Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faki
Hol topoprogtál? Hova haladsz? <#confused><#vigyor2>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Örülök, hogy nem te csináltad az observert. Ha úgy lenne egy helyben toporognánk még a szarban, mostmár legalább haladunk elõrefelé! buildwars ftw?
Titan
Sajnálom tunyaságom! Ha talán sûrûbben látogattam volna, akkor minden bizonnyal feltûnt volna...<#idiota>

Kell a bannolvavagyoksgfórumrol tittle mi?? <#nyes>
Hát akkor küzdj érte!! Hajrá! <#smile>
NF= nagy f.sz olyan mint te Alyr <#mf2><#banplz>
Hero-kat meg a bótban árulnak olyan GuildWars NightFall-os dobozban... <#smile>

lol alyr

No Man Army [NMA]

hol lehet Herokat szerezni?És mi az a NF?

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

A heroknak armort az nf-es challange missionokba tudsz szerezni.

Najó neee.
<#banplz><#banplz>

GW: Dor Von Hun [HD]

Alyr! Te csak neszóljálidetebe..he <#eplus2><#nevetes1>
Szerintem Char Shaman-t kellene inditanod, feltéve, hogy az 5. rész van meg a Priince of Persiából. <#nyes>

Sziasztok! Most kezdtem a játékot és lenne pár kérdésem.Elsõ kérdés:Mit érdemes inditani(warrior,ele...stb)Es mikor lehet second professiont szerezni?Es a fõ kasztok mellé mi a legjobb masodkaszt?Jah és Prince Of Persia nagyon regi jatek..elakadtam a 4. palyan segitsetek pls.Napok ota csak forgolodom nem tudok aludni a kerdesek miatt pls pls pls segitsetek😊

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Atisz
Bocs, én teljesen azt hittem hogy hülyéskedsz.
Nem ismerem az általad említett játékot. Ennyi erõvel a WoW topic-ban is megkérdezhetted volna, ott szerintem többen megfordulnak...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Neked nem tûnt fel az utóbbi 30~ napban, hogy a guildwiki összes ablaka tetején ordított egy vörös felkiáltójeles kiírás, miszerint hó elején törlõdnek a buildek?

- mivel nem naponta járok fel így nekem sem tûnt fel eddig (amúgy cégnél egy csomó szar ki van tiltva, talán a vörös betûs feliratok is)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Szerintem nem is akarnak megtanulni<#vigyor2>
Mission-re pedig szigorúan csak herokkal és hencsikkel megyünk.
2 napja láttam egy ilyet Legendary Guardian(1)...pve kocka-e vagy?

Nefürgyé le!

Én igazság szerint anno az observer módot is úgy csináltam volna (képzeltem), hogy nem látod milyen skillt nyom, csak a "külsõ" effectjét.
Pontosan azért, mert így van egy "sikeres" build és azt pillanatok alatt le lehet másolni (megtanulni használni, pedig már sokkal könnyebb, mint kitalálni). Bár a buildek már azelõtt is "szájról szájra" jártak, de mégsem olyan könnyen és gyorsan mint most.
De jó dolog ez így is, csak ugye emberek (sokan) a sok másolás leíromwikirõlhogykellfarmolniésgazdagleszek, "akció" közepette elfelejtenek megtanulni játszani, aztán ha netán randomban csinálna az ember egy missiont pl, csak fogja a fejét a röhögéstõl. 😊

Armani
én ott untam meg a build makelést amikor csináltam 1 et sikereksek voltunk vele és pár nap után fent volt wikin 😄

Semper Fidelis

*distortion

Ott a pont... <#vigyor1> R/Me trapper... distorsion ahh régi szép idõk <#smile>

Armani
R/me trapper pl 😄

Vagy FoW farmer vagy stb 😄

Semper Fidelis

Jah... és nem mellesleg elég jó elfoglaltság buildet összerakni (akár farm, akár pvp). Élvezetes, és örül az ember ha mûködik. Sõt még akkor is, ha már valaki kitalálta (vagy hasonlót) elõtte.
Mai "fiatalság" mi lenne veletek, ha nem lennének kirakva a szemetek elé a buildek? (mert voltak ilyen idõk is) 😊
Realtibi: az R/Mo igazi túlélö karakter, állandó rezzel, futónak is jó (vagy oda R/W is). R/E-vel alapjátékban elég jó dmg-t lehet összehozni (no nem metshowerrel 😉). R/N taccser 😄, de az R/Me is biztos jó, erre most nemtok példát. 1szóval válassz kedvedre <#vigyor>

Szaruman
20

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Neked nem tûnt fel az utóbbi 30~ napban, hogy a guildwiki összes ablaka tetején ordított egy vörös felkiáltójeles kiírás, miszerint hó elején törlõdnek a buildek? <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Armani
Automatikusan odairányítanak a questek.

Semper Fidelis

ja csaj az van meg
😄

még lenne egy kérdésem

hányas szintnél érdemes felvenni a másodlagos kasztot???

