63345
-
#60011 nem -
#60010 Van mód arra hogy az Pl. az ellenség neve alatt Blinding E Dodging nál E helyett rendesen & jelecske legyen? Illetve hogy más karakterkészletet tegyek bele a játékba?
-
#60009 berakhatsz a játékba saját play listet minden helyzetre. milyen zenét játsszon békében, csatában, víz alatt, este stb... link itt -
starPresident #60008 ez igen:D 5 perc alatt jött az új jelszó csere köszi szépen!! -
#60007 Itt jobb felső sarokban. -
starPresident #60006 Sziasztok ! Lenne egy kis problémám:D szeretnék újra játszani de elfelejtettem a account nevem és jelszavam no meg a karakterem nevére sem emlékszem:D a serial kód megvan még az aktiváló mailek is. De nem találok egy nyamvadt email címet se amire irhatnék:D Légyszi segítsetek:) -
Negritis #60005 kösz :D
mondjuk én szoktam ilyet, bár ált csak 1-1 camp snipe erejéig -
Strayhand #60004 A pug a 'pick up group' rövidítése, amikor ismeretlenekkel alakítasz partit. -
Robe77 #60003 Én meg mindenkit lenézek aki full berserkerben van. -
Negritis #60002 mi a pug? mert elég sűrűn hallom :D
tegnap pl wvw-ben először tapasztaltam hogy van blast :D most már azt legalább kezdetlegesen értem :D -
Strayhand #60001 Elárulom neked, hogy guardiannak is a full berserker ajánlott, különben azzal is lenéznek a nagy prók... De valójában sok ösztönzés nincs a full berserkerre, mert max 5 perccel korábban fejeztek be egy instát, ami kit érdekel, ha pl. guilddel csináljátok? Igazából attól függ, kikkel játszol. Tétje nincs. Én pl. nem pugolok, legalábbis nem LFG-zek, WoW-ban megtanultam hol lakik az atyaúristen, azóta köszönöm, nem.:) -
#60000 pve-ben egy jó csapattal és jó builddel a full berzerk az ajánlott mindenkinek, aki nem guardian. wvwn pedig van egy határ, ami alá nem érdemes menni armorral. front lineoknál ez 3300+, többieknél meg 3000+. a puha, de nagy sebzésű ellenséges csapatok úgy 10 másodperc alatt szoktak lehalni, kivéve ha 3x annyian vannak. -
Strayhand #59999 Ha WvW-re gondolsz, abban nem nagyon vagyok kompetens, keveset vagyok ott. De a thief hatákonysága elég gyorsan esik, minél messzebb vagy a full berserkertől, mivel WvW-n leginkább tankok szaladgálnak... Persze ha főleg zerggel mész, akkor nem feltétlenül kell ill. veszélyesebb is a berserker saját magadra, szóval akkor lehet menni soldier's gearben cluster bombozni meg dagger stormozni.
PvE-ben olyan közel kell menni a berserkerhez, amennyire kényelmes, a páncélon veszíted a legkevesebb támadó statot, így ezért abból szoktak védekező statosat használni. Én nem szeretem a rúnákat, mert sokat próbálgatok, variálgatok (bár mostanában már nem), így a ruby orbok sokkal olcsóbbak.:) És egyébként jók is. Scholar, Eagle, Ogre rúnákat használnak egyébként a legtöbben. Ha viszonylag sok védelem kell, akkor soldier's páncél, és abba esetleg beryl orbok, vagy pl. Wurm rúna. Ékszernek meg fegyvernek már érdemes full berserkerre menni, esetleg valkyrie-t belekeverni. Persze ez nyilván mind crites buildekre értendő, PvE-ben nem túl hatékony a condi thief, én már rég kiábrándultam belőle (azzal szinteztem meg kezdtem el 80-on a dugnizást). A linken amit adtam (csak szarul illesztettem be), annál ott a ruha is, azért magyaráztam utána.:P -
Negritis #59998 köszi
igazából a ruha statok is érdekelnének, mer az se mind1 -
Strayhand #59997 Sorry, az előző a #59984-ra volt válasz. -
Strayhand #59996 A wvw build amit linkeltél, a kicsit elavult "perma stealth" build. Mivel nerfelték az infusion of shadow traitet, így perma stealth már nem igazán van. A legkedveltebb buildek wvw-n a 10/30/30/0/0 ill. 0/30/30/10/0. Ajánlom Yishis videóit a youtube-on, az ő kommentárjaiból lehet tanulni.
