Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz
Végre megcsináltam <#vigyor2> az utolsó 0,5% volt a legidegesitõbb...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Ez volt.<#eljen><#vigyor2>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

KILROOOOOOOOOOOOOOOYYYYYYYYY STTTTTTTOOOOOONEEEEEEEEEEEEKIIIIIIIN!!
😊
spatz
Ehhez csak annyit, hogy az erdeti Leroy az elsõ nyári updatnál volt a Sorrow Furnace volt egy quest, amiben volt egy törpe akit meg kellett védeni és az rohant be ezzel a szöveggel LEEEERRROOOOOYYYY....ha jól emlékszem...<#wink>

nekem, mikor a supporthoz beírtam az obsidian chestbõl esett 11-21(!)es, chance 19%-os lila shadow staffért, aztmondta hogy a hivatalos fórumokat szokták nézni a fejlesztõk...

A türelem rozsdát terem.

kifejtenéd?>.<

szvsz már elég sokmindent megoldottak.(karaktercsere, lecsatlakozási hiba után visszamehetsz a partyhoz, material storage mindegyik részben, minipet a városban stb.)

szóval ha ezeket olyan helyre irnám/irnátok amit néznek is a developerek, talán lenne belõle valami.

(én egyelõre egy levelet akartam összeállítani, hogy elküldjem valamelyiknek, a chestekkel kapcsolatban...valami színvonal kéne beléjük)

A türelem rozsdát terem.

esetleg..

Esetleg meg sem fordul a fejedben, hogy valaki mást szerethet a gw-ben mint te, más dolgok lehetnek fontosak és szerinte más dolgok hozhatnának bele egy kis szint/értelmet, mint aminek te örülnél. Tényleg szomorú.

bardocz
piit elkezdtem voyage century onlineozni de viszatértem😊
te mivel tolod most? ha joltom elcuppantál GWrol..

Zomil
végülis igazad van, hogy képzeli h neki a pve része jobban tetszik...(szörnyü)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
hát sajna ez van...csak akkor minek játszanak vele?
Elképesztõ, hogy néhány játékos lassan 2 évvel a megjelenés után sem jött rá a gw lényegére. Szomorú. 😞

#22638; #22642

szal lvl 60 jobb itemet kap ott mint lvl 23 vagy hogy?:S

(össz-vissz 4 napig játszottam a 14 napból, nem jött be nagyon...)

A türelem rozsdát terem.

JaSoN HuNTeR
Hy.Nem lehet elopni egymás elöl a mobokat a wowba.Amire te löttél elöbb az a tied ja és elosztási rendszer van mint a gwbe(Itemek szerint).

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

SZEG007
Foga te idiota mért akarsz ebböl isMMORPG-t amikor van már 3071243642354MMORPG kereshetsz magadnak egy szimpatikusat na go

höh, ht én masfel evig L2ztem, sztem nemtom itt sokan nem tudjak h meirt olyan fun az a pk/pvp barhol..nagyon nagy moka tud lenni amikor vmi majom bekostolja kiskarid, gyorsan valtassz, guild/allychatbe beirod h xy itt emg ott es mentek, abbol jonnek klanhaboruk, kicsit mas mint gvg 😊 de mind1, nekem msot joezigy...szal csak mielott kopkodnetek h akkor meirt nem megyek l2😊 btw sok ajtekban ugy van megoldva h vmelyik serveren lehet pk valamelyiken meg nem, vagypedig csak ha visszaut akkor olheted le, 1 odlalrol csak 1 utes, ha visszaut akkor gyakhatod, de mindegy..

ez csak ötlet volt, de teljesen megalapozatlan, sajnos tényleg megroppantaná a gazdaságot...😞
de jók lennének ilyen csaták ahol mindenki harcol...mármint amennyitõl nem lesz lag

A türelem rozsdát terem.

Kata
Nem, csak õ is mondott vmiket (gondolom amikkel nem játszik), meg én is.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
ezt a videot még régebben láttam😊
a poén az benne h a csávoka afk volt aztán hirtelen berohatn és hallani a fagyott csöndet, és a vezetö "wtf" reakcioját közbe meg a csávoka ordit 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"és mondjuk a legyõzöttektõl esik item.<--de úgy hogy neki is megmarad, csak lesz a másiknak is."

Jó példa arra, mekkora visszaélések lehetnének 1-1 az adott pillantban jónak tünö ötlettel... ilyen osztódásos módszerrel mindenki ektóval meg brutálzölddel menne le és 1 hónapon belül mindenki kanaxai minipetet árulna 5k-ért...

Katinca, te meg mindenkit nerfeltetnél, aki kicakkozhatja a mesmered/valamid formás popsiját... 😛

Tudom kegyetlennek/csúnyának hangzik, de én inkább olyan pvp-t csinálnék, ahol egy-egy kasztból maximum 2 fö lehet a csapatban. Szóval minden formában eröltetném a balancedet. Talán még hajlandó is lennék újra pvp-zni, ha lenne valami ilyesmi.

Ja de tényleg 😄D. Már nem emlékeztem rá. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez a gyerek nagyon hülye! Az én partymban csinálná vki azt tuti kinyirnám!

R34N
de

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Kata
Nem saját maga üvöltötte be a nevét? video

[/cserf][/fülünyúl]

traper

A türelem rozsdát terem.

rangert nerfelték?

A türelem rozsdát terem.

