Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mert próbálom a regisztrációs oldalon hozzácsatolni a serialt a már meglévõ Guild Wars 2 accountomhoz, de folyton visszadob az alábbi hibaüzenettel:
400:49:1014:8000:986 ErrPermission StsGate: permission denied 'Auth/GetUserInfo', {not logged in}
Pedig be vagyok jelentkezve...
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Megbízható ez a srác is, bár én a CD Galaxis-tól rendeltem meg.
Maradi vagyok, így kell nekem a tok és a játék lemezei is. Az már csak hab a tortán, hogy könyvet is kapok ajándékba.
Kicsit soknak érzek 7500-8000 Ft-ot egy egyszerû kódért. Ennyi pénzért nekem már kell valami fizikális dolog is. Igaz 9990 Ft a CD Galaxis-nál, de 0 Ft a postaköltség és 2500 Ft a könyv bolti ára, így az is olyan, mintha 7500 Ft-ért venném meg a játékot, csak dobozt is kapok hozzá. Nem csak egy kódot mailben.
Illetve, az itteni fórumozókhoz egy kérdés: Melyik szerveren játszotok (illetve melyiket ajánljátok)?
Esetleg valaki nem válna meg a gw2-es accountjától egy diablo 3 accért cserébe?
Van egy 60-as monk, egy 35-ös demon hunter és egy 31-es wizard rajta.
Privátban megdumálhatjuk, ha valakit érdekel!
Felmoshlak a padlóról..
Hátha van ennél olcsóbban is, majd a többiek megmondják. 😊
Nagyon figyelni kell az armor és weaponok szintjeire is mert kis szinten elég gyorsan fejlõdik az ember , és pillanatok alatt kinövi a cuccait😊
Volna egy pár kérdésem. Ki próbáltam a triál verziót nagyon tetszik a játék.
1. Ha megveszem a játékot akkor csak egy accountot lehet használni? Értem ez alatt azt, hogy ha két gépre felteszem akkor használná a párom és én is két külön karival egyszerre, lehetséges ez?
2. Használtan érdemes megvenni ezt a játékot? Nem átvágás az egész?
3. Ha valaki tudna egy jó linket ahol legolcsóbban lehetne megvenni, megköszönném.
Köszi a válaszokat <#wink>#wink>
Aki kiskarival kezd és nem Desolation-on, vagy Pikenen esetleg Whiteside-n kezdet de szeretne nagyobb magyar közösséget maga körül az tud ingyen szervert váltani ha minden karakterét törli az account-ról akkor válthat és kezdheti újra a karakter húzását érdemes átgondolni hova mész mert késõbb sokkal többe kerül a szerverváltás ha meggondolod magad.
Mindhárom szerveren vannak magyarok akit viszont WvW is érdekel az Deso-t vagy a Piken-t válasza új otthonául.
Van 'Guest opció szerver választásnál azzal át tudsz menni szintezni esetleg Desolation-ra(itt azért többen vannak délelött is).
Guild-ben benntmaradsz,látod ugyanúgy mit írnak,bonuszokat megkapod.
Egy nap max.2 guesting van
Baromira tetszik a játék.
Még nem tudom, hogy a dobozos verziót vegyem-e meg belõle (amihez most ajándék könyv is jár) vagy csak egy Serial kódot...
De jó lenne mielõbb újra játszani vele! <#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy ti milyen szerveren vagytok?
mire érdemes rakni?
MadWolf#11626
És az a kevés is gondolom Trial játékos, akiknek java része hamarosan "megszûnik".
Ettõl függetlenül rengeteg idõt bele lehet "ölni" és szórakoztató a dolog.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Hide and fear, Cobra Commander is here !
