Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
ezt mondjad bazd, ne ugassál -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
huha, és megveretsz mert hozzádszóltam egy játék topikjában wáááá <#kuss>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

quad
szerintem már épp elég nagy offokat kaptál minek akarod megveretni magad? mért nem fogod fel hogy nem látunk szivesen?

quad
treforton is utánnad lesz nyomozva

nem az oviba vagy, ahol hozzáddobnak egy teddyt... azért szerintem vigyázz a szavakkal 😊
quad
küld a cimet

ColdFire
-.-

ezt birom, ha 14 éves vki, és felrak egy képet valakirõl...
12-14 között? neked legalább szõrõs répád lenne...
quad
én értem , ha nem húzol vissza a saját topicodba megleszel baszarintva , tökéletesen értem 😊

quad
kecson ott vannak érdekes formák 😄

ColdFire
ezt birom, hogy leugat vki, és még õ van felháborodva...
18-25 között? neked legalább értened kéne... :\

quad
jó ha elveti a sulykot nálad vagy akárkinél küldj pm-et a cimével vannak ismerõseim kecskeméten is akik tartoznak nekem ^^

van pár elvont spanom nekem is kecson, egyesitsunk eroinket 😄

GamerAdams007
Haggyátok már békén egymást...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

quad
van rá esély hogy végigvitel nélkül megy? 😊

megvan a címe is amúgy ;P
quad
mondom menjél haza a wowtopicba vagy ahova akarsz ha nem szeretnél magadnak rosszat 1) figyelmeztetés 3.nál már a családod is bánni fogja hidd el nekem.

Zomil
ebben nem vok biztos, de én ugy tudom h igen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

quad
kösz kösz 😊

ColdFire
14 vagy akárhány éves kis pöcs.

te is kezded te fasz \_/

quad
te meg elmész haza köcsöggyerek mit jösz ide flémelni torkon szuratlak akárhol laksz , hidd el megkerestetlek kecskeméten is pláne hogy megvan a képed

GamerAdams007
elvileg igen

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Zomil
xtreme barátunk mikor megjelenik mindig hoz magával 2 oldal flémet😄DD ez még nem is lenne gond csak ezt már kata vs carlos megtette:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

quad
57 uj üzenet flém...
egyre inkább kezditek elveszteni az eszeteket ki a f*szomat érdekel egy 14 vagy akárhány éves kis pöcs.
és ki a faszomat érdekel egyáltalán a flame.
inkább aszondjátok hogy csak akko mehetek elite missionra ha végigvittem nf-et?

Krahent szerintem a fórumozok nagy része ismeri, ugyhogy szerintem az életkorával és a regisztrációs idõpontja nem a megfelelõbb eszköz arra hogy kiközösítsd.
pedig már megtörtént.
Zomil
lol mai napra is megvolt a földönfekve röhögés😄DDD

azert ajvaslom te se ess hanyatt amgadtol 😄

ColdFire
oltás? pff...
Én leszarom hogy egy buzi hogy pattog itt nekem, szerencsétlen...
(ujreg is, véletlen egybeesés...)

Vazzeg, akkor én most tûzOLTÓ vagyok? vagy szûzOLTÓ?
😄DDDD azért eret ne vágj magadon! bár ekkora oltást még a vemhes kutyám se kapott ! 😄DDDD
Nem. Egyszer szeretnék én is olyan bátor lenni mint TE! De talán sosem fogok olyan lenni, hiába akarom ENNYIRE!!!
SZEG007
én ugy mondanám nem olyan hülyék hogy minden informáciot megosztanak az interneten, nemugy mint egyesek😊

ne maa , huje kocsogok hugy oltjak a kicsgyereket 😄

ColdFire
mindkettõtöké:

Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen

nem meritek mi? xDDDDDD

kivel vazzeg? úgyse veri el senki úgy a picsádat ahogy én te csõdõr
szörös má sanyi ? HARRRRRRRRRR
Ha te mondod...
nem tudom ,talán azért ,mert ez egy forum ?
ColdFire
2x tobbnél neked se volt <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1>

SEGÍTSETEK EGY SZÛZ FIÚ OLT HOGY MENJEK GRILLEZNI!!!!! HALP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ColdFire
te meg minek szólsz bele? :@

Persze casanova, elõ.
aztán kutyával hányszor voltá ?
ColdFire
nincs me nincs, 14 évesen ugye elõfordul az ilyen nem?

Igazad lehet. A nõdrõl nincs képed?
ColdFire
vszeg te azért kezdtél el kötekedni, és azért menekülsz a Guild Wars világába, mert nincs társaságod, akivel beszélgethetnél... szerintem menyj el grillezni, aztán ott beszélgessé egy kicsit

u get POWEND 😄DDDDDDDD<#mf1><#taps>
Te is nyilvánosságra hoztad, hiszen az iwiw.hu képtárában van.
gyáááááááá meg van KRTN? 😄 fikusz nyomja még? 😄 Anna? 😄 narkos banda...=(((((