Kata
Én meg remélem nerfelik az assát, dervist, warriort, és elét.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Eléggé. Röhejes lett az incoming a maga 3 mp-ével (pedig pont ez az egyik legjobb spike-fogó skill). Supportnak még mindig tûrhetõ (hp és energy restorer).

[/cserf][/fülünyúl]

én itt nem a spikera gondoltam, hanem mondjuk a support részére

😄DDD
Volt ezzel kapcsolatban egy video. A lényeg hogy asszem UBRSben történ az eset, egy terem elött ült a grupp kb 15 fõ, amiben kis sárkánytojások vannak tucatszám. Ha a közelébe mész rögtön kikelnek szóval nem mindegy hogy mennek be oda a jónépek. Ennek megfelelõen kint az ajtó elõtt a grup ügyeletes vezére szépen ossza az okosságokat a partynak, teamspekat hallani, ahogy beszél. Kb egy perce megy a monológ, mikor Leeroy nevû játékos a dolgot elunva fölpattan és berongyol a terem közepére. Azért csak addig, mert kb addig jut el élve. Persze az égész party ott helyben elhal (whipeol). Azért neves a srác mert hallani ahogy a party fõnök kétségbeesve ûvölt a teamspekba hogy LEEEEROOOY. Szóval így kell elbaszni 15 ember játékát. Annyira neves eset volt, hogy azután sokan bemakrozták a Wowban mielõtt rohamozni kezdtek, hogy a karakterük felordít Leeeroooy. 😄DD

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na én arra vagyok kiváncsi, hogy milyen új kasztok lesznek a következõ kieg-ekben😛

egy ami mindent visz...😄 :/

Amúgy az lenne a poén, ha a nagyvárosokban lenne egy "Battle-server", ha odamész akkor random leoszt mindenkit 2 felé mondjuk 20 percenként , és egy hatalmas pvp battle-t csinál. (pl. 30 v 30) és mondjuk a legyõzöttektõl esik item.<--de úgy hogy neki is megmarad, csak lesz a másiknak is.
Bár ez már végképp megvalósíthatatlan...😞

A türelem rozsdát terem.

Faki
MMO-ban van ugye pvp illetve pve szerver, aztán eldöntöd hogy szeretnéd-e ha nyakonvágnának grind közben, avagy nem. PVE szervereken tudtommal duel van, azaz mászkálsz kint a terepen, jön feléd Józsi és kihívod párbajra. Ilyenkor aktivizálódik ugye a duel rendszer és mehet a darálás.
GW-be eleve lehetetlennek tartom az egészet, mert nincs akkora összefüggõ terep, illetve nincs 100+ szint, grind se.
Szal szvsz el kellene felejteni az mmorpg és a gw közötti párhuzamot, de lehet hogy akinek nincs pénze mmo-ra, az leragad a GW-nél és veri az asztalt hogy legyen ebbõl is mmo. Akárhonnan is nézem ez egy pvp orientált játék és valszleg az is fog maradni amíg el nem qrják a csoda balance-okkal.

Nem hallottam. Mit csinált? 😄
Amúgy a wowban halmozottan vannak vérhülyék. Vagy csak jobban tudják idegesíteni a normál playereket. Nem tudom halotetok-e Leeroy nevû játékosról. Legenda az a csávó én mondom legenda...

Remélem eléggé, a rituval és a necroval együtt.
A spike-al kivan a tököm!
lenne egy olyan kérdésem aki paragonnal játszik, még pedig mennyire tették tönkre a nerfek a karaktert, a játszhatoságát?

öööö....WoWban nincsennek hencsek nem? :S Csak álló bizbaszok! 😄
A Wowban nincsenek hencsik, max a haverok vágják neked a fát.

Elég jól elkanyarodott a téma, legalábbis attól, amit felvetettem a GvG Eventtel kapcsolatosan<#vigyor2>

Nefürgyé le!

ajánlom én is ez lol rész ^^

Wow-ban nem vesztesz XP-t (max az önbecsülésed hahaha).

Az még nagyobb biznisz. Ha a boss kétpercenként felkel, egyszer kell csak levernem, utána megyek dolgozni, mire hazaérek a velem lévõ hencsik kitermelnek nekem 30 zöldet és egy halom xp-t meg pézmagot 😛

Így van, de az nem számít, hogy nem jár arra senki, símán be spawnolhat melléd is mob. Jó móka.
Olyannyira így van, hogy régebben egy két ütõsebb cuccot dobó mob elõtt szó szerint sorbanáltak az emberek (elfek, törpök, stb) és amint spawnolt lecsapták a nyomorultat, aztán a köv banda várta az újabb spawnt. Nekem is nem is egyszer kellet órákat baszakodnom egy olyan mobbal ami 6 óránként spawnolt. Mivel be akartam fogni, csak hogy a játékos kedvû playerek szivessen kinyírták, mert pont egy forgalmas út közepén spawnolt. A dolgot nehezíttette hogy a hordások engem is levágtak ha épp arra jártak. Szóval képzelhetitek...

Carlos
No, megyek haza. Eleget dógoztam ezen a héten!
No béke!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jaja. Loot-ninja. 😄

Þór vígi þessi rúnar

"Aki pedig nem fejlõdött ki elégge az ne menjen addig háborús övezetbe"

Ajánlom figyelmedbe:
http://sp.hostoffice.hu/episodes/
1008 Make Love, Not Warcraft - részt töltsd le, nézd meg szépen

Inkább úgy hívják jó magyarrossan hogy "el nindzsázza". Nagy parsztság az biztos.