Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egek ura, hogy ide akárkit beengednek 😛

Győri Devi
jéé szeva Duch

やられたらやり返す。倍返しだ!

Duchovny
Szia
Ez az armor +5 +10 +15 armort ad attol fuggoen hogy hany minionod van.
Namost ez minden testreszre kulon van szamolva.
pl. ha csak mellkas pancelod van ilyen akkor csak a mellkasra kapott talalatok ellen ad +15 armort, ha fejre kapsz talalatot akkor ha nincs ilyen sisakod a +15 armor a fejen nem ervenyesul.

A talalati esely egyes testreszekre:
Törzs / Chest - 3/8
Lábak / Legs - 2/8
Fej / Head - 1/8
Kezek / Hands - 1/8
Lábfej / Feet - 1/8

Reszleteket talalsz a guildwikin vagy mi is leforditottuk :

BEG-armorok

GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/

quad
az MM armornál összeadódik szerintem minionszámtól függõen

- ezek 'stacked' típusúak tehát összeadödnak, mintha csak a rúnák lennének 'non stacked' típusúak (más legalábbis most nem jut eszembe)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

volna itt egy kérdés, mégpedig van ugye a minion master ruha meg az ilyesmik, ezekre itemenként van irva az opcio, tehát külön a legginsen meg a tunicon..stb és a kérdés, ezek összeadodnak vagy csak 1 itemen lévõ érvényesül?

Kata
Köszönöm szépen az infókat, ott leszek mindkettõn. <#puszi>

[/cserf][/fülünyúl]

Nyugi, én is egész hétvégén csak ezt fogom nyomni. Már alig várom <#nyes>
- mintha a warrior major és superior absorption rúnán nem lenne -HP büntetés
- a herok páncélja (armor) együtt nõ a szintjükkel, tehát nem szükséges cserélni õket

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

valamint a 2007-es Szent Patrik napi mesmer ökörködés:

* Day: Saturday, March 17th, 2007 - Saint Patricks Day
* Time: 3pm Pacific/6pm Eastern/11pm GMT/10am (Sunday morning) in Sydney. (Helpful map of timezones at 11pm GMT, on March 17th.)
* Place: Henge of Denravi, International District 1
* Features: Gifts, drinking, dancing, partying!!
* Other Stuff: Try to come wearing green! (Not required, though.) Donations welcome! Will be recorded!
* Still Not Convinced? Check these links out: Original thread: Page 10 and also make sure to check out Quintus Antonius' Review of MesCon 2006.

Kata, egy neked szóló event: <#wave>
Our first event will be to find Galrath, and put an end to his villainy. We will meet in what will be our meeting place every weekend, the Temple of the Ages, International District 1, at what will be our meeting time every weekend, 1:00 PM Eastern Time (10:00 AM Pacific, 6:00 PM GMT). Girls only, please. Of course, there's no way to check the player behind the avatar, but boys discovered hiding behind female characters will be mocked mercilessly.

What: Girl Power Hour - Girls Pwning Galrath

Where: Temple of the Ages, International District 1

When: Sunday, February 25, 1:00 PM Eastern, 10:00 AM Pacific, 6:00 PM GMT

Who: Girl Gamers

Why: Because girls kick butt!

A kinézete is frankó lett a honlapnak. <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bazzzeg, nem vettem észre... de <#lama> vagyok. <#vigyor5>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De csodás<#vigyor4> Egész évben erre vártam, hogy ilyen event legyen!<#nevetes1>

Nefürgyé le!

Valamint új tervezz fegyvert verseny is kezdõdik. 2007. április 09. a beküldési határidõ és pár hónapon belül beleteszik a nyertes cuccokat a játékba.
Elsõ 20 helyezett kap ajándékot (szóval aki GW pólóra gyúr hajrá).

Részletek a hivatalos honlapon.

játékos hétvége:
From Noon PST on Friday, February 23, through 11:59 p.m. PST on Sunday, February 25, you can participate in three great activities: The Dragon Arena, the Shing Jea Boardwalk, and Rollerbeetle Racing. For each win you will reap rewards in the form of Victory Tokens, which you can then exchange for prizes in Shing Jea Monastery and the Great Temple of Balthazar. And of course you can work on your Gamer title, too. Join us this weekend for all the fun and games!
- Gamer címet lehet tuningolni
- The Dragon Arena, The Shing Jea Boarwalk, Rollerbeetle Racing - ha ezekben nyersz kapsz victory token-t amit különféle nyereményekre tudsz beváltani

amúgy ha a BEG honlapja nem lenne téma, az elmúlt napokban nem sok hozzászólás érkezett volna

