Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
de ha már itt tartunk szerintem az intelligencia nem azon mulik hogy egy internetes oldalon talált tesztböl hányszázas IQ jött ki végeredményként (megsugom ezek még egy kutyának vagy egy 6 évesnek is 180-asat hoznak ki). alapbol ott kezdödik a dolog hogy kulturált, intelligens ember nem használ teljesen feleslegesen trágár kifejezéseket és ott folytatodik hogy kétszer is meggondolja mielött egy ilyesmit bepostol egy forumra. mert ha vki hirtelen feldühödik vmin és elkáromkodja magát azt még megértem, mindenkivel megesik, nade hogy ezt egy közepes terjedelmü esszé hosszuságon át taglalja hirtelen felindulásbol azt már nehezebben tudom elfogadni.
a következö ami eszembe jutott, hogy micsoda megelégedés tölthette el szegény gyereket amikor többen beszoltatok neki, hogy "faszláma" és hasonlok és hogy egyáltalán törödtetek vele. szerintem máris elérte a célját, volt kivel flamelnie, volt kivel veszekednie, volt kinek beszolnia. az ilyen és ehhez hasonlo hozzászolásokat a legjobb lenne mellözni és ugy tenni mintha ott sem lenne, szolni egy modnak vagy adminnak aki szépen kitörli és pont. tudom, nehéz megállni, hiszen énis irtam rola, de az ilyenek nem érik meg a fáradtságot, nem szabad megtenni nekik azt a szivességet hogy figyelembe és emberszámba vesszük öket. legcélravezetöbb levegönek nézni öket.
PS: "Don't feed the Troll!"
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Meg ez a "btw"-zés is neki nagyon ment. Na meg õ is állandóan azt hajtogatta, hogy õt márpedig rohadtul nem érdekli más véleménye. De azért mindig visszapofázott.
Ja igen, és és neki sem kellett 1-nél több "komment", hogy stílusa fálháborítson mindenkit, akibe egy kis jóérzés szorult.
Persze mindez lehet pusztán véletlen is, vannak hasonló emberek.
Ja igen, és mivel a fenti "más véleménye" volt, és mint olyan, ez téged nem izgat (pontosabban: leszarod), kérlek ne is reagálj erre semmit.
Vagy ha mégis reagálsz, még kivételesnek fogom magam érezni, hogy ezzel (másokéval ellentétben) foglalkozol.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Gyala meg hencsizhetõ az idõk kezdete óta (master-re)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
gyala, ttyb, leaver....
Mivan? 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Kata😊 Te meg mit mondjak 😊
147es az iqm ha mar itt tartunk😊 tudod az a fajta vagyok aki magasrol szarik masok velemenyere, koztuk tiedre is, nem fogok neked benyalni m,int itt angyonsokan😊, igy esett jol, de majd legkozelebb ha nem ertitek leirom szepen szotagolva😊
jah igen a rankom mar megint itt tartunk😊 alig varom az ujrekk emg hassonlo dumakat is😊
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
GYala missionel az vmi eszmeletlen sok csicska LEAVER fasz kivan komoylan
igy mar oke?😄D faszt pofaztok nagyonis értitek h mitugatok
Na abban van kb ennyi elgepeles meg osszeszedetlen mondat😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
mekkora lámaság már levágtak valami missionben ?! oh biztos szét is verted már a billentyûzetet 😄
Mennyé már pcsába, miköze a /agenek a játék tudás?!!! 17 honap LOL és itt sírsz hogy levágtak (megjegyezeném: mekkora faszláma lehetsz ... uram isten)
"pvp sux" meg már csak bizonyitja hogy hozod a magyar átlagot meg a szinted 😛
huzzá wowozni de gyorsan
<#banplz>#banplz>
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
csak aki nyaladzik...
やられたらやり返す。倍返しだ!
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Szóval egyikünk se érti.
Runic Blades and Legendary Swords are two new weapons that can drop off Heroes Ascent reward chest, both with inscription slot.
As part of the mentioned Heroes Ascent reward chest content update, rewards now drop with inscriptions slot, including Crystalline Swords and Dwarven Axes
inscriptionos cristalline 😄
nekem is volt már gondom uw ban, kiirta a game hogy a prot spirit 16 secig lehet rajtam felnyomtam és kb 3 sec-ig tartott rajtam (minden más rajtam volt) és hamarabb elfogyott rólam mint amennyi a recharge ideje volt :S