Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol. kurvajo ez a forum <#vigyor>
Atisz
Akár hiszed, akár nem az olyan noob-ok mint pl. én a legeleje óta ezt szajkóztuk többen is, hogy adjon egy kis plusszt az a fow armor és akkor már értelme is lenne a dolognak...

Ennek hiányában olyan pve siralom alakul ki, mint GW-ben...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hm. Mondasz valamit. Ilyen kurva jól ismersz? Söröztünk má együtt?

Egyébként szeretem ezt a játékot - a látszat ellenére. 😊

Atisz
Igen, elcsesztem. Baráti guildbõl eredmény orientált guildet akartam csinálni...

Itt hadd álljon egy örökbecsû Horn Gyula klasszikus:

"Na és?"

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nah... a 2-t "kombinálva"... Hogy mondjuk (pl) FoW armor adjon pl +5 armort, és tudd unlockolni PvP-ben, és megszerezni PvEben. Ez így jó 5let számomra. De a jelen helyzetben "értelmetlenné" tennéd PvE részt. Én pl csak azért PvE-zek, hogy 1-1 karakterem pvp képes legyen (supVigor, fegyók stb), plusz a más armor.
Egy ilyen módosítással, jópár óra szerveridõt adnék oda másoknak 😄. És ugye ha nem GW-vel játszol, akkor mással, ha az megtetszik nem jössz vissza, és nem veszed meg a köv. ch-t 😄 ...ennyi... (nem kötekszem) 😄

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

azert irtam hogy meg azt is 😊 mert allitolag az az igazi majer akinek yolan van 😄
Atisz
Na nézzük: Ha 2 napot voltam a guildben, összesen volt 3 gvg adott builddel, akkor nem tudom hogy tudtam annyi "baromságot" magyarázni...

Ha a katapultos ügyre gondolsz ismét el kell hogy szomorítsalak, más csapatnál ez nem jelentett problémát, leépítettem a srácot aki lõni próbált. Itt persze nem volt alkalmam, mert vki megmondta hogy hol kell állnom <#guluszem1>

Mondtam hogy értsd úgy ahogy akarod: mindenkit kirúgott/magát rúgta ki... <#vigyor3>

A barátaimat gondosan megválogatom és ebbe a körbe te nem férsz bele, bocs...

SZEG007
Amugy ha már rossz guildvezetést emlegetsz akkor beszélhetnél a Hungarian Virtue-rol😊

SZEG007
nem nem csak a FoW-rol van szo hanem ugy általába betehetnének minden vackot fegyver/armor skint mint rewardot pvp-be

bardocz
jeee olyan flém amiben a játékról van szó<#banplz>
eppen elobb bezseltuk meg, hogy ha oylan lenne amiylennek akarod akkor azt szidnad 😄
Atisz
Ez tényleg így van. Viszont ezért nem ajánlható azoknak akik egy jó mmorpg-t szeretnének...

SZEG007
Képzeld nem csak ö gondolta ugy hogy nem vagy a guildbe valo, miután bármit mondtunk neked semmit nem ugy csináltál, alkeztél baromságot magyarázni, és hibá mondta mindenki hogy nem ugy van te azért is erösködtél.
Valamint nem rugot ki rajtad kivül senkit hanem lelépett, és én lettem az uj vezetö.
szuper rank 6 vagy lehetek a barátod?
nameg ahoz képest hogy mennyit játszottál itt mindig csak prédikálod a baromságokat

"ez nem MMORPG (vagy nem "hagyományos" MMORPG) ezt megint elfelejtitek. Itt sokmindennek nincs értelme, aminek egy MMO-ban igen..."

hát ezt mindig lehet hangoztatni, de egy idõ után unalmas
attól még hogy nem az még mindenkinek lehet egy-két ötlete amivel számára jobbá tehetné a játékot.

A türelem rozsdát terem.

Azt ugattam, hogy vagy vegyék ki a pvp generálást, vagy töröljék az egész pve részt a picsába, mert a két rendszert ahogy összehozták szar, azaz nem jó. Okostojás.

Szerintem pont ez a jó a gwben. Ha csak pvpzni akarsz, ott van a karigenerálás. Ha "szép" armorban akarsz pvpzni, "szép" fegyverekkel, akkor pve-zned is kell.
Ha meg nem akarsz pvpzni, akkor játszod a játékot pveben. PvE részt minden játékban meg lehet unni. Ott egy idö után csak a társaság különbözteti meg egy offline játéktól.
és még valami: ez nem MMORPG (vagy nem "hagyományos" MMORPG) ezt megint elfelejtitek. Itt sokmindennek nincs értelme, aminek egy MMO-ban igen...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

szerintem te azt ugattad, hogy vegyek ki pvp kari krealast o meg azt mondja hogy tegyek bele a pvp krealasba meg a fow armort is. kicsit nem erre van a lottozo 😄
már nem volt friss xD

lehet hogy nem kell a sok armor, de szeretném azért a nevén kívül is egyedibbé tenni a karakterem...gondolom nem csak én vagyok így

A türelem rozsdát terem.

