Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
szar... vmi jobbat, kéne megint minderbender vagy pig oltása. Abba volt fantázia, noszi, te meg 1szerûen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szar voltál, szar vagy, szar leszel (flame szempontjából mindenképp)

Ui: remélem, mûködik ez a szar.
Ui2: sztetek is túl sokszor használom a "szar" szót?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

bardocz
mindenben és én is olyan okosságokat szeretnék írni mint Te 😛
Miben szeretnél ügyes lenni?
bardocz
tanítsál meg hogy ügyes legyek mint te mesterem...
Szaruman
btw, /fav megint😄

Szaruman
Egyszer látogass be erre a gyakra... Olyan, mintha DOS-szal (ha nem így kell írni, leszarom) szarakodnál, csak linux.

Te szoktad a legnagyobb ostobaságokat írni.
bardocz
azért nem:S van pár marha de nem mindenki szerencsére
zomil, mesélj a proságról.
attila mindenbender, ha jól tudom te farmoltad az aget. 😄
Zomil
"unalmas volt a gyak"
😄DDDD
hát igen amikor flame megy mindig van pár hozzászólás amin jót derülök
és én nem merem állitani h az egész magyar gw társoságra igaz😊
bár az tényleg vicc amit itt egy-két ember csinál(pl Atisz nemtom minek irkál be amikor már köze sincs a játékhoz, jah de tudom...azért h félévente megemlitse h milyen pro volt és a köcsögök kirugták)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tusy büntet.
Szaruman
Ja, Diam mondta, h az agyasok megint osztják egymást, mint a régi szép idõkben. Nekem meg unalmas volt a gyak, szal kicsit olvasgattam.

R34N
nahát erpáj te is élsz még? 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Szaruman
Az utóbbi 600 hozzászólás jellemzõ a teljes magyar GW communityre.

Qrvajó, hogy aránylag értelmes, és A játékról szóló beszélgetésböl is értelmetlen "egymástfikázó" flame-t tudtok inditani...
Gratulálok!

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

De jó ide bejönni és olvasgatni...
Úgy szeretik itt egymást az emebrkék, meg a játékot is egyfolytába istenítitek..... jáááj az élettõl is elment a kedvem. Inkább máshol olvasgatok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

quad
má kora reggel nyomatjátok a hülyeséget , kivagytok... ;]]]

- ha konkrétan nekem szól egy hsz, akkor azt próbálom értelmezni (l2read vagy mi)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Atisz
Erre nem mondanék semmit megint csak azt hogy elõbb informálódj:

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

"(fikázáson és flame keltésen kívül)"
ezt muszaj volt igy megjegyezni?😄 3 napja ez megy😄

A grind-ról:
- csak a grindrõl nem írtál
- nem fogok flamelni veled, a grind az én fogalmaim szerint XP szerzést jelent, és wow-ban is van ilyen ellentétben a te (félreérthetõ?) megfogalmazásoddal
- az elõzõ hsz-id szóáradatai alapján véglegesült bennem, hogy tényleg nem érdemes foglalkozni veled (nemhogy még informálódjak is rólad). Ne beszélj hülyeségeket, akkor talán kevésbé rossz kép alakul ki rólad (sztem)
- egy kicsit azért érdekel, hogy elõzõ hozzászólásoddal (fikázáson és flame keltésen kívül) mit akartál mondani, mert nekem nem jött le

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Atisz
A grind-ról:

"...na most, jó mmorpg-ben ilyen nincs illetve elhanyagolható mértékben fordul elõ (mint pl. WoW..."

Ha vmirõl/vkirõl kritikát fogalmazol meg, akkor érdemes kicsit körbejárni a témát és informálódni, nem csak ontani a szóáradatot.

Ha ugyanilyen "jól informáltan" állítod rólam, hogy baromságokat beszélek, akkor no comment...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

- ez Atisz-nak ment volna (wtb szerkesztési lehetõség)

ezen topik arra való hogy mindenki leírhassa a véleményét, legyen az pozitív vagy negatív
- nem vagyok egy nagy gw mágus, 1 karakterrel azért végigvittem mind a 3 rész pve részét, de az így szerzett tapasztalatom alapján is merem állítani, hogy néha ritka nagy baromságokat beszélsz

De a wowért fizecc. Amiért meg fizettél, azt akkor is nyomod, ha kibaszott ronda és kibaszott unalmas. Benne van a pénzed, nem akarod, hogy "kárba" vesszen a havidíj. Pszichológia.
- biztosan én vagyok a kivétel, mert TV-t se nézek napi 24 órában (tulajdonképpen a heti 1 óra is túlzás), interneten sem lógok napi 24 órában, meg wow-val sem játszok napi 24 órában pedig mindegyikért fizetek

És ki mondta hogy WoW-ban nincs farm? Grind nincs...
- pedig én wow-ban pont grindelek, úgyhogy szerintem tévedsz (nem jött le, hogy ironizálnál, szó szerint véve a mondandódat pedig nem igaz amit írsz)

nekemisnekemisnkemeis

sonico
hali, nekem van 14 napos ingyen accom ha kell vkinek aki tényleg játszaná, szívesen odaadom, mert nekem nem kell, csak tényleg játszátok le. (gamestarhoz adták)

u.i.: írjatok pm-et, ha nem írok vissza akkor már megelõztek és odaadtam másnak. ki korán kel.. 😊

Atisz
Érdekes...az átruházott guild leader poszt úgy tûnik minden hurkából ilyen kõkemény szupergyerót csinál. Külön gratula a valóvilágos/mónikás a szókincsedhez...biztos erre is sokat gyúrtál.

