Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából a T6 alapanyagokkal vagyok legjobban meglõve. A játék indulása óta (!!) gyûjtöm õket, és talán az egy harmada jó ha megvan egy legendary-hoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Elég nehéz elhinni hogy ez meló az ezer goldnyi cucc összeszedéséhez (vagyis kifarmolásához) képest... Ez volt az elsõ dolog amit pikk-pakk megcsináltam 80-on, elsõ karakterrel még élvezetes is volt felfedezni és végigjátszani minden térképet.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Never underestimate the power of the dork side!
X
Játékon belül vettem meg rá a digital delux upgradet.
Most meg játékon belül a tp -n nem tudok eladni, azt írja hogy: Upgrade to full account to use this feature. Go to buy guildwars2.com, or click the upgrade button on your screen to upgrade now!
Upgrade button talán a holdon van, mert sehol nem látni. xD
Írjak supportnak?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ha családiasabb, de összetartóbb Guild-re vágysz, akkor Super is Ready. Itt sok jófej emberke van.
Milyen néven játszol, mert akkor felveszlek Friendlistbe. Én is Piken Square szerveren vagyok - ahogy sok más honfitársunk is.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Majd újra próbáltam és ugyanez .. Mit ronthattam el ?
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Bár a fene se tudja.
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
Ma én is beszereztem a játékot,aki most kezdi (kezdte) vagy 20-as szint körül van nyugodtan vegyen fel!
ID: roolandsan.5169
V has come to!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szerintem megéri összerakni, de csak olyat, ami tetszik is 😊
Desolation szerveren vagyok, szeretnék csatlakozni egy jó guildhoz. Pm- ha valaki bevenne egy jó csapatba. Elõre is köszi <#wink>#wink>
Pedzegettek új legendary fegyvereket a készítõk a jelenlegiek népszerûtlensége miatt, sõt, idén február-márciusra voltak ígérve, de azóta sincs egyetlen új legendary fegyver skin. Illetve írták, hogy az armorokból is majd lesznek legendary-k, de az valószínûleg évek kérdése a fentiek tükrében. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Most lettem 80 nemrég, és exotic gear a max, utána legendary? megéri farmolni a legendary-t? jobb e annyival az exotic nál? és több féle exotic cucc van aminek a statjai ugyan azok, mégis sokkal drágábbak, miért? csak a külseje miatt?