Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Helyesbítek. Most már megy a Trial!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
16-17 GB a játék, viszont még nem játszható a Trial.
Legalábbis engem még nem enged belépni.

JethroHUN
Mikor kezdõdik a trial? Mert nem igazán egyértelmû a 12:01 am PDT Ez amerikai idõ szerint, ma hajnali 00:01 vagy délután 1 perccel (de akkor szerintem pm lenne) ami CEST szerint este 9. Még csak most töltöm a klienst. Hány gb?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

áá értemmár, hát nemazért de ez iy elég undoritó szerintem 😄 vagy cask az én netem nembirja, mert végigmegyek lions archba és mindenkin egységes acélpáncél, énmeg kis fekete thiefként suhanok a szemem meg kiég 😄
Szerinted a nettöl vagy géptöl függ h betölti e?

Nem, az direkt ilyen. Eddig jóval kevesebb embert láttál magad körül mint amennyi valójában ott volt, hogy jobban fusson a játék (ezt hívják culling-nak). Ezt most eltörölték (ill. ehhez kapcsolódóan a graphic options-ben állítható a character model detail/quality), így egybõl mindenkit látsz, de mivel nem tud mindent egy pillanat alatt betölteni a játék, elõször az alakokat tölti be, hogy tényleg láss mindenkit, de pár másodpercig csak egy alap skint húz rájuk, aztán amikor már eljut odáig, megjelenik rajtuk a rendes skin.

A kis letöltések javítások, hotfixek. Ebben a játékban nincs heti karbantartás, max olyan, hogy kiírja hogy új build elérhetõ, és x perc múlva újraindul. De ilyenkor az újraindítás után egybõl játszható. Mondjuk félévente elõfordulhat egy-egy tervezett pár órás karbantartás, egyébként csak akkor van leállás, ha valami nagyobb gebasz van.
JethroHUN
+1 én is vettem már tõle. Végre itt volt az ideje trialnak, nagyon kíváncsi vagyok a játékra már rég óta. Talán meg is veszem. Ha tényleg olyan mint amilyennek látszik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

tegnap is tölött le valamit a gw, ma is, de sehol semmi infót nem találtam, ezek ilyen kis javitások?
(mellesleg tegnap lions archban az emberek 95%a ugyan olyan páncélban volt, videokártya bug vagy mi okozhatja?

LocalPatriot
Huhh, igen egy kicsit magas még😊
Várom már a holnapot. Igaz, csak este 7 fele tudom kipróbálni.
nem csk segiteni, 67esen is a kezdö 1-15 ös szinten fejlödök az eventekböl😄 nem ad sokkal kevesebb xp-t és kis loot is jön amit szétszedek és huzóm a profot.(csak h ne legyen zavaros: lvl 1esen 200-300 at kapsz eventér, én 45 ös területen 7k körül kapok, a lvl 10esen meg 4-5k, szóval jól be van ez skálázva,) a küldetések hiányára annyit, hogy van itt küldi, nem olyan rengeteg, de pont elég, mellesleg ottvannak a Visták, wpék, skillpontok, stbstbstb ezekér mind kapsz xpt, na meg az eventek amik az én játékstilusomban az xpm 80%át töltötte ki eddig

Minden páncélban és fegyverben van egy slot, amibe vagy mindenféle gemet rakhatsz, amik általában nyers statokat adnak, vagy pedig rúnát (páncél) ill. sigilt (fegyver), ezek egyedibb hatást adnak az adott tárgynak (pl. fegyóba esély életszívásra). A rúnákat úgy kell elképzelni, hogy egy setet alkotnak aminek van 6 szintje (ennyi páncéldarabod van, az ékszerekbe csak gemet lehet), minél többet raksz egy adott rúnából a páncéljaidba, annál erõsebb lesz ill. extra hatásokat is el lehet érni vele. Egyes cuccok már alacsony szinten is eleve rúnázottan esnek, az ilyen tárgyakba ha pl. nem tetszik a rúna, felül lehet írni egy gemmel vagy akár másik rúnával. Az elején ez a rúnás dolog kicsit furcsa.😊
Tuvok
Bárhova bármikor oda tudsz menni, minden területnek megvan, hogy az hányas szintû, ha ennél magasabb szintû vagy, akkor szimplán a szinted mellett megjelenik a terület szintje, ergo le vagy skálázva, a tulajdonságaid a területnek megfelelõ szintre vannak csökkentve .
Azaz 80-as fullos karakterrel is mehetsz akár 1-es karival partiban .

