Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Vki nem tudna segíteni. A problémám a köv. Elakadtam a fõküldiben amikor a király már kitagadta fiát és a havasi "alpokba" kell menni. Fenn a hegyen mindenféle Elementalist szörnyek meg minden és egyik magyar hawerral 2-3szor sem sikerült. Sztem azért, mer' õ 10es lvl én meg 9lvl vok. És a henchmanek tökre bénák. Vki segítene esetleg msnen: [email protected] . Vagy itt a fórumban megbeszéljük, nagggyon megköszönném...
Jah és még egy kérdés: Pet skillt honnan t'uok szerezni?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nem tudod hogy... ok
elõbb rábaszol utánna mint én, hidd el ^^
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB