Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mc Wolfy
nekem nem volt problémám firefox alatt. soha. semmivel.

Never underestimate the power of the dork side!

Terawatt
IE a király. <#idiota> Üdv a közösségben. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TBTPumpa
Sikerült. Böngészõ probléma volt valóban. De nem gondoltam volna, hogy pont a Firefox szívat meg. Internet Explorer böngészõvel gond nélkül sikerült regisztrálni...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Terawatt
Próbálj más böngészõt.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TBTPumpa
Hol tudom a serial kódot beírni a már meglévõ profilomba?
Mert próbálom a regisztrációs oldalon hozzácsatolni a serialt a már meglévõ Guild Wars 2 accountomhoz, de folyton visszadob az alábbi hibaüzenettel:
400:49:1014:8000:986 ErrPermission StsGate: permission denied 'Auth/GetUserInfo', {not logged in}

Pedig be vagyok jelentkezve...

Mc Wolfy
a mi guildünk pl deson van. várunk szeretettel, ha már legálisan vehetsz alkoholt

Köszi a válaszokat
Szervernek Desolation vagy Piken Square leginkább.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

TBTPumpa
Itt van 7500 Ft-ért is.
Megbízható ez a srác is, bár én a CD Galaxis-tól rendeltem meg.
Maradi vagyok, így kell nekem a tok és a játék lemezei is. Az már csak hab a tortán, hogy könyvet is kapok ajándékba.

Kicsit soknak érzek 7500-8000 Ft-ot egy egyszerû kódért. Ennyi pénzért nekem már kell valami fizikális dolog is. Igaz 9990 Ft a CD Galaxis-nál, de 0 Ft a postaköltség és 2500 Ft a könyv bolti ára, így az is olyan, mintha 7500 Ft-ért venném meg a játékot, csak dobozt is kapok hozzá. Nem csak egy kódot mailben.

Illetve, az itteni fórumozókhoz egy kérdés: Melyik szerveren játszotok (illetve melyiket ajánljátok)?

Hali! Szeretnék kérni egy jófajta Necromancer buildot szintezésre. Elõre is köszi
Sziasztok.Eladnám a Gw2-es accomat 8 ezerért.Értékelhetö karakter nincs rajta.Érdeklödni privátban.
Üdv srácok!
Esetleg valaki nem válna meg a gw2-es accountjától egy diablo 3 accért cserébe?
Van egy 60-as monk, egy 35-ös demon hunter és egy 31-es wizard rajta.
Privátban megdumálhatjuk, ha valakit érdekel!

Felmoshlak a padlóról..

Mc Wolfy
többit válaszolták, de egy acc egy ember.

BoneDragon
Hirtelen ezt találtam legolcsóbbnak, többször vásároltam tõle, megbízható.
Hátha van ennél olcsóbban is, majd a többiek megmondják. 😊

A kezdõ területet érdemes kimaxolni eventek segítségével megcsinálni a szíveket. Amennyiben ez nem elég akkor van másik fajnak is kezdõ területe amit lehet csinálni, minden faj fõvárosában van egy asura gate amivel átlehet menni lion archba és onnan bármelyik faj kezdõ területét meglehet látogatni.
Nagyon figyelni kell az armor és weaponok szintjeire is mert kis szinten elég gyorsan fejlõdik az ember , és pillanatok alatt kinövi a cuccait😊
Sziasztok

Volna egy pár kérdésem. Ki próbáltam a triál verziót nagyon tetszik a játék.
1. Ha megveszem a játékot akkor csak egy accountot lehet használni? Értem ez alatt azt, hogy ha két gépre felteszem akkor használná a párom és én is két külön karival egyszerre, lehetséges ez?
2. Használtan érdemes megvenni ezt a játékot? Nem átvágás az egész?
3. Ha valaki tudna egy jó linket ahol legolcsóbban lehetne megvenni, megköszönném.
Köszi a válaszokat <#wink>
BoneDragon
Én ott kezdtem és azt kell mondjam este láttam vagy 10 playert, ez már haladás. Viszont ugyan ott ragequiteltem mint bétába. Lehet valamit én rontok el, de ha átmegyek kövi területre 2 szinttel alacsonyabb vagyok és ha rám jön 2 mob azonnal seggbeszexualizálnak. Ötödik halál után meguntam ugyan ott ugyan azzal a karival mint bétába... deja vu <#idiota>

Desolation-t tudom ajánlani mindenkinek aki most kezdi a játékot , van magyar guild bõven lehet válogatni, és miden játékformát lehet játszani, mindenre akad ember elég.

Aki kiskarival kezd és nem Desolation-on, vagy Pikenen esetleg Whiteside-n kezdet de szeretne nagyobb magyar közösséget maga körül az tud ingyen szervert váltani ha minden karakterét törli az account-ról akkor válthat és kezdheti újra a karakter húzását érdemes átgondolni hova mész mert késõbb sokkal többe kerül a szerverváltás ha meggondolod magad.
Mindhárom szerveren vannak magyarok akit viszont WvW is érdekel az Deso-t vagy a Piken-t válasza új otthonául.
Pedig az népes szerver.
Van 'Guest opció szerver választásnál azzal át tudsz menni szintezni esetleg Desolation-ra(itt azért többen vannak délelött is).
Guild-ben benntmaradsz,látod ugyanúgy mit írnak,bonuszokat megkapod.
Egy nap max.2 guesting van
TBTPumpa
Underworld szerveren vagyok. Csak délelõtt volt pangás. Késõ délutánra/estére már minden eventnél sok játékossal találkoztam.
Baromira tetszik a játék.
Még nem tudom, hogy a dobozos verziót vegyem-e meg belõle (amihez most ajándék könyv is jár) vagy csak egy Serial kódot...
De jó lenne mielõbb újra játszani vele! <#ravasz1>

Amúgy ti milyen szerveren vagytok?

Az a vicc, hogy 1-2 hét múlva többen lesznek trialosok nélkül is a kezdõhelyeken. Most konganak az ürességtõl, mert mindenki a clockworkös eventeket tolja, amik magasabb szintû területeken mennek, és jóformán folyamatosan. Amikor nincs ez az event, hogy elszipkázza az embereket, akkor mindig sokan vannak a kezdõhelyeken, mert ott is vannak world bossok, meg championokat is ott ölnek egy csomóan.
Mc Wolfy
szintezésnél még kb tök mindegy. úgyis újra rakhatod 60-nál, utána pedig fillérekért. én longbow/greatswordot ajánlom, esetleg longbow/sword+ami tetszik

Melyik szerveren vagytok egyébként akik itt panaszkodnak a low pop.-ra?
McHaals
tundnátok ajánlani egy ranger buildet szintezésre? 43-as vagyok, longbow/axe-warhornnal tolom.
mire érdemes rakni?

MadWolf#11626

Mc Wolfy
egy hét fölhúzni egy karaktert teljesen kezdõként, azért nem nagyon vannak.

TBTPumpa
Baromira tetszik a játék - meg is fogom venni, csak kicsit nehéz és sajna kevés emberke van alacsony szinten.
És az a kevés is gondolom Trial játékos, akiknek java része hamarosan "megszûnik".

Ettõl függetlenül rengeteg idõt bele lehet "ölni" és szórakoztató a dolog.

- ez egy világvégi falu, szóval itt ennyi. Ezért gondoltam mobil-netre (arra kértem segítséget). WoT wifi-n megy 1000L, legfeljebb tolom azt

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Cobra.
Ha nincs messze a router, akkor kérd meg, hogy használhass UTP kábelt a wifi helyett. Vagy elõfizetsz saját netkapcsolatra. Mondjuk furcsa, elvileg 10mbit a legkisebb csomag is és kábelen megy a Vidanet. Vagy sokan használjátok egyszerre, vagy erõsen alul van méretezve az infrastruktúra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

- nincs kábel. Ahol a szállásom van ott ilyen mindent-egyben TV-telefon-net (VidaNet) elõfizetést oszt meg a tulajdonos. Hét közben 0.5Mbps körüli a le- és feltöltési sebesség is, most a letöltési felment 2.5-re

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Cobra.
Adsl/kábel nincs nálad? Illetve a wifi hogy van, valakiét lopod? 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