3 kontinens= kevesebb lag, mert nem egy helyre tömörül 3 milla player

A türelem rozsdát terem.

3 kontinens=3 játék=3 x 6990Ft=20970Ft

A türelem rozsdát terem.

itt mindig az armorok a fo problema engem most inkabb az izgat hogy hova tunt a reggeli skill balance ? 😄 wikin kint volt kb 10 percig utanna levettek ^^
Itt voltál eddig? Mert ezt ugatom bazdmeg, akkor mi értelme van a pvenek és a 3 kontinensnek?

inkább lehessen pvp-ben egyedileg ruhát tervezni, és akkor mindenkinek olyan van amilyet szeretne...

...csak nehogy Fashion wars-ra nevezzék át a gémet utána xD

A türelem rozsdát terem.

Atisz
Hehe azért nem olyan egyszerû a történet...

Rúgtunk...mi ez a többes szám? <#vigyor3>
Azért mert az idegbeteg haverod (aki azóta szintén WoW-ozik) nem fogadott el semmilyen tanácsot senkitõl és mert benéztem egy hibás attribute leírás-t szó nélkül kidobott a guildbõl azért még nem kéne lámáznod. Mellesleg ha jól emlékszem utána nem sokkal késõbb mindenkit kirúgott (vagy fogalmazhatunk úgy is hogy "magát rúgta ki", ahogy neked jobban tetszik <#buck>)...

Az hogy 1 év alatt 1000 fame-et szereztem (amikor iway még sehol nem volt), számtalanszor nyertem HoH-ot, az persze csak azt bizonyítja hogy semmi közöm nem volt a játékhoz...<#nevetes1>

U.i.: El kell hogy keserítselek: az általad felsorolt egyik mmorpg-vel sem játszom már, viszont kipróbáltam szóval legalább kritizálni tudom.

SZEG007
Ahoz hogy pvp-be játszani tudjak kell 213124 féle armor, 122314234 féle pajzs, 4324523fokusz, 53453445345346egyéb fegyver és én nem vagyok hajlando farmolni honapokig csak azért hogy egy retkes karival pvp -re mehessek, a guildem fele pédál nem tudna játszani ha azt megvalositanák amit te , söt tovább megyek azt kéne lehetövé tenni hogy minden elérhetö legyen pvp-ben ami pve-ben is mert jelenleg gvg-ben nincs semmi reward azon kivül hogy ladder rankot(de már ez sem pvp exkluziv mert van PvE ladder) kapsz vagy valami idota title-t
tegyük fell hogy 1millio faction-ért unlockolhatová válna a fissure armor skin, vagy a dwarven axe skin ezt megszerezni rengeteg idö mig
titan gem farmal 3-4 nap max 1 hét és megvan a fissure armorod

naugye <#vigyor>, igy viszont pvp karakterrel pontosan ugyanannyi eselyed van mint azoknak a koreaiaknak akiknek van annyi idejuk, mar csak az esz dont <#vigyor> ha nincs pvp akkor meg mehetsz pvezni es szepiteni a karikat.<#nyes>
Illetve hát a koreaiak gecik, azt mondanám. Természetesen. 😊

Nem mondanám. Csak ha nincs épp pvp én is unom a banánt.

miert lenne lofasz ? pont ez benne a lenyeg, ha az lenne az elonye amit te szeretnel akkor azt mondanad, hogy azoknak a geci koreaiaknak bezzeg van ideje ott ulni gep elott non-stop es hogy ez igy iylen meg oylan szar...
Ha ez minden elõnye akkor asszem egyetérthetünk abban, hogy ez lófasz, ezért kár volt 3 kontinenst legyártani.

SZEG007
mehetsz vsza WoW-oni vagy Silk Roadozni azt lépdesd a szinteket...soha nem olt közöd ehez a játékhoz nem is hiába rugtunk ki 2 nap után mert láma vagy

annyi elonye azert van, hogy amelyik karival napi X orat jatszol pvp ben azt meg tudod csinalni szebbre ha akarod es nem kell bamulnod azt a randa pvp karit 😄
55hp uw, troll vagy nemtom myilen farmot egy hoh gyozelemmel nem hasonlitanek ossze
Így viszont az egész pve résznek és holmiknak semmi értelme. Akkor azt kéne hagyni a picsába, és akkor csak annyi a játék, hogy pvp karaktert generálsz és pvp-zel.
Miért lenne szarabb a játék ha azért, hogy hatékonyan pvp-zz, kicsit meg kéne dolgozni, mint más mmo-kban?
A kezdeti ötlete a GW-nek igen ez volt, hogy ne kelljen 1000 órákat farmolnod, és úgyis élvezhesd a játékot. De ez odáig fajult, hogy mindent a seggünk alá tolnak már készen, gyakorlati elõnye és haszna az egész pve résznek és pve holmiknak nincs.

