Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. linkeltem
2. õ vszeg igyis-ugyis nyilvánosságra hozta, hiszen az sg.hu képtárában van
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
azé thx... <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Hogy ilyen infokat írok?
Hááát... szar szemét szar alak vagyok
<#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
Láttad már? most adják...
egyébként meg személyeskedés miatt lehet szedni kifele az üziket és szedem is ki fav-ból a topicot, mert már nem olyan mint régen sajna 😞
Csináljak képet a teddymacimról, ahogy egy uborkával elégíti ki magát análisan? ... U.I.: 2 éve még nem is volt iwiw fiam :]
2yearses kép, jeeee, most kezdhetjuk elõröl...
szpd ki a fszt, te mit szólsz be? -.-
A képen kedves Bodrika látható ( Bodrozsán László ), Kecskeméti lakos.
14 éves. Igen, Coldfirerõl van szó. Ez a myvip meg iwiw milyen gonosz tud lenni... Képzeld kisfiú, ha ugyanazt az emailt adod meg SG-n mint amire iwiwen regeltél , rád tudnak keresni, és bizony minden piszkos kis titkod kiderül, és ha ilyen pszchopata állatok mint én megtalálják, akkor bizony szopod a répát 😞
Volt itt ilyen az iwiwen hogy magamról, itt ilyet ír a csóka:
14 éves vagyok,
Laci vagyok,
Iskolás vagyok,
Vitorlás vagyok,
Éhes vagyok
Szerintem egy költõ veszett el benned. De tényleg.
A címedet és a telefonszámotokat nem rakom fel, mert félek hogy Kata atomrakétát lõ a házatokra ( vagy csak szimplán felhívja anyud )
Ezek a motoros képek, amin a TE motorod van ( legalábbis ezt állítod ) ... Kicsit túlzásnak tartom hogy 14 évesen 250-s mocival száguldoznál jogsi nélkül, a képrõé ítélve el sem bírod... De hát láttam már csodagyerekeket.
Nah pusszantás, és vigyázni a netes holmikkal, fõleg ha ilyen kemények vagyunk ( 14 évesen is ).
Nefürgyé le!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Még csak olyan screenshotot láttam, ahol 1 területet megcsináltak...
Persze naívan azt hittem, hogy este még megszerzem Razah-ot és lefekszem. Ebbõl a lefekvés be is jött <#nemtudom>#nemtudom>
meg fel kell mennem pest 576 v vmi h megvegyem addig jolenne ha irnatok rola par szot!?^^
lécci' 😄
btw Te ezt valami fasza jateknak tartod? nyilik egy topik es mi menjunk oda egymast oltani? jo sok eszed van 😄 keress masik jatszotarsat 😊
eörgs haverod tuti vevo ra 😊
na mind1, minden megnyilló topikba baszogathatjuk egymást, de ezt ne basszuk el <#idiota>#idiota>
Még mielõtt elindulna a flame->
Nefürgyé le!
jo8
de msot eljott gw dieje meg kell vennem nf baze holnap szaladok is 😄
bazeee megneztem necro armort, primeval, gyááá az miért nem ranger armor =(((( kurvajol nezne ki benne karim 😄 btw itt is van vmi kurzick/luxonhoz hassonlo cumo? marmint h megin vmi draga armor vagy valami? 15k-son kivul gondolom
tybb
Kata mindenkitöl kap valami hozzászólást 😊 éreztetitek vele, hogy fontos nektek 😊)