Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÚR ISTEN!!! Végig olvastam a gyerek beírásait! Egy jobb érzésû magyartanár háromhétig szaladna egyfolytában, egyfelé! Még a 11éves lányom is jobban ír, és ez ugat itt az iq-ról? Jajj, hogy hova fajul ez a világ! De kastil várjuk a köv hozzászólást, mivel csatlakozom Katához, tényleg jókat röhögök😊 KIRÁLY VAGY SANYI!!!

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Brigadeführer
<#eljen>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

R34N
ejha, mik vannak. manapság már a 12 éves gyerköcök is 147-es IQ-val rohangálnak?
de ha már itt tartunk szerintem az intelligencia nem azon mulik hogy egy internetes oldalon talált tesztböl hányszázas IQ jött ki végeredményként (megsugom ezek még egy kutyának vagy egy 6 évesnek is 180-asat hoznak ki). alapbol ott kezdödik a dolog hogy kulturált, intelligens ember nem használ teljesen feleslegesen trágár kifejezéseket és ott folytatodik hogy kétszer is meggondolja mielött egy ilyesmit bepostol egy forumra. mert ha vki hirtelen feldühödik vmin és elkáromkodja magát azt még megértem, mindenkivel megesik, nade hogy ezt egy közepes terjedelmü esszé hosszuságon át taglalja hirtelen felindulásbol azt már nehezebben tudom elfogadni.
a következö ami eszembe jutott, hogy micsoda megelégedés tölthette el szegény gyereket amikor többen beszoltatok neki, hogy "faszláma" és hasonlok és hogy egyáltalán törödtetek vele. szerintem máris elérte a célját, volt kivel flamelnie, volt kivel veszekednie, volt kinek beszolnia. az ilyen és ehhez hasonlo hozzászolásokat a legjobb lenne mellözni és ugy tenni mintha ott sem lenne, szolni egy modnak vagy adminnak aki szépen kitörli és pont. tudom, nehéz megállni, hiszen énis irtam rola, de az ilyenek nem érik meg a fáradtságot, nem szabad megtenni nekik azt a szivességet hogy figyelembe és emberszámba vesszük öket. legcélravezetöbb levegönek nézni öket.

PS: "Don't feed the Troll!"

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

kastil
😄DD mekkora komoly, ezt jeleztem is h hydroceph vok te kis butus😊

Rip
Jajj, de ismerõs ez a stílus! Rémesen hasonlít egy nemrég bannolt kolléga fogalmazási módjához (vagy annak hiányához).
Meg ez a "btw"-zés is neki nagyon ment. Na meg õ is állandóan azt hajtogatta, hogy õt márpedig rohadtul nem érdekli más véleménye. De azért mindig visszapofázott.
Ja igen, és és neki sem kellett 1-nél több "komment", hogy stílusa fálháborítson mindenkit, akibe egy kis jóérzés szorult.

Persze mindez lehet pusztán véletlen is, vannak hasonló emberek.

Ja igen, és mivel a fenti "más véleménye" volt, és mint olyan, ez téged nem izgat (pontosabban: leszarod), kérlek ne is reagálj erre semmit.

Vagy ha mégis reagálsz, még kivételesnek fogom magam érezni, hogy ezzel (másokéval ellentétben) foglalkozol.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kamadan int dis 1 en van jelenleg 1 gm, megkérdeztem mikor lesz aukcios ház és azt válaszolta hogy nincs szo még róla :S

az iq nem egy szám...
Gyala meg hencsizhetõ az idõk kezdete óta (master-re)

"mi a gecinek kell iylenf asszopo szivatos mission gyoker anet"--nekem ebbõl nem az derül ki, hogy a leaverek miatt nem tudod megcsinálni...
kastil
faszom büntipontos leszek

Zomil
lol te meg hamarosan rekordot döntesz😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kastil
képzeld😊 de mia faszt nem ertetek meg h gyoker leaverekkel van tele vfaszom? egyszer meghal kilep ezzel vagyok ki de marhamindegy😊 bardocz Te meg nepofazz

bardocz
szánalom...
SZEG007
jee már: fasszopo, mcskosszáju, kocka, gyökér, fasz , idiota, seggfej vagyok kérek méégggg!!!<#eplus2>

bardocz
direkt gépelsz lábbal?😄😄😄D
Sz, erintztem akin k ifog, a GYala missdion az, ,nemn büszkélkedhjet 147ees ,IQvalk
kastil
hallod ember ezt nem kellett volna szerintem 😊

