Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigadeführer
Törzstagnak ahhoz nagyon-nagyon fel kell mérgesítenie, söt többször is, és ez eddig egyvalakinek sikerült...😉

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Kata
Na igen. Nem lenne gond ugyi, ha nem rúgnád ki a törzstagokat. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Brigadeführer
Túl messzemenö következtetéseket vonsz le.😊 A probléma nem a létszámmal, hanem az egyszerre online lévö létszámmal van. Nem nagyon tudunk egy idöben egyszerre elegen fent lenni.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Kata
Általános vélemény alapján mondtam, attól még lehet a kedvenced. De sajnos valóban a factions tartalmazza a 3 rész közül a legkevesebb újítást, változatosságot, nem igazán váltotta be a hozzá fûzött reményeket.

[/cserf][/fülünyúl]

Sztem a Factions lett a legjobb!!!

Kata
1. igen
2. mindegyik jó valamiben, a factions mondjuk a leggyengébb a 3 rész közül
3. rád van bízva, melyiket tartod jónak

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
elnézést, hülye kérdéseim lesznek:
1. a Faction mûködik az alap nélkül is?
2. érdmes mind a kettõt megvenni, vagy elõször vegyem meg az alapot, és aztán talán... a kieget?
3. ha mûködik külön, akkor érdemes csak a kieget megvenni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kipróbáltam ezzel a szöveggel a fordítót, de elég érdekes lett a fordítás 😊

"Armor sets available in the beginning areas of each campaign are Standard armor, which is available in armor ratings ranging between 5 and 80 depending on profession and armor crafter. The first armor available to new players for purchase is Standard armor."
"A mindegyik kampány kezdõ területeiben rendelkezésre álló fegyverzetkészletek Standard fegyverzetek, ami elérhetõ fegyverzetminõsítésekben, amik hivatástól függõen 5 és 80 között terjednek, és craftert* páncéloz. Az elsõ fegyverzet, ami vásárlásért elérhetõ új játékosoknak, Standard fegyverzet."

Titan
Az angol oldal értésében 1 kicsit segít ha innennyitod meg az oldalt! Nem valami pontos, de nagyjából... <#integet2>

Kata
Mi van, elfogytok?

[/cserf][/fülünyúl]

KulacsKa
http://gw.gamewikis.org/wiki/Mission_overviews_%28Prophecies%29

Itt még színes rajzot is találsz nagyon nem kell sztem angolul tudni csak a csíkokat kövesd 😊.Ha többet szeretnél szotár elõ uzsgyi up lang .<#nezze><#email>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Brigadeführer

Wild Slayer Squad guild keres PvP orientált játékosokat (minimum rank4+). Egyenlõre HA késõbb GvG céljából. Aktivitás szempontjából ideális a heti 7 nap este kb 19-20-tól 0-1 óráig. (Ha csak 6 nap az még belefér😛)
Ventrilo, TS használata alap.
Jelentkezéseket a [email protected] címre várjuk.

GamerAdams007
hát nem 😄D

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Helló!
Nem tud valaki valami MAGYAR oldalt amin le vannak irva a bonuszküldik sima gw-hez?

Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]

bardocz
én csak rákiáltok a gépre az öszerezzen és vége a laggnak fps meg felugrik az egekbe emiatt beesik az esõ
Ti hasznaltok valamilyen parancsot vagy programot FPS/Ping novelesere?

hoy ehh

N1ggA
ezt biztos nekem akartad írni? 😊

Spread De Love!

Rip
Haha! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kastil
a srác nem az én nickem 😄

Kreeder44
Hali MuldR!
Menny The Marketplace-be onnn fiss ki a kapun ami Kainen Doch ba vezet és ott lesz egy lilarucis csákesz úgy hívják First Mate Xiang és õ elszállít a kezdõszigetre 😊 sok sikert 😉

bardocz
marketplacebõl valamilyen docks-ba utazol és ott beszélsz egy hajós csávóval aki átvisz seitung harborba onnan meg átfutsz monasterybe
Sracok,

Egy prophecys karakterrel atutaztam canthaba, a nagyszigetre adott be. Innen at tudok utazni a factionsos kezdo kisszigetre? Sehol sem talalok ilyen lehetoseget.

Koszi

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

N1ggA
na, siker!!

Spread De Love!

Rip
Az "account name" egy e-mail cím.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

299
R34N
nincs megszabva...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

N1ggA
tudom, de az arenanetes loginomat is elfelejtettem. De arra emléxem hogy meg van szabva hogy hány betû-szám legyen a passwordben, ha ezt megmondanátok, szerintem rájönnék

Spread De Love!