- talán ezt a megoldást (kihalt kezdõ) választották a lag hegyek ellen ami eddig volt jellemzõ 1-1 nagyobb esemény alkalmából

- más ... wifi nettel folyton kidob így be akartam lépni mobil netrõl amire ~1.5 óra múlva (tegnap meló elõtt ~2 perc volt mire megjött) kaptam meg a levelet ami viszont nem a belépést engedélyezi hanem egy "Bad Request" üzenetet tartalmaz. Ezzel mit lehet kezdeni? (gondolom semmit sem)

- milyen mobil nettel érdemes játszani? Én egy telenoros adatforgalom utáni feltöltõs cuccot vettem régebben amivel az emailjeimet akartam megnézni (elõzõ helyen az sem sikerült mindig, de az lefedettségi probléma volt), de a statisztikát nézegetve az ~10 játékóra alatt elvisz 1Gb adatmennyiséget ... és mivel folyton új címet ad így ez a beazonosítás is annyira biztonságos, hogy csak játszani nem tudok vele amikor lenne rá idõm. 3000 Ft-ért kapok ~3Gb adatot (lehet, hogy csak 2.4 Gb) amivel itt tudnék ~1.5 napot játszani. Az elõfizetéses cuccokat nézegettem de azok sem tûntek olyan acélosnak és ezért érdeklõdnék, mivel lenne érdemes nyomulni (olyan havi 5000Ft még talán beleférne az elõfizetésbe, különben marad a Wot, az jól elmegy az itteni wifi-rõl is). Õszintén szólva az idõ alapú elszámolásnál még ez a feltöltõs megoldás is szimpatikusabbnak tûnik, vagy csak nem látom át jól a dolgokat (feltöltõs mobil telefonom van, szóval ilyen-olyan kedvezményekre egyik szolgáltatótól sem számíthatok)

Mc Wolfy
én egyszerûen újra osztánam championokat. eddig elkerülendõ problémák voltak, most már probléma, ha nem kerülnek elõ 😄 minden térképre x champion, kezdõkre több, mert azok nagyobb térképek.

Hát igen, ez így elég érdekes... Benéztem norn kezdõre, az NPC ott álldogállt a Maw-hoz és jó ideig senki nem volt aki elindítsa... futottam egy kört, de tényleg csak pár trialos lézengett itt-ott, aztán végül valaki beszélt vele és vagy 7-en lettünk Maw végére. Ezt megint nem gondolták át eléggé.😊
Kata
Szerintem marketing-szempontból ezt eltolták, akár véletlen, akár direkt így akarták. Most a trial-osok mind azt hiszik, hogy ez egy kihalt játék, miközben a mostani content miatt a magasabb szintû térképeken annyian vagyunk, hogy már overflow szerverek nyílnak. Szerintem pont a kis területekre kellett volna ezeket rakni most a trial alkalmával, és láthatnák hogy itt aztán van rengeteg online ember és bõven van mit csinálni a játékban.

[/cserf][/fülünyúl]

roolandsan
Én ma kezdtem a triallal és én is észrevettem hogy a chat ezekkel van tele.Egyáltalán van valami értelmük?

V has come to!

TBTPumpa
Underworld szerveren jópár Trial játékossal találkoztam. Le is nyomtunk pár Boss-t. Jó móka volt.

Queensdale-en kívül sehol nem láttam embert kezdõ szinten, de ott voltak kb 20-an, futották a szokásos troll-oak-wasp-boar köröket. 😊 Ott érdemes szintezni jelenleg.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Jó, hát erre most nem tudok mit mondani. Kérdezd meg a trial játékosokat, hogy hol vannak.
BoneDragon
Hát ez egyértelmû, de mivel trial van kéne lennie playereknek is alacsony szinten, de NINCS.

