Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
[/cserf][/fülünyúl]
2. mindegyik jó valamiben, a factions mondjuk a leggyengébb a 3 rész közül
3. rád van bízva, melyiket tartod jónak
[/cserf][/fülünyúl]
1. a Faction mûködik az alap nélkül is?
2. érdmes mind a kettõt megvenni, vagy elõször vegyem meg az alapot, és aztán talán... a kieget?
3. ha mûködik külön, akkor érdemes csak a kieget megvenni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Armor sets available in the beginning areas of each campaign are Standard armor, which is available in armor ratings ranging between 5 and 80 depending on profession and armor crafter. The first armor available to new players for purchase is Standard armor."
"A mindegyik kampány kezdõ területeiben rendelkezésre álló fegyverzetkészletek Standard fegyverzetek, ami elérhetõ fegyverzetminõsítésekben, amik hivatástól függõen 5 és 80 között terjednek, és craftert* páncéloz. Az elsõ fegyverzet, ami vásárlásért elérhetõ új játékosoknak, Standard fegyverzet."
Itt még színes rajzot is találsz nagyon nem kell sztem angolul tudni csak a csíkokat kövesd 😊.Ha többet szeretnél szotár elõ uzsgyi up lang .<#nezze>#nezze><#email>#email>
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Wild Slayer Squad guild keres PvP orientált játékosokat (minimum rank4+). Egyenlõre HA késõbb GvG céljából. Aktivitás szempontjából ideális a heti 7 nap este kb 19-20-tól 0-1 óráig. (Ha csak 6 nap az még belefér😛)
Ventrilo, TS használata alap.
Jelentkezéseket a
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Nem tud valaki valami MAGYAR oldalt amin le vannak irva a bonuszküldik sima gw-hez?
Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]
hoy ehh
Menny The Marketplace-be onnn fiss ki a kapun ami Kainen Doch ba vezet és ott lesz egy lilarucis csákesz úgy hívják First Mate Xiang és õ elszállít a kezdõszigetre 😊 sok sikert 😉
Egy prophecys karakterrel atutaztam canthaba, a nagyszigetre adott be. Innen at tudok utazni a factionsos kezdo kisszigetre? Sehol sem talalok ilyen lehetoseget.
Koszi
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Spread De Love!
Spread De Love!
megyünk HA-ba 6-an abbol 1-et tuti levág, nincs szerencsénk soha, vkinek a gép indul ujra vkinek a net szakad tiszta balszerencse sorozatok😞(((
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Kb. 1,5 hete mindig szétkapcsol a ventrillom és a GW néhány percenként. Elõször a gépemet, és az arra telepített programokat okoltam érte, majd miután hibát nem találtam, a ventri szervert gyanítottam vétkesnek. Nos azóta megvilágosodtam, azt mondták a fatáv növeli a sávszélességeket, emiatt instabil a rendszer, és szakadnak meg az ilyen folyamatos adatátvitelt igénylõ programok. Kb. február végéig fog tartani, mire az összes átkötéssel végeznek.
[/cserf][/fülünyúl]
quad: Attól ments meg uram minket <#vigyor1>#vigyor1> <#vigyor1>#vigyor1> <#vigyor1>#vigyor1> <#worship>#worship> <#worship>#worship>
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Ez a kedvencem: #21896
Akár egy feladvány is lehetne valami vetélkedõben.
gamertag: kenobita
Factionsom meg nem van meg. Valahol utban van USA-bol, de posta 2 hete nem tudja hol. Kezdek aggodni 😞
GW: Dor Von Hun [HD]
Amugy ez nem mindig a "leaver" hibaja. Nekem pl kb 3 hetig folyamatosan kilepkedett a GW. Volt egy alaplap +memoria csere es egy XP reinstall. Azota nem csinalja. Mindenesetre par partybol nekem is csak ugy fogta magat, kilepett es dobott egy error message-t. Bar ezzel sok embert nem idegesithettem fol, hiszen en szinte mindig hero+henchekkel mentem.
NCSoft igerte mar, hogy megcsinalja, hogy ilyen esetekben vissza lehessen menni a regi partyba. Ezzel meg adosok.
Apropo, mi a franc az a Gyala? Most mar erdekel 😊
ja es most sem en kezdtem a flemet , flemeltek ti magatoktol is ongyullados fajta vagytok , es ha megegyszer valaki ramkeni akkor hasonlo terjedelmu szoveget fogok irni mint kastil , csak joval savasabb es ertelmesebb lesz , ezt ugye ti sem akarjatok? ;]]