Szerintem jó a BEG lapja, persze én gwonline.net-en összeszedem az összes létezõ infot, viszont angol tudás és tapasztalat híján az egyik legjobb oldal

jó az aláírásod <#eljen>
ez olyasmi, mintha a mcdonald's mellett nyitnál egy jó kis ínyenc éttermet, valószítû 10-ed annyi hasznod sem lenne, pedig mennyivel is jobb

Más: unokatesómnak is gyûjtök páncélre, szóval két kis árva karakternek lehet a következõ accountra utalni ectot és shardot ...... (160db - 156db)
- nincs az emberekben már jó érzés /hüpp

Eszembe jut, hogy még mindig mászkálnak emberek a városban:
- Valaki adjon 30gp-t páncélra
- Tudna valaki adni 50gp-t storage-re, visszaadom becsszó
Régen még sztriptízzel is össze lehetett szedni pár k-t

Tombi
szia, mit tennél ehhez még hozzá? Szerintem minden le van irva:BEG - Runák

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Esetleg a BEG lapon írhatnátok valamit a runákról.
Én épp minap szívtam egyet, mert eddig nem figyeltem rá mi is ez a Stacking, Non-Stacking.
Ha valakit érdekel, addig dióhéjjban összefoglalom, nehogy õ is a saját kárán tanuljon. A Stacking runák összeadódnak a Non-Stacking nem. A Guildwikis példánál maradva tehát ha a Rune of Vitae (+10 health) runákat adod a cuccaidhoz (Stacking cucc), akkor azok összeadódnak 1db +10, 2db +20, 3db +30, stb. Ha ezután hozzáadsz 1db Rune of Minor Vigor (+30 health) az még hozzáadódik (Non-Stacking cucc), tehát ha Vitaeból volt 3 db, +1 db Vigor akkor összesen +60 Healtod van. Azonban ha hozáadsz még egy Vigort, akkor azt nem fogja rászámolni mivel a Vigor az Non-Stacking, azaz nem ismételhetõ hatású (holot ráaplikálhatod a ruhádra). Ha két különbözõ erõséggû Non-Stacking runát pakoltál magadra akkor az erõsebb számít, de nem adódnak öszze. Nem így a negatív hatásuk, tehát ha két Non-Stacking rúnád van fenn, amelyik mindketõ -healthot eredményez, na az összeadódik.

Én is a Guildwikirõl néztem meg. Örülök, hogy végül meglett <#eljen>. Ez biztos valami bug miatt volt.

"This Boss and all other Skrees in Vehjin Mines do not spawn if you have Master of Whispers in your party and you have the quest To the Rescue active."

Lehet ez a baj. Nézz utánna.

- nem volt meg a hivatkozott quest, de kidobtam az összeset és így megtaláltam a bosst, Basalt Grottoból egyenesen (jobbra) mindjárt a 3. csoport mob között volt
//azért érdekes, hogy felvett questtel nem lehet néhány elitet beszerezni, nem tudom erre magamtól mikor jöttem volna rá...

nekem már csak 9-bõl 2 csaj van, folyamatason töröltem és macsósítottam az acc-mat.

Más: a necrom volt az utolsó és nézegettem milyen páncélt vegyek - nincs valakinek feles 60 ecto 60 shard? gondoltam megkérdezem, mielõtt összeszedem magam <#ravasz1>

Ez nalunk is erdekes. Nekem csak noi karaktereim vannak. Felesegemnek kb fele fele aranyban ffi/noi 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Most így utólag visszagondolva bánom, hogy annyi pénzt elvertem páncélokra. Három karakteremet felruháztam valamelyiket 15Ks armorral. Na meg a runák, kiegészítõk, festék szép összeg volt. Fõleg a 15Ks ruhát sajnálom, mert így hordva már nem is annyira szép mint képen.
Most vehetem volna Necrid Horsemant.

Köszi

Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]

Oké köszi, de nyugodtan add el ha jó ajánlatot kapsz, nehogy miattam maradj le valamirõl, mert csak hétvégén tudok majd aktívan farmolni.

quad
hát ha addig nem ajánl más , akkor én kivárom 😄

Midgard
2 quest visz tovább természetesen:
Lion's Arch felé
és a Kamadan felé sok sikert...

De Hoz_Hun pontosabban írta le az elõzményeket...

