Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szpájki
mennyi ideig is gw-ztél? mire eléérted a 20as szintet eltelt fél év mi azt meguntad... mennyél vissza WoWozni öcsi senki nem kérte hogy csináld ide a balhét... sztem mindenki k*rvára leszarja a te kis játékodat a WoWot meg föleg... azt se tudom mi az a sz*r amivel játszol öszintén szolva nem is érdekel... inkább mennyél ki a játszótérre azt homokozzál egyet vagy mászokázzál... én minnyá megkérdezem a lotro forumba hogy hogyan lehet továbbjutni a Super Mario 4edik pályáján...

Armani
Prau vagy köszhellothxbye

Semper Fidelis

nahát van egy lvl20-as R/E-d és egy 20as wammod 😮 nagyon vágod a gwt

No Man Army [NMA]

Faki
De mi köze van a WoW és a te kedvenc játékodban való elakadásnak ehhez a qrva topichoz? Ennyi erõvel miért nem kérdezed meg, hogy aranyérre milyen kenõcsöt ajánlunk?

ennyi csicskák, mint ti!GW-ztem tudod mennyi ideig?20as R/E, és 20 w/M
és már bocs az elözö kifejezés kicsit erös volt, de milyen emberek vagytok, kér az ember tanácsot, mert ugyérzi ti jobban tudjátok.meg olvassa nemtom hány ember a forumot, és talán valaki tud választ.erre mit kapok?csak beszolást, mindenki jobban jár, ez nem wow forum senem single player.és akkor mivan?akkor ne válaszoljatok ha nemtudtok segiteni?annyira ragaszkodtok, hogy beszoljatok?és belehaltok ha nemirtok vissza beszolást...mind1.neirjatok erre választ mert nem nézem meg.nemakarom felkurni az agyam.és ti meg azért ne irjatok, mert tise kurjátok fel az agyatok fölöslegesen.<<this was my opinion

Atisz
Szerintem nézdd meg inkább, hogy nincs-e vége már annak a raid-szünetnek... mindenki jobban jár (te fõleg)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Vagy kurva hülye vagyok, vagy kurva szar poén volt. Mindenesetre fejemet vertem a falba
Győri Devi
ez nem wow forum sem kedvenc single player from 99

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

ja igen csak 1k-ig mehet a skillek ára skillesnél<#mf2>
jó volt PEE<#smile>
A heroknak armort az nf-es challange missionokba tudsz szerezni. <#mf2>

(Remélem veszitek a lapot <#hehe>)

GW: Dor Von Hun [HD]

sziasztok.kéne segitség.nem wowos, de ilyen átlagos dolog, hátha találkoztatok már ilyennel.tehát, én wowozok, de meguntam most, raid szünet van, elövettem egy régi kedvenc single player játékom.neve the nomad soul. 99-es játék, eidos, nagyon szerettem, szeretem.namost van egy rész mikor ey liftel amivel elötte mentem, felkéne menni a tetöre, de nembirok.vagy bug vagy nemtom, de se megnyomni nemlehet a kapcsolot, és se semmi. végigjátszás alapján csinálom, régen müködött nemértem msot mi a baja.tanácsok?kérlek

persil
Azt ördögszekérnek hívják😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

StRucC555
***** egy kiszáradt bokorgombolyag továbbgurúl ******

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

hát az

No Man Army [NMA]

sivár a terep

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Győri Devi
itt megtalálhatod az összes küldit magyarul: BEG honlap

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Köszönöm!

A linken belül ezek lennének a küldetések : http://gw.gamewikis.org/wiki/Quests_%28Prophecies%29

\"...Jamaica érzem a perzsel&#245; homokod, Jamaica h&#251;sít&#245; tengeredben lazulok, Jamaica vadító cicáiddal partyzok, Jamaica, Jamaica a zenéd örökre megfogott...\"

Armani
http://www.gw.gamewikis.org

Semper Fidelis

Hello!

Adnátok egy olyan honlapot ahol le, vannak írva a küldetések? Mint pl a Silkorad.uw.hun van

Elõre is köszönöm a segítségeteket

\"...Jamaica érzem a perzsel&#245; homokod, Jamaica h&#251;sít&#245; tengeredben lazulok, Jamaica vadító cicáiddal partyzok, Jamaica, Jamaica a zenéd örökre megfogott...\"

Armani
Ha látnám is a képet...

