Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Akkor mégiscsak elég intenzív kockulás lehetett, mert nekem nagyon kevés jött össze.
Igazából a T6 alapanyagokkal vagyok legjobban meglõve. A játék indulása óta (!!) gyûjtöm õket, és talán az egy harmada jó ha megvan egy legendary-hoz.

[/cserf][/fülünyúl]

"legnagyobb meló vele a map kimaxolás volt"

Elég nehéz elhinni hogy ez meló az ezer goldnyi cucc összeszedéséhez (vagyis kifarmolásához) képest... Ez volt az elsõ dolog amit pikk-pakk megcsináltam 80-on, elsõ karakterrel még élvezetes is volt felfedezni és végigjátszani minden térképet.
- marhára elegem van ezekbõl az updatekbõl, wvw-t alig érinti valami cserébe login szerver összeszarja magát én meg röpülök kifele a játékból vagy be se enged. Persze ha most lenne fél órám játszani akkor mobil nettel 2 óra múlva érkezne az engedélyeztetõ levél (ami addigra persze lejár, kérjek újat). Munkatársam ezért hagyta abba a játékot, mert nem hibaüzenetekkel akar küzdeni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Eladó Guildwars 2 account, nem sokat játszottam vele így nincsenek nagy karik, csak low level.... olcsón oda adom ár megegyezés szerint pm me akit érdekel😊

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Mc Wolfy
legnagyobb meló vele a map kimaxolás volt. pavilonos eventnél úgy potyogott minden, hogy egy hét(na jó, majdnem 2), nem túl intenzív kockulás mellett megvolt az egész. Ezt értsd úgy, hogy napi 2-3 óra

Never underestimate the power of the dork side!

Grat, neked aztán van szabad idõd 😄 Gondolom azért hiába ment fel az ára, csak megtartod 😉

X

Mc Wolfy
Asszem a legjobbkor craftoltam le a legendarymat. laza duplába kerül a precursor most és 2349 aranyon áll épp kudzu. ami kb 1000 golddal több, mint pár hete.

Mc Wolfy
nem kell, nem mûködik épp tp. mindenki ezen sír

2012.06.02 -én vettem meg az alap játékot, arenanet -tõl.
Játékon belül vettem meg rá a digital delux upgradet.
Most meg játékon belül a tp -n nem tudok eladni, azt írja hogy: Upgrade to full account to use this feature. Go to buy guildwars2.com, or click the upgrade button on your screen to upgrade now!

Upgrade button talán a holdon van, mert sehol nem látni. xD

Írjak supportnak?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

McHaals
MadWolf.5392
köszi!

MadWolf#11626

Terawatt
A létszám miatt nem olyan egyszerû mint egy alacsony fõs guildnél. Teamspeaken mindig van élet és a guild mission,wvw alkalmával mindig jó a hangulat. Azon kívül meg a guilden belüli dungeonözés egész napos.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TBTPumpa
Ha egy nagyobb Guild-ra vágysz - ott a Variance guild (bár ez nem annyira összetartó banda eddigi tapasztalataim alapján).

Ha családiasabb, de összetartóbb Guild-re vágysz, akkor Super is Ready. Itt sok jófej emberke van.

Milyen néven játszol, mert akkor felveszlek Friendlistbe. Én is Piken Square szerveren vagyok - ahogy sok más honfitársunk is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tuvok
Kipróbáltam ezt az LFG-s dolgot, beírkáltam mindent, de a listában nem jelentem fél óra frissítgetés után se .
Majd újra próbáltam és ugyanez .. Mit ronthattam el ?

McHaals
piken square szerveren van valami guild, ahova beléphetnék? uncsi egyedül

MadWolf#11626

Mc Wolfy
ranger peteknek nem annyira 😄

Mephike
Ez az új tekila elleni küzdelem egész jó lesz.

reszeg vagyok!!!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Engem már beengedett.

Nem elromlás. Vélhetõen a szokásos péntek esti frissítés okozza.
Bár a fene se tudja.
Hyder
Ok. Csak így kizárva, hogy nálam van a hiba 😊

Steam: [HUN]Feriggno

Nem tudok en se, mikor romoljon elha nem pentek este ? 😊

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Tuvok
Nálam is ez van egy ideje . Türelem .

Hyder
Ti be tudtok lépni? Nekem nem kommunikál a Login szerverrel jelenleg 😞

Steam: [HUN]Feriggno

Tuvok
Ez így van, pláne hogy yt-n már megnéztem mi vár rám, de elvileg ugye Southsun Cove szigetére csak a sztori teljesítése után lehet bejutni, karka shell-t márpedig csak onnan lehet rekvirálni, amiért IGEN jó cuccokat lehet venni . Ha jól tudom .

Ugyanúgy. Mindegy melyik szerveren vannak, rájuk tudsz whisperelni, ahhoz nem kell bemenni a dungeonba.
roolandsan
Üdv!
Ma én is beszereztem a játékot,aki most kezdi (kezdte) vagy 20-as szint körül van nyugodtan vegyen fel!
ID: roolandsan.5169

V has come to!

Mc Wolfy
üzenni lehet más szerveren lévõ játékosra. sõt! vendégeskedni át lehet menni bármikor, bárhova, ingyen! a szerver csak a wvw szempontjából számít

Ezt az lfg oldalt nem nagyon vágom. Azt értem, hogy az dungeon-ök egy szerveren vannak és így rá tudok whisperelni más szervereken lévõ játékosokra, de amíg nem vagyok velük egy dungeon-ban akkor hogyan lehet rájuk whisperelni?

