Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az email cím pedig véletlen egybeesés 😄
Multkor elkezdte megint, de a rank6 után megunta azóta nem láttam :|
Szaruman
az núb, nem noob^^ (egy rövidítés, ha nem tudnád, te n00b)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

noob 3 ftw, van hándredblédzem bevesztek?
Factions-ben a területek átjárhatósága sok helyen függ a küldetésektõl, míg a Prophecies-ben ez minimális.

Atisz
Nahát, Mad még játszik? Magyar vagy nemzetközi guildben vagytok?
Noszi, kérdd már el tõle az e-mail címét légyszíves és küldd el priviben. Ha megteszed, megígérem hogy viszek neki egy kardot (õ érteni fogja, lehet hogy te is <#vigyor3>)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A Factions a játéktérben illetve a lehetõségek mennyiségében mennyivel különbözik az alap Gw-tõl. (pl.:kevesebb bejárható tér...)

Szaruman
Hm, ez esetben tévedsz.

- GZ, elsõ sorban a színvonalhoz (a flame az egy dolog). Ha valakinek lenne kedve a játékhoz, akkor ti most jól elveszitek? Mert ez nekem egy elég jó módszernek tûnik, másra meg nem jó (magatok égetésén kívül)...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

/me elteszi a méretes békepipát, felhúzza a sliccét

<#vigyor3><#wave>

Szerintem a poén volt szar, nem a humorérzék, de békepipa elszívva<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Viccnek szántam ov'kóz, csak mindig elfelejtem, hogy a humorérzéket kiöli a GW az emberekbõl. Erre utalt a következõ mondat kezdése is "viccet félretéve", hogy a flém-menedzserek is értsék esetleg. Hát nem értették. :-/
Egyébként semmi bajom noszival, jófej, rendes srác. Csak ma valamiért ilyen faszkalap-napot tart.

Rám gondoltál? Pedig nem akartam se tahó, se hülyének nézõ lenni.
Ha így sikerült akkor bocs. Azért "faszom nem kéne"-vel bekezdeni se túl illedelmes, mondhatni inkább tahó<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Bizonyára ezt csak te veszed észre, és bizonyára ezért van barátnõm és te ezért vagy még mindíg szûz.
Szaruman
Észrevette vki, h noszi mindig a homoszexualitást hozza fel?
Ill régebben még (amikor azt hitte, h ua) emo-zott is. Kis hülye<#eplus2>

Btw, tegyük top10-be a gwtopikot.

Nem én szeretném folytatni, te nem bírod abbahagyni. Különbség. 😄

Látom folytatni szeretnéd... Sajnos nincs miért folytatnom, kivéve abban az esetben ha jó nõ vagy és le pippantanál.
Szétkalapálod a cédét és voilá. 😊

Az "olvasni tudsz" drága barátunk enyhén szólva is hülyének nézõ, kioktató hsz-ére íródott, nem is neked. Tahóságra tahóságban meg mi a kivetnivaló?
A lekezelõ hangnem miért van? Menstruálsz? Tán nem kéne mindenkit az ellenségednek nézned, az sem tesz jót a szülõkkel való kapcsolatnak. 😉

Zomil
egyébként tört verzio létezik? XDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az "olvasni tudsz" kérdés egy fórumtémában igen hülye kérdés szerintem, valahogy a tahóság határát súrolja. Látom elég aktívan válaszoltál, ezúton gratulálni szeretnék, jó szabadidõs tevékenységet választottál. Ne feledd, hogy a függõség csak a szüleid és a közötted lévõ szakadékot mélyítik. Részemrõl befejeztem a hirdetéssel kapcsolatos hozzászólásokra való reagálást.

Szeretettel ölel, Zdn
Ja, akkor bocsánat, nem szóltam.

Zomil
Szarumanra gondolt😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mármint én lennék az az Rp? Sajnos nem nyertél, azt se tudom ki az. Mintegy mellesleg semmi flém nem volt a hsz-emben.

😄 ezt vartam hetfo ota 😊

Tudtam, hogy valakinek ez milyen jó kis flame forrás lesz.
Rp, te no comment vagy, régen agyonfikáztad az iL-t, mostmeg... "nem kell ótvaros fröcsögés mögé bújnod, még akkor sem ha nyíltan ellenezzük a homoszexualitást, amiben bizonyára te az élen jársz.

Ez csak egy hirdetés volt, nem kértem választ rá ( csak azoktól akiket érdekel és email formájában ), és a faszod meg nem kell mivel az altesteden minden bizonnyal vagina van.
apa kezdodiiiiiiik 😄

Tudom és hajrá! (ha olyan szinten tudnék angolul akkor még segítenék is sztem).

GW: Dor Von Hun [HD]

Igen tudok olvasni, amiket írtam, azokat a "faszom nem kéne"-re válaszoltam, mert nagyon úgy tûnt, hogy neked ez a pár követelmény is soknak bizonyult, de ha nem, akkor elnézést.
És lehet, hogy Noszi nem csak a guildnélküliekre gondolt, hanem esetleg azokra is akiknek van guildje, de nem felel meg nekik, vagy nem játszanak eleget.

