63345
-
Negritis #60171 nekem 90 van accon meg 10 jön guild bónuszóbl -
#60170 Új Living Story content:
http://youtu.be/JYzGEXF4GhA -
Negritis #60169 shati-teqi-karka-mari ezeket csináld (amíg mari van)
a többit max ha épp nincs party dungiba -
Shaenis #60168 Ti mennyi magic find-dal nyomultok? Én egyelőre 100-ig húztam fel az account MF-et, erre jön még 40-50 bónus guildből, bannerből, sütiből. Sárgák viszonylag jól esnek. -
Dobronski #60167 magic find! -
#60166 Ne WorldBossokat gyilkolássz, menj Fractalt- Frost-on Traint- pl. 30 dobozbol úgy kb 2 exotic esik, + fractál végén is 2 exotic + ascended valami pl egy staff esett múltkor level 15 környékén. -
Strayhand #60165 Te vagy a szerencsétlen. Üdv a klubban! -
gstup #60164 :) Gondoltam.de igazán felvilágosíthatnál? :) -
#60163 Rossz helyeken járkálsz. -
gstup #60162 December vége óta játszom.Szinte az összes dungeon-ban jártam már.Van amelyikbe minden nap visszamegyek.Behe,golem,mega +az aprók(boar,spider,troll,oak...) is rajta vannak a napi listán.És eddig 1 exotic greatsword esett Behe-től amikor még lvl 10-es voltam. :) Magic find 70-en van és jam fittert mindíg használok. :) Vagy nagy mázlista vagy,vagy én vagyok a szerencsétlen! :) -
#60161 mivel precursor bármiből eshet, ezért egészen biztos, hogy mindenből eshet exotic :) -
#60160 nekem rakat számra. minden mapon esik. -
#60159 Exotic nekem még egyszer sem esett. -
#60158 de esnek azok mindenből -
#60157 Rare meg Exotic (jó, az már narancs), de ugye ez utóbbi is viszonylag olcsón megvehető, ha esni nem is esik normál lényekből. Persze nem árt csinálni a questeket, hogy jöjjön a pénz. -
#60156 Sárga? Az-az mezei Rare? -
Negritis #60155 igazából a fracik, arah stb egész jók
főleg ha összeakarod rakni az ascended armort - fegyókat ott azért van content
más kérdés hogy ez kit mennyire köt le -
#60154 Lvl 80 és mellé sárga felszerelés hamar megvan egyedül is, de tény, hogy egy idő után marha unalmas, még úgy is, hogy nagy a terület. A jobb részekre persze egyedül nem tudsz menni, mert szétkap az ellenség. -
#60153 annyra, mint bármilyen játékban. szerintem rohadt unalmas, más szerint nagyon jó. megjegyezném, hogy solo gameplay kvázi nem létezik gw2ben. championokhoz, world bossokhoz, dungeonokhoz több ember kell. a random mobok gyilkolászása meg szerintem a lehető legunalmasabb dolog a világon minden játékban... -
#60152 Azt szeretném megkérdezni, hogy a GW2 egy casual játékosnak nagyrészt szólozgatni, PvE-re mennyire jó és élvezetes? A GW1 nekem óriási nagy kedvenc volt. GW2 bétát próbáltam, de nem igazán jött be. Hozzátenném, hogy csak 2-3 órát játszottam vele. Tehát, a lényeg még mindig az első kérdésem lenne. :)
Köszi!javascript:document.newmessage.submit(); -
#60151 wvw az nem pvp, ahogy nem is pve. :D ott teljesen mások a szabályok.
pve-ben a full berzerker a nyerő, de sokkal többet nem tudok róla mondani.
wvw az már az én asztalom. mivel ott gyakran 30-40-50-80 ember ellen küzdötök, nem építhetsz arra, hogy majd jól helyezkedsz. ha mindenki helyezkedik, akkor egy csapat, amelyik tudja a dolgát szétrak titeket. minden fölszerelésedben legyen toughness, elével ajánlanám még elsőnek a power/vitality/toughness stat kombót mindenedbe. A különálló sebzésed ott nem sokat számít, használj staffot és tankos buildet. -
gstup #60150 Értem.Akkor annyi a lényeg hogy TA és 80-as?!Köszönöm. -
Negritis #60149 80as TA hoz kell, de érdemes nem puggal hanem rendes csapattal menni -
Prof William #60148 Hmm...
Vagy PVE vagy pedig PVP.
Szeretek közösen bost ölni de az ostromokban stb. sem akarok alul maradni. -
gstup #60147 Sziasztok,
Van egy ilyen kulcsom: Completed Aetherkey. Azt már tudom hogy a dungeon-on belül tudom csak használni egy chest-hez.De melyik útat kell hozzá választani vagy hol és hogyan találom meg?Hallottam olyat hogy amikor scarlet "lecsap" akkor érhető csak el az ehhez az úthoz kapcsolódó ládika és a választható út. -
#60146 pve, wvw vagy pvp érdekel? -
#60145 Amilyet akarsz. Felhasználótól függ. -
Prof William #60144 Elementalistnál miére érdemes majd rakni? Valamint milyen fegyvert éri meg legjobban használni?Jelenleg Staff van. -
#60143 ez netről telepíti magát. én a helyedben csinálnék egy ultragáz (de felnőtt korában azért majd ő is mesélni fogja a fiának) power pointot, amiben pár lépésben elmgyarázod, miért is kapja, majd az utolsó lapon egy link az official oldalra. na ezt már kiírhatod egy lemezre. borító hasonlóan -
e57 #60142 Le lehet tölteni valahonnan a teljes telepítőkészletet?
Fiamnak vettem ajándékba egy kulcsot, de mutatósabb lenne úgy odaadni, hogy tudnék készíteni egy DVD lemezt, meg borítót.
-
#60141 Nem mivel automatice át rak arra a szeróra. -
Negritis #60140 egyébként néha mentem ugye pug-gal cofot ami nagyrész "zárva" van
ott guesteltek elég sűrűn, szóval sztem még csak guestelni sem kell dungihoz -
#60139 csak wvwhez kell azonos szerón lenni -
Negritis #60138 amúgy a dungeonhoz tudtommal nem kell azonos szerón lenni :D -
#60137 Katalin.7062 -
#60136 sose hallottam róla. van ilyen szeró is? -
Negritis #60135 deso és piken ahol sok a magyar
a mostani új event a wurm, pl Deso main verte le először
sztem elég sok a játékos, de néha kihalt tud lenni 1-1 map
javaslom hogy keress egy klánt és úgy válassz szerót -
Prof William #60134 Tervezek visszanézni a GW 2 világába. Mi a helyzet? Sok játékos van még? Melyik szervereket ajánlanátok a legjobban? -
gstup #60133 Piken Square szerveren is sok magyar van. -
alyr2 #60132 Pannonian Basin ezen