Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Köszönöm mindenkinek a közremûködést. <#vigyor3>#vigyor3>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- a gw-t pont azért hagytam abba egy idõre mert nem szántam elegendõ idõt arra, hogy szórakoztasson is (konkrétan nem mertem bevállalni a minden esti pvp kockulást). Wow-ban sokkal tovább tart a pve rész, a szakmák is aránylag sokat dobnak rajta, pve része egyedül is tovább élvezhetõ mint gw-nél, talán a többi arra bóklészó játékos miatt (ami elõny is meg hátrány is egyben, attól függõen melyik végén állsz a... ganknak)
//experteknek: a gank nem magyar szó én mégis ragoztam, írt mód szerint jól de eredeti kiejtés szerint hibásan 😊
az expert sem magyar szó, de azt jól ragoztam. Szakértõ az különben sem hangzik annyira jól
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Az s, sz, z és dz végû igék
80. Az s, sz, z és dz végû igék kijelentõ módú, tárgyas ragozású alakjaiban megtartjuk az igetõ erede¬ti formáját, de a j-vel kezdõdõ személyragok (-ja, -juk, -jük, -játok, -ják) j elemének módosult (az ige¬tõ végsõ mássalhangzójához teljesen hasonult) s, sz, z és dz változatát tüntetjük fel. Ezeket az igealakokat tehát kettõzött s-sel, kettõzött sz-szel (ssz-szel), kettõzött z-vel és kettõzött dz-vel (ddz-vel) írjuk: keressük, mossa, elolvassák; vadásszátok; hozzák, végezzük; eddzük; stb. – Természe¬tesen a játszik és a metsz típusú igék is ezt a szabályt követik: játssza, játsszuk, játsszátok, játsszák, metsszük stb. (A többi, j-t nem tartalmazó alakban csak egy sz-et írunk: játszom, játszod, metszi stb.)"
Ha már vitatkoztok valamirõl, legalább a gugliba írnátok be és 1bõl kiderül kinek van igaza. <#wave>#wave>
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nincs igazad, ha kijelentjük, akkor is két "sz", abszolút nem is létezik olyan szó, hogy "játszák".
Szóval te ülhetsz le, és neked jár az 1-es
on
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Atisz, igen részben igazad van, egyezzünk ki 1-1ben 😄 De a jáchacc az minden körülmények között tökig helytelen xD
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Azt mondd meg, hogy a "jáchacc" az milyen körülmények között helyes?
Ha hallgattál volna... <#vigyor3>#vigyor3>
gamertag: kenobita
A szó helyesen: játszák.
😉
Lenne egy kérdésem.(factions, bár szerintem ez mindegy most)
Csak úgy lehet cuccot venni, hogy csináltatom, vagy lehet ilyen "ready to use" fegyvert/páncélt is venni? O.o
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Csak azért tettem szóvá, mert (fõleg) itt az sg-n elég sokan írják így (eleinte azt hittem "poénból") és nálam most lett tele a pohár... Írhattam volna máshova is <#vigyor5>#vigyor5>
ne játsszad már itt a szép magyar nyelvért alapítványt, he! <#wink>#wink><#wave>#wave>
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
1armor darabba csak 1 insignia pakolhato
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A GW-ben az a jó hogy bemutatta, hogy lehet mmo-t csinálni havidíj nélkül is és hogy nem tudsz imba lenni egyedül (bár mmorpg-kben pont ez a jó <#buck>#buck>).
A 8 skill-es dolog hülyeség, egyszer próbáld ki a mesmert és akkor rájössz hogy mire elég a 8 skill...
U.i. nem csak neked hanem mindenkinek akit érint: olyan szó, hogy "jáccák" nincs.
A szó helyesen: játsszák.
Szedjük szét 1mást gyerekek!!! <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Szerintem 1ébként a kettõ közül egy harmadik játék a legjobb... Ez pedig a SuperMario! <#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
Ez jo kérdés hogy melyik játék a jobb...gw vs wow...igaz a wow-t többen jáccák mert jobban megfogja az embereket de mért is? a wowban csak a level a level és a level a legfontosabb és hogy minnél jobb legyél, minél job fegyvered és armorod legyen...mindenki 70es benne, semmi élvezet nincs abban hogy csak fejlödsz, ölsz és kész, semmi története nincs csak a bemutato azt' kész. mindenki csak arra megy hogy 70es legyen , a guild eknek semmi érteleme nincsen, mert nincsenek guild csaták , valami guild találkozo hely , semmi, csak azért van az is hogy jobb legyél és neked legyen a legjobb guilded... mindenki arra megy hogy 70es legyen és a fegvyer meglegyen... be van osztva mikor mentek oda INSTÁZNI, aminek ugyancsak nicns értelme, miben leszel jobb az életben?? inkább kirándulni megyek az erdöbe mint hogy 70es legyek a karakterreml...mit érek el ezzel? pl. a barátonödnek meg a szüleidnek semmit sem... csak baszod a napod meg az idödet...SEMI ÉRTELME, meg hogy pénz kell hozzá hogy jáchass és azt is baszod.. éd mi olyan jo erösnek lenni? HM??
GW sokkal jobb. SENKI SEM FOGJA FEL HOGY MÉRT VAN CSAK 20SZINT...az királybenne .. azért van annyi mer a GW nem arra megy hogy max legyél minden ben armirban lvl ben fegyverben fasságokban..hanem A TÖRTÉNETEBN AMI FOLYMATOS ÉS AZ A LÉNYEGE A GW NEK... KAMPÁNY...sokkal jobbak a kasztok, eltérnek egymástol , és szebbek a skillek is...jo az a 8skill slot mert ha 100at raksz be mint a wowban UGYSEM HASZNÁLOD MINDENT !!! 8fontos ÉPP ELÉG, GW a történetért megy és a guild háborujárol szol és nem a szintröl...és nem fizetös, megveszed azt'kész... és nem baszod a napod, nem kockulsz mint a wowban..elmehecc bármikor kirándulni stb... ezzel bármikor jáchacc, ez nem tét, hanem kampány és kész, jol megcsinálták ezt a game-t is, és a wow mehet a "tudodmibe"...
na ennyi BB
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
akkor történik meg minden esetbe ha lerakom asztalra a gw-t és a gw-n kívül minden kifagy (ventri,firefox) söt nem hogy le se tudom ezeket állítani a gépet se tudom kikapcsolni futtattam vírus és spyware keresöt is többször is
nem tudna valaki megdobni egy trial key-el? szeretném kipróbálni a játékot mielõtt megveszem.
elõre is köszi
Gyanitom túlmelegszik a géped, vagy a táp kevéske esetleg az döglõdik.
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
😄 😄 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
http://www.computerbild.de/gwf/frameset.htm
és a klienst a www.guildwars.com - ról tudod letölteni
aki meg szánna a segitségével keressen meg msn-en vagy priviben.
thx
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Kérsz egy trial kulcsot valakitõl.
A kulcs 10 napig vagy x óráig érvényes amelyik elõbb letelik
Én is adnék szívesen,de én már elosztogattam a sajátomat.
Semper Fidelis
létezik a Guild Wars-nak valamilyen trial pirobálhato verzioja?
nem szeretném vaktába megvenni