63345
  • Negritis
    nekem 90 van accon meg 10 jön guild bónuszóbl
  • TBTPumpa
    Új Living Story content:
    http://youtu.be/JYzGEXF4GhA
  • Negritis
    shati-teqi-karka-mari ezeket csináld (amíg mari van)
    a többit max ha épp nincs party dungiba
  • Shaenis
    Ti mennyi magic find-dal nyomultok? Én egyelőre 100-ig húztam fel az account MF-et, erre jön még 40-50 bónus guildből, bannerből, sütiből. Sárgák viszonylag jól esnek.
  • Dobronski
    magic find!
  • Vadnokedli
    Ne WorldBossokat gyilkolássz, menj Fractalt- Frost-on Traint- pl. 30 dobozbol úgy kb 2 exotic esik, + fractál végén is 2 exotic + ascended valami pl egy staff esett múltkor level 15 környékén.
  • Strayhand
    Te vagy a szerencsétlen. Üdv a klubban!
  • gstup
    :) Gondoltam.de igazán felvilágosíthatnál? :)
  • Vadnokedli
    Rossz helyeken járkálsz.
  • gstup
    December vége óta játszom.Szinte az összes dungeon-ban jártam már.Van amelyikbe minden nap visszamegyek.Behe,golem,mega +az aprók(boar,spider,troll,oak...) is rajta vannak a napi listán.És eddig 1 exotic greatsword esett Behe-től amikor még lvl 10-es voltam. :) Magic find 70-en van és jam fittert mindíg használok. :) Vagy nagy mázlista vagy,vagy én vagyok a szerencsétlen! :)
  • Mc Wolfy
    mivel precursor bármiből eshet, ezért egészen biztos, hogy mindenből eshet exotic :)
  • Vadnokedli
    nekem rakat számra. minden mapon esik.
  • Cobra.
    Exotic nekem még egyszer sem esett.
  • Mc Wolfy
    de esnek azok mindenből
  • Cobra.
    Rare meg Exotic (jó, az már narancs), de ugye ez utóbbi is viszonylag olcsón megvehető, ha esni nem is esik normál lényekből. Persze nem árt csinálni a questeket, hogy jöjjön a pénz.
  • Vadnokedli
    Sárga? Az-az mezei Rare?
  • Negritis
    igazából a fracik, arah stb egész jók
    főleg ha összeakarod rakni az ascended armort - fegyókat ott azért van content
    más kérdés hogy ez kit mennyire köt le
  • Cobra.
    Lvl 80 és mellé sárga felszerelés hamar megvan egyedül is, de tény, hogy egy idő után marha unalmas, még úgy is, hogy nagy a terület. A jobb részekre persze egyedül nem tudsz menni, mert szétkap az ellenség.
  • Mc Wolfy
    annyra, mint bármilyen játékban. szerintem rohadt unalmas, más szerint nagyon jó. megjegyezném, hogy solo gameplay kvázi nem létezik gw2ben. championokhoz, world bossokhoz, dungeonokhoz több ember kell. a random mobok gyilkolászása meg szerintem a lehető legunalmasabb dolog a világon minden játékban...
  • yesname #60152
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a GW2 egy casual játékosnak nagyrészt szólozgatni, PvE-re mennyire jó és élvezetes? A GW1 nekem óriási nagy kedvenc volt. GW2 bétát próbáltam, de nem igazán jött be. Hozzátenném, hogy csak 2-3 órát játszottam vele. Tehát, a lényeg még mindig az első kérdésem lenne. :)
    Köszi!javascript:document.newmessage.submit();
  • Mc Wolfy
    wvw az nem pvp, ahogy nem is pve. :D ott teljesen mások a szabályok.
    pve-ben a full berzerker a nyerő, de sokkal többet nem tudok róla mondani.
    wvw az már az én asztalom. mivel ott gyakran 30-40-50-80 ember ellen küzdötök, nem építhetsz arra, hogy majd jól helyezkedsz. ha mindenki helyezkedik, akkor egy csapat, amelyik tudja a dolgát szétrak titeket. minden fölszerelésedben legyen toughness, elével ajánlanám még elsőnek a power/vitality/toughness stat kombót mindenedbe. A különálló sebzésed ott nem sokat számít, használj staffot és tankos buildet.
  • gstup
    Értem.Akkor annyi a lényeg hogy TA és 80-as?!Köszönöm.
  • Negritis
    80as TA hoz kell, de érdemes nem puggal hanem rendes csapattal menni
  • Prof William
    Hmm...

Vagy PVE vagy pedig PVP.

Szeretek közösen bost ölni de az ostromokban stb. sem akarok alul maradni.
  • gstup
    Sziasztok,

Van egy ilyen kulcsom: Completed Aetherkey. Azt már tudom hogy a dungeon-on belül tudom csak használni egy chest-hez.De melyik útat kell hozzá választani vagy hol és hogyan találom meg?Hallottam olyat hogy amikor scarlet "lecsap" akkor érhető csak el az ehhez az úthoz kapcsolódó ládika és a választható út.
  • Mc Wolfy
    pve, wvw vagy pvp érdekel?
  • Vadnokedli
    Amilyet akarsz. Felhasználótól függ.
  • Prof William
    Elementalistnál miére érdemes majd rakni? Valamint milyen fegyvert éri meg legjobban használni?Jelenleg Staff van.
  • Mc Wolfy
    ez netről telepíti magát. én a helyedben csinálnék egy ultragáz (de felnőtt korában azért majd ő is mesélni fogja a fiának) power pointot, amiben pár lépésben elmgyarázod, miért is kapja, majd az utolsó lapon egy link az official oldalra. na ezt már kiírhatod egy lemezre. borító hasonlóan
  • e57
    Le lehet tölteni valahonnan a teljes telepítőkészletet?

Fiamnak vettem ajándékba egy kulcsot, de mutatósabb lenne úgy odaadni, hogy tudnék készíteni egy DVD lemezt, meg borítót.
  • Vadnokedli
    Nem mivel automatice át rak arra a szeróra.
  • Negritis
    egyébként néha mentem ugye pug-gal cofot ami nagyrész "zárva" van
    ott guesteltek elég sűrűn, szóval sztem még csak guestelni sem kell dungihoz
  • Mc Wolfy
    csak wvwhez kell azonos szerón lenni
  • Negritis
    amúgy a dungeonhoz tudtommal nem kell azonos szerón lenni :D
  • Kata
    Katalin.7062
  • Vadnokedli
    sose hallottam róla. van ilyen szeró is?
  • Negritis
    deso és piken ahol sok a magyar
    a mostani új event a wurm, pl Deso main verte le először

sztem elég sok a játékos, de néha kihalt tud lenni 1-1 map
    javaslom hogy keress egy klánt és úgy válassz szerót
  • Prof William
    Tervezek visszanézni a GW 2 világába. Mi a helyzet? Sok játékos van még? Melyik szervereket ajánlanátok a legjobban?
  • gstup
    Piken Square szerveren is sok magyar van.
  • alyr2
    Pannonian Basin ezen