Ott a forget pasword opcio.

N1ggA
hogy kell a passwordnek kinéznie?

Spread De Love!

N1ggA
elfelejtettem a loginomat :S

Spread De Love!

Azota van megegy kiegeszito 😊

bardocz
egyszerûbb ha belépsz és megnézed xD
N1ggA
hi! Mit változott a game nyár vége óta? Akkor hagytam abba és gondolkozom az újrakezdésben

Spread De Love!

Zomil
nemtudom de pl HA-ba nem igazán szokott müködni a reconnect😞

megyünk HA-ba 6-an abbol 1-et tuti levág, nincs szerencsénk soha, vkinek a gép indul ujra vkinek a net szakad tiszta balszerencse sorozatok😞(((

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Midgard
A T-Online ról tudom, hogy csinálja a többit nem tom. Ugyan mindegyik a T-Com hálózatot használják. Nekem küldtek 1 emilt arról, hogy folyamatosan újítják fel a kábelezést, kb. március végéig. Amit még ígértek, hogy 1-1 területen 2-3 hétig szórakoznak. Szóval reménykedj <#vigyor5>

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Collectors Edition mar sehol sincs 😞

Kata
Egy infót szeretnék megosztani, hátha valaki szintén érintett.

Kb. 1,5 hete mindig szétkapcsol a ventrillom és a GW néhány percenként. Elõször a gépemet, és az arra telepített programokat okoltam érte, majd miután hibát nem találtam, a ventri szervert gyanítottam vétkesnek. Nos azóta megvilágosodtam, azt mondták a fatáv növeli a sávszélességeket, emiatt instabil a rendszer, és szakadnak meg az ilyen folyamatos adatátvitelt igénylõ programok. Kb. február végéig fog tartani, mire az összes átkötéssel végeznek.

[/cserf][/fülünyúl]

Mert a végén megszólják, h nem szólok be <#mf1> <#mf2><#eljen> <#mf2> <#mf1>

quad: Attól ments meg uram minket <#vigyor1> <#vigyor1> <#vigyor1> <#worship> <#worship>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

cenobite
Ha nem vagyok indiszkrét, miért usa-ból? Itthon is bárhol meglehet venni.

gamertag: kenobita

cenobite
Huhhh... nem volt egyszerû megfejteni az utóbbi pár tucat hozzászólást. Illetve nem mindegyikkel volt gond, csak néhánnyal... Ehhhehehehhh....

Ez a kedvencem: #21896
Akár egy feladvány is lehetne valami vetélkedõben.

gamertag: kenobita

Hát haver te beteg vagy :S:S
kastil
😄

Ooooo, hat nem probaltam <#miaz>Szerencsere mostmar nem fagy, de mostmar tudom, hogy majd vissza tudok lepni 😊

Factionsom meg nem van meg. Valahol utban van USA-bol, de posta 2 hete nem tudja hol. Kezdek aggodni 😞

quad
jovan nem lehet mindenki olyan ügyes mint te . meg okos is . 😄

Gyala Hatchery egy Factions mission, amit az összes Guildwars játékos (egy kivételével) gond nélkül megcsinál...
Már dec. óta visszalehet lépni...<#circling>

GW: Dor Von Hun [HD]

Mostmar tudom mi a leaver 😊

Amugy ez nem mindig a "leaver" hibaja. Nekem pl kb 3 hetig folyamatosan kilepkedett a GW. Volt egy alaplap +memoria csere es egy XP reinstall. Azota nem csinalja. Mindenesetre par partybol nekem is csak ugy fogta magat, kilepett es dobott egy error message-t. Bar ezzel sok embert nem idegesithettem fol, hiszen en szinte mindig hero+henchekkel mentem.

NCSoft igerte mar, hogy megcsinalja, hogy ilyen esetekben vissza lehessen menni a regi partyba. Ezzel meg adosok.

Apropo, mi a franc az a Gyala? Most mar erdekel 😊

EmThor
modik felelõssége a ban, sok mindenkiet megkímélnének...

quad
snowi ;]]

ja es most sem en kezdtem a flemet , flemeltek ti magatoktol is ongyullados fajta vagytok , es ha megegyszer valaki ramkeni akkor hasonlo terjedelmu szoveget fogok irni mint kastil , csak joval savasabb es ertelmesebb lesz , ezt ugye ti sem akarjatok? ;]]

torrente111
snowescalus neked minek kell mindenkinek beszólni???? <#mf1><#beka3><#mf1>