LocalPatriot
Nos, én tegnap kipróbáltam, de nem fogott meg a játék. Tényleg jobb volt, hogy elõbb megnéztem. Valahogy nem fogott meg. Annó a TERA egybõl magába szívott. Mint ahogy nagyon rég az L2 is. Itt ez most elmaradt.
Azért jó játékot kívánok Mindenkinek!
Most valószínûleg azért nem fogtok sok emberrel találkozni, mert akik nem a trialt tolják, azok folyamatosan az aktuális contentet csinálják. Minden órában 45 perces event indul, szóval szinte folyamatosan megy, magasabb szintû területeken. Szóval így nem nagyon fogtok tudni együtt játszani a régi játékosokkal, mert azok mással vannak elfoglalva.😊 Nem tudom, hogy ezt direkt így akarták-e az Anetnél, vagy nem gondoltak erre...
BoneDragon
Sajnos egyet kell értenem, teljesen kihaltak a kezdõ területek még így is. Kb 6 emberrel találkoztam. Pedig szivesen megcsináltam volna azokat az event bossokat.

JethroHUN
Pedig de, most léptem ki 2 óra játék után. Egy kezem megtudom számolni hány játékost láttam...
Ha megveszem "boltból" akkor, azt a cd kulcsot hogy tudom aktiválni? Mert ilyen lehetõséget nem találtam sehol. Az "upgrade to full version" viszont csak az õk vásárlós oldalára visz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

BoneDragon
Azt olvasom, hogy még el se kezdõdött...

Igen, az meglehet, próbáld ki újjal.

@constellus
Szerintem inkább függ a nettõl, de leginkább magától a játéktól. Nekem gyors netem és procim van, de van hogy egy percig egyenpáncélokat látok. Máskor meg pikk-pakk megjelenik a rendes páncél, teljesen változó.
BoneDragon
Nekem azt írja nincs trial lehetõségem. Régi accra nem mûködik vagy mi?

Annyi infót még mondanék (ha jól emléxem egyáltalán), hogy minden kasztnak vannak saját rúnái, amik olyan statokat adnak, ami neki kell.
Pl van egy rangered, ami egy DPS kaszt, neki power kell és precision meg crit (ha erre a tipusúra gyúrsz – mindjárt leírom miért írtam ezt). A õ rúnája a rune of the ranger. Ha ilyeneket pakolsz a cuccokba, akkor minden rúna ilyen statokat ad, a hatodik pedig egy kis extrát, pl +5% pet sebzést. Maxos gearbe (exotic) már érdemes a legnagyobb rúnákat beletenni, ami megadja mind a 6 bónuszt. Ezek az ún Superior rúnák. Tehát ha te a rangeredet crit-re akarod belõni, akkor érdemes a Superior Rune of the Ranger rúnában gondolkodni. De van más olyan rúna amik neki való statokat adnak, de a kasztnak szóló rúnák általában jók.

A rangernél maradva, van olyan player aki nem crit-es rangert akar, hanem condition (dot) dmg-est. Õ pl nem a rune of the rangert rakja bele, hanem olyat, ami condi dmg-re vagy a condi hatásának növelésére ad bónuszt. Ez lehet akár a rune of the necromancer vagy a rune of the agony. A nevekben nem vagyok biztos, de a mechanikája remélem érthetõ.

A rúnákat kb így képzeld el:

Fejes (rúnaslot)
Vállas (rúnaslot)
Chest (rúnaslot)
Kezes (rúnaslot)
Gatya (rúnaslot)
Cipõ (rúnaslot)

Ha mind a hat itembe azonos rúnát teszel, akkor lesz ugye 6 egyforma rúnád amik adnak bónuszt. De bónuszt nem csak 6 egyforma rúna ad hanem pl 4 is. De ha a 4 ad pl +5% crit-et, és még 2db ugyanolyat teszel bele, akkor az 5% crit mellé kapsz 10 powert (csak példák).
De ha pl az elsõ kettõbe ugyanolyat teszel, a többibe meg egy másik félét, akkor az elsõ kettõ egyforma rúna ad egy kis bónuszt, de a másik 4db egyforma is ad egy bónuszt. Nyilván a legjobb hatást úgy lehet elérni, ha minden ruha darabba egyforma rúnát teszel majd.

Bár lehet így culling nélkül már nincs is gép ami vinné 30-40 fps-el,tömegben-.-
Kell hozzá nagyon jó gép(mint általában minden MMO-hoz).Drága mulatság az de nem rossz ha van😊