Ha jól értelmezem a FAQ-ot akkor ha én elkezdek játszani és fejlõdök és ismerõsöm késõbb elkezdi visszatudok menni neki segíteni a kisebb területre? Vagy új karit kell kezdenem
LocalPatriot
Köszönöm, már regeltem is, és a launchert is szedem. Nagyon kiv vagyok a játékra.

Enchantolás van a játékba? Milyen következményekkel jár ha faild?

Bandeeka - az a FAQ nagyon ott van 😊
Megtaláltam a FAQ-ot elnézést a felesleges kérdésért
Sziasztok!
Aki most kezdi el annak vmi jó tanács? Észre vettem nincsenek küldetések akkor hogyan lehet fejlõdni? Szeretném mihamarabb elérni a max szintet erre szeretnék vmi tanácsot kérni.
Ne értsétek félre nem rohanni akarok de nem igazán értem hogy lehet küldetések hiányába haladni
Köszönettel Bandeeka
WvW-re se rossz választás 😊
Ja felvétel még mindig van nálunk, akit érdekel, ingame vagy itt privátban megtalál .
Meglátszik bizony.Spvp-sek ajánlott a Deso!
TBTPumpa
Nem kell várnod hétvégéig.
Elméletileg már holnap délelõtt indul a móka.

Amúgy találtam Deluxe kiadást is - bontatlan, fóliás verzió, csupa extrával 10 000 Ft-ért.

LocalPatriot
Köszönöm Mindenkinek!

Akkor elõbb megvárom a hétvégét. És akkor valszeg a sima verziót veszem majd.
Omlás
A mailben egy linket kapsz ami visszadob az oldalra ahol megtalálod a kulcsot.
Többször vásároltam már go2arena-ról semmi problémám nem volt. Árban a hardveraprós tényleg jobb viszont szóval érdemes utána nézni annak is. 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

az ilyen sufnikkal vigyázatok, biztonság kedvéért én a gw2 oldaláról vettem,drágább egyértelmü de ott tuti megkapod..

amugy a deluxe verió egy elite spellt ad, aminél magasabb szinten sokkal jobbak vannak rudomásom szerint.

és ha van idöd kedved napokat farmolni akkor ingame is upgrade elheted az accot deluxe-ra és a spellt is megkapod(ismétlem ugyhallotam nem éri meg)

TBTPumpa
Várj még vele!
Elõbb próbáld ki a Trialt és ha tetszik a játék, csak akkor vedd meg!

Amúgy ezt a "boltot" jobban ajánlom.

Megbízható a srác és jobb áron van itt az EU-s nem használt Guild Wars 2 kulcs, mint az általad linkelt oldalon.
Én is a Trial verzióra várok. Ha tetszeni fog a játék, akkor azonnal veszek a sráctól egy kulcsot és játszom a teljes játékkal.

mukika
Eladó egy üres GW2 account a hozzátartozó e-mail címmel együtt.

6000 Ft, további részletek privátban.

LocalPatriot
Link

Ha itt ezt ma megveszem, akkor ez jó lesz? Csak arra kell figyelni, hogy EU-s legyen, ugye?
Valamint a vétel után, mailbe kapom meg a passt?
Tuvok
Azért a Guardian meg Elementalist - buildtõl függõen - elég szépeket tud gyógyítani a bagázson .

