63345
-
#63105 A Humble 35 dolláros karácsonyi meglepi csomagjában mai nap egy GW2 Heroic Edition és egy Path of Fire 25%-os engedménykód (január végéig érvényes) van. -
#63104 A GW2 Efficiency-n karácsonyig minden nap lottó van, skineket és egyéb dolgokat lehet nyerni. -
#63103 Új nagy patch, végre kaptunk kulcstartót. :) -
#63102 Az invisible zsákok a leghasznosabbak szerintem, az van minden karimnál. -
#63101 Nincs. -
Negritis #63100 sztem nincs hálisten -
lordbalu #63099 Köszönöm a segítséget. Még egy kérdéssel hagy fárasszalak nincs közös magyar chat a játékban amit elő lehet parancsal hozni mit pl /hungarian ? -
#63098 Egy nagyobb craftsman's sosem árt, szerintem hasznos. Viszonylag olcsón lehet kapni invisible bag-okat is, ebből is jól jöhet egy-kettő a véletlen BLTP/vendor eladások ellen. Az oiled szerintem messze nem ér annyit, hogy egy egész bag slot-ot elfoglaljon (ez mondjuk látszik az árán is, nem nagyon használja senki). Az equipment és a siegemaster's inkább célfüggő, alapból felesleges.
Ja, és hogy bag, box, vagy pack, tökmindegy, háromféle szakma skilll gyártja, ezért különböznek.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.11.19. 13:21:00 -
lordbalu #63097 Néztem s rájöttem hogy sima basic típust kell vennem :) -
#63096 A bag típusokról ez a wiki oldal ír, de gondolom, ezt már nézted. A special features érdekes az elején. -
lordbalu #63095 Köszi :)
-
#63094 Az elsőt nem igazán értem. A bag-ok típusa változó, az alap fehérek nem csinálnak semmit.
Mod-okat nem támogat a játék és pontos távolságokat sem jelzi ki, de az alsó ikonok alatt piros csík jelenik meg, ha a célpont kívül esne a hatótávon. -
lordbalu #63093 Sziasztok! Néhány láma kérdést hagy tegyek fel. A táskáknál hol látom azt hogy egyből tudom rendez vagy eladni a szemetet belőle mert nem mindegyiknél lehet. S a wikiből nem jöttem rá, nem egyértelmű nekem
Illetve van e valamilyen mód, hogy pontosan lássam a célpont távolságát? Területre ható spelleknél látom (zöld illetve pirosan jelzi a köröket) de van olyan képesség aminél nem jelzi.
-
Arguson #63092 Sziasztok free2play játékosként keresek magyar klánt aki szívesen be venne. Még ebben az évben szeretném majd megvenni a játékot is. A munka mellet de igyekszem aktív lenni a játékban mert nagyon tetszik és szeretnék hosszabb ideig foglalkozni vele. -
#63091 átraktam wikire a varianceos linket :) -
#63090 Lehetne gyúrni a topik kinézetén. Kedvem lenne hozzá, csak időm nem :S -
#63089 Rengetegen nem tudják, hogy ez hogy működik, mivel nem egy megszokott fícsör az MMO-kban, így a neten keresgélnek. Egyébként a link szerintem oda illik, sokan nem játék közben böngészik az ilyen oldalakat. (A fórum link ettől függetlenül is rossz, az archívra mutat, és ez lenne a helyes. És fel lehetne tenni az ismertebb, fontosabb egyéb linkeket is, mint a gw2skills.net, a gw2efficiency.com, a gw2crafts.net, az /r/GuildWars2, meg ilyesmik.) -
TomStorm #63088 Kieg.bedob alapból egy 80-as karaktert meg olyan dolgokat amihez közöd nem lesz.
Inkább alapjátékon legyél még jó ideig -
#63087 Wiki oldal linkje annyira nem lényeges, lévén a játékból /wiki paranccsal megnyitható az alapértelmezett böngésződben, sőt, ha itemet linkelsz mögé, akkor egyből a leírására ugrik. -
voros123 #63086 Okés király, amúgy warit kezdtem eddig eléggé tetszik de ha nem kell 80ig a kieg akkor addig nem veszem meg. -
#63085 Ja, és a wiki nagyon alapos és kimerítő, mindig naprakész. (Inkább ez mehetne fel az egyébként is hibás, a régire mutató fórum link helyére/mellé.) -
#63084 Vigyél el egy könnyebb karaktert (warrior, guardian, ranger) kieg nélkül 80-ig, csak normál játékkal. Próbálgasd, nézegesd, tetszik-e neked, ne dönts az első fellándolásra. Játssz, amíg tudsz, próbálj ki mindent, amit enged az alap verzió, az is rengetegféle lehetőség lesz. A két kieg független, de a mastery rendszert, az elit spec-eket, a két új régiót, ill. a glide-ot és a mount-okat csak azok adják (de 80-ig nincs szükséged rájuk).
Akciók viszonylag gyakran szoktak lenni, főleg ünnepek környékén. -
#63083 Personal Story nem eget rengető idő (első találtat youtube-on a "gw2 personal story full" kifejezésre két és fél óra hosszú), sima szintezés mellett ad egy kis változatosságot. Szét van darabolva, szintkövetelmények vannak az egyes fejezetekhez, tehát nem fogsz belefulladni a sok történetbe és cutscene-be.
