Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah elnézést 😄 õ még csak Retard fokozaton van :]
ColdFire
ja,
1. linkeltem
2. õ vszeg igyis-ugyis nyilvánosságra hozta, hiszen az sg.hu képtárában van

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Talán ezt nem kéne!!!! A klán nevében kikérem, h egy ilyen gyermeket velünk egy szintre hozzál !!! <#beka3> <#beka3> <#beka3> <#email> <#fejvakaras>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Ha jól emlékszem te linkeltél képet Katáról.. most visszakapod, edd meg a saját kakkantásod.
Si vis pacem Para bellum
ColdFire
hát eléggé :\
azé thx... <#eljen><#eljen><#eljen>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ismerem -e? Hát r2 es championnal tudnék mesélni róla , lehet...
Hogy ilyen infokat írok?
Hááát... szar szemét szar alak vagyok
ColdFire
azért mert olyan infokat irsz egy JÁTÉK (Guild Wars, ismered?) topikba, amihez senkinek nincs semmi köze, max Katának, mivel õ akart képet...

😄DDDDDDDDDDD süti , szerintem menyé WoWozni ez nagy oltás volt 😄DDD
<#eplus2><#taps>
😄😄😄D😄 hagyjatok amr szegeny kissracot 😄

TE KRETÉN pöts ;]
Nincs pézem rá jah, csak netre XD
Miért vagy felháborodva ennyire? Csak nem melegség tölti el a baba arcod?
ColdFire
nem, de tuti nem lenne léd rá, ezért max letöltötted...

Miért, te nem? :p
Coldfire 1. - avagy a kis kukik visszatérnek

Láttad már? most adják...
ColdFire
te ilyenkor érted mirõl beszélsz?

ColdFire
ejj ez jó volt, film cím? :\

Hát mert fényképezõvel lehet Videót venni, te Sony gyáros XD
Kiszopnám a kukid, de még pici. Nõjjé'
ColdFire
de fényképezõgép igen...

EmThor
és a legnagyobb baja a motor LOOOOL 😄 XD

egyébként meg személyeskedés miatt lehet szedni kifele az üziket és szedem is ki fav-ból a topicot, mert már nem olyan mint régen sajna 😞

😊

Ebbõl háború lesz<#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#wow1><#falbav><#banplz><#banplz>

Vigyázz kit nyomorékozol mert tudom hol laksz 😉
Csináljak képet a teddymacimról, ahogy egy uborkával elégíti ki magát análisan? ... U.I.: 2 éve még nem is volt iwiw fiam :]
ColdFire
téker<#levele><#eljen>

FLÉM FLÉM FLÉM HU HU HU<#banplz><#taps><#guluszem1>
ColdFire
hmm, motor.... csináljak videot hogy megyek vele te nyomorék? ha értenél hozzá te szerencsétlen, tudnád hogy ez egy 50es Yamaha TZR, ez már a rendszám hiánya miatt is leeshetett volna...

Erre csak egy szó létezik<#mf1> <#mf2> <#mf1> LOL <#nyes> <#taps> <#vigyor>

ColdFire
<#eljen><#eljen><#eljen>
2yearses kép, jeeee, most kezdhetjuk elõröl...
szpd ki a fszt, te mit szólsz be? -.-

DOBÁLJATOK MEG PARADICSOMMAL!

A képen kedves Bodrika látható ( Bodrozsán László ), Kecskeméti lakos.
14 éves. Igen, Coldfirerõl van szó. Ez a myvip meg iwiw milyen gonosz tud lenni... Képzeld kisfiú, ha ugyanazt az emailt adod meg SG-n mint amire iwiwen regeltél , rád tudnak keresni, és bizony minden piszkos kis titkod kiderül, és ha ilyen pszchopata állatok mint én megtalálják, akkor bizony szopod a répát 😞

Volt itt ilyen az iwiwen hogy magamról, itt ilyet ír a csóka:
14 éves vagyok,
Laci vagyok,
Iskolás vagyok,
Vitorlás vagyok,
Éhes vagyok

Szerintem egy költõ veszett el benned. De tényleg.
A címedet és a telefonszámotokat nem rakom fel, mert félek hogy Kata atomrakétát lõ a házatokra ( vagy csak szimplán felhívja anyud )

Ezek a motoros képek, amin a TE motorod van ( legalábbis ezt állítod ) ... Kicsit túlzásnak tartom hogy 14 évesen 250-s mocival száguldoznál jogsi nélkül, a képrõé ítélve el sem bírod... De hát láttam már csodagyerekeket.

Nah pusszantás, és vigyázni a netes holmikkal, fõleg ha ilyen kemények vagyunk ( 14 évesen is ).
Égetés következik.
Még jó hogy, nem vettem meg 50k-ért 😊 Mondjuk lehet, hogy 6-ért se fogom...

Nefürgyé le!

bardocz
LOL
6K-ra levitték

bardocz
nem 50k? vagyis tegnap még annyi volt nem? 😄 én még csak 14k-t tudok egyszerre kézben tartani 😄
Zomil
50k 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

quad
10K faction a Razah?
asszem nekiállok én is ;]

Már csak 6k Razah pvp unlock.

Még csak olyan screenshotot láttam, ahol 1 területet megcsináltak...

jó ez az új pálya, olvastam az emberek beírásait, a terület elõtt, annyi poén volt, hogy csokorba lehetne gyûjteni ( a 90% fûbe harapásról szólt).

Persze naívan azt hittem, hogy este még megszerzem Razah-ot és lefekszem. Ebbõl a lefekvés be is jött <#nemtudom>

quad
http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page

sry de pls; #20478
meg fel kell mennem pest 576 v vmi h megvegyem addig jolenne ha irnatok rola par szot!?^^
lécci' 😄

quad
máris kezditek? belehet fejezni ... 😊

en nem baszogatlak lol, egyszer nem baszogattalak, csak miutan gyokerkedtel elmondtam rolad véleményem.
btw Te ezt valami fasza jateknak tartod? nyilik egy topik es mi menjunk oda egymast oltani? jo sok eszed van 😄 keress masik jatszotarsat 😊
eörgs haverod tuti vevo ra 😊

ColdFire
jáááj, és ittvan aki letiltotta a pmeim... xD
na mind1, minden megnyilló topikba baszogathatjuk egymást, de ezt ne basszuk el <#idiota>

Hát...akkó má inkább a Kata, mint a paragon farm, de ez ilyen magánvélemény<#vigyor2> PvP-ben nem tom mennyire lehet imba, én PvEnúb vagyok, de akkor is<#vigyor2>
Még mielõtt elindulna a flame->

Nefürgyé le!

jaaaaa, és miert kell a szellemileg hatranyos....ahh mindegy
jo8

=/ gyá nemvagyok normalis, gwzek par honap, utanna par honap l2, gw l2...
de msot eljott gw dieje meg kell vennem nf baze holnap szaladok is 😄
bazeee megneztem necro armort, primeval, gyááá az miért nem ranger armor =(((( kurvajol nezne ki benne karim 😄 btw itt is van vmi kurzick/luxonhoz hassonlo cumo? marmint h megin vmi draga armor vagy valami? 15k-son kivul gondolom
tybb

thx a választ 😊
Kata mindenkitöl kap valami hozzászólást 😊 éreztetitek vele, hogy fontos nektek 😊)