Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Full noob kérdés: Mikor változik, vagy hogyan tudom változtatni az armor kinézetét?Én személy szerint egy MMO-ban szeretem látni, hogy a szint emelkedésével az armorom kinézete is szebb lesz.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Konkrétan nem figyeltem egy ideje, hogy mikor jelez, de fórumon valaki írta, hogy random idõnként jön. Hivatalos notesban nem láttam (-ami nem mérvadó <#idiota>#idiota> -) írva sehol 😉
X
Mostanában milyen idõközönként fut a Scarlet"s event? Vagy teljesen random? <#conf>#conf>
Hatalmas köszönet <#integet2>#integet2>
*attribja , statja stb , érted 😊
van 1 olyan fegyvered / armorod stb. valamid aminek magic find volt azz itrribja.ezt ugye kivették és ki tudod választani hogy mit szeretnél. nézz szét a cuccaid között ami rajtad van.
Ehhh, imageshack-es fotó, jobb gomb és kép megnyitása új lapon. Úgy látszani fog. Bocsi. <#zavart1>#zavart1>
Srácok, pár napja folyton ez a tooltip ugrik fel nekem. Értem, mit jelent, de nem vágom mit kellene és min, dupla kattintással hozzárendelni.

ajánlom figyelmedbe az official fórumot, ott is a suggestion rovatot. a normál ranger fórumot már telesírta mindenki
Never underestimate the power of the dork side!
Meg egy tegezt mibõl tartana rátenni.Zephyr-t használnám de így valami borzasztó.Lõne ki legalább 3 vesszõt egyszerre vagy bármi más ötlet de ez az idegesítõ suhogás borzasztó,hogy el se engedi az íjat-.-
Most komolyan a Ranger még szarabb lett mint volt?Mi ez a harmatfos lövölde vele
probléma megoldódva!😄 ugyanugy csináltam mint eddig és msot mégis beadta. valakinek kell help, megmutatom szivesen
Valaki próbálta megcsinálani most az event acsikat? a world 1 zone 3 ra nembirom összeszedni a bauble-ket, néztem guide-ot, megcisnáltam 4szer, de nemadta be, olvastam fórumot, aztirták hogy bugos volt, de már javitották 8.án, nekem mégse ment ma. Valakinek sikerült már az elmult 2 napban?
Akinek lenne eladó accountja, 6000Ft-ért megvenném!
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Gépíró szakkörbe mész? 😄
X
Gépcsere miatt vagy 1 hete nem játszottam,kivagyok nagyon NA de holnaptól<#email>#email>
ha legálisan bemehetsz a nemzeti dohányboltba, akkor behívlak. Mi fõleg WvWzünk 😊
Köszi! Ez volt a baj! Közben rájöttem, hogy szinte csak angol nyelven beszélnek a társak.Szeretnék egy fõleg Magyar Guild-et. Tudna valaki invelni a Desolation szerveren? Nevem : Kackias Bitang
nem oda reprezentálsz. nyomsz egy G gombot, alul pedig a reprezent gombra katt
Reprezent is megvolt?
X
Köszi, persze néztem wikin, de szokás szerint béna voltam 😉
X
Interrupt után a következõ támadásod ill. a peté is 50%-kkal többet sebez.
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Attack_of_Opportunity_(effect)
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Attack_of_Opportunity_(effect)
Viszont lenne egy kérdésem a Ranger mesterekhez: a Skirmishing traitnél a XII.es Moment of Clarity mit is csinál pontosan? Igazából ezzel a résszel nem tudok mit kezdeni: Gain an attack of opportunity for you and your pet on interrupting a foe.. Ha megszakítom a támadását (longbow:4, shortbow:5), akkor belelõ még egyet?
