Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek hiányában olyan pve siralom alakul ki, mint GW-ben...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként szeretem ezt a játékot - a látszat ellenére. 😊
Itt hadd álljon egy örökbecsû Horn Gyula klasszikus:
"Na és?"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egy ilyen módosítással, jópár óra szerveridõt adnék oda másoknak 😄. És ugye ha nem GW-vel játszol, akkor mással, ha az megtetszik nem jössz vissza, és nem veszed meg a köv. ch-t 😄 ...ennyi... (nem kötekszem) 😄
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Ha a katapultos ügyre gondolsz ismét el kell hogy szomorítsalak, más csapatnál ez nem jelentett problémát, leépítettem a srácot aki lõni próbált. Itt persze nem volt alkalmam, mert vki megmondta hogy hol kell állnom <#guluszem1>#guluszem1>
Mondtam hogy értsd úgy ahogy akarod: mindenkit kirúgott/magát rúgta ki... <#vigyor3>#vigyor3>
A barátaimat gondosan megválogatom és ebbe a körbe te nem férsz bele, bocs...
Valamint nem rugot ki rajtad kivül senkit hanem lelépett, és én lettem az uj vezetö.
szuper rank 6 vagy lehetek a barátod?
nameg ahoz képest hogy mennyit játszottál itt mindig csak prédikálod a baromságokat
hát ezt mindig lehet hangoztatni, de egy idõ után unalmas
attól még hogy nem az még mindenkinek lehet egy-két ötlete amivel számára jobbá tehetné a játékot.
A türelem rozsdát terem.
Ha meg nem akarsz pvpzni, akkor játszod a játékot pveben. PvE részt minden játékban meg lehet unni. Ott egy idö után csak a társaság különbözteti meg egy offline játéktól.
és még valami: ez nem MMORPG (vagy nem "hagyományos" MMORPG) ezt megint elfelejtitek. Itt sokmindennek nincs értelme, aminek egy MMO-ban igen...
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
lehet hogy nem kell a sok armor, de szeretném azért a nevén kívül is egyedibbé tenni a karakterem...gondolom nem csak én vagyok így
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
...csak nehogy Fashion wars-ra nevezzék át a gémet utána xD
A türelem rozsdát terem.
Rúgtunk...mi ez a többes szám? <#vigyor3>#vigyor3>
Azért mert az idegbeteg haverod (aki azóta szintén WoW-ozik) nem fogadott el semmilyen tanácsot senkitõl és mert benéztem egy hibás attribute leírás-t szó nélkül kidobott a guildbõl azért még nem kéne lámáznod. Mellesleg ha jól emlékszem utána nem sokkal késõbb mindenkit kirúgott (vagy fogalmazhatunk úgy is hogy "magát rúgta ki", ahogy neked jobban tetszik <#buck>#buck>)...
Az hogy 1 év alatt 1000 fame-et szereztem (amikor iway még sehol nem volt), számtalanszor nyertem HoH-ot, az persze csak azt bizonyítja hogy semmi közöm nem volt a játékhoz...<#nevetes1>#nevetes1>
U.i.: El kell hogy keserítselek: az általad felsorolt egyik mmorpg-vel sem játszom már, viszont kipróbáltam szóval legalább kritizálni tudom.
tegyük fell hogy 1millio faction-ért unlockolhatová válna a fissure armor skin, vagy a dwarven axe skin ezt megszerezni rengeteg idö mig
titan gem farmal 3-4 nap max 1 hét és megvan a fissure armorod
Miért lenne szarabb a játék ha azért, hogy hatékonyan pvp-zz, kicsit meg kéne dolgozni, mint más mmo-kban?
A kezdeti ötlete a GW-nek igen ez volt, hogy ne kelljen 1000 órákat farmolnod, és úgyis élvezhesd a játékot. De ez odáig fajult, hogy mindent a seggünk alá tolnak már készen, gyakorlati elõnye és haszna az egész pve résznek és pve holmiknak nincs.
Jó ez a játék, csak olyan tirpák baromságokkal tudják elbaszni a játékélményt, hogy két téglával ütném össze a tökeiket.
Elég sokan mondják, hogy az újítások óta unják a játékot, mert gyakorlatilag mindenük megvan, mindenen végigmentek, nincs mit csinálniuk. Mert pvp-zni se lehet mindig, ahhoz kell egy talicska online tag. Pve-ben meg azé ketten-hárman is el lehet szüttyögni.
Tény hogy a játéknak vannak jó oldalai is, illetve a baráti társaság is sokat számít akikkel játszod.
Az is egy tény viszont hogy nagyon sok ember aki abbahagyta GW-t most WoW-ozik (nagyrészt) vagy egyéb mmorpg-t játszik...
Ezekbõl szûrdd le a megfelelõ következtetéseket <#szomoru1>#szomoru1>
Can\'t find My Guild [Lord] (e):)
Tán ha ez nem lenne, sokkal több értelme lenne a pve résznek, és a jó upgradek, fegyverek farmolásának. A collectoros agyon upgradelt szarokat sem értem, amit megkapok 3 szilvamagért bazzeg, akkor minek vannak zöld meg arany cuccok is mellé ugyanazzal a tudással. Még a skin sem hozható fel mint "elõny", mert sok zöld ocsmányul néz ki, ráadásul a game-endes zöldek mind egyformák, még arra sem strapálták magukat. Némely collectoros cuccnak sokkal egyedibb és kellemesebb skinje van egyébként.
Szvsz a holmik értelmét itt baszták el. Azt kellett volna meghagyni, ami az elején is volt: amit a játékban találsz, azt használsz. Én az egész pvp karakter generálást megszüntetném a picsába, és akkor értelmet nyerne a játék.
inkább tolnának megin dupla fame 7végét vagy vmi pvp-vel összefüggöt😊
nerfel kapcsolatban talán vége a ritu spike-nak,discord spec sztem nem volt mostanában annyira népszerü, és a shadow prison se nagy csapás egy assának, viszont a blades-t nem értem miért kellett nerfelni simán meg lehetett fogni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Errõl van szó <#vigyor3>#vigyor3>