Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
[/cserf][/fülünyúl]
És szeretnék bocsánatot kérni Tõled-így mindenki elõtt- hogy felületes okoskodást sejtettem magas szintû technikai tudásod mögött.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Szólítsalak inkább faszfejnek, köcsögnek titeket, ahogy köztetek divat? Bocs, trendy.
Nekem a gw-sek akkor is cimborák, ha ilyen kötekedõs faszlámák, és akkor is igyekszem a békésség és normális hangvétel felé terelni a témát még ha õk a jó magyar széthúzós-fikázós, mindenkinél-okosabb szemlélet hívei is.
"Másrészt pedig nem ér semmit" - önmagában
"de azért mégis nagy segítség" - HA-ban legalábbis, és igen, az általad említett speciális ("a damage dealereid meg szart se érnek displacementbe és aegisbe") eset nélkül, de ez evidencia bazmeg...
[/cserf][/fülünyúl]
"mondjuk 300 sebzést betolsz 3 ellenfélnek ezzel, az már elég nagy segítség a dmg dealereiteknek"
"Tudomásom van róla - és ennek ellenkezõjét nem is állítottam sehol - hogy önmagában a spiritual semmit nem ér"
"a damage dealereid meg szart se érnek displacementbe és aegisbe"
Valóban nagy segítség hogy az 500hp-s targetet nem találják el, és nem a 700hp-sat. Másrészt pedig nem ér semmit, de azért mégis nagy segítség. Hogyisvanez?
[/cserf][/fülünyúl]
Tudomásom van róla - és ennek ellenkezõjét nem is állítottam sehol - hogy önmagában a spiritual semmit nem ér, ha ez sem volt nyilvánvaló. Világos hogy nem ez fog ölni, és nem ezen múlik a csata kimenetele. Még vmi?
[/cserf][/fülünyúl]
De itt hozzátenném hogy hiába sebzel te spiritet és a mellette állókat 3-szor, 6-szor, akárhányszor ha mindenkin vital weapon van és a damage reduction spiritek is fentvannak, a damage dealereid meg szart se érnek displacementbe és aegisbe.
De úgy látom, itt trendy Katát basztatni, majd én is csatlakozom, ha gondolod, csak még keresek valami szót, amibe beleköthetek.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Ennyire ne legyünk már gyökerek, emberek.
de nem kötekedni széndékozok vagy kioktani bárkit is merthát abban az esetben inkább azt kérdezném hogy kimás játszik még gvg-n mesmert 16os domival ?😛 (79 spriritual végülis 8 dmg simán megér -75 hpt föleg ha spikereket kell ölni)
[/cserf][/fülünyúl]
És persze, hogy nem minden ellen jó, de olyan szélsõségeket soroltál fel, amik ritkán fordulnak elõ egy partin belül. És ha nem is ölsz, de mondjuk 300 sebzést betolsz 3 ellenfélnek ezzel, az már elég nagy segítség a dmg dealereiteknek. Ez meg azért jó plusz, fõleg ha nem is ez az elsõdleges feladatköröd.
Másrészrõl az armor nem tudom mit számít, tudtommal a chaos dmg az egyetlen ami konstans, armortól és mindenféle sebzésvédelemtõl függetlenül.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
A türelem rozsdát terem.
Can\'t find My Guild [Lord] (e):)
Assánál skirmishrõl beszéltem, az már csak adalék, hogy 8v8-ban is erõs.
És sajnálatos módon megint magadból indulsz ki pedig ez csapatjáték, és csapatszinten kell nézni.
Spiritek meg tápolják a soul reapinget, az utánuk járo energyt is redukálhatnák még tovább.
6kaszt 8-as partyval még volt balance, most az egyensúly ott borul hogy van 10 kaszt 8-6-os party. Nem lehet mindenre felkészülni, jönnek az ütõs buildek, amit csak jól be kell gyakorloni és unalomig lehet játszani. Szvsz az egész balance-ot már csak összeférhetetlen kasztokkal lehetne megoldani -> PL: ha viszel nekrót, nem vihetsz ritut, stb. Így lehetne nerfelni a buildeket, és nem a skilleket b*sznák agyon. Lehet hogy ebben is van buktató, mert most találtam ki 😊
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
A cucc kiosztás sem úgy megy mint a GW-ben, már csak azért sem mert állítható. Lehet olyanra is tenni mint a Gwben, de a nagyobb insákban mindig master looter van, aki megegyezés szerint ossza ki a cuccokat (ha valakik nem így csinálják, hülyék, és vessenek magukra). Nála lehet licitálni a dkp-kal. Azért is neccesebb az egész, mer az ütõsebb cuccok rögtön hozzád kerülésekor "costumized"-elnek (master looter ez alol kivétel).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Idézek: "Nem értem, hogy mi értelme van itt siránkozni, ha szeretnél is valamit elérni, akkor itt próbálkozz, több helyen is jelen vannak az Anet-esek, az sg fórummal ellentétben. Vagy menj fel IRC-re GameSurge server, #gwp channel, rendszeresen fennt vannak az Anet skillbalancerei, lehet javaslatokat tenni bármivel kapcsolatban. Elsõsorban
Hubert:
-Multkori kérdésedre: már ketten vannak a skill balancerek, Izzy-n kívül a másik egy Morello nevû tag, szintén megtalálható IRC-en.
