Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Midgard
"A Guild Wars egy MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game), mélyebbre tekintve azonban inkább Online CORPG(Competetive Online Role Playing Game). A játékot tekintve nem a szokványos MMORPG fajtákra hajaz, a legtöbb havidíj ellenében játszható, míg a GW nem követel semmilyen havidíjat. A játék megvétele után csak az a dolgunk, hogy az Internet kapcsolatunk aktív legyen és letöltsük a szükséges fájlokat az installálásnál." Idézet Black Eagles honlapjáról, de igazából ez a guildwars.hu/com -ról származik, tehát eléggé hivatalos <#awink>

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Midgard
Nos 3 részbõl áll a játék, ami külön-külön is játszható és együtt is.
Mindegyik rész 4 karakterhelyet tartalmaz, ha összefûzod akkor csak kettõt: tehát ha megvan mindhárom rész és összefûzöd (akkor a karakterek át tudnak menni a másik terepre) akkor 4+2+2=8 karakterhelyed lesz.

Jason épp most akar megválni a játéktól ha meg tudtok alkudni akkor érdemes tõle megvenni, de én azt javaslom hogy újat vegyél vagy ha megis veszed letörölsz minden karit. Sokkal jobb ha magatól tanulsz meg mindent...
Sok sikert!

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Lehet hogy a GW nem MMORPG csak MORPG, de szerintem ez pont az elõnye. Jobban megválogathatod kivel is vagy játékban. Nem esel át lépten nyomon vérpistikéken, könnyû kikerülni az idiótákat és más nem képes elrontani a játékodad, csak ha elõtte partiba álltál vele. Elninjázni se tudják a dolgokat elõled.
Nekem nem hiányzik, hogy farmolás közben hátbaszúrjon egy hordás rugó. Amit hiányolok akkor is a mount. Tudom van gyorsutazás, ami nem kis idõspórolás, de mountolás akkor is hiányzik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én egy csomó magyarba belebotlok lépten nyomon. <#hehe>
Elég egyet megvenned és játszhatsz. Bármelyik kiegészítõ önmagában is játszható, mert egy külön földrészt tartalmaz. Ha a többi nincs meg oda nem tudsz áthajózni. Összesen három csomagból áll: az alapjáték (Prophecy), Factions és a Nightfall.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mennyi idõsek a karakterek és mennyi minipetjük van?

Doa
Bocs dw-ért 😞 Elírtam. GW-t akartam.

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

Doa
Szia mindenki!
Kösz az infókat! De lenne még két kérdésem 😊
Sok magyar DW-zik? És mennyi kiegészítõt kel megvennem, hány csomagból áll a játék?
Elöre is kösz és az eddigieket is kösz 😊

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

StRucC555
UJ kaszt a Fúvócsüves 😄😄😄😄😄 ! Levegõ arenalin helyett 😄, megjelennek a fóvócsõ spike bulidek 😄😄 és 3 nagylevegõtt éésss 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

spatz
<#eljen><#hehe>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Atisz
Ok-ok én csak egy kialakuló konfliktust akartam megelõzni. Ha tudnád itt milyen dolgok miatt szoktak ölre menni emberek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nemszidtam poénkodtam :_: azért van a smiley 😄DDDD

REAL MADRID

Atisz
Ez van...mivel akkor még nem lehetett tudni milyen is lesz, ezért nem érdemes szidni a topiknyitót 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

amikor nyitották a topicot még mmo-nak volt besorolva, de lehet, hogy rosszul emlékszem 😊

akkor joa topic címe :__: <#vigyor3>

REAL MADRID

Atisz
Hát Lineage-hez képest totál más. Az mmorpg...ez nem.

Atisz
Paragorn? Már Gyûrûk urás kieglszítõ is van? <#buck>

StRucC555
hüle kérdés 😊 de sajna nincs.

lehet hüle kérdés de nincs valakinek Halves casting time of spells upgradeja staffba eladó? 😊

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Sziasztok.Mostmár 100% hogy eladóm az accountom.(FONTOS)Szóval az account tartalmaz 3kiegészitöt😛rof,factions,nighfall.Karakterek:Ranger 20lvl,Monk 20lvl(55hp),Elementalist 20lvl,Paragorn 20lvl,+egy pvp karakter ami mesmer.A játékhoz mindent adok,tokokat(Nem collectorosak)nagyon jó állapotban vannak.A karakterek jól felvannak szerelve:skill,ruhák,runák,fegyok...Az accountban 600óra van és 10hónapos.Pest megyeben lakok.Szóval ha kell valakinek az account irjon msnbe vagy sg-n privit. [email protected] . Üdv:JaSon<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

senki?

Midgard
jéé 1 Strucc!!!
Nahát ide gyûlik a BEG 1 része a helyett, hogy a saját forumunkba írnának ejnye...
Na mindegy.
Sztem mindenki éhes már a hírekre.
Spatz köszönjük a linket elolvastam belinkelt Gaile válaszokat is (és elgondolkoztam milyen kérdések lehettek... :S)

StRucC555
Hmm hát már nagyon várom mi lesz 😊 Köszi Spatz ! 😊

spatz
Tegnap volt Gaile, és az utóbbi idõkben keringõ megjelenési pletykákra és a kasztokra (alkémista...), az alábbi választ adta:
"Nem jelentettünk be címet, helyszín, történet, téma vagy megjelenési dátum. Számítsatok rá, hogy nekünk híreink lesznek hamarosan, de addig minden, ami kint van, teljesen spekuláció és érdekes csevegés."

