Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
😊
A türelem rozsdát terem.
szóval ha ezeket olyan helyre irnám/irnátok amit néznek is a developerek, talán lenne belõle valami.
(én egyelõre egy levelet akartam összeállítani, hogy elküldjem valamelyiknek, a chestekkel kapcsolatban...valami színvonal kéne beléjük)
A türelem rozsdát terem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#22638; #22642
(össz-vissz 4 napig játszottam a 14 napból, nem jött be nagyon...)
A türelem rozsdát terem.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
de jók lennének ilyen csaták ahol mindenki harcol...mármint amennyitõl nem lesz lag
A türelem rozsdát terem.
a poén az benne h a csávoka afk volt aztán hirtelen berohatn és hallani a fagyott csöndet, és a vezetö "wtf" reakcioját közbe meg a csávoka ordit 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jó példa arra, mekkora visszaélések lehetnének 1-1 az adott pillantban jónak tünö ötlettel... ilyen osztódásos módszerrel mindenki ektóval meg brutálzölddel menne le és 1 hónapon belül mindenki kanaxai minipetet árulna 5k-ért...
Katinca, te meg mindenkit nerfeltetnél, aki kicakkozhatja a mesmered/valamid formás popsiját... 😛
Tudom kegyetlennek/csúnyának hangzik, de én inkább olyan pvp-t csinálnék, ahol egy-egy kasztból maximum 2 fö lehet a csapatban. Szóval minden formában eröltetném a balancedet. Talán még hajlandó is lennék újra pvp-zni, ha lenne valami ilyesmi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
[/cserf][/fülünyúl]
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
[/cserf][/fülünyúl]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
egy ami mindent visz...😄 :/
Amúgy az lenne a poén, ha a nagyvárosokban lenne egy "Battle-server", ha odamész akkor random leoszt mindenkit 2 felé mondjuk 20 percenként , és egy hatalmas pvp battle-t csinál. (pl. 30 v 30) és mondjuk a legyõzöttektõl esik item.<--de úgy hogy neki is megmarad, csak lesz a másiknak is.
Bár ez már végképp megvalósíthatatlan...😞
A türelem rozsdát terem.
GW-be eleve lehetetlennek tartom az egészet, mert nincs akkora összefüggõ terep, illetve nincs 100+ szint, grind se.
Szal szvsz el kellene felejteni az mmorpg és a gw közötti párhuzamot, de lehet hogy akinek nincs pénze mmo-ra, az leragad a GW-nél és veri az asztalt hogy legyen ebbõl is mmo. Akárhonnan is nézem ez egy pvp orientált játék és valszleg az is fog maradni amíg el nem qrják a csoda balance-okkal.
A spike-al kivan a tököm!
Nefürgyé le!
Olyannyira így van, hogy régebben egy két ütõsebb cuccot dobó mob elõtt szó szerint sorbanáltak az emberek (elfek, törpök, stb) és amint spawnolt lecsapták a nyomorultat, aztán a köv banda várta az újabb spawnt. Nekem is nem is egyszer kellet órákat baszakodnom egy olyan mobbal ami 6 óránként spawnolt. Mivel be akartam fogni, csak hogy a játékos kedvû playerek szivessen kinyírták, mert pont egy forgalmas út közepén spawnolt. A dolgot nehezíttette hogy a hordások engem is levágtak ha épp arra jártak. Szóval képzelhetitek...
Ajánlom figyelmedbe:
http://sp.hostoffice.hu/episodes/
1008 Make Love, Not Warcraft - részt töltsd le, nézd meg szépen