Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Noszi, kérdd már el tõle az e-mail címét légyszíves és küldd el priviben. Ha megteszed, megígérem hogy viszek neki egy kardot (õ érteni fogja, lehet hogy te is <#vigyor3>#vigyor3>)...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
<#vigyor3>#vigyor3><#wave>#wave>
Nefürgyé le!
Egyébként semmi bajom noszival, jófej, rendes srác. Csak ma valamiért ilyen faszkalap-napot tart.
Ha így sikerült akkor bocs. Azért "faszom nem kéne"-vel bekezdeni se túl illedelmes, mondhatni inkább tahó<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Ill régebben még (amikor azt hitte, h ua) emo-zott is. Kis hülye<#eplus2>#eplus2>
Btw, tegyük top10-be a gwtopikot.
A lekezelõ hangnem miért van? Menstruálsz? Tán nem kéne mindenkit az ellenségednek nézned, az sem tesz jót a szülõkkel való kapcsolatnak. 😉
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szeretettel ölel, Zdn
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Rp, te no comment vagy, régen agyonfikáztad az iL-t, mostmeg... "nem kell ótvaros fröcsögés mögé bújnod, még akkor sem ha nyíltan ellenezzük a homoszexualitást, amiben bizonyára te az élen jársz.
Ez csak egy hirdetés volt, nem kértem választ rá ( csak azoktól akiket érdekel és email formájában ), és a faszod meg nem kell mivel az altesteden minden bizonnyal vagina van.
GW: Dor Von Hun [HD]
És lehet, hogy Noszi nem csak a guildnélküliekre gondolt, hanem esetleg azokra is akiknek van guildje, de nem felel meg nekik, vagy nem játszanak eleget.
Nefürgyé le!
Ezt írtam, nem azt, hogy mikrofon, angoltudás, vagy valakinek nincs r5-je. Okostóni. 😊
mikrofon-> 3k-ért kapsz a teszkóba olyat, hogy magától beszél
angoltudás-> az egész játék angolul van, hogy játszol, ha nem érted? (meg németül,franciául,etc.)
pvp tapasztalat, rank5-6-> nemsoká 2 éves a játék, ha egy kicsit is érdekel a pvp, a rank 5-6 azóta már régen elérhetõ volt
skill unlock-> ua.
Nefürgyé le!
ezért is irtam lejjebb h tagokat keresünk😊
Viccet félretéve: szerintem nem sok r5-6 ember szaladgál guild nélkül.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
De azért még annyit hogy soha nem linkelek wiki-t és semmi mást sem, az meg hogy ma is írjak igen érdekes, mert sztem kb. 10 hsz-em van. <#beka2>#beka2>
Irigység? Mire? /Off
minimum követelmények:
- mikrofon
- angoltudás
- pvp tapasztalat (légy tisztában a gvg menetével, r5,r6 alatt ne jelentkezz )
- skill unlockolással ne legyen probléma
A csapat nagy részének megvan a r9 és a rank 2 champion tehát nem kezdõ játékosokból áll a guild. Ha úgy érzed megfelelsz a kritériumoknak és szeretnél jelentkezni, akkor a mad.martigen
Sztem, ha csinálnál egy viszonylag tartalmas oldalt gw-rõl, ahol leírások vannak, te sem a wiki-t linkelnéd ha kérdeznek. Amit meg csinálsz szimpla irígységként hat innen nézve... nomeg hogy ma is írjál ide valamit...
(bocsi, de unom már a sok agyament egymást fikázó embert.)
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Mindenki lehet figyelmetlen. <#hehe>#hehe>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Meg most van valami I Sold my Guild on
Semper Fidelis
szoval msot egy darabig vidám kedvem lesz😊))
Nemkell azért egybõl felfedezni a magyar gyökereket, bár énis meglepõdtem 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.