Durvul a helyzet, eddig csak komplett hozzaszolasokat nem ertettem, mostmar szavakat sem 😊

gyala, ttyb, leaver....
Mivan? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

kastil
akkor hogy merulhet fel az iq kerdese?😊 de sajnalom h nem figyelsz😊

off: iq: biztos hogy nem a magaságoddal keverted össze ? oh hogy videorol megoldottad az ország tesztjét és még igy is elszurtad párszor gratulálok XD ,(máskor ha sokkal okosabbnak kivánod beállítani magad akkor jol gondold meg hogy merje 110-120as nagyobb IQ ra hivatkozni,csak hogy tudd gyakorlatilag kimérhetetlen mert nincs az nem kamuszintû teszt ami meghatározhatná)

Kata
ûûûû! 😄

Görcsöjjél még valamit nekünk, tök mókás! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

kastil
meg is lett tybb
Kata😊 Te meg mit mondjak 😊
147es az iqm ha mar itt tartunk😊 tudod az a fajta vagyok aki magasrol szarik masok velemenyere, koztuk tiedre is, nem fogok neked benyalni m,int itt angyonsokan😊, igy esett jol, de majd legkozelebb ha nem ertitek leirom szepen szotagolva😊
jah igen a rankom mar megint itt tartunk😊 alig varom az ujrekk emg hassonlo dumakat is😊

Kata
Jó szöveg, betippelném, hogy a rankja magasabb, mint az iq-ja. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Midgard
Nem nyert amit írtál...Ezt magától szedte össze...Sok sikert akkor Gyala-hoz (okosan 2 player+6 herót megcsinálja Masterre a missiont, de még hencsikkel is meglehet csinálni...)

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

kastil
😄DDDDD
GYala missionel az vmi eszmeletlen sok csicska LEAVER fasz kivan komoylan
igy mar oke?😄D faszt pofaztok nagyonis értitek h mitugatok

Ez nekem ugy tunt, mint mikor kollegam nem lockolja le a gepet, ugy megy el onnan, es van 40 masodpercunk a neveben gepelni egy kompromitalo levelet, amiben bevallja hogy mit is erez a tobbi srac irant 😊

Na abban van kb ennyi elgepeles meg osszeszedetlen mondat😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ROFL Bazzeg , ha valami Gy.P.-s a lábával probált volna gépelni még az is értelmesebbre sikerült volna XD
mekkora lámaság már levágtak valami missionben ?! oh biztos szét is verted már a billentyûzetet 😄

Mennyé már pcsába, miköze a /agenek a játék tudás?!!! 17 honap LOL és itt sírsz hogy levágtak (megjegyezeném: mekkora faszláma lehetsz ... uram isten)

"pvp sux" meg már csak bizonyitja hogy hozod a magyar átlagot meg a szinted 😛

huzzá wowozni de gyorsan

Midgard
Fõleg ha az egész poén akart lenni...bár nekem gyorsan összegépelt szavak halmazának tûnik...Na mindegy jó játékot neked (ilyen beszéd miatt mi már rúgtunk ki embert a klánból)
<#banplz>

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Zomil
öregem...ajánlom mielött ide irsz vmit inkább ird le egy papirra és szedd össze a gondolataidat, mert amit ide firkantottál abbol nem egyszerü kibogozni mit is akarsz irni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kastil
"ki a pöcsöm lettél te attol h fow armorod van?😄 egy fasz farmer/ebayer?😄"
csak aki nyaladzik...