-Ritu spike: elemental armorban (felsõ test, láb, kézfej, elvileg fejre meg lábfejre nem nagyon megy), +7 elemental armor fegyverben +10 lightning dmg ellen shieldben Gaze from Beyond 124 helyett 68-at sebez, Spirit Burn 110 helyett 60-at. Ez csak a passzív védekezés, ehhez hozzátehetsz aktívat is, pl elemental ward. Kérdés, hogy mennyire akarsz rit spike ellen készülni, mert így nyílván sok más ellen gyengébb vagy. De elemental fegyver set-et semmibõl nem áll berakni inventoryba. Lamentation a legveszélyesebb, nem könnyû figyelni a radart, hogy ne legyen az earshotodban spirit vagy hulla.
Fel lehet tehát készülni ellene, de még így is nehéz megverni, ha nem teljesen hülyék játszák. 😞
-Soul Reaping: végülis a spirit és a soul rokonértelmû szavak, mindkettõ jelenthet lelket... De ténylég túl erõsek az erre épített buildek (a korábbi nerf ellenére is), ahhoz képest, hogy milyen könnyû eljátszani.
-Assa: ha nem hex buildben vannak, akkor elég jól lehet védekezni ellene hex breaker+pre-vail kombóval, amúgy meg az anti melee hexek eléggé hazavágják. Ha szabadon dolgozhatnak, akkor gg.
kivéded a rituspikeot legyõz a para spike vagy egyéb spike ami melle-re épít és egyéb segítö karikkal öl mondjuk wari+ele vagy assa és hasonlók
szóval mióta van 10 fajta kari elég nehéz kivédeni
de HA-ba 6-os csapattal nem mügszik a necro spike (vagy le vagyok maradva? ) mivel kevés a dmg 6 karival
Az assa ellen pedig a monkok tudnak dolgozni, csak lekapják a hexeiket vagy kondijaikat. (Tegnap HA-ban két assa vonaglott rajtam, én 500 hp körüli "puhatestû" karival voltam, és nem tudtak lecsapni, monkunk gyönyörûen szedte amit kellett, közben még ráért a parti többi tagjával is foglalkozni).
A nekróhoz nem tudok mit szólni, nekem még nem volt problémám ellenük játszani, ezt nem tapasztaltam meg.
[/cserf][/fülünyúl]
amúgy ritu spike fogásra tipp: ward against elements
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Feldobnék egy témát esetleg én is. Az utóbbi néhány skillbalanceban buffolták a ritut és az assát, de nem ám értelmes módon. Vegyük pl a ritut, most van egy olyan channeling attribja aminek a skilljei kb mind jobbak mint mondjuk az ele skilljei.(channeled strike<->Lightning orb, lamentation<->obsidian flame), itt jön be a kérdés is, hogy lehet vki olyan retardált, hogy egy spike skillnek ami ráadásul armor-ignoring is 1/4-es castolást ad, hmm? Ja értem mellette van egy feltétel(earshot of a spirit) amit röhejesen egyszerû teljesíteni. Kb ez a helyzet az összes channelinges spellel, és akkor gyakorlatilag a rt használata kimerült, van még néhány restorationös heal is(ami ugyanúgy durvább mint némelyik monk heal), de a communing egy adag szar, a spawninggal egyetemben. Most vegyük az assát, csinálnak hozzá olyan dual attackot ami egyenként 100-at üt, ezzel lesz egy olyan kombója amit ias-sal 2 sec alatt bevisz és egy 500 hp-s soft karit meg is öl. Szóval ha vki ebbõl mondjuk 5-öt bevisz(2 monk, 1 futó), akkor jó esélye van, hogy az elején a fél partyt leírtja. Persze ennél nehezebb, ezért nem nagyon van ilyen, de ettõl függetlenül skirmishben kicsit durva ha mondjuk 1 skill kombóbol szinte bármit levisz, ráadásul elég a shadow prison rangejében lennie 20 secenként
Akkor utoljára venném a necro soul reapingjét, amivel szintén vannak problémák. Nem normális az, ha bejön 7-8 nekró és egyszerûen a spiritek miatt nem kell nekik energy management, mert a halálok miatt egyszerûen nem fogy el, és akkor erre már elég sok undorító dolgot lehet építeni( meg lehet nézni observerben). Hallottam egy érdekes ötletet ennek a megoldására, mégpedig halálkor egy fix energy mennyiséget hagyna maga után a hulla (mondjuk legyen 50), a csapatban a nekrok közt ez egyenlõen eloszlana. Tehát ha 1 nekro van 50, ha 2 akkor 25, ha 3 akkor 17 és így tovább, de mindenki max csak annyit kaphatna amennyi a soul reapingje, és a jelenlegi balansz szerint felet spiritbõl azaz a spiritek 25 energy-t hagynának maguk után. Vagy akár be lehetne vezetni azt is, hogy minionok és spiritek után nem lehetne kapni energyt, ami egy részrõl logikus is mert úgymond nincs lelkük.