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

A Zen Daijun mission (2.) után a Seitung Harborból áthajózhatsz a The Marketplacera. Innen átfuthatsz Kaineng Center ahol egy Quest után áthajózhatsz Lion's Archba (illetve egy másik questel ha megvan a Nightfall akkor Elonára).
(A Marketplacéról simán átfuthatsz Kaineng Centerbe.)

- 2 monk meg Koss hero volt nálam, questek meg legfeljebb Vortexbõl maradtak, de majd mind kiszórom õket

Nem tudja valaki, hogy CANTHA kezdõ szigetéröl melyik küldivel jutok tovább a szigetrõl. kaining center, vagy lions- felé?

Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]

"This Boss and all other Skrees in Vehjin Mines do not spawn if you have Master of Whispers in your party and you have the quest To the Rescue active."

Lehet ez a baj. Nézz utánna.

Farmolnom kell pénzt. De eltart egy ideig míg összeszdek egy ajánlatravalót 😊.

- NF-ban keresem a Pain of Disenchmant necro elitet, de nem találom. guildwiki szerint Vehjin Minesben Nehpek the Remorselesst kell keresnem hozzá, de nem találom, ezen a területen csak 3 bosst találtam eddig (2 warrior volt). Esetleg ez is csak idõnként jelenik meg vagy tud valaki pontosabb infót is mondani róla?

quad
hát ha esetleg összejön neked annyi pénz , vagy másnak kell akkor én eladom szivesen én nem vagyok nagy minipetrajongó szóval lehet nyugodtan bombázni az árajánlatokkal 😊

StRucC555
12000-ért jutányos ár ! 😊 De én semmi pénzért nem adnám el az accountom.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Üdv!

Eladó egy teljes gw account (alapjáték,Faction,Nightfall) !
A boltban vásárolt 3x7000 ft-os ár helyett ,összesen 12 000 ft-ért adom a 3-at,kb 1 éves,egész jó karik vannak rajta,bár azért annyira nem fullosak,de szerintem ilyen ár melett nem is a karakterek döntenek majd 😉
2-nek megvan a doboza,mindennel együtt! Érdeklõdni email-ben ([email protected]) ,vagy telefonon 0630/6569951 lehet.
SZEG007
ez jo volt😄

Kata
Nem vágom a logikai párhuzamot a mutatás és a csonkolás között. Fuss neki újra.

[/cserf][/fülünyúl]

Tombi
off: 3kt megér a csonk 😄DD
on

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Kata
a középsõ ujjam

[/cserf][/fülünyúl]

StRucC555
hmm 😊)))))

http://youtube.com/watch?v=H1qlxPNTZg4

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Minipigen kivül nagyon mást nem kapsz 3K alatt. De azzal is sietned kell, mert idõ múlásával fel fog menni az ára.
A nagymalac már nem jön attól nem kapsz és a tokkeneknél is javították a skriptet úgy hogy nem dob annyit mint régen. Olcsóbb ha türelmessen járogatsz a districkek között és lesed ki árulja 2-3K ért.

Multkor 17K árulta valaki. Gondolom mert fehér. De megprobálhatod 30-40K-ért is én nem igazán vagyok tisztában az árakkal. Én is akarnék egyett, de a fesztiválban összeharácsolt lovét elkurtam páncélra <#hehe>.
De majd egyszer feltétlen akarok venni egy Necrid Horsemant. 😊

bardocz
<#eplus2><#banplz>
ez nagyon gonosz volt én ilyet csak az ellenségeimrõl feltételezek😄 egyenlõre Kata nem az
nem biztos hogy kapsz kismalacot
ahhoz kapjál meg kellett lennie az összes chef-nek az étele és természetesen ahhoz meg a hozzávalók
elsöre énse kaptam malacot pl

:SADADS
Kata Te mit mutatsz 3k-er?
.....

PanzerWolf
Teljes mértékben egyetértek veled!Mondtam már mondjuk de elismétlem,hogy én régebben skillfordítás ügyben sokat látogadtam a BEG honlapját mivel, angolból gyatra vagyok kissé.Aztán ha friss hírek is lenne a gaméról annak is örülnék.A gw.hu ugyis sajna behallt,így meg legalább tesznek valakik azért,hogy legyen valami magyar nyelvü segítség.Szóval nem kritizálni hanem örülni annak,hogy valakik csinálnak szívességbõl egy ilyen dolgot!Akinek nem tetszik nem kötelezõ nézni.