Atisz
Ez persze nem vonatkozik (annyira) GVG-re, oda tényleg kell 1-2 dolog...de az meg mondjuk már összeszokás kérdése (kb. mint CS) és nem ész...

Atisz
Ész mindenhová kell szerintem...az 1000 óra az tökmind1, ha vmi tetszik, így is-úgy is meglesz. A GW-ben ahhoz kell ész hogy az aktuális nerf után mennyi idõ alatt talál ki az ember egy favorit build-et...

Én pont ezt tartom a Gw elonyenek h nem az a májer akinek van 1000 oraja egyhangu farmolassal megszerezni egy "plazmaagyut" es szetloni vele mindenkit pvpben ész nelkul, hanem hogy itt mindenki ugyaolyan eselyekkel indul es az nyer vagy veszit aki jobban hasznalja a skilleket, jobban helyezkedik a palyan, ESSZEL jatszik.

Atisz
Ez így igaz. Ezért kell alaposan megfontolni hogy mire dobod ki a drága pénzt...

De a wowért fizecc. Amiért meg fizettél, azt akkor is nyomod, ha kibaszott ronda és kibaszott unalmas. Benne van a pénzed, nem akarod, hogy "kárba" vesszen a havidíj. Pszichológia.

A wownál szebb, és a solitairenél pörgõsebb. 😊
Jó ez a játék, csak olyan tirpák baromságokkal tudják elbaszni a játékélményt, hogy két téglával ütném össze a tökeiket.
Elég sokan mondják, hogy az újítások óta unják a játékot, mert gyakorlatilag mindenük megvan, mindenen végigmentek, nincs mit csinálniuk. Mert pvp-zni se lehet mindig, ahhoz kell egy talicska online tag. Pve-ben meg azé ketten-hárman is el lehet szüttyögni.

Atisz
Persze, szép, ingyenes, jók a hangok (na jó ez az utolsó érv sablon volt)...

Tény hogy a játéknak vannak jó oldalai is, illetve a baráti társaság is sokat számít akikkel játszod.

Az is egy tény viszont hogy nagyon sok ember aki abbahagyta GW-t most WoW-ozik (nagyrészt) vagy egyéb mmorpg-t játszik...

Ezekbõl szûrdd le a megfelelõ következtetéseket <#szomoru1>

Atisz
Na ez az, ennyi... <#vigyor3>

A játékról valami jót is tudtok mondani amúgy? 😊Ennyit panaszkodni...😊

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

Most lehet agyonbasztok, de szerintem szar, hogy pvp karit gyakorlatilag tetszõlegesen összeállíthatsz a legmaxosabb cuccokból. Oké, unlockolni kell, de ugyan már mennyi idõ az? 2-3 hónap alatt az összes skillt, upgradet, inscriptet kiunlockolod csak balthazar pontokból...
Tán ha ez nem lenne, sokkal több értelme lenne a pve résznek, és a jó upgradek, fegyverek farmolásának. A collectoros agyon upgradelt szarokat sem értem, amit megkapok 3 szilvamagért bazzeg, akkor minek vannak zöld meg arany cuccok is mellé ugyanazzal a tudással. Még a skin sem hozható fel mint "elõny", mert sok zöld ocsmányul néz ki, ráadásul a game-endes zöldek mind egyformák, még arra sem strapálták magukat. Némely collectoros cuccnak sokkal egyedibb és kellemesebb skinje van egyébként.
Szvsz a holmik értelmét itt baszták el. Azt kellett volna meghagyni, ami az elején is volt: amit a játékban találsz, azt használsz. Én az egész pvp karakter generálást megszüntetném a picsába, és akkor értelmet nyerne a játék.

Zomil
amiket ide leirtál már voltak, csak probálják nem állandoan ismételni magukat

inkább tolnának megin dupla fame 7végét vagy vmi pvp-vel összefüggöt😊

nerfel kapcsolatban talán vége a ritu spike-nak,discord spec sztem nem volt mostanában annyira népszerü, és a shadow prison se nagy csapás egy assának, viszont a blades-t nem értem miért kellett nerfelni simán meg lehetett fogni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atisz
A WoW egy aranybánya és bebizonyította hogy magas (~3500 Ft/hó) havidíjjal is lehet egy játék óriási siker. Sõt a mai fogyasztói társadalmat elnézve (anélkül hogy minõsíteném) ez az összeg akár még magasabbra is nõhet...

Carlos
<#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Most nem akarom azt mondani hogy "ez az öcsém!", mert akkor azt mondanák hogy 2 nick alatt 1 személy <#nevetes1>

Atisz
Abszolút jó és logikus gondolatmenet...

Errõl van szó <#vigyor3>

Carlos
Meg arra, hogy ha a fow armor akár 5-el több armort adna, már lenne értelme és nem csak a státuszszimbólum mivolta miatt érné meg küzdeni érte.

Þór vígi þessi rúnar