Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdemes elolvasni ami ki van téve a fórum tetejére.
Rip
Ja, egyhelyben, /jump.
Értelme nincs. (Legalábbis a játél szempontjából.)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Atisz
Miért, lehet egyáltalán? Mivel 2d-s a játék, az ugrás nem valószínû sztem...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Loál...elõször leoltod, aztán érdeklõdsz... <#nevetes1>

Egyébként ekkora business az acc eladás?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

StRucC555
Hali a játék csak eredetivel játszható, tört verzió nem létezik belõle.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Sziasztok! ez a játék csak eredeti CD vel mûködik??? han me akkor segitenétek regelni stb . [email protected] az msn em
cenobite
Ez a nagy térkép tényleg tutijó!

gamertag: kenobita

Köszi

Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]

Doa
Sziasztok!
A játék neve Tibia! Az 5. legnépszerübb game asszem az sg-n a forumok között. Igaz csak 2D-es de a játék filingje nagyon jó! Csak ha halsz akkor az össz xp-d min 2%-át max meg asszem a 10%-át bukhatod. Magas szinten ez nagyon gáz :/ Ha valakinek van 80 milla xp-je és abból bukik 5-6 %-ot az rengeteg, töb szintet is eshet vissza.
Röviden ennyi 😛

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

õõõ...mert talán egyáltalán nem lehet?<#lookaround>

Miert nem lehet siman billentyuvel ugrani?

StRucC555
Esetleg Firefox, opera , avatar ?😊 nemtom de én megnéztem most ie-vel nekem müxik az oldal, de megnézzük mi a hiba és megpróbáljuk orvosolni, köszi az észrevételt.

Zomil
szeretném jelezni a kedves begnek h nekem nem müxik az oldal a következö hibával:
az internet explorer nem tudja megnyitni a következö webhelyet: .....
a müvelet megszakad
ie7-esem van
remélem sikerül majd orvosolni😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

StRucC555
* http://www.guildwars.hu/ * Dead 😞

Zomil
lol télleg?😄
nincs többé r6ebay? XD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
ebay már nem árul virtuális portékát

ebay <#banplz>

JaSoN HuNTeR
Ezt megbeszélhetjük máshol is.Irtam privit.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

menj mar innen picsaba accoddal, menj wow forumba cseréld el vagy mittudomen de ezen az odlalon 20x irtal hulye accoddal kapcsoaltban, hallod
amugy

engem lehet h erdekelne, pls sorold fel karaktereid nevét es szeretnék képet is, vagy ingame megnézném oket vagy nemtudom

kezdj el küldizni, vagy olyan csapattal menj, amelyikben van valaki, aki megcsinálta a questeket, mert addig nem terem oda. Necrónál is van egy hasonló érdekesség, ha nem csinálsz meg egy quest-sorozatot, nem jelenik meg a boss.

JaSoN HuNTeR
Sziasztok.Valaki mondani 1-2 linket ahol lehet legjobban elpaszolni az accountokat stb stb,vagy ahol megtudom hirdetni!!!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nagyon helyes, én is így csinálnám :-)

Nefürgyé le!

Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A kecskefejû ló? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

JaSoN HuNTeR
MAJ5-nek szól!Ha feljösz a fórumra nézd meg a privát üzeneteidet!Irtam.!!!<#wave>

Kata
Csak a nightfall skillek miatt viszem végig a karaktereimet, nem questezgetek.

[/cserf][/fülünyúl]

StRucC555
By Devi 😊 Link

StRucC555
Devi tuti a kép 😊

StRucC555
Kata. Szerintem játszad végig a nf-et és utána ottlesz 😊 + a questeket is.

Ez jó, köszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kata
Rangerek!
Resplendent Makuun területen egy Bansheh, Gatherer of Branches nevû bosstól lehet megszerezni az Expert's Dexterity elit skillt. A wiki két questet említ, hogy ne legyenek aktívak, különben nem jelenik meg ez a boss. Nos, nekem egyik említett quest sincs felvéve, mégsem jelent meg a térképen jelzett területen. Van valami más kritérium is, ami esetleg lemaradt a wikirõl?

[/cserf][/fülünyúl]

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi
lehet hogy lesz "witchdoctor" ami valszeg azt fog használni (pletyka)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ahhh, igaztok van. A Venta Cemetery missió kell hozzá. De azt csak a missziók lapon írják, hogy milyen questeket vonzbe, a questnél meg nem volt leírva, hogy kell neki a Venta Cemetery mission.
Ráadásul totális zavarodottság, mert valahogy elfutottam a 12. missioig és azt meg megcsináltam. Biztos azért mert össze-vissza kavartam amiért lenyulták a felturbózott Koss-omat (akit azóta visszaszereztem).

