Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Mindegyik rész 4 karakterhelyet tartalmaz, ha összefûzod akkor csak kettõt: tehát ha megvan mindhárom rész és összefûzöd (akkor a karakterek át tudnak menni a másik terepre) akkor 4+2+2=8 karakterhelyed lesz.
Jason épp most akar megválni a játéktól ha meg tudtok alkudni akkor érdemes tõle megvenni, de én azt javaslom hogy újat vegyél vagy ha megis veszed letörölsz minden karit. Sokkal jobb ha magatól tanulsz meg mindent...
Sok sikert!
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Nekem nem hiányzik, hogy farmolás közben hátbaszúrjon egy hordás rugó. Amit hiányolok akkor is a mount. Tudom van gyorsutazás, ami nem kis idõspórolás, de mountolás akkor is hiányzik.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elég egyet megvenned és játszhatsz. Bármelyik kiegészítõ önmagában is játszható, mert egy külön földrészt tartalmaz. Ha a többi nincs meg oda nem tudsz áthajózni. Összesen három csomagból áll: az alapjáték (Prophecy), Factions és a Nightfall.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
Kösz az infókat! De lenne még két kérdésem 😊
Sok magyar DW-zik? És mennyi kiegészítõt kel megvennem, hány csomagból áll a játék?
Elöre is kösz és az eddigieket is kösz 😊
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
REAL MADRID
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
REAL MADRID
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nahát ide gyûlik a BEG 1 része a helyett, hogy a saját forumunkba írnának ejnye...
Na mindegy.
Sztem mindenki éhes már a hírekre.
Spatz köszönjük a linket elolvastam belinkelt Gaile válaszokat is (és elgondolkoztam milyen kérdések lehettek... :S)
"Nem jelentettünk be címet, helyszín, történet, téma vagy megjelenési dátum. Számítsatok rá, hogy nekünk híreink lesznek hamarosan, de addig minden, ami kint van, teljesen spekuláció és érdekes csevegés."
Teljes cikk:
2/11 Frog Talk
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Hát szerintem el fog futni, csak az updatelés picit hosszú lesz😊
Kérdezni szeretnék valamit tõletek. Ha megveszem a Guild Wars-t, az menni fog egy 1Mb/128Kb Micronetes vonalon?
Valaki esetleg gamel ilyen nettel közültek?
Mert ha menne vele a játék akkor megvenném.
Válaszotok elõre is kösz.
Sziasztok
Nefürgyé le!
szval kockulj😊 valaki biztos annak fog tartani...
Van itt is mindenféle cucc meg húdebaba armor+fegyver, csak nem lehet +9-ig encsatolni, slotolni stb. Lényeg az hogy a tudásodon múlik hogy mekkora arc vagy, nem pedig a kockulásodon.. (persze a tudás megalapozásához is kockulni kell 😊
lineage II höz képest? azt toltam egy ideig tört serveren -.-
REAL MADRID

REAL MADRID
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
egy gyors kérdés:
ez egy mmorpg de nem havidijas? 😊
REAL MADRID
Nekem is voltak hasonló tapasztalataim, szerencsére nagy részük pár kérdés után hagyott.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
sokszor a nagy semmi kozepen alldogalok, es vad idegen emberek koszonnek ram kulonfele dolgok miatt, akiket - sajat bevallasuk szerint - en nem ismerek 😄
szal, aki bevallja, meguszhatja egy "kabbe!"-val 😄
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
A havas cucc mókás lenne, egyik kedvenc helyem észak shiverpeak volt remélem olyan lesz 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
valaki tudna nekem küldeni egy trial kódot?
köszi
jah és persze aukciosház😄D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De ha másik logikát akarok követni:
Prophecies-Európa
Factions-Ázsia
Nightfall-Afrika
Tehát Amerika jön 😄