63345
  • Negritis
    komoly lesz :D
  • SmylE
    WvWvW új felosztás: Piken, Riverside, Dezo
  • Strayhand
    Nem összeszedni nehéz a goldot, hanem megtartani.:) Én pl. béta óta tolom de még nem volt 200-nál több goldom egyben. Ennél több mondjuk csak akkor kell, ha legendary-t raksz össze és megveszed hozzá a precursort. Egyébként érdemes inkább a matikat spájzolni, mint a pénzt gyűjteni.
  • Vadnokedli
    20 nap alatt össze jön 100 arany random céltalan játékkal. legelább is én 20 napja játszok (több mint 100 aranyat már összeszedte, csak költöttem belőle.)
  • alyr2
    Nemtudom en max 2 honapja jatszom es mar tul vagyok az 500 goldon...
  • kabel15
    Itt ennyire nehéz aranyat szerezni? :D
    90 arany már soknak számít?
  • Tharus
    Sziasztok!

Eladom digitális accountomat 6000 Ft.-ért, ha valakit érdekel privátba üzenjen.
    Van rajta egy 80 -as ranger 90 arany és jó armor és fegyó.
    Egy 46 os elementalist.
  • gstup
    Akkor lehet várnod kéne,mert ez be fog! :D
  • kabel15
    Köszi :).
    Minden véleményre kíváncsi vagyok :). Igazából WoW ott ott hagytam de hiányzik valami kis fun :).
    Bár lassan záró vizsgák nyelvvizsga és még meló is :D Nem tudom be vállaljam még ezt is. Lehet meg kéne várnom míg ezeket letudtam :D Nem akarom hogy megint beszippantson egy fantasy világ :D
  • gstup
    Szia,

Én kb 2 hete kezdtem.Szerintem érdemes belevágni...Nekem sem tetszett hogy nem volt lehetőség free preview-ra.De összességében nem csalódtam benne.Csak ajánlani tudom.Pike-on vagyok.Nekem eddig 1x volt dc-m és laggom soha (2 hét játék nem igazán mérvadó,de gondoltam megosztom Veled :) ).
  • gstup
    :) Amennyit farmoltam 4-5 rare item legyártásáért kizárt hogy eladjam az alapanyagot! :) Már 4 foglalkozásból lvl 125 vagyok,élvezem a craftot,csak néha unalmas a farm. :)
  • t0xikus
    pontokat újra lehet osztani bármikor (pár ezüstért).
    necrot nem simerem mesmert meg ajánlom:)
  • kabel15
    Itt egyébként nincs ilyen ingyenes 3-4 nap mondjuk mikor ki lehetne próbálni, hogy milyen is a játék?
    Anno voltam az egyik bétában de csak 2 órát sikerült szórakoznom vele :(. Mondjuk akkor tetszett. De előtte jó lenne bele nézni kicsit, mielőtt beruházok rá :).
    Egyébként a Necro és a Mesmer tetszik. Érdemes ezekkel elkezdeni játszani? Vagy nem kezdőknek való? Ja és még valami. Gondolom itt is vannak Talent pontok mint a wow ban. De ha valamit elrontok akkor át lehet ezeket pakolni?
  • Mc Wolfy
    a legelső béta napon is játszottam, de eddig nekem csak 2x volt disconnect. lehet szerencsés vagyok?
  • SmylE
    Őszintén szólva a szerverek elég rosszak. Sokunknál az utóbbi időben rendszeressé vált a véletlenszerű disconnect. Ők pedig nem ismerik el, hogy náluk van gond, hanem a játékosok internet szolgáltatójára mutogatnak, ami igazán hozzáértő magatartásról tanúskodik a részükről és elég beszédes, hogy mennyire veszik komolyan a játékosokat.
  • Mc Wolfy
    minimális belecsapás is a maximális jutalommal jár :) egy ilyen world boss van, ami szívósabb, a többi kb 5-10 perc lenyomni. ezeket úgy találták ki, hogy akinek van kedve, az egyiktől a másikig tud menni. a bossokat egy nap csak egyszer lehet jutalomért megölni. utána nem ad értékes lootot, de szerencsére van belőlük elég, hogy ölhessed őket 1-2 óráig.
    guilded meg lesz, ha nem vagy retard, a jobb helyeken mondjuk azt se szeretik, ha még nem vehetsz legálisan alkoholt. alap elég. pár nap után úgyse nézed skilleket, hanem reflexből nyomod, max egy guild társ aki elmondja mit is jelent
  • Mc Wolfy
    add el az anyagot, vegyél belőle cuccot és még marad is pénzed :)
  • kabel15
    és mennyire elitek ezek a klánok? Létszám limit van? Vagy ha felvételt kérek és nem vagyok retardált akkor általában fel is vesznek? Egyébként itt is vannak Insták mint WoW ban?
    Illetve olvastam régebben, hogy itt a bossok is a "világban vannak" és oda kell menni ölni majd a végén az alapján kapok jutalmat mennyire járultam hozzá a megöléséhez.
    Alap szintű angol elég egyébként a játékhoz? Vagy azért nem árt egy középfokú nyelvvizsga? :D
  • Strayhand
    Egyébként a szerverek populációja nagyon változó, vannak kihalt és teli szerverek. A legtöbb magyar a Piken Square és a Desolation szervereken van, de akadnak máshol is guildek, jó magyar szokás szerint van egy pár.:)
  • Strayhand
    A GW2 esetében a lemaradás úgy néz ki, hogy a karaktered fejlesztésének szempontjából sosem leszel lemaradva, mert miután 80 leszel, pár hét alatt fullosra felöltözöl, és bármit csinálhatsz, ugyanolyan erős leszel, mint bárki. Viszont tartalom szempontjából valamennyire mindig le leszel maradva, mivel itt a content patchek tartalma kb. egy-egy hónapig előrhető (a frissítések meg két hetente jönnek, így egyszerre két ilyen esemény fut). Így vannak olyan skinek, címek, achievementek, ilyesmik, amiket csak akkor lehetett megszerezni, amikor egy adott esemény történt. De semmi statokat adó dolog, ilyen szempontból itt mindenki egyenlő esélyekkel indul.