LocalPatriot
Értem. Van akkor ebben logika. ÉS így olvasva még tetszik is. Na akkor ma megveszem.
Olyan kérdésem lenne még hogy olvastam a digi verzióból két fajta van. Az egyik drágább, ami ad valami tárgyat. Mi ez a tárgy, és szerintetek van értelme megvenni a drágább kiadást?
Azért is kérdem, mert anno diablo 3-nál ha tudom hogy a CE tartalmaz +-okat a karira akk azt vettem volna meg.
olyan hogy healer nincs, viszont ahogy irták miden kaszt tudja magát healelni elég rendesen, és a fegyverbe is tudsz rakni olyan követ, ami aoe healt adhat pl 20% esélyel, (nempróbáltammég h megéri e) na igen és ha meghaltál és 2en élesztenek fele annyi idö, ha 3man 3mad annyi stbstb. amit észrevettem hogy én thieffel eléggé gyakran fekszek, más kasztot mondjuk még nem próbáltam😄

Randelz
Gyógyító képessége minden class-nak más fajta van, továbbá a meghalt/downed-olt társakat mindenki tudja feléleszteni. Buffokat is szintúgy class-tól függõen megvan hogy mi mit tud buffolni, pl. +crit, haste, aoe heal, aoe stealth.

LocalPatriot
Olvastam, hogy nincs gyógyító, vagyis healer. Na ezt most így nem nagyon értem. Bossoknál, vagy PVP-nél mindenki csak megy azt üt? Buffer sincs akkor?
LocalPatriot
Köszönöm a tanácsokat. Közben láttam a bannerban van GYIK. Na, ott aztán minden le van írva.
Szerintem ma meg is veszem.
én neten vettem, lusta voltam elmászni boltba 😄

amugy teljesen más a többi mmohoz képest, szerintem a dinamikus világ miatt.(falut kell megvédeni, kentaur bázisokat kell bevenni sereggel, na meg playerekkel, és x idõre ezek maradandó változások, vagy vannak ezek a livig world eventek vagy minek hivjam öket, kis patchek és kis részét a világnak befolyásolják) midnenesetre én nem bántam meg h megvettem, igaz nemtudok rákockulni, viszont igy is élvezetes, és ez a lényeg.
(ha ajánlhatom ne nézz gameplayt arrol a kasztol amit majd használnál, én csak trailert, és 1-2 rövid videót láttam, és igy kvára élvezetes volt felfedezni 😄 )

LocalPatriot
Ja igen, rosszul írtam! Meg elég rossz a fogalmazás is, de nézzétek el nekem, melózok😊
És köszönöm a helpet, akkor hétvégén kipróbálom, de szerintem meg is veszem.
Esetleg tudtok mondani boltot, hol érdemes megvenni? lehet elég lenne egy kulcs is.
Nem lesz f2p, hanem trial lehetõség van, nem ugyan az. Nem nehéz a játék, nagyon casual friendly. Egyszer kell megvenni, és Desolation szerveren.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LocalPatriot
Üdv!

Olvasta, hogy a hétvégén f2p lesz. Gondoltam kipróbálom. Olyan kérdésem lenne, hogy a játék mennyire nehéz? Van MMPo tapasztalatom 8 évig keményen aktív voltam l2-be. Esetleg ahoz képest mennyivel másabb?
Valamint ha megtwtszene a game, akkor ez havidíjas, vagy csak egyszer a full játékot kell megvenni?
Valamint melyik szerveren érdemes kezdeni, ahol vannak magyarok?

Köszönöm!
Login (meg mindenféle egyéb) issúz, tudnak róla, csinálgatják. 😊

X

Most engedett be.Igaz vagy 1 órát próbálkoztam-.-
JaSoN HuNTeR
Patch fent van játszóttam 10 percet majd kidobott a játék és most nem tudok loginolni, és ti?

Error Code: 42:6:3:2249

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Olyan kérdésem lenne,hogy Spvp-ben számít mennyien vannak az adott szerveren?
Sajnos azt vettem észre,hogy egyik account-al egy medium terheltségü szerveren szinte nem is indul TM éjjel:/
Másikon meg régebben 24/7 volt mindig team
Randelz, igazad lett, köszönöm.
Szia!

Köszönöm szépen a segítségedet!!! Remélem így lesz :-).
Randelz
Szia! Én úgy vettem észre hogy 2 egymást követõ event egybefüggõ, és ott még meg lehet csinállni az elõzõket. Mert a bazaaros achikat is lehetett csinálni még a politics alatt is, szerintem most is így lesz.