Teljes cikk:
2/11 Frog Talk

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Egy "picit" hosszú lesz az update, de annál jobban fogsz örülni mire végre valahára elindítod a játékot. Amúgy a hencsek biztos nem fognak szólni, hogy laggolsz.

StRucC555
hali !

Hát szerintem el fog futni, csak az updatelés picit hosszú lesz😊

Doa
Szia mindenki!
Kérdezni szeretnék valamit tõletek. Ha megveszem a Guild Wars-t, az menni fog egy 1Mb/128Kb Micronetes vonalon?
Valaki esetleg gamel ilyen nettel közültek?
Mert ha menne vele a játék akkor megvenném.
Válaszotok elõre is kösz.
Sziasztok

Szerintem ne rakjál ki mindenféle rank8 lightbringer, meg kind of a big deal és egyéb titleket :-) Egy magamfajta hétköznapi tyrian pathfindert a kutya sem molesztál...<#vigyor2> De érted, neked már a nevedet is másolják (White Tguarkhan)<#hehe>

Nefürgyé le!

sajnos sokan azt hiszik h obsidian armrotol ánuszszaggató.
szval kockulj😊 valaki biztos annak fog tartani...

Faki
Nézz szét ittmeg ittaztán kb ki fog alakulni egy kép a játékról.
Van itt is mindenféle cucc meg húdebaba armor+fegyver, csak nem lehet +9-ig encsatolni, slotolni stb. Lényeg az hogy a tudásodon múlik hogy mekkora arc vagy, nem pedig a kockulásodon.. (persze a tudás megalapozásához is kockulni kell 😊

semmi frissítés uj cuccok meg hasonlok? O_o

lineage II höz képest? azt toltam egy ideig tört serveren -.-

REAL MADRID

Faki
Jah, de szvsz egyelõre csak egyik chaptert vedd meg, nézd meg hogy tetszik-e a dolog, nehogy kidobott pénz legyen a vége.

Faki
Csak nem az a klasszikus mmorpg, mondhatjuk úgy hogy nem is az. PvP az alap, tehát eköré van húzva az egész pve is. Tehát nincs semmi übertáp cucc, max level 20, hiába kockulsz egész nap soha nem leszel ánuszszaggató.

na aakor nekem ezekre van szükségem?

REAL MADRID

lényegében igyvan

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

hali

egy gyors kérdés:

ez egy mmorpg de nem havidijas? 😊

REAL MADRID

Vail mindig is ilyen volt és azon meg nem tudsz változtatni, hogy ismernek 😊
Nekem is voltak hasonló tapasztalataim, szerencsére nagy részük pár kérdés után hagyott.

nemhogy örülnél 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Teglagyari
hetek ota foglalkoztat egy kerdes: vajon ki kuldi ram ezeket az embereket?
sokszor a nagy semmi kozepen alldogalok, es vad idegen emberek koszonnek ram kulonfele dolgok miatt, akiket - sajat bevallasuk szerint - en nem ismerek 😄

szal, aki bevallja, meguszhatja egy "kabbe!"-val 😄

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

Igen, szerintem sem kell több új kaszt meg skill(max dervish meg para), mert ezt sem tudják balanceelni akkor +100al hogy tudnák.
A havas cucc mókás lenne, egyik kedvenc helyem észak shiverpeak volt remélem olyan lesz 😊
JaSoN HuNTeR
Hali.Akinek kellet az account az jöjjön msnre!!!

Zomil
ehh, mikor épp kihasználnám az 7vége utolso pillanatait, pont akkor nem megy a gw😞(((

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PanzerWolf
Hát remélem havas tájon fog játszódni!Ha már itt tartunk akkor,sivatagos rész is volt az alapban.Az NF-ben meg elég sok a sivatagos rész.Új kaszt nem kell,meg skill sem szerintem(Zomillal egyetértek).Charrok ismét lehetnének benne.Szeressem õket.

Hali!

valaki tudna nekem küldeni egy trial kódot?

köszi

lemike
És akkor majd pingvineket is lehet szelíditeni 😊

Zomil
én is havasra tippelek, és remélem több uj kaszt nem lész és nagyon sok uj skill-se csak részletes történet érdekes küldik, és pvp-be is ujabb lehetöségek
jah és persze aukciosház😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

vagy a déli és északi sarkkör? 😊 akkor viszotn jeges hegyes hideg 😊

Szerintem is havas kieg. jön, dzsungel-tenger(echovald forest-jade sea) megvolt, sivatag szintén.
De ha másik logikát akarok követni:
Prophecies-Európa
Factions-Ázsia
Nightfall-Afrika
Tehát Amerika jön 😄

Zomil
hát a sivatagos is volt ch1-be😊

ezt az ötletet már feldolgozták a propheciesben, szóval szerintem a hegyes manós ötlet nem igaz de persze lehetséges 😊