Lagot én eddig egyszer láttam, WvW-n, hónapokkal ezelőtt, azóta nem nagyon. Sorban állás kizárólag WvW-re van (ezt is megoldják nemsokára, bár kicsit félmegoldással, de az is valami), a játékba bármikor be tudsz lépni és játszani, ha megtelne egy adott terület szervere, akkor átdob egy ún. overflow szerverre amin ugyanazt a területet fogod látni és ugyanúgy tudsz mindent csinálni (kivéve WvW-zni, oda csak a rendes szerverről lehet bejelentkezni).
  • kabel15
    Akkor még olvasgatok, aztán jövőhéten lehet bele vágok :)
  • Negritis
    a szerverek sztem bírják
    miért ne lenne érdemes bele kezdeni?
    vannak magyar klánok főleg desolaiton és piquen a 2 góc
  • kabel15
    Sziasztok!

Érdemes most bele vetni magát valakinek a GW2 világába? Ha most venném meg nem lennék nagyon lemaradva? Játékos állomány milyen? Vannak magyar klánok? Szerverek nem laggolnak nincsenek nagyon túlterhelve?
  • CortezK2
    Nem látok bele a szerver szintű dogokba, de 1-2 commander hiánya nekem is feltűnt, remélem csak pihennek, mert nagyon bírtam őket :D A 7vége szokás szerint döcögős volt pontszerzésben, de mostanra felzárkóztunk--- Piken style :D Én ma reggel épp fent voltam, az alapján nem is csoda :D Wolfy majd ír komolyabb részleteket a vándorlásról ha tud/akar :)
  • SmylE
    Én csak nemrég kezdtem el újra játszani, de úgy látom erősen javuló tendencia van nálunk hosszabb távon és sokat fejlődtünk, de természetesen még mindig lenne min javulni. Bár a mostani T1-es ellenfelek miatt van aki nem veszi olyan komolyan most a játékot commander szinten sem hogy kicsi az esély hogy ne a 3. helyen végezzünk (commander szinten ez nekem annyira nem szimpatikus), bár a 2.-at még megcsíphetjük valaki szerint és tolnunk kéne ezerrel. A többiek viszont kitartanak a végsőkig és odateszik magukat 150%-on mint ahogy eddig is. Az itteni nemzetközi társaság ugyanolyan szuper mint volt, bár egy-két régi alap arcot nagyon hiányolok akik commander-ként nagy tálentumok voltak. :(
    Úgy hallottam nem egy ember jött át pont pikenről, pont az ottani társaság miatt... Nálatok hogy megy a szekér?
  • CortezK2
    Következő sorsolásnál is lesz rá esély, meglátjuk :) Egyébként nálatok is szétesősebb a játék mostanság?
  • SmylE
    mikor lesz piken vs desolation wvw-n :) kíváncsi lennék rá nagyon :)
  • Kasthor
    Divinity reachben van egy uj home instancenal ha jol emlekszem.
  • Negritis
    van ott egy új ami nincs fent a mapon, valamelyik mapon lent-középen de h melyik pontosan nem tudom
  • Vadnokedli
    Kryta-ból még mindig hiányzik 1! de sehol nincs, többször is összehasonlítottam a térképekkel.
  • Negritis
    főleg mikor az illető nincs is ott :D
    vagy nyafog ha kérnek tőle egy ramet :D
  • SmylE
    Kivéve, ha olyan szerveren van az ember és épp olyanok az erőviszonyok, hogy betudnak foglalni mindent. Azokat a kéréseket wvw-n viszont mindig mulatságosnak tartom amikor beírja valaki, hogy csak azért foglaljunk be valami, mert neki kell a map completion-hez.
  • Negritis
    hajaj :D azokat a legnagyobb szívás beszerezni :D
    EB-n pl van hogy hónapokat kell várnod a jó "spawn"ra :D
  • stevedark
    Bizony bezony :) beleszámitanak WvW-s térképek is!
    itt egy kis segitség :map completion
  • Vadnokedli
    az online fellelhető összes térképeket területről területről, WvW-t még nem mentem. Az is beleszámítana?
  • gstup
    Rendben. :) Ha van anyagom gyártok.Még nem vettem Black market-on semmit (alapanyagot).De azért jó érzés volt az első sárga (rare) íjjat legyártani és a bag-be rakni :) .
  • Mc Wolfy
    esetleg valami földalatti? mivel hasonlítottad össze? a living story miatt változtak kicsit térképek
  • Negritis
    wvw?
  • Vadnokedli
    Na ez vicces, az összes terület megvan 100% ra mégis 92% on állok, területenként mindegyikből 1 hiányzik. Lecsekkoltam mindet, összehasonlítottam mapokkal és minden megvan. 1-1-1 mindegyikből hiányzik.. Kivéve Orr-ból. Ötletek?
  • Mc Wolfy
    csak megjegyezném, hogy nem nagyon éri meg tárgyakat használat céljából craftolni. a kész termék sokszor olcsóbb, mint az alapanyagok.