X
Mi meg Whiteside után Seafarer'sre mentünk, de kicsit sok volt, úgyhogy még az ingyenes idõben átjöttünk Pikenre 😛
#59361 Ha nagyon zavar a tömeg(zerg, blob, lassan már tsunami 😄 ), lehet ellenük is gerillázni, igaz melósabb, de nem lehetetlen. A lókuki teljesítményû gépem miatt általában rá is vagyok kényszerülve, hogy kisebb csapatokkal mozogjak. Nem annyira látványos, hasznosnak viszont hasznos az is. + A futkosó embereket is nehezebb náluk levadászni, szóval kicsit ráálltunk PvPre is, hátha segít javulni ezen a téren. <#wink>#wink>
#59361 Ha nagyon zavar a tömeg(zerg, blob, lassan már tsunami 😄 ), lehet ellenük is gerillázni, igaz melósabb, de nem lehetetlen. A lókuki teljesítményû gépem miatt általában rá is vagyok kényszerülve, hogy kisebb csapatokkal mozogjak. Nem annyira látványos, hasznosnak viszont hasznos az is. + A futkosó embereket is nehezebb náluk levadászni, szóval kicsit ráálltunk PvPre is, hátha segít javulni ezen a téren. <#wink>#wink>
X
Nem bánnám végre lentrõl is kapnánk, mert ez így eléggé demoralizáló 😞
Azért nem mentem oda, hogy elkerüljem ezeket az õrülteket, csak szépen nyugisan..., erre tessék 😄
Az meg a másik, én nem tervezem hogy legendaryt gyártok, szóval sokra megyek vele. Kidobni azért mégse akarom, úgyhogy -1 hely a bankban 😊
#59354 Van ez így, ha zavar, pihentesd kicsit a wvw-t, néha nem árt 😉 (3. helyen van a szeró, nem kell csodálkozni hogy ilyeneket kapunk <#pias>#pias>) Igaz Vizunahot meg Seafarer's-t kihagyhatnánk már pár hétig 😊
#59354 Van ez így, ha zavar, pihentesd kicsit a wvw-t, néha nem árt 😉 (3. helyen van a szeró, nem kell csodálkozni hogy ilyeneket kapunk <#pias>#pias>) Igaz Vizunahot meg Seafarer's-t kihagyhatnánk már pár hétig 😊
X
Most meg boxzsák lett belõlünk, ahogy rendre T1-es ellenfeleket kapunk. Jobban tetszett amikor hasonló erejû ellenfeleket kaptunk T2, T3-ban, volt sikerálmény és tudtam, hogy van esélyünk, élvezhetõ volt a harc.
Piken, azért mentem oda mert T1-et szerettem volna elkerülni, pont jó volt nekem ahogy szerepeltünk.
Jó kis wvw, olyan szépen leszoktam róla mióta ilyen jó ellenfeleket dobál...
Legjobb része volt a játéknak, amíg kiegyenlített volt, szépen elkúrták. Adok még egy esélyt pve-nek most LFG-vel, aztán majd meglátom. Nagyon elment a kedven gw2-tõl.
Legjobb része volt a játéknak, amíg kiegyenlített volt, szépen elkúrták. Adok még egy esélyt pve-nek most LFG-vel, aztán majd meglátom. Nagyon elment a kedven gw2-tõl.
ráadásul 2 giftet ad térképezés, pedig csak 1 kell legendaryhoz. megcsinálhatták volna, hogy mondjuk 80%nál ad egyet és 100nál másikat.
A térképezés részt megértem, egy karakterrel bõven elég volt minden kis szirszart felkeresni. A többivel is nézelõdök ha olyanom van, de ez a - csináljuk meg maxra a térképet hogy meglegyen az is - kicsit betett 😄
X
"Hát ez az... Én nem gondolom komolyan, csak néha elmennék lõni ha épp kedvem szottyan. De annyira azért nem feszít hogy mindenféle web-es felületen kutassak."
Azért begépelni ezt a címet nem olyan bonyolult: gw2lfg.com 😊
De ahogy gondolod, pár hét és mindkettõnk keresési módszere mûködni fog. Elvileg nem sorsolás lesz. Jelentkezel egy csapatba, ahol látod milyen tagok vannak, ha õk elfogadják a jelentkezésed, akkor bent vagy. Természetesen olyan helyre kell jelentkezni, ahol normális a csapatfelállás.
Azért begépelni ezt a címet nem olyan bonyolult: gw2lfg.com 😊
De ahogy gondolod, pár hét és mindkettõnk keresési módszere mûködni fog. Elvileg nem sorsolás lesz. Jelentkezel egy csapatba, ahol látod milyen tagok vannak, ha õk elfogadják a jelentkezésed, akkor bent vagy. Természetesen olyan helyre kell jelentkezni, ahol normális a csapatfelállás.