Armani
jó az majd 20 tól. Gondolom szintezni akarja a kariját. És mivan ha csak prophecies van neki? ^^

Amúgymeg 20 on 500g ért átváthatod bármikor vagy questelhetsz is.

Semper Fidelis

Ritu. Splinter Barrage FTW 😊

mesmer echoval 😮

No Man Army [NMA]

Armani
Monk.

Bár Mesmerrel élvezetesebb.

Pet átnevezése: /petname és utána a pet neve

Semper Fidelis

a rangernek i a legjobb másodlagos kaszt???

és a petet hogy lehet átnevezni mert én nemtom hogyan kell

elöre is köszi a segitségeket

Titan
Köszönöm!

Armani
gondoltam<#idiota>

Semper Fidelis

Szpájki
basszus hogy találtad ki? a fenébe lebuktam.... :S

Armani
Gondolom ti sosem néztetek buildeket. Ti egy farmbuildet sem néztetek. És persze ti mindent magatok találtatok ki. Sõt ti írtátok a gw-t is csak nem tudjuk...<#vigyor1>

Semper Fidelis

Szpájki
én is emiatt lettem pipa 😮

nem tudunk farmbuildeket lemásolni hú most milesz

No Man Army [NMA]

Rip
A buildek át lettek költöztetve ide:

Guild Wars Buildek

Ez az új oldal a buildekre specializálódik, gyakorlatilag 1 az 1ben átvette a wiki Builds szekcióját, és maga fejlesztgeti tovább.

bye

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Szpájki
vicces kedvembe irtam ahogy te a lámázást... viszlát ^^

Armani
A gyíkarcozás feltétlen kellett köszhellothxbye

Semper Fidelis

Szpájki
ki a f*sz beszélt pve-s observerröl? hülyének ne nézzél gyikarc.... 😄 pvp-re mondtam... pve-s részét Zomil gwgurus verziojára mondtam..

Armani
Observer pve? 😄

Lama e vagy?😄

Semper Fidelis

Szpájki
observerröl lopni... na az meg az érdekes dolog... vki kitalálja te meg csak ugy használod... de lehet mert végülis nincs tiltva... de arra gondolhatnátok néha hogy saját buildet kitalálni... sokkal jobb érzés azt játszani mintha az 50ediket koppintod vhonnan... bár azt még megértem hogy pvpre lopjátok...(igaz nem elég egy build el is kell tudni játszani) na de azért pve-re nehogy már ugy lopjátok a buildet 😄

Armani
Bármikor kitaláltnuk haverral 1 buildet 1 hétra rá már wikin volt... -.-'

Observer?^^

Semper Fidelis

Zomil
akkor marad a gwguru pve-re pvp-re meg shack

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szpájki
5 napja még nem volt május 1 😛 na meg ha belegondolsz nem sürün ösztönözte az embereket hogy gondolkodjanak hisz "ott a wiki majd onnan lemásoljuk" alapon ment a dolog... igy legalább rálesznek kényszeritve az emberek hogy kicsit gondolkodjanak... és ez jóóóóó... bár ugyis lesznek alternativák de remélem a legtöbbeknek eszükbe jut gondolkodni picit ^^

Armani
Zom még mindig nem vagyok Wiki admin 😄DD

Amúgy nemtudom. Túl sok volt a láma HA ba 😄DD

Vagy nem tudom.

Amúgy így is meg lehet tudni a buildeket...

Semper Fidelis

Zomil
mért? sztem nagyon hasznos volt kb 5napja még tuti ott volt:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szpájki
leszedték a buildeket... irták hogy május 1töl leszedik öket felvolt tüntetve a wiki tetején nagybetükkel 😛 én egyet is értek velük ebben...

Armani
Levették

Semper Fidelis

Titan
Haha top szagot érzek! Estére benne lesz a topik a top5-ben.. <#hehe>

Jah, skacok!
Essen ki a szemem, de a wikin nem találom a buildeket(Farm, PVP,PVE..stb) Levették, vagy még mindig rajtam van egy "Blinding Flash"!

Titan
Már megbocsáss, de ez a 2 kari lev. 20-an nem jelent semmit! Nekem pl. 6 is van.. De nehogy má' megsértõdjé' mert felhívják a figyelmedet az idiótizmusodra!! Szerinted miért vannak topikok? Ha nem tudod használni a netet, vagy nem vagy tisztába a fórumozás szabályaival akkor miért fakadsz sírva ha enyhe célzással felhívják a figyelmedet eme hiányosságodra (..egy kicsit átfogalmaztam, mint amire gondoltam..)?!

Mivel gondolom (talán a korodból adódóan vagy nevelési hiányosságból kifolyólag) a fentiekben említett jószándékú felhívást nem érted meg, így leírom úgy, hogy megértsd: Húzzá' vissza wowozni vazze! Tanúld meg használni a netes lehetõségeket! FÚJD KI AZ ORROD!