A Desolation szerveren vagyunk, persze csak ez maradt ki.😊
Sziasztok!

Queen Jennah’s Jubilee achi 16-ból 15 complete. 1 db fránya napi kellene még a 16-hoz, hogy kész legyen a complete achi. Na most reggel logolok be, hogy gyorsan megcsinálom, és a daily-k között nem szerepel egyetlen egy olyan sem, ahol a crown pavilonban representalni kell, és akkor megkapom a fennmaradó egy achit. Akkor ezt most bebuktam, és nem tudom lezárni a Queen Jennah’s Jubilee achievement-et?

Köszi
Hihetetlen nagy csend volt, békésen úsztak az égen a felhõk, Aiden mélázva dõlt hátra és feküdt el a nagy fûben. Becsukta szemét, élvezte ahogy a nap az arcába tûzött és még egy lusta legyet sem kellett elhajtania magáról. Meglepõ volt számára. Nem, nem a napfény és a simogató szél, hanem hogy nincs légy. Nem ehhez szokott, persze nincsenek dögök, sem emberi, sem állati tetem amit ellepjenek, már nem is emlékszik rá mikor látott utoljára egy tisztességes csatát, mikor hallotta pengeváltás vagy suhanó nyílvesszõk hangját, csak a szokásos felderítésén volt a sok közül, mely csak a természet hangjaival telt meg. Ez a nyugalom az amire mindenki vágyik, tudta õ...Újra felült, valami nyugtalanság költözött szívébe. Igen, mindenki, de nem én - gondolta, majd zavartan összeszedte holmiját, felcsatolta fegyverét majd vissza indult a táborba. Kalandor volt a javából, szerette az életet, de ehhez éreznie kellett hogy él, izgalmat és csatákat akart, dicsõ viadalokat, pénzt és lakomát, sírást és nevetést. Túl sokat gondolkodott már ezen, remélte, hogy ha visszatér a táborba végre egyetértés és döntés születik arról, hogy tovább álljanak. Sagramour talált egy átjárót, viszonylag járhatónak tûnik, hosszú út lesz a hegyeken át, de új kalandok várnak rájuk a túloldalt. Ahogy közeledett a többiekhez egyre elszántabb lett, képzeletében a mezõ hangjait felváltotta a kürt hangja, szívébõl szárnyalt a boldogság. Remélte új hazára lel.

Tyria Kalandorai vagyunk. Bõvíteni szeretnénk guild-ünket. PvE és WvW egyformán fontos nekünk, ts3-t használunk, guild és alliance eseményeink vannak. A guild alliance-ban, tehát nem egyedül létezik, ami rendkívül elõnyös programtervezés szempontjából, mégis önálló szervezeti egységként szuverenitása van.

Jelentkezni lehet in game: Berin.4285, Chamomile.5917, gerdor.5291, Azariah.6804, bigyusz.9130 További egyeztetéshez megkérünk majd, hogy gyere fel hozzánk ts-re.
TBTPumpa
Érdemes még beruházni a játékra (így egy évvel a megjelenése után)?
Van ahol már 7000 Ft-ért adnak EU-s kulcsot (teljesen új, nem használt).

Gem vásárlás nélkül van értelme játszani?

Elõbb megvárom a Trial hétvégét és ha tetszik, akkor valószínûleg beruházok a játékra.
Viszont a most regisztrált Trial profilomhoz késõbb hozzá tudom majd adni a teljes verziós Guild Wars 2-t, vagy akkor majd újat kell regisztrálnom?

Jók már a szerverek?Nincs Lag?
regelj megint?😄

Fehercsoki
Na hát milyen okos emberek csinálták a GW2 honlapját, regisztráltam az ingyenes hétvégére, elfelejtettem a jelszavam és most nem tudok belépni, új jelszót pedig akkor kapok ha megadom egy karakterem nevét és a serialt😄 (nyilván egyik sincs)

LeWyTy
Azt észre vettem... úgyis kéne már aludni egy kicsit 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mondjuk most nem sok mindent tudsz kezdeni a játékkal mert lag és Dc van egész nap<#miaz>