Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értelme nincs. (Legalábbis a játél szempontjából.)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként ekkora business az acc eladás?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]
A játék neve Tibia! Az 5. legnépszerübb game asszem az sg-n a forumok között. Igaz csak 2D-es de a játék filingje nagyon jó! Csak ha halsz akkor az össz xp-d min 2%-át max meg asszem a 10%-át bukhatod. Magas szinten ez nagyon gáz :/ Ha valakinek van 80 milla xp-je és abból bukik 5-6 %-ot az rengeteg, töb szintet is eshet vissza.
Röviden ennyi 😛
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
az internet explorer nem tudja megnyitni a következö webhelyet: .....
a müvelet megszakad
ie7-esem van
remélem sikerül majd orvosolni😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs többé r6ebay? XD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
amugy
engem lehet h erdekelne, pls sorold fel karaktereid nevét es szeretnék képet is, vagy ingame megnézném oket vagy nemtudom
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nefürgyé le!
[/cserf][/fülünyúl]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Resplendent Makuun területen egy Bansheh, Gatherer of Branches nevû bosstól lehet megszerezni az Expert's Dexterity elit skillt. A wiki két questet említ, hogy ne legyenek aktívak, különben nem jelenik meg ez a boss. Nos, nekem egyik említett quest sincs felvéve, mégsem jelent meg a térképen jelzett területen. Van valami más kritérium is, ami esetleg lemaradt a wikirõl?
[/cserf][/fülünyúl]
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ráadásul totális zavarodottság, mert valahogy elfutottam a 12. missioig és azt meg megcsináltam. Biztos azért mert össze-vissza kavartam amiért lenyulták a felturbózott Koss-omat (akit azóta visszaszereztem).
Köszönöm a segítséget, akkor este beszerzem a pacit. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Direkt miatta nyomultam be a nightfall rejtemes területeire. Amúgy csak a Prophecit toltam ki fullra bonusostól meg turbóztam fel magamat meg az eddigi heroimat elit skillekkel és most a factionsban akarnák nyomulni, de csak kell az a "varázsolós pacibácsi". 😊
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
De ha eltévedtél ajánlom a GuildWiki-t sokat segíthet...
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Nagyon szeretném a Zhed Shadowhoof Hero-t megszerezni (a kentaúr elementaristot). A Guildwiki írja, hogy a megszerzéséhez a Centaur Blackmail küldetést kell megcsinálni, amit a Sunspear Sanctuary-ban lévõ Lonai-tõl lehet felvenni. Eddig oké. Csak hogy én megcsináltam minden küldit, amit adott, és nem ad többet a Centaur Blackmail-t sem. Most akkor hogyan lehet elindítani a küldetést. Sunspear Commander rangú vagyok, de egy szóval sem emlitik sehol sem hogy valamekkora rangban kéne lennem, hogy odadja a küldit.
Tudja valaki hogy mi kell még hozzá?
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
Érzem én, hogy nincs sok értelme a mountnak... <sóhaj>
Most a pár 15k-s vértre farmolok, de én is be szeretnék szerezni minipeteket, sokat. A mini csontvázlovas nagyon tetszik. Nekem csak a collectorhoz adott minpetek vannak: Varesh meg a Kuunavang. Mondjuk ez a Kuunavang sárkán üt mindent, nagyon tetszik.<#vigyor>#vigyor>
Ez akkor igaz, ha ezeket az embereket ismered az életben is. Különben el tudják rontani, de még hogy <#papakacsint>#papakacsint>
A drop lopással (gondolom erre gondoltál az elninjázás kifejezéssel) uez a helyzet, olyan emberre kell bízni akit ismersz és akkor nem lesz gond. Amúgy GW-ben nincs értelme a nagyüzemi farmnak és az instance-ek miatt a mount is hülyeség lenne...
Þór vígi þessi rúnar
Itt lejjebb valaki nagyon jól leírta a GW és a WoW közötti alapvetõ külömbséget. A GW-ben mindegy mennyit játszol, ha hülye vagy sosem fogsz jól teljesíteni. A WoW-ban minél többet játszon, vagy nyalsz valami Guild leadernek annál jobb cuccot tolnak a segged alá, tudás nem számít.
GW-nek, WoW-nak is van elõnye meg hátránya.