Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Desolation sokan vannak(nekem túl sok is jobban kedvelem a med/high szervereket) ha tudsz transfer-t akkor meglépheted bár sz.tem felesleges elmenni Piken S.-rol
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Guildet keresek elementalist 41<#vigyor2>#vigyor2>
Vagy hol játszotok? hol a legtöbb magyar?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mellesleg s/p -t én is használom pvpre, de pve re is rohadt nagy elöny, ha solozol😄
Sword/pistol/S.bow vagyok pvp-re,jól lehet használni viszont tank/bunker karik után kimondottan van kihívás:-)
https://register.guildwars2.com/trial
Never underestimate the power of the dork side!
Amúgy láttam, szörnyû ronda is a pónikon kívül is <#wow1>#wow1>
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Néha elõfordul az ilyen a legjobb kártyáknál is.
Két kérdésem lenne. Az egyik, h két karimnál is, annak ellenére h az armor színezésben nincs piros, piros csíkok, árnyalatok jelennek meg.
A guardinnál néhol piros az armor:
kép1
kép2
kép3
A rangernél az armor közepén egy piros csík van:
kép4
A másik pedig, h ennél a fekete szakállnál vmi megjelenítési hiba, vagy vmi van:
kép5
remélem itt látszik mire gondolok, így állóképen annyira nem jön ki.
Ezek mitõl lehetnek?
Augusztus 20.-án a Live Streamen GW2 kritika! AssKicker fõszereplésével! Ne feledjék 22:00-kor!
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
[/cserf][/fülünyúl]
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Viszont sztem a hibahoz vajmi koze van a win verzionak es ha mar fent van neki, akkor csak ez miatt en biztosan nem biztatnam arra, hogy cserelje le 64 bites verziora.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A support forumon a bennfentes kulonben is azt nyilatkozta a hiba kodjaval kapcsolatban, hogy ez a kod akkor jon, ha valalmi halozati gondot eszlel a progi, nem mennek at teljesen a csomagok.
Ezek alapjan nem hiszem, hogy barmi koze lenne a vga driverenek a verziojahoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Valami alap víruskeresõt azért dobj rá. És próbáld meg nem a legfrisebb vga drivert feltenni hanem mondjuk 1 verzióval elõbbit. Van hogy elcseszik a driver készítõk az updatet és akkor nem jól mûködik. Az a baj bármi okozhat bajt, így látatlanban nehéz.
- nincs rajt víruskeresõ, pár (általam ismert) fórumot nézek néha +2 játék van rajta amik engedélyezve vannak a tûzfalon. Ha behal a gép újratelepítem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
X
X
A Scepter main hand only, közepes range, elég jó dps, de lassú . Mellé Daggert ajánlok, erõsebb skilljei vannak, mint a Focusnak .
A D/D páros csak közelharcra jó, aoe alig van, viszont a dps igen jó . És van két aurád így, amit az egyik víz trait-tel automatikusan ráraksz a társaidra is .
Buildet inkább nem ajánlok, én is csak párat próbáltam, itt tudod próbálgatni mivel mibõl mennyit kapsz .
Youtube-on is van több kiváló tutorial, bemutatnak buildet, gear-t, én is onnan lestem el dolgokat, érdemes rászánni némi idõt .
Amiben én gondolkoznék az a ranged harc staff + scepter/(focus vagy dagger)
Valami olyasmit szeretnék hogy ha nem is top dps de sebezzen is és azért ne csapjanak rögtön agyon.
Egy tûz 20 föld 30 és a maradék arcane vagy levegõ osztás kb mit tudhat vagy felejtõs?
Ja és fejlõdés közben PVE ben használnám és lehet sokszor magányosan (nincs mindig társ)
Elsõsorban az ele változatosságát szeretném kipróbálni és kamatoztatni.
Ha pvp-zel, célszerû dagger-dagger párossal menni, tûzre pakolni a dps miatt, levegõre a swiftness és földre a toughness miatt . D/D-vel range-ed nem lesz (oda nem is kell), viszont a legjobb dps-t (elvileg) így lehet elérni . A földre azért célszerû pakolni, hogy ne egy ütés legyél egy warrinak, meg endurance gyorsítás is ajánlott .
Én nem pvp-zek, se wvw-zek, kizárólag pve, de sosem egyedül, ezért support vonalra mentem rá . 10 a levegõn, 30-30 víz és arcane . A boonokra, heal-re, catrip-re toltam, a jelenlegi gear-em is Cleric cucc, nagyon durva össz heal-lel . Dungeon-ben, pve-ben az egész bagázst életben, condimentesen tudom tartani anélkül, hogy a kisujjam megmozdítanám (persze Staff-fal, aminek brutáljó range-e van), a folyamatos attunement-váltás pakolja a boon-okat, víz adagolja a regen-t, és röpködnek az 1-2-3k-s zöld számok meg a condik a társaidról, csak a harc hevében nem veszik észre, így sok köszönet nem jár érte.. 😄 Ez viszont durván a dps rovására megy, egy nyomorult moa is kemény ellenfél tud lenni 😄
Scepter-Dagger páros pve-ben jól használható, közepes range, tûrhetõ dps, viszont a legtöbb skill lassú, álló mobokra tudod ellõni, pvp-ben nem igazán használható .
Arra traitelni, hogy csökkenjen az attunemet váltás ideje szerintem felesleges, mire az összes skillt elnyomogatod, kb. már válthatsz is elemet . És mindegyiken végig kell menni, szép sorban !