"A webes felületet többnyire azok használták, akik "komolyan" gondolták a játékot. "
Hát ez az... Én nem gondolom komolyan, csak néha elmennék lõni ha épp kedvem szottyan. De annyira azért nem feszít hogy mindenféle web-es felületen kutassak.
Ha Vér István meghal mert õ Vér István akkor kirakjuk és lesz más. Ha valaki DC-zik vagy csak el kell mennie (nem csak úgy lelép), akkor is könnyebb pótolni ha van LFG.
Csak arra vagyok kíváncsi, kiket fog összesorsolni így, hogy nincsenek dedikált szerepkörök. Lehet akár full ranger vagy bármilyen más kaszt? Mert azért csak jó ha van egy mes vagy guardian a partyban.
Hát ez az... Én nem gondolom komolyan, csak néha elmennék lõni ha épp kedvem szottyan. De annyira azért nem feszít hogy mindenféle web-es felületen kutassak.
Ha Vér István meghal mert õ Vér István akkor kirakjuk és lesz más. Ha valaki DC-zik vagy csak el kell mennie (nem csak úgy lelép), akkor is könnyebb pótolni ha van LFG.
Csak arra vagyok kíváncsi, kiket fog összesorsolni így, hogy nincsenek dedikált szerepkörök. Lehet akár full ranger vagy bármilyen más kaszt? Mert azért csak jó ha van egy mes vagy guardian a partyban.
Nem lett volna jobb drága hercegnõm, mert ha az ember menne egy random instát akkor nem mehet oda az adott térképre. Csak instáznék néha, de nem célirányosan. Megvannak a cuccaim, nem kifejezetten egy instába mentem volna hanem csak úgy randomra, ahová behív. De az LFG hiánya elég nagy csúfság, ez már alap mindenhol. Akinek nem tetszik, nem használja. De mint lehetõség, kell bele.
Sajnos ez így nem igaz. A webes felületet többnyire azok használták, akik "komolyan" gondolták a játékot. A kezdõk nem ismerték, a lusták szintén nem használták. Viszont attól félek, hogy a játékba beépített változatba majd jön vérpistike a full berserk páncéljába, hogy megmutassa a tutit, és már az elsõ kanyarban fûbe fog harapni. Hiába fogod beállítani, hogy gyakorlott játékost keresel (már ha lesz ilyen lehetõség), õ profinak fogja magát érezni.
Szóval ha a webes lfg oldal nem fog kihalni, esélyes, hogy én inkább maradok annál.
Szóval ha a webes lfg oldal nem fog kihalni, esélyes, hogy én inkább maradok annál.
De miért LA-ban kiabáltál? Jobb lett volna az adott insta térképén, nem? MMO, ott a chat. El vagytok kényeztetve, ifjúság... 😛 😄
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Én szeretek sokszor egyedül játszani vagy párommal kettesben. És nem szeretek LA-ban kiabálni vagy külsõ web felületen hirdetni egész nap. Minden MMO-ban alap dolog, nem is értem mi tartott nekik eddig. Számomra az "endgame content" az insták (HC és fractal) ahová nem jutunk le párommal ha nem hirdetünk állandóan, és ez unalmas és szar is. Tökéletes dolog az LFG rendszer. Aki nem szereti, ne használja és ennyi.
Én még mindig nem értem, mi annyira nagy szám egy LFG toolon, hogy amiatt játszik vagy nem játszik valaki... A guild pl. mire való? WoW-ban rühelltem az LFG-t. Kb. 2 hétig használtam, utána csak akkor mentem be, ha legalább 1-2 guildtárs volt, és amellé kellett plusz ember. Egy merõ szenvedés volt LFG puggal bármit is csinálni, folyton kiléptek, anyázták egymást. Nem értem, hogy szeretheti ezt valaki. Ja, egyébként szerencsére szükség sem volt rá hogy bemenjek, mert hc farm nélkül is simán fel lehetett öltözni raidre. Mondjuk az igaz, hogy a GW2 community egy fokkal jobb, mint pl. a WoW-é, ráadásul az LFG hiányának problémáját is megoldotta.
Egyetértek, nagyon hiányzott már.
Ez már visszatérésre csábitó feature <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ez az LFG csábító! 8)
Oh anyám mindig csak egy hajszál választ el az instaltól ,de még kitartok 8) hátha egyszer ráveszem magam újra 8)
Inkább az LFG rendszeren dolgoznának gyorsabban, mint ezeken a szar eventeken.