kastil
hogy nekem mifokon televana f aszom GYala missionel az vmi eszmeletlen sok csicska lever fasz kivan komoylan mi a gecinek kell iylenf asszopo szivatos mission gyoker anet komolyan elundorodok gwtol ha vki olvassa forumot aki tervezi egmvételét hat ne tegye huzzon inkabb wowozni gecibe nezd csak meg, maygar community, SZEG, 😄 idiota fasz Te aztan mekkora nagy gémer vagy 😄 haverod emg tövig ahogy elnézem komoylanb kivagyok h egyesek mit gondolnak, noname emberek mi😄 seggfej vagy nagyon, vmelyik nap si egy idiota magyar kamadanban h szia r? mondom pvp sux, r? mondom vppsux, r? mondom mi a faszt nem ertessz azon h pvp sux? erre valaszolj mar r? mondom lol unraknked mert nemgyerebe pvp, erre elkezd pofani /age? mondom 17 honap, megszolal nekem csak 6, de mégiscsak en vagyok a jobb gémer mert mindjart r3, hát azthittem beszarok rohogestol komolyan, masik emg anynira okosak vagytok h minek aukcios haz, pvesek naygresze szeretne, kivancsi lennek menynien ajtszananak gwt ha nem lennenek pvesek, tulnyomo tobbseg pve maitt gwzik enis mde marhara kezdem unni, teh😄 fow armor😄 ezen vagyok még kaikadva teljesen😄 ki a pöcsöm lettél te attol h fow armorod van?😄 egy fasz farmer/ebayer?😄 semmi több szememben, btw fav ranger, hogy nez ki rajta?😄 soha budos eletbe nem fizetnek egy fow armoer ennyit😄 nevetseges amit sokan itt mvuelnek komolyanjah akinek nem inge..asszem csak 2 embert "sertettem meg" 😄 seggfej szeg komolyan

Nemtom, velem ilyen még nem nagyon történt, olyan viszont sokszor is hogy nem magamra raktam a spiritet. Egyébként a nightmarek már 1sec alatt veszik le az enchantokat lehet nem vettétek észre. Ha viszont mindent figyeltetek meg ilyenek akkor ezt megt kéne irni Anetnek mert igy elég gáz.
Győri Devi
Nos az hogy az inscriptionosak lesznek azt érik el vele hogy nagyot fog zuhanni az értékük ez azoknak rossz akik elakarják adni és azoknak lesz jo akik venni akarnak...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

spatz
server error

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Titan
Jaja! Error code=13

quad
_most_ nekem se megy 😄D

quad
nekem muxik most voltam randomolni :]

sziasztok😊 tudd valaki segíteni? csak nekem szar a gw, vagy másnak sem jön be? elöre is köszi😊 (mi az a 013as kód?)

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

PanzerWolf
Biztos,hogy nem,mivel többször is megesett vele.Aztán multkor ranger + monk duálba voltunk lent.Én voltam a monk,és velem is ugyanez történt.
Szóval egyikünk se érti.

Zomil
HA-t megnyered ugy értettem az egész tournamentet, vagyis igen HoH-ot 😊

bardocz
akkor nem HoH-t nyered meg?HA-ba már sokszor nyertem de Hoh-ba még soha 😞
vagy req13as air wandot vagy major marksmanship runát😊

Zomil
ha megnyered a HA-t akkor kinyithatod a dobozt és az dob neked vagy 1 sigilt vagy valamilyen arany cuccot dwarwen axe, cristalline sword stb.

bardocz
HA-ba lehet szerezni cuccokat?vagy ezeket hogyan lehet szerezni?
Zomil
hihi 😊

Runic Blades and Legendary Swords are two new weapons that can drop off Heroes Ascent reward chest, both with inscription slot.
As part of the mentioned Heroes Ascent reward chest content update, rewards now drop with inscriptions slot, including Crystalline Swords and Dwarven Axes

inscriptionos cristalline 😄

he eltünt róla a cucc akkor nem az volt a baj
nekem is volt már gondom uw ban, kiirta a game hogy a prot spirit 16 secig lehet rajtam felnyomtam és kb 3 sec-ig tartott rajtam (minden más rajtam volt) és hamarabb elfogyott rólam mint amennyi a recharge ideje volt :S

Lehetséges elfelejtette feltenni a protective spiritet o_O
bardocz
pedig lehetne mert marha idegesítõ öket keresgélni 😄
quad
persze egy szót sem értek az egész játékból 😄
bocs hogy nem egybe irtam 😊

quad
igen , folyamatosan ezt látom 😊