Nefürgyé le!

Olvasni tudsz? "szerintem nem sok r5-6 ember szaladgál guild nélkül"
Ezt írtam, nem azt, hogy mikrofon, angoltudás, vagy valakinek nincs r5-je. Okostóni. 😊

Szerinted ezek nehezen teljesíthetõ követelmények voltak?
mikrofon-> 3k-ért kapsz a teszkóba olyat, hogy magától beszél

angoltudás-> az egész játék angolul van, hogy játszol, ha nem érted? (meg németül,franciául,etc.)

pvp tapasztalat, rank5-6-> nemsoká 2 éves a játék, ha egy kicsit is érdekel a pvp, a rank 5-6 azóta már régen elérhetõ volt

skill unlock-> ua.

Nefürgyé le!

Zomil
hát igen😞 miota ha 8-as lett egyre nehezebben vagyunk meg
ezért is irtam lejjebb h tagokat keresünk😊

Szaruman
És akik igen, azok is oda vágynak.

Azt hiszem erre szokták mondani, hogy hát a faszom nem kéne? 😊
Viccet félretéve: szerintem nem sok r5-6 ember szaladgál guild nélkül.

StRucC555
Hidd el igyekszünk ahogy idõnk engedi fejleszteni !

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Oksa, nem kötözködök. Amúgy biztos hogy hátráltatnám õket. <#buck>
De azért még annyit hogy soha nem linkelek wiki-t és semmi mást sem, az meg hogy ma is írjak igen érdekes, mert sztem kb. 10 hsz-em van. <#beka2>
Irigység? Mire? /Off

GvG guild AKTÍV tagokat keres!
minimum követelmények:
- mikrofon
- angoltudás
- pvp tapasztalat (légy tisztában a gvg menetével, r5,r6 alatt ne jelentkezz )
- skill unlockolással ne legyen probléma

A csapat nagy részének megvan a r9 és a rank 2 champion tehát nem kezdõ játékosokból áll a guild. Ha úgy érzed megfelelsz a kritériumoknak és szeretnél jelentkezni, akkor a mad.martigenfreemailhu címre küldj egy emailt. Az emailbe írj egy rövid bemutatkozást, jelöld meg az életkorodat és azt, hogy milyen guildekben voltál eddig, mióta játszol és milyen kasztokkal stb.
Sztem. Ha kötözködés helyett segítnél nekik lefordítani a skilleket, akkor mindegyik magyarul lenne (Vagy lehet csak hátráltatnád õket?), de egyébként még így is több magyar leírás van ott mint a wiki-n.
Sztem, ha csinálnál egy viszonylag tartalmas oldalt gw-rõl, ahol leírások vannak, te sem a wiki-t linkelnéd ha kérdeznek. Amit meg csinálsz szimpla irígységként hat innen nézve... nomeg hogy ma is írjál ide valamit...

(bocsi, de unom már a sok agyament egymást fikázó embert.)

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Igen és éppen ezért írtam. Nézegesd egy kicsit a skillek leírását az oldalon. <#pardon1>

Mindenki lehet figyelmetlen. <#hehe>

ök még mind2 en játszanak 😊 szoktam látni én is a kiirásokat h nyerik hoh ot este fele pedig a Forgot the Ghostlyyyyyy v mi szokott sokszor nyerni 😊

Legalább tudom már ki vagy az allyból ^^.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Armani
Nekem a kedven a You Play Like a guild volt.
Meg most van valami I Sold my Guild on xD<#idiota>

Semper Fidelis

grat és jo a name 😄

bardocz
hehe,fennt vagy friend listemen meg gratuláltam is 😄 és még egyszer GRAT!<#eljen>
Zomil
Köszönöm szépen a guildomnak és az NMA-nak, h végre elöször az én nevemt irta ki a hoh😛(persze nem elöször nyerek hoh-ot)
szoval msot egy darabig vidám kedvem lesz😊))

Hát azért a szótárat is feltalálták, mikor nekem behuzták az accom és visszakaptam akkor a GM odaírta a levél végére hogy: "Örömöm, viszlat"
Nemkell azért egybõl felfedezni a magyar gyökereket, bár énis meglepõdtem 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Atisz
Futtass 2s

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Olyan nincs, de vicces oldalak és azokat fenntartó gennyládák - ahonnan könnyen spyware-hez lehet jutni - vannak. Futtas le egy anti-spyware programot...

én már hallottam olyan sztorit/pletykát, ne mtudom, hogy igaz vagy sem, állítólag valaki küldött egy üzenetet a supportnak ,amiben az állt, hogy "szar a játék" és visszaüzentek neki, hogy "melyik játék szar?" 😄

Armani
Nem mintha probléma lenne a nyelvtudás...

Amúgy unokatesóm tudta, aki nem adta meg senkinek, õ nem törölte és nyilvános helyen se használtuk...

Semper Fidelis