz:
A paragon tud-e vmi "farm" szerüséget végezni? v magában bármit is?
Ez az a rom amirõl meséltem neked.
A fószer a csontvázzá aszott "csecsevõvel^^" (sztem úgy néz ki)
Visszamennék megnézni, de lövésem sincs, hogy hol van (vhol Ascalon környékén az tuti)
szal vácsdísz:

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
igy legalább lesz vmi változatosság benne. bár mondjuk a köcsög jagged bones-os, necros, sb spikeos cigányságot mindig nehéz megfogni, ha meg jol játszák, akkor meg lehetetlen.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Velemenyem szerint az anet elhibazta a paragon-gyengitest, mert eddig sem az volt fo problema hogy erosek a skillek, hanem az hogy nem lehetett tenni ellene semmit. Jelenleg kvazi egyetlen paragon shout-chant fekteto skill a necro vocal minorityje, de hat ugye "egy hex nem hex" elven ez keves (ok diversion is van meg egy ket dolog, de egyik sem igazi azert). Szoval a gyengites helyett illetve kisebb gyengites mellett jobb lett volna esetleg valami olyasmi behozatala amivel lehet semmlegesiteni a paragont.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
[/cserf][/fülünyúl]
mentünk már 1-2 kört klánon belül tényleg olyan 150-200 pont körül van 1 kör. De az a finom amikor kapsz 2-3 fire djinn-t 1*-re...
Mesmi kérdésre: a Mesminek az a baja ami az elõnye, amire beállítod arra tökéletes, de a többi bedarálja (nem is szeretem healelni, nem 1 hálás feladat).
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
2. igen
ha csak az elõteret tisztítod ki, az úgy 60 pont és kb. 3-4 perc max
<#wink>#wink>
Tehát Dasha Vestibule-ból (megvan amúgy) kell kimenni, és ott rosszalkodni?
[/cserf][/fülünyúl]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
BF3: csucsorr
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
[/cserf][/fülünyúl]
Területsebzésre én mondjuk használtam a nájtfól elõtt is a mesmert: surge, cry, shatter hex kombóval.
[/cserf][/fülünyúl]
Carlos: Én pedig örülök, hogy végre a Mesminek is van terület sebzése <#eplus2>#eplus2>, azért ne engedj össze 1 felkészült mesmit az eléddel...
rosszul járnál.
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]