- más ... wifi nettel folyton kidob így be akartam lépni mobil netrõl amire ~1.5 óra múlva (tegnap meló elõtt ~2 perc volt mire megjött) kaptam meg a levelet ami viszont nem a belépést engedélyezi hanem egy "Bad Request" üzenetet tartalmaz. Ezzel mit lehet kezdeni? (gondolom semmit sem)
- milyen mobil nettel érdemes játszani? Én egy telenoros adatforgalom utáni feltöltõs cuccot vettem régebben amivel az emailjeimet akartam megnézni (elõzõ helyen az sem sikerült mindig, de az lefedettségi probléma volt), de a statisztikát nézegetve az ~10 játékóra alatt elvisz 1Gb adatmennyiséget ... és mivel folyton új címet ad így ez a beazonosítás is annyira biztonságos, hogy csak játszani nem tudok vele amikor lenne rá idõm. 3000 Ft-ért kapok ~3Gb adatot (lehet, hogy csak 2.4 Gb) amivel itt tudnék ~1.5 napot játszani. Az elõfizetéses cuccokat nézegettem de azok sem tûntek olyan acélosnak és ezért érdeklõdnék, mivel lenne érdemes nyomulni (olyan havi 5000Ft még talán beleférne az elõfizetésbe, különben marad a Wot, az jól elmegy az itteni wifi-rõl is). Õszintén szólva az idõ alapú elszámolásnál még ez a feltöltõs megoldás is szimpatikusabbnak tûnik, vagy csak nem látom át jól a dolgokat (feltöltõs mobil telefonom van, szóval ilyen-olyan kedvezményekre egyik szolgáltatótól sem számíthatok)
[/cserf][/fülünyúl]
V has come to!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Azért jó játékot kívánok Mindenkinek!
Ha megveszem "boltból" akkor, azt a cd kulcsot hogy tudom aktiválni? Mert ilyen lehetõséget nem találtam sehol. Az "upgrade to full version" viszont csak az õk vásárlós oldalára visz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
@constellus
Szerintem inkább függ a nettõl, de leginkább magától a játéktól. Nekem gyors netem és procim van, de van hogy egy percig egyenpáncélokat látok. Máskor meg pikk-pakk megjelenik a rendes páncél, teljesen változó.
Pl van egy rangered, ami egy DPS kaszt, neki power kell és precision meg crit (ha erre a tipusúra gyúrsz – mindjárt leírom miért írtam ezt). A õ rúnája a rune of the ranger. Ha ilyeneket pakolsz a cuccokba, akkor minden rúna ilyen statokat ad, a hatodik pedig egy kis extrát, pl +5% pet sebzést. Maxos gearbe (exotic) már érdemes a legnagyobb rúnákat beletenni, ami megadja mind a 6 bónuszt. Ezek az ún Superior rúnák. Tehát ha te a rangeredet crit-re akarod belõni, akkor érdemes a Superior Rune of the Ranger rúnában gondolkodni. De van más olyan rúna amik neki való statokat adnak, de a kasztnak szóló rúnák általában jók.
A rangernél maradva, van olyan player aki nem crit-es rangert akar, hanem condition (dot) dmg-est. Õ pl nem a rune of the rangert rakja bele, hanem olyat, ami condi dmg-re vagy a condi hatásának növelésére ad bónuszt. Ez lehet akár a rune of the necromancer vagy a rune of the agony. A nevekben nem vagyok biztos, de a mechanikája remélem érthetõ.
Fejes (rúnaslot)
Vállas (rúnaslot)
Chest (rúnaslot)
Kezes (rúnaslot)
Gatya (rúnaslot)
Cipõ (rúnaslot)
Ha mind a hat itembe azonos rúnát teszel, akkor lesz ugye 6 egyforma rúnád amik adnak bónuszt. De bónuszt nem csak 6 egyforma rúna ad hanem pl 4 is. De ha a 4 ad pl +5% crit-et, és még 2db ugyanolyat teszel bele, akkor az 5% crit mellé kapsz 10 powert (csak példák).
De ha pl az elsõ kettõbe ugyanolyat teszel, a többibe meg egy másik félét, akkor az elsõ kettõ egyforma rúna ad egy kis bónuszt, de a másik 4db egyforma is ad egy bónuszt. Nyilván a legjobb hatást úgy lehet elérni, ha minden ruha darabba egyforma rúnát teszel majd.