Ezenkívül teszek a véleményedre és igen, ezen topik arra való hogy mindenki leírhassa a véleményét, legyen az pozitív vagy negatív. Elvégre ez egy fórum, nem pedig egy fan club. Ha nem tetszik, tehetsz mindannyiunknak egy szivességet.

Többet nem óhajtok a gyerekes kis rágalmaiddal foglalkozni. A stílusodból pedig tényleg vegyél vissza, mert a közelben van egy óvoda és ott szoktak hasonló szinten társalogni.
Kösz.

SZEG007
jolvan ebbül is látszk mennyire halvány lila gözöd nincs a Gw-röl...
joideje leléptél de még mindig itt tolod a frankot hogy ilyen über armor, meg über fegver mennyire jo volna aha persze
Neked tipikusan ezek a balfasz mmorpg-k valok ahol farmolhatod az epic dragonslayer sword of blablabal über rare itemeket és utánna irogathatod a low lvl playerknek hogy "owned" miután lehugyoztad a hulláját.

kb 75%
A PvE játékosok csak a skin miatt is farmolják a FoW armor-t 😉
A PvP játékos jutalma a Gladiator, Hero, Champion title, ladder helyezés, arany,ezüst,bronz szegély a paláston...
A PvE játékos jutalma pedig a skin...
Szerintem ilyen egyszerü.
A PvP-PvE-t pedig szétválasztották, amikor megszüntették az armor csere lehetöségét. Ez volt(lehetett) az egyetlen elõnye a PvE karakternek.

Atisz
Játékosok fele pve only? Ezt mikor találtad ki?

SZEG007
játékosok fele PvE only te gondolkozál

spatz
És az egyik nagy elõnye a GW-nek, hogy ha le akarok ülni játszani 1-2 órára simán megtehetem, nem kell 5-6 órát nyomnom egyfolytában <#wink>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Az a baj, hogy a játékosok rutinosabbak, mint régen, egy-egy kiegészitö sokkal gyorsabban válik unalomig ismertté, egy hét alatt végigmegy rajtuk, ami régen több hétig is tartott...

Esetleg egy nyilt küldetésszerkesztö feldobhatná a játékot, de ennek az esélye nulla a végtelenhez...

minimális szintet tartsunk már, hé!

Atisz
De akkor a legfontosabb dolog, a motiváció tûnik el. Azért senkinek nem kell jobb cucc hogy gyorsabban ölje a mobokat.

Gondolkozzál már...

Kezdheted <#vigyor>
Ha a FOW armor +5 amort adna, erõteljesen megcsappanának az ebay-es pénzkészketek. Ennek csak akkor látnám értelmét ha énis árulnék ott 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

jaj nekem is van ötletem: mindenki menjen a kurva anyjába, pont.
Ezt nem értem. <#rinya> Akkor az így 2 külön játék.
Mondjuk lehet az a baj velem, hogy eleve azt nem értem, hogy miért is kell alapjaiban megváltoztatni GW-t? <#szomoru1>

Van egy jó ötletem. Mindenki adja nekem a PvE cuccait, mert úgysincs semmi értelme és én örülni fogok.
Ha ilyen lenne, akkor csak szimplán melee karaktereket használnának...
SZEG007
rohangálhatna, csak ott nem érvényesülhetnea pve+armor, +level

Én utálnám, ha nem pvpzhetnék a kedvenc karakteremmel...
Ja, és az új játékosok hogy "tanulják" meg a játékot, ha teljesen külön müködik a 2 rész (pvp/pve) - neadj külön skillbalance-val is stbstb?
Amúgy meg biztos nem kezdtem volna bele, ha nem lenne történeti rész, vagy utána ott porosodna a polcon, ha a cirka másfél éves karim nem rohangálhatna gvg-ben, vagy HAban.

SZEG007
pve kari lehet lvl 30 kphat tölem +5 +10 armort engem nem zavar, csak válaszák szét a PvP-t, és a PvE-t és megvan oldva

...de mivel nem ad, és pve-zni is kell, mert akkor hol és mit csinálsz gw helyett (mert ez "üzlet" 😉), ezért nemtod pvpben unlockolni...

ha meg adna, akkor kénytelenek belerakni unlockba, mert akkor hártányban lenne a pvp-kari (ellenben tényleg a "kockulásról" szólna gw(is))...

Ösrég dumáltunk már róla... meg a csak majdnem maxos zöldekröl, collectoros holmikról. De ha bejönne, itt sirna mindenki szája, hogy "mi lett szegény zöldemmel" éppúgy, mint ahogy a pvp-sek játsszák a hattyúk halálát minden egyes skill balance-nál 😄