63345
-
#60131 Srácok melyik szerveren van a legtöbb magyar ?:) -
gstup #60130 Szia,Én tegnap "random" emberekkel mentem 2 dungeon-t is.ha adsz ingame nevet,akkor mehetünk majd együtt is. -
#60129 Én elég sűrűn csinálgatom SoE / CoF ot, jövőbeli karaktereimnek is. meg Fractalt. -
#60128 Ha van pikenen kósza ember, aki unatkozik és csinálgatna achikat meg dungikat is, szójjjon. -
Negritis #60127 nekem is laggol és crashel mostanába
de én a haldokló vinyómnak is tulajdonítgatom néha -
#60126 Ezzel a GW szerverrel csak a gond van? 10000ms ping, ki léptem egy időre. Most már bejelentkezni se lehet. -
gstup #60125 Rendben.Akkor ha elég erőt érzek magamban jelentkezem... :) -
Kasthor #60124 Igen, mindig van kivel menni :) -
gstup #60123 Sziasztok,
A Variance klán szervez tagoknak rendszeres dungeon "látogatást"?Mert a guild leírásnál nem találtam.De lehet én voltam a figyelmetlen. -
gstup #60122 Ok.Megnézem. :) -
#60121 Rad 5
Valor 30
Honor 30
Virtu 5
Én Support/Tank féle guardian vagyok Power+ Vita- Toughnes- armorral -
#60120 Sziasztok szeretném újra elkezdeni a gw2t de azt szeretném kérdezni, hogy a közeljövőben jön e fizetős kieg hozzá? -
gstup #60119 Igaz.Nem pontosítottam. :) Viszont nem is tudom hogy mi alapján pontosítsak. :) Szóval ami jó pvp-re és egyben támogató(csapat).Érzésem szerint a guardian nem a dps ág királya,viszont tud meglepetéseket okozni.74-es guardianom van,egyenlőre a boon-okra gyúrtam rá nagyon és a toughness-re + healingre.Jól tettem? -
#60118 Szia. Attól függ. -
gstup #60117 Sziasztok,
Guardian-nak melyik trait "sorokat" használjátok? -
#60116 Variance -
Grembore #60115 Sziasztok!
A Piken Square-en keresek egy Guildet fun játékra. Nem tudok mindig lenni, nem nyúlok le senkit, nem kéregetek, csak fun miatt játszom:).
Tudtok ajánlani egyet? Kinek lehet írni?
Grem -
#60114 vedd meg, story kb 96x jobb.. meg sok egyéb is -
Dobronski #60113 Igen, amcsi szeró lett a main. -
bajtokarpi #60112 Kicsit utána néztem, és állítólag az amerikai szerverek csurig vannak. Na alszom még rá egyet.
Köszi -
Dobronski #60111 nana! sokan visszamentek GW1re. osztálytársam mai napig tolja, és jókat játszanak GvG-n. -
bajtokarpi #60110 Szia!
Köszönöm szépen a segítségedet! Akkor nem lesz GW1-en.
Üdv. -
#60109 gw1 egy elég régi játék már azért. nem is játsszák már annyian. mivel az pedig egy erősen pvp játék, ezért ott jó, ha sokan vannak, nem mndig ugyanaz a 10 ember ellen játszol. sok mókához meg szerintem meg már egyáltalán nincs elég ember -
ktm99 #60108 Kiveve, ha van masik karija amivel farmolt egy rakas wxp-t ado consumable-t, amit atadott az upscalednek. -
#60107 A kukac marad. -
bajtokarpi #60106 Sziasztok!
Meg szeretném vásárolni a GW1-et kiegészítőstül. Kérdezném azokat, akik játszottak vele, hogy GW2 után érdemes beruházni rá?
Köszi -
#60105 ez megint egy pve patch. helyes, hogy bővül a világ, remélem a szörnyikék maradnak is örökre (bár nem hiszem) de egy kis wvw törődés is jól esett volna -
#60104 Meg is érkezett! -
#60103 Helyi idő szerint mikor jön a frissítés? -
#60102 Mert upleveled játékosként biztos, hogy nincs 50 pontja, amit ráadásul csak ide rakott. Nem véletlenül nem méltatott válaszra se. Előbb van meg a level 80 mint az 50 wvw rank. -
t0xikus #60101 cannon masteryhez nem kell túl sok pont, miért ne lehetne meg neki? -
#60100 Ez a folyamatos disconnect meg már az agyamra megy. Azért az elég rosszul esik amikor fontos helyzetben mondjuk siege-ből kicsesz a játék, ráadásul közbe még sorbanállás is van wvw-re... -
#60099 Igen? Akkor én erről lemaradtam. De inkább legyen így, minthogy olyan ellen játszunk akinek 24h-ban minimum 60 fős zergje van, mert annak semmi értelme. Én most vettem még 1 zsák helyet a loot bag-eknek Azért ez se lesz semmi. Órákon keresztül ostromolták SM-et, de nem tudták elvenni tőlünk :) Mindhárom oldalon full játékos szám, heroikus csaták. Azért azon kiakadtam, hogy az upleveled ember nem volt hajlandó átadni a cannon-t fontos helyzetben.. De biztos neki is volt rá mastery-je... -
Negritis #60098 én kicsit unom FS-t meg AG-t :D elég sokat vagyunk ellenük mióta megint játszok :D -
#60097 Ideje volt már hogy vége legyen ennek a wvw etapnak ;) Amilyen hihetetlen mennyiségű embere van riverside-nak a nap 24 órájában wvw-n, annyira gyávák. Full zerg-el vannak, de azért olyan 100 darab ac-t, ballista-t felépítenek sm-ben vagy bay-en, hills-en, és bentről kempelnek... És mindenkinek minden tower-ben legalább 1 scout-ja is van... hihetetlen... Viszont soha még ennyi loot bag-et nem farmoltunk mint most 1 hét alatt :D Azért a gyakori 2v1 felállás nem volt ám szimpatikus amit rögtön az elején tapasztaltam...
Ez az új csoport elosztás sokkal szimpatikusabb :) -
#60096 exotic cuccokat vehetsz a játék végén belőle, valamint úgy kb egy millió kell majd legendaryhoz, ha akarsz. de lehet belőle venni egy dobozt, ami ilyen szerencsejáték. vagy van benne valami értékes, vagy nincs, de legalább csak karmába kerül. de nyugi, veheted nyugodtan a dolgokat, ami út közben megtetszik, később úgyis annyi fölös lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni -
Negritis #60095 crafting matikat lehet belőle venni, de sztem ha a fegyó sokat dobna vagy tetszik a skin akkor vedd meg -
gstup #60094 Sziasztok,
Karmával mennyire kell gazdálkodni?Jelenleg 80e körül van.Láttam pár jó fegyvert meg páncélt amit belőle lehet megvenni.Másra kell vagy költekezhetek belőle? -
#60093 30 aranyat lehet összeszedni pl ha dungeonokat végignyomod és nem esik semmi értelmes loot. az kb egy délelőtt, ha normális csapattal vagy. boss ölésből ismét jöhet egy jó adag, world bossokból megintcsak. ha egy napod rászánod, akkor 50 gold kb megvan, ha semmilyen eladható nem esik. -
#60092 Ez az elosztás jobban tetszik mint az előző T1-es, kodash-al, sfr-al, akiknek már korán reggel 60 fős zergjük van és 10 golemmel jönnek... FU
Riverside úgy látom erőt fitogtat ;)