Semper Fidelis

http://www.sg.hu/forumkepek/2007_05/CHEAT.jpg vicces XD
nem sok mindenröl maradtál le
a tüzijáték az csak tüzijáték volt(semmi ajándékesö vagy hasonló)
az aljátékok (pl: Dragon Arena) meg mennek még egészen május 1 reggel 8-ig asszem

Rip
Átírathatod, telepítheted, de játszani egy mp-et nem fogsz vele. Ahhoz kell az eredeti. (Vagy van lehetõség próbajátékra, de ehhez is megfelelõ kód kell, amit szintén eredeti játékhoz adnak - ha van ismerõsöd, kérdezd meg, hátha neki még megvan)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Atisz
Költözz USA-ba és pereld be õket <#buck>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bazz az UPC miatt nem lehettem ott a 2. szülinapi bulin😞
Ez technikailag nem lehetséges, mivel az egész játék egy folyamatosan bõvülõ, gyk. szétszedhetetlen .dat fileból áll.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

quad
😄DDDDDDDDDDD jol lehuztak volna 😄DDDDD

bardocz
ezt te tényleg komolyan gondoltad?LOL
nézz bele a bannerba...
feleslege3s megiratni, megvenni azért kell, mert van benne egy kis kártya, amin a regisztrácios kod van, anélkül a kártya nélkül nem tudsz accountot csinálni és igy nem tudsz játszani a gameval

Sziasztok valaki megmondaná hogy ha nem eredetivel játékkal akarok csatlakozni az fog mûködni vagy sem?Mert adig nem iratom meg a játékot és a kiegészítõket.

Ja és ha a játékot megveszem de a kiegészítõket megiratom arról mi a vélemény?

Köszi a válaszokat. Ha tud valaki segíteni.<#nyes><#nyes><#nyes>
psszt!!!
Zomil
nah én is megkaptam a pet-em 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

R34N
te most komolyan nem érzed hogy hubert hozzászolásai csöpögnek a szarkazmustol?

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Armani
Hát például...

Vig spirit,live vic.,mending,Healing Handz,Bonetti def,2axe skill,res,sign.

Igaz, hogy egy Meso megbasz, de attólmég psyc ellen halhatatlan vagy 😄

Semper Fidelis

Atisz
Igen, a p*na. <#nevetes1> (bocs, nem bírtam kihagyni)

winona
<#crazya>
Igaz, most meggyõztél. Bár én a kettõt együtt szoktam vinni, mert wamo a király. Nem lehet megölni és még sebezni is tud, hát van ennél jobb?!
Armani
Minek mednding ha nem farmolsz?

Ott a vig spirit. Sokkal jobb mint a mending

Semper Fidelis

az echo mellett 😛

bardocz
fúj de rusnya ez a minipet,ebbe a játékba nem nagyon illik bele szerintem..
Hol van a mending?
SZEG007
nem lesz semmi ajándék hullás csak az eventet hoszabitják meg.

Zomil
ahogy elnézem a kukacos játékra vártál épp😊
szoval mikor végelett kirakta az embereket és a pet nem tudta követni a gazdiját😊) ennyi

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

winona
talán innen már mûködik a direkt link:

Zomil
ah köszi😊
remélem lesz vmi ajándék hullás😊

az pacific-ben van, azaz nálunk éjjeli 2:00, 5:00 és reggel 8:00
Armani
feature.

Semper Fidelis

Armani
18:00, 21:00, 00:00 Ma meg holnap is asszem

Semper Fidelis

Zomil
ezt rakd be még 1szer😊

Zomil
ha vki ebböl kibogozná nekem mikor is lesz a tüzijáték mgköszönném😊

We are pleased to announce that the current mini-event -- the Guild Wars birthday party now going on in Lion's Arch, Shing Jea Monastery, and Kamadan -- will be extended one more day. You will have another 24 hours to gather cupcakes, enjoy the Boardwalk, zoom around the Rollerbettle track, and smite a few opponents in the Dragon Arena. The event, originally scheduled to end on Sunday night will now end at 11:59 PM Pacific on Monday, April 30. (That translates to 6:59 GMT on May 1.) April 28th is the actual birthday for Guild Wars Prophecies and Guild Wars Factions, and in honor of that dual occasion, firework shows will take place at 6:00 and 9:00 PM Pacific, with the final show at 11:59 PM Pacific tonight.