Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Legalábbis engem még nem enged belépni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szerinted a nettöl vagy géptöl függ h betölti e?
A kis letöltések javítások, hotfixek. Ebben a játékban nincs heti karbantartás, max olyan, hogy kiírja hogy új build elérhetõ, és x perc múlva újraindul. De ilyenkor az újraindítás után egybõl játszható. Mondjuk félévente elõfordulhat egy-egy tervezett pár órás karbantartás, egyébként csak akkor van leállás, ha valami nagyobb gebasz van.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
(mellesleg tegnap lions archban az emberek 95%a ugyan olyan páncélban volt, videokártya bug vagy mi okozhatja?
Várom már a holnapot. Igaz, csak este 7 fele tudom kipróbálni.
Azaz 80-as fullos karakterrel is mehetsz akár 1-es karival partiban .
Enchantolás van a játékba? Milyen következményekkel jár ha faild?
Bandeeka - az a FAQ nagyon ott van 😊
Aki most kezdi el annak vmi jó tanács? Észre vettem nincsenek küldetések akkor hogyan lehet fejlõdni? Szeretném mihamarabb elérni a max szintet erre szeretnék vmi tanácsot kérni.
Ne értsétek félre nem rohanni akarok de nem igazán értem hogy lehet küldetések hiányába haladni
Köszönettel Bandeeka
Ja felvétel még mindig van nálunk, akit érdekel, ingame vagy itt privátban megtalál .
Elméletileg már holnap délelõtt indul a móka.
Amúgy találtam Deluxe kiadást is - bontatlan, fóliás verzió, csupa extrával 10 000 Ft-ért.
Akkor elõbb megvárom a hétvégét. És akkor valszeg a sima verziót veszem majd.
Többször vásároltam már go2arena-ról semmi problémám nem volt. Árban a hardveraprós tényleg jobb viszont szóval érdemes utána nézni annak is. 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
amugy a deluxe verió egy elite spellt ad, aminél magasabb szinten sokkal jobbak vannak rudomásom szerint.
és ha van idöd kedved napokat farmolni akkor ingame is upgrade elheted az accot deluxe-ra és a spellt is megkapod(ismétlem ugyhallotam nem éri meg)
Elõbb próbáld ki a Trialt és ha tetszik a játék, csak akkor vedd meg!
Amúgy ezt a "boltot" jobban ajánlom.
Megbízható a srác és jobb áron van itt az EU-s nem használt Guild Wars 2 kulcs, mint az általad linkelt oldalon.
Én is a Trial verzióra várok. Ha tetszeni fog a játék, akkor azonnal veszek a sráctól egy kulcsot és játszom a teljes játékkal.
6000 Ft, további részletek privátban.
Ha itt ezt ma megveszem, akkor ez jó lesz? Csak arra kell figyelni, hogy EU-s legyen, ugye?
Valamint a vétel után, mailbe kapom meg a passt?
Olyan kérdésem lenne még hogy olvastam a digi verzióból két fajta van. Az egyik drágább, ami ad valami tárgyat. Mi ez a tárgy, és szerintetek van értelme megvenni a drágább kiadást?
Azért is kérdem, mert anno diablo 3-nál ha tudom hogy a CE tartalmaz +-okat a karira akk azt vettem volna meg.
Szerintem ma meg is veszem.
amugy teljesen más a többi mmohoz képest, szerintem a dinamikus világ miatt.(falut kell megvédeni, kentaur bázisokat kell bevenni sereggel, na meg playerekkel, és x idõre ezek maradandó változások, vagy vannak ezek a livig world eventek vagy minek hivjam öket, kis patchek és kis részét a világnak befolyásolják) midnenesetre én nem bántam meg h megvettem, igaz nemtudok rákockulni, viszont igy is élvezetes, és ez a lényeg.
(ha ajánlhatom ne nézz gameplayt arrol a kasztol amit majd használnál, én csak trailert, és 1-2 rövid videót láttam, és igy kvára élvezetes volt felfedezni 😄 )
És köszönöm a helpet, akkor hétvégén kipróbálom, de szerintem meg is veszem.
Esetleg tudtok mondani boltot, hol érdemes megvenni? lehet elég lenne egy kulcs is.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Olvasta, hogy a hétvégén f2p lesz. Gondoltam kipróbálom. Olyan kérdésem lenne, hogy a játék mennyire nehéz? Van MMPo tapasztalatom 8 évig keményen aktív voltam l2-be. Esetleg ahoz képest mennyivel másabb?
Valamint ha megtwtszene a game, akkor ez havidíjas, vagy csak egyszer a full játékot kell megvenni?
Valamint melyik szerveren érdemes kezdeni, ahol vannak magyarok?
Köszönöm!
X
Error Code: 42:6:3:2249
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Sajnos azt vettem észre,hogy egyik account-al egy medium terheltségü szerveren szinte nem is indul TM éjjel:/
Másikon meg régebben 24/7 volt mindig team
Köszönöm szépen a segítségedet!!! Remélem így lesz :-).
Queen Jennah’s Jubilee achi 16-ból 15 complete. 1 db fránya napi kellene még a 16-hoz, hogy kész legyen a complete achi. Na most reggel logolok be, hogy gyorsan megcsinálom, és a daily-k között nem szerepel egyetlen egy olyan sem, ahol a crown pavilonban representalni kell, és akkor megkapom a fennmaradó egy achit. Akkor ezt most bebuktam, és nem tudom lezárni a Queen Jennah’s Jubilee achievement-et?
Köszi
Tyria Kalandorai vagyunk.
Jelentkezni lehet in game: Berin.4285, Chamomile.5917, gerdor.5291, Azariah.6804, bigyusz.9130 További egyeztetéshez megkérünk majd, hogy gyere fel hozzánk ts-re.
Van ahol már 7000 Ft-ért adnak EU-s kulcsot (teljesen új, nem használt).
Gem vásárlás nélkül van értelme játszani?
Elõbb megvárom a Trial hétvégét és ha tetszik, akkor valószínûleg beruházok a játékra.
Viszont a most regisztrált Trial profilomhoz késõbb hozzá tudom majd adni a teljes verziós Guild Wars 2-t, vagy akkor majd újat kell regisztrálnom?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?