PvE-ben a meta build a 25/30/0/0/15, ill. a nagyon DD-re specializált 25+/30/10/x/x, de utóbbi tényleg csak DD-re van kitalálva az infusion of shadow-val. És nem vagyok meggyőződve róla, hogy mostanság jobb megoldás a DD, még bossra sem. SP-vel gyakrabban lehet pistol whipelni mint DD-vel backstabelni, és frankón pakolja a vulnerability-t. Van még a defenzívebb verzió, amit én is használok: 25/30/0/15/0 (hasonlóan a linkelthez).
Így nézek ki PvE-ben:
http://gw2skills.net/editor/?fYMQNAsaVlcmCOHdy9E+5Ey2jdqC5JdG0EO1f4qA-jQyAYLBRCCEZBgKAm8UWzeCithioxqrxUuER1A-e
A traiteknél az executioner kivételével a többi szabadon választott, pl. rá lehet jobban gyúrni kifejezetten a pistol whipre, vagy signethasználatra, én defenzívebbre vettem kicsit. A páncélom valójában nem ez, de gyak. ugyanaz a végeredmény, 5 soldier egy berserker chesttel (1%-kal kevesebb crit dmg, de olcsóbb volt így, és kevesebb macera). Ez a theorycrafterek által kikísérletezett ún. 3/3-as gear:), ami biztosít némi védelmet a oneshotok ellen ha nem akarsz full berserkerben menni, de mégis majdnem. Egy másik megoldás a full valkyrie páncél. Szerintem ez a trait/gear összeállítás már kényelmes helyet hagy a hibázásnak, de nagyon jó dps-t ad. Az SP mellé nagyon jól megy a healing signet, utility-nél az agility helyett néha smoke screent használok ha kell, de a shadowstep meg a shadow refuge eléggé oda van nőve nálam.:) -
#59995 Keresek pont őrző/tank guardian buildet pvp-re. A legundorítóbb érdekel, ami képes 1v2-ben vagy rosszabb esetben is kitartani. Minden ilyen build/ötlet érdekel. Köszi! -
Kryon #59994 Hyper-threading, de annak játékban nem veszed hasznát azért nem emlegetik.
Jó az FX árához képest, azért vettem i5-öt hogy sokáig kitartson ez a gép, előzővel is elvoltam 7 évig, 5-6-ig ezt se szeretném cserélni :) -
TomStorm #59993 kétszer annyiba kerül és olyan hatalmas különbség nincs.FX széria jól sikerült és olcsó.
i7-et viszont senki nem emleget.Az mit tudhat:) -
Dobronski #59992 arra már turbo nem megy. egyébként i5 lényegesen erősebb. főleg gw-nek. -
alyr2 #59991 Elvileg 4.5 GHz-igy lehet huzni biztonsagosan + turbo ramegy arra is..De en nem szeretek tuningolni nekem alapon is jo:) Hamarosan veszek meg memotiat mert manapsag a 4 giga mar keves.. -
TomStorm #59990 Ott a turbo speed automatikusan 4.Ghz Lehet alyr olyan User aki itt nem állt meg és ez felett már tényleg bitang az a proci -
Negritis #59989 -
Kryon #59988 Azt hogy csinálod? i5 3550-el produkálok ennyit wvw-n. -
Kryon #59987 7770 helyett szerintem jobban jársz egy 7790-el, alig drágább és lényegesen erősebb. -
Edgaar #59986 Köszönöm, megfontolom. A scepter az oké, van is nálam, azt a dungeon-ban használom. A dagger meg ha farmolgatok, kötöz, life force-ot tölt, regent ad, nekem az vált be. Azt mondod, hogy a staff helyett vigyek mondjuk axe+valamit?
A gear-ben sem a toughnes sem a vitality sem a condidamaged nem fontos?
A ruhákra milyen extrát javasolsz?