Akció az "eredeti" oldalon volt :) -
voros123 #63082 Aha szóval ha jól értem, akkor ha érdekel a történet akkor a 2 kiegészítőn felül kell még gemért vennem dolgokat.
És a 2 kiegészítőt mindenféleképpen meg kell vennem. Így elsőre nem tudom érdekel-e a történet most azt mondanám hogy inkább az endgame, azokhoz meg kell úgyis a 2 kieg és akkor ha utána még érdekel a story akkor elgondolkodok hogy megveszem ezt a dolgot amit említettél gem-ért, mert a personal story gondolom elég hosszú, és van időm agyalni rajta :D
Illetve ez az akció az eredeti oldalon szokott lenni, vagy merre fele?
Utoljára szerkesztette: voros123, 2017.10.13. 14:00:13 -
#63081 Tavaly fekete pénteken volt érdemes megvenni a Heart of Thorns-t, mert akkor féláron volt (gondolom idén is lesz valamilyen akció, bár az nem valószínű, hogy a Path of Fire-ből sokat engednének).
Esetleg ha előbb eléred a 80-as szintet, akkor érdemes lehet egyből megvenni, mert ingyenes accounttal onnan nem tudsz tovább fejlődni.
Ha érdekel a történet, akkor érdemes sorban menni, és Personal Story után Heart of Thorns. Opcionálisan - ha teszik a történet, és úgy érzed megéri neked - akkor még a HoT-tal együtt érdemes megvenni, és előtte lejátszani a Living World Season 2 küldetéseit, amit ingame tudsz megvenni gemért, de nem olcsó. Heart of Thorns után a Living World Season 3 következik, megint csak opcionális és gemért elérhető. Utána Path of Fire.
Ha a történet nem érdekel különösebben (mert sajnos ilyet is láttam már, nem keveset), akkor érdemes a kiegészítőket megvenni, mert mindkettővel kapsz egy-egy lvl80 boostot (bár kezdőnek nem ajánlott, mert nem ismered meg a karakteredet), a Heart of Thorns-tól kapod a glidert, a Path of Fire-től a mountokat. Ha anyagi okokból választanod kell a kettő közül, akkor inkább Path of Fire, mert a mountok nagyban megkönnyítik a közlekedést. -
voros123 #63080 Hali!
Nem rég kezdtem a játékot és lenne 1-2 kérdésem.
Először is, hogy mikor és melyik kiegészítőt éri meg megvenni? Szóval ráér majd max szinten vagy megéri már az elejétől, és melyiket?
Hol érdemes venni ahol olcsó?
-
DarkBlade #63079 Üdv.
Azóta már rájöttem, csak a gyerek olyan gyorsan váltott hátast, hogy nem tűnt fel hogy már nyúlon ül. -
#63078 Raptorral sehogy. Springerrel lehet magasra ugrani. -
N3mus #63077 Ha valaki most szeretné kipróbálni a játékot egy hot+pof tartalmazó account eladó 9000ft -
#63076 Nemrég volt update, az nekem helyrerakta a dolgokat. Persze elkiabálni nem merem :) -
#63075 Akkor jó, mármint h nem nálam van csak ez a hiba. Van esély a gyógyulásra :D -
#63074 haldoklik a gw2 -
#63073 Sajnos itt is ez van, sőt EU-ban mindenhol, legalább is a fórumon ezt olvasom. Kíváncsi vagyok, mi fog kisülni ebből, mert van morgás rendesen. -
#63072 Az normálisnak számít, hogy állandóan kifagy és crashel a játék mióta a PoF él? -
DarkBlade #63071 Üdv.
A raptorral hogy csinálják azt hogy felfelé ugrik egy nagyot?
Lehet tanítani neki új skilleket? -
#63070 Még fél óra és: "Apa kezdődik!" :) -
#63069 Nincs mit. Használd egészséggel (és körültekintéssel)!
Más téma: lenne igény egy "kaparom a falat - mikor lesz már péntek este" klubra? -
Htjet #63068 Tényleg ősszekevertem a kettőt. Eddig még sosem fizettem neten kártyával. A cdgalaxis tényleg elfogadta a Maestro kártyámat. Ráadásul OTP-s felületen tudtam megadni a kártya adatait és jóváhagyni a fizetést. Most már legalább tudom, hogy erre is jó a bankkártyám. :)
Köszönöm !
-
#63067 Több, mint 20 éves OTP múlttal mondhatom, hogy így van van. :) Régen valóban volt sok olyan VISA kártyájuk, ami nem volt jó netes vásárlásra, de már jóideje MC-t adnak, és minden korábbi kártyának ki kellett forognia (ötévente cserélnek). Most megnéztem, még a legalapabb Maestro kártyájuk is alkalmas rá. (Talán csak az egy szem VISA Classic kártyájuk nem képes erre, az oldalon ez nem egyértelmű.) -
#63066 Szerintem erős tévedésben vagy, mert az OTP-nél legalább 10 éve nincs olyan kártya, amivel nem lehet online fizetni. Összekevered a netbankot az online fizetéssel, a kettőnek semmi köze egymáshoz.