Köszönöm a segítséget, akkor este beszerzem a pacit. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Aha. Köszi.
Direkt miatta nyomultam be a nightfall rejtemes területeire. Amúgy csak a Prophecit toltam ki fullra bonusostól meg turbóztam fel magamat meg az eddigi heroimat elit skillekkel és most a factionsban akarnák nyomulni, de csak kell az a "varázsolós pacibácsi". 😊

Midgard
Ha még csak Commander vagy akkor van még mit csinálnod, mert a And a Hero Shall Lead Them quest befejezéséhez legalább Generalnak kell lenned... És ráadásul a Ventra Cemetery mission is készen kell, hogy legyen. Szóval ha minden quest megvan akkor irány "Huntolni" hogy legyen elég pontod különben soha nem lesz Zhed bácsid

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Faki
Primary questeket csináld és megkapod Zhed-et.

Faki
Milyen online játék lehet az, ahol netszakadás esetén elbuksz 1 havi bele fektetett idõt? 😊

Midgard
Mi most a primary Quested?
De ha eltévedtél ajánlom a GuildWiki-t sokat segíthet...

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Lenne egy kérdésem a veteránokhoz.
Nagyon szeretném a Zhed Shadowhoof Hero-t megszerezni (a kentaúr elementaristot). A Guildwiki írja, hogy a megszerzéséhez a Centaur Blackmail küldetést kell megcsinálni, amit a Sunspear Sanctuary-ban lévõ Lonai-tõl lehet felvenni. Eddig oké. Csak hogy én megcsináltam minden küldit, amit adott, és nem ad többet a Centaur Blackmail-t sem. Most akkor hogyan lehet elindítani a küldetést. Sunspear Commander rangú vagyok, de egy szóval sem emlitik sehol sem hogy valamekkora rangban kéne lennem, hogy odadja a küldit.
Tudja valaki hogy mi kell még hozzá?

Doa
Miután megveszem a gamet, valszeg még lesz pár kérdésem 😛 Amugy mindenképp az elejérõl akarom majd kezdeni a játékot. Eddig is játszottam hasonló játékkal amit nagyon szerettem csak oda stabil net kellett, mert ha szakadt a net akár 1 hónap melója vészett el. Nem szoktam az egyszerübb útakat választani. Az infókat nagyon köszi mindenkinek. Remélem hamarosan összefutunk ingame 😛 Köszönök mindent

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

Hát ja. Ilyen szempontból (is) jobb a GW, nincs akkor a súlya a droppoknak mint a WoW-ban. Sõt sok a fix drop. Persze ha átvernek az így is úgy is rossz.

Atisz
Nos én azért írtam hogy ismerni kell az életben is, mert akár guild tagokban is lehet óriásit csalódni. Ez valószínûleg az arctalan internetes fogyasztói kultúra egyik velejárója...

Ez igaz. Ezért is írtam "csak ha elõtte partiba álltál vele". Valamennyi bizalom kell. Ha valakivel (valakikkel) már játszom egy ideje akkor megbízok bennük ilyen szinten, meg elõre tisztázni kell hogy ha droppra vágysz.
Érzem én, hogy nincs sok értelme a mountnak... <sóhaj>

<#eljen>
Most a pár 15k-s vértre farmolok, de én is be szeretnék szerezni minipeteket, sokat. A mini csontvázlovas nagyon tetszik. Nekem csak a collectorhoz adott minpetek vannak: Varesh meg a Kuunavang. Mondjuk ez a Kuunavang sárkán üt mindent, nagyon tetszik.<#vigyor>

Atisz
"Jobban megválogathatod kivel is vagy játékban. Nem esel át lépten nyomon vérpistikéken, könnyû kikerülni az idiótákat és más nem képes elrontani a játékodad..."

Ez akkor igaz, ha ezeket az embereket ismered az életben is. Különben el tudják rontani, de még hogy <#papakacsint>

A drop lopással (gondolom erre gondoltál az elninjázás kifejezéssel) uez a helyzet, olyan emberre kell bízni akit ismersz és akkor nem lesz gond. Amúgy GW-ben nincs értelme a nagyüzemi farmnak és az instance-ek miatt a mount is hülyeség lenne...

Carlos
Az én elém plö 13 hónapos de kábé 15-20 petem van. Kis állatkert... <#vigyor2>

Þór vígi þessi rúnar

Mondjuk nekem ez így: Massive Multiplayer=kockulás. De lehet bennem van a hiba. <#kacsint>

Itt lejjebb valaki nagyon jól leírta a GW és a WoW közötti alapvetõ külömbséget. A GW-ben mindegy mennyit játszol, ha hülye vagy sosem fogsz jól teljesíteni. A WoW-ban minél többet játszon, vagy nyalsz valami Guild leadernek annál jobb cuccot tolnak a segged alá, tudás nem számít.

Pff hát lehet. Nem igazán teszek különbséget a Multiplayer meg a Competetive között.
GW-nek, WoW-nak is van elõnye meg hátránya.

Ha van hely tarsa meg az ajándék minipetek miatt, míg betöltik az egy évet.