Weapon statra is a power+prec+crit a jó? -
TomStorm #59985 Most néztem éppen egy ilyen PC-t.Igen ez már jónak mondható ezzel már biztosra mennék és jó áron is van -
Negritis #59984 engem hasonlóan érdekelne egy pve/dungi thief valamint egy wvw
wvw thief ezt találtam, de nemtom mennyire jó
berserk pve thief ez a másik amit találtam, de erről se tudok bővebben
ha csak véleményt kapok h melyik jó és melyik nem már köszi
jót elmókázok wvw-ben meg dungiban is, de jobb lenne tudni is hogy mit csinálok ténylegesen, és akkor talán hasznosabb is lehetnék -
alyr2 #59983 Nekem nincs mega eros gepem, AMD FX-4300 4 Giga 1600GHz memoria meg egy Radeon 7770 OC GHz edition: Full high grafikat allitott be maganak es WvW-n nem megyek 30 fps ala. Ez a konfig kijön 60 papirbol -
HyperMonkey #59982 Mondok egy szubjektív dolgot. Ha condira akarsz gyúrni, akkor scepter a megoldás inkább. A dagger nem okoz bleedet ha jól tévedek. PVE-re a condi szerintem nagyon gyenge még AOE-ben is jobb a crit+DS. Elég sok fórumot átnéztem, és a legéletképesebb a DS necro, minél több időt kell DS-ben tölteni. Ehhez viszont olyan fegyver kell, ami ad life force-ot. Ilyen pl az axe. A DS életszipákolása aminek most nem tudom a nevét elég nagy DPS-t csinál. Amit a nagyok ajánlanak az a crit+DS PVE-re. Single targetre is nagyon jó, AoE-ben meg felrakod a 2 vulnerability dotot, epidemiccel szétszórod, mehet a DS és a 4-es skill ha jól tudom. Elég jó.
Gear meg power+prec+crit.
-
Negritis #59981 vicces ahogy beakadok fekvő/halott állapotban a winter jp-n -
Edgaar #59980 Üdv!
Tanácsot, javaslatot szeretnék kérni necro gear-hez. Jelenleg a dagger+warhorn / staff + ds buildet használom, szeretnék is ezen maradni. Power+vitality+condidamage a gear-em statja.
Valami exo rucit akarok beszerezni, de tanácstalan vagyok. A ruhához valami gem / rúna is szükséges, ebben is kérnék javaslatot. Amennyiben lehet, ne angol linkeket adjatok, akinek van saját tapasztalat az segítsen. Köszönöm.
Ui. : Ez lemaradt, csak és kizárólag pve-hez szeretném a negrómat használni. -
TomStorm #59979 Akkor inkább hagyom csak lett volna pár hónapra egy ilyesmi megoldás még nem lesz meg az új gépem.GW miatt de így nem éri meg ezek szerint -
#59978 ami nem 80-as, az kb semmire se jó wvwn :D csak lámákat lehet vele legyőzni. Engivel pedig nagyon sokat fogsz sírni. warriorok ezerszer jobbak wvwre, kivéve ha 1v1-et akarsz, de akkor kvázi életképtelen leszel nagyobb csapatban és inkább már ajánlanám a pvpt ebben az esetben. -
Kryon #59977 Az az APU amit írtál már nem mai darab, ha ilyen megoldásban gondolkodsz akkor mindenképp modernebbet ajánlanék, pl. A10 6800k -t, abban már sokkal erősebb az igp. Vagy kivárod a "Kaveri" -t, ami januárban jön.
Viszont mindenképp gondban leszel, mert bár az AMD APU-k már egészen tűrhetőek grafikában, de CPU-ban gw2 inkább Intelt szereti, abból is i5 mert nagyon eszi a procit. Lehet hogy AMD APU-k kifogynának alatta CPU erőből (itt is szoktak panaszkodni AMD-sek), Intel viszont grafikában nem bírná valami acélosan (bár van aki mást mond, én nem kísérleteznék ilyen árak mellett).
Szerintem nézegess teszteket neten, abból be tudod határolni mit tudnak a jelenlegi APU-k játékok alatt. A jövő mindenképp ez az irány, de még van hova fejlődni.
Esetleg várd meg a Kaveri-t mit tud CPU erőben, ~1 hónap múlva kiderül és dönts utána, PH szerint amúgy hd 6670 körül lesz grafikában.
GW2-höz amúgy szerintem valami bika i5 + (akár közepes)VGA a legjobb, meg úgy kb. az összes mmo-ról elmondható ez amiket próbáltam.
-
TomStorm #59976 Ez a gond,hogy eddig csak erös PC-n játszottam és most nem vagyok tisztában mire számíthatok egy ilyen konfiggal mint amit írtam.Diavetítést nem akarok akkor inkább hagyom az egészet ha annyira rossz lenne -
TomStorm #59975 Hogy mérlegelni tudjam szerinted futna úgy mint egy 120e.ft körüli Notebook-on amiben dedikált vga van és mondjuk i3/i5 vagy más processzor? -
#59974 APUval ne törődj, ez a játék csak procit eszik, de abból jó sokat... Nem fog valami jól futni ezen a procin. -
TomStorm #59973 Üdv.
Az APU integrált videoval,hogy fut a játék?Átmeneti megoldásként csak.Mondjuk A8 3850K procival,8GB 1866mhz ram tehát pl.ilyen konfigon.
pve+spvp és 720p felbontás -
Firefox #59972 Szia. Mostanában nem kell várni a bejutásra.