Mc Wolfy
azzal az a baj, hogy iszonyat hosszú... és unalmas. jutalom pedig nuku

Tuvok
Este érek inkább rá, de ha van másik 3 ember is, TS-kapcsolattal, szólj 😄

Tuvok
Nem nagyon akarnék külfölni idegenekkel menni, abban bíztam, hogy a guildembõl valakik hajlanak a dologra, de nem ...

Delelott raerek thieffel, erossedori ingame nevem, irj ram 😄

Mc Wolfy
lfg-n keresél már?

Tuvok
Nem olyan sok az, ha valakikkel rendszeresen együtt tudsz farmolni érte. Nekem pl. a sztorim utolsó küldije várat magára idõtlen idõk óta, mert nem találok másik 4 embert aki jönne velem Arah sztoriba 😄

Én ITT vettem és semmi gondom nem volt. Megkaptam idõben!

Mc Wolfy
ez valóban igaz. legendaryt úgy tervezték, hogy tenni kelljen érte. Mondjuk ha nem akarsz farmolni, akkor trading postolhatsz is. pl az általam ismert leggazdagabb játékos pvpzik csak szinte. jó üzleti érzéke van és a pénzbõl többet csinál.

Boldog Szülcsinapcsit GW2!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jó, de aki most áll neki, annak még meg kell szereznie az ectot meg a T6-ot is...😊 És ez akkor is farm, ráadásul zergelés formájában, ami a legunalmasabb dolog, amit el tudok képzelni. Én lemondtam róla, hogy valaha legendary-m legyen, igaz nem is vesztek sokat a pónilövõ íj meg a bohócpisztoly személyében... Mondjuk a tõrnek örülnék, de ez van, casualnak nem terem legendary.
Mc Wolfy
Kudzut kb 1 hét alatt szedtem össze pavilonos event alatt. elõtte volt kb 70 goldom és minden t6 matiból úgy 100. ecto már megvolt, de nem az a tétel.

Énis szeretem az ilyen "nekemvan nekednincs blee" cuccokat, csk amikor utánaolvastam, és kiderült mennyi mindent kéene farmolni ozzá, naaagyonnagyon megijedtem😄 márcsak kikénetalálni valami jó kis g farmot és ugy ugy legalább a fele alapanyagot megvenném, de igy nemtudom hogy belevágjak e, mert tényleg rohadt sok😄

Mephike
Illetve a mostani patchben azt ígérték, hogy néhány legendary fegyver kinézete kap egy kis optikai tuningot. Gyanítom jobban fognak világítani, stb...
Szerintem megéri összerakni, de csak olyat, ami tetszik is 😊

Vagy csillámpónikat lõ ki mint a legendary shortbow 😊

Igen olyan viragosat lattammar a foldon 😄 es ami skint kapok az 1000 res acsira abbol meglehet szerezni a tobbi felet is? Vagy csak eggyet valaszthatok az accra?

Mc Wolfy
most jönnek majd be az ascended fegyverek. a legendarykat hozzájuk erõsítik, valamint majd a statjaikat szabadon lehet variálni. a legendaryknak extra effektjeik vannak. pl ködbe burkolódzol, virágok nõnek amerre jársz...

Mc Wolfy
írd meg nekem az ingame neved, ha már vehetsz legálisan alkoholt. 😊

Megvettem a játékot végre én is nyomhatom ezerrel. Köszönet Mukikának <#worship>
Desolation szerveren vagyok, szeretnék csatlakozni egy jó guildhoz. Pm- ha valaki bevenne egy jó csapatba. Elõre is köszi <#wink>
Kata
Egyelõre csak fegyverekbõl van legendary, ruházatból és egyéb felszerelésbõl nincs. A legendary önmagában annyival több mint az exotic fegyver, hogy valami speciális - a készítõi szerint fantasztikus - skinje és effektje van. Ennek ellenére a játékosok többsége szerint mint ronda, vagy rondább mint sok más, egyszerûen megszerezhetõ fegyver. Még annyit kapsz a legendary fegyverhez, hogy lesz egy ikonod a karakterválasztó képernyõn a többi mellett, meg kapsz 50 achievement pontot.
Pedzegettek új legendary fegyvereket a készítõk a jelenlegiek népszerûtlensége miatt, sõt, idén február-márciusra voltak ígérve, de azóta sincs egyetlen új legendary fegyver skin. Illetve írták, hogy az armorokból is majd lesznek legendary-k, de az valószínûleg évek kérdése a fentiek tükrében. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Szal exotic statjai a maxosak, köszi !😄

A legendary - k statjai egy az egyben megegyeznek az exotic al. Hogy megeri e? Sokkal ritkabb vagy esetleg megtetszik a kinezet. A dragabb exotic cuccok arat pedig a piac hajtotta fel.

Bocsi a noobkérdésér de😄
Most lettem 80 nemrég, és exotic gear a max, utána legendary? megéri farmolni a legendary-t? jobb e annyival az exotic nál? és több féle exotic cucc van aminek a statjai ugyan azok, mégis sokkal drágábbak, miért? csak a külseje miatt?