Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+ csak a már általad felderített városokban tudsz utazgatni 😊 szerintem praktikus. Nem tellik órákba míg egyik városból eljutsz a másikba, ugyanis a gw egy olyan játék amiben vannak helyek ahova lehet hogy órákon keresztül kell harcolnod míg eljutsz.
Győri Devi
sztem az alap GW-t kéri de ha nem az volt meg elöször akkor azt ird be ameiket elöször regelted

やられたらやり返す。倍返しだ!

a városok közt tudsz "travel" -elni és onna kimenni de ez kb olyan kérdés hogy (WoW) ba minek lehet repülni azokkal a retkekkel? mi értelme?

A Necromanta télleg tud teleportálni? Akkor mi értelme van ennek ha mindegyik karival tudunk teleportálni a városok között????

Hali aki játszik még mindig az alap Guild Wars-sal az lécci vegyen fel msn-be!!!!

cím:[email protected]
szar a pvp

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

nah reggeltem meg minden kéri a kis kártyán lévõ 25 számjegybõl álló kodot ha mind3 kieg megvan meiket irjam oda? csak mert irtam nf est prophost és invlaid volt neki :S

Győri Devi
https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_login.pl?language=en-gb
itt ha még nem scináltál volna playncs accot itt csonálhatsz. Plaync acc nem egyenlö a game accal

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
na az érdekes

やられたらやり返す。倍返しだ!

ott kell reggelni meg minden, csak engem nem enged :S

Sziasztok kéne egy kis segytség a GW hez most kezdtem és nemtom mi merre... pls help msn: [email protected] thy elöre is
Győri Devi
hmm passz akkor bocsi nemtom

やられたらやり返す。倍返しだ!

én probáltam csinálni plaync-s accot de a password sose tetszett neki mindig arra hivatkozott h 8 és 13 karakter lehet közt lehet de nekem mindig megvolt a 8 feletti... :S

Győri Devi
a playncnél csinálsz egy accot és ott lehet vhogy átálitani már ugy féléve csináltam szal lehet hogy megváltoztatták

やられたらやり返す。倍返しだ!

Üdv! valaki mondja már meg pls hogy hogyan tudom megváltoztatni az accountom jelszavát, akkor ha egy plaync-s linket dob ki? Szóval
ebben kérem segítségeteket... thx elõre is
Tombi
Sikerült bekerülnöm ebbe a pvp beta tesztbe, de nemtok karit kreálni, aki szintén benne irhatna hogy ök mit csinált 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Kandurex
A stíluson igazíts...egy kicsit, köszi :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Úristen de szemetek még foglalkoznak is a balanszal. Sztem henteld a mobokat azok nem szólnak vissza és kb egy agyi szinten vagy velük. Nem tudom az ilyenek minek jönnek ilyet játszani, biztos ráizgulnak a nõi karikra.
Hoppá eltévedtem, ez mégsem a Guild Wars topic...<#hawaii>

GW: Dor Von Hun [HD]

StRucC555
jah tudom, mindenki kapja be mi ... 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

StRucC555
Hihetetlen hogy nem unjátok még ?😊

quad
igazából mind hülyék vagytok 😊

asszem erre modnják azt, hogy elvan a gyerek ha játszik 😄

max kisgössert kapsz:p

Én geciszép vagyok alapból, nekem nincs szükségem szépészeti beavatkozásokra. Ellenben 3 sörre meghívhatsz. Hejnekem!-et iszom. Hidegen.

miért akarsz iylet tenni?😞

jah és wts acc 3 kieggel😄

Mégis vele példálóztál. Amúgy meg szeretnéd ha bekapná mi? Ne álmodozz. 😊 Na de ne veszekedjünk, szívd el a békepipám.

ehhez nincs mit hozzafuzni magadat jaratod le (konnyu dolgunk volt 😄DD)
ja és persze hogy "nem ahvidij"...c&c tw sem az😊 de igaz, megyek is vissza c&c😊

StRucC555
Jó kis updaténük van végre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alapvetõen mondom semmi köze, csak kihatással van arra is. Ahogy néztem majdnem az összes gvg jellegû balansz.
Zomil
igen értem én h gvg is nagy serepet játszik csak az kicsit erös kifejezés volt h semmi köze ha-hoz ezeknek a nerfeknek😊
és igen a szemetek átrakják energy storage-hez a lesser energy-t, nembaj igy legalább nehezebb lesz a chain aegis😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szorozd be mondjuk 20al az -60 mana a régihez képest. Elsõre nem túnik durvának de sok castolás után jelentõs a különbség. Gvg-ben nem olyan egyszerû megoldani a monkok energyjét mint tombban. Nem úgy mûködik, hogy beállsz az oltár szélére felrakod a channelinget és akkor végtelen energyd lesz. Illetve a Gole nerfelésével kicsit nehezebb lesz a chain aegist is 2 monkon managelni. A soul reaping meg mind gvgben meg mind tombban megvolt. "Less QQ more pewpew."
Zomil
hát mivel elég sokat ha-zok és most ott ezek a ssillek a "menök" gondoltam azért elég sok köze van a butitáshoz föleg miota ujra 8v8 ezért pl nem ártott a soul reaping nerf
de jó tudom ennek a játékna a lényege a gvg és minden azért van h gvg még tökéletesebb legyen
egyébként most meg 3 manáért gyogyit 200-at hát kb ugyanaz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

köze nincs a ha-hoz de mindegy
Jöhetnek újra a trapperek, meg a vim <#eplus2>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Szaruman
Azért, mert ha nem volt nálad interrupt/kd/ench remove, akkor 1 ZB monkot splitben nem lehetett lebaszni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

az volt a rohely h 0 manaert gyogyitott 200 at egy monk :S
szerintem zb nerfelese egyike az ertelmes valtoztatasoknak es ismet ebbol van kevesebb sajnos :|
Zomil
egyébként meg a szokásos skill balance mai most ha-ba menö azt butitják, és a gagyi ksilleket megprobálják hasznoss tenni

pl shields up gynegitve, soul reaping is, anti melee nekrokat is butitják
csak azt nem értem h pl a zb monkot mér kell elbaxni...7manát kapsz 10 helyett, ez azért röhej

Zomil
Soul Reaping: now only provides Energy at a maximum rate of once every 5 seconds.

ez azt jelenti h csak 5 másodpercenként kapsz mannát v mi?

dougO
Noszi, Rp : ismét szereztetek néhány kellemes percet 😄
legjobb az olyan flém, amikor mind a két felet személyesen is ismered s õk is egymást 😄DDD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Atisz
Löál, most látom (hiszen onnan jöttem rá). Aú...<#idiota>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Faki
ja télleg 😊

kössz
bardocz
a 6 alap kari 😛
Faki
Benne lesz a 4 alapkari + 2 niájfallos, és igen, akkor is toksz reggelni.

igen

ha a nightfall-t veszem meg csak akkor az allap karik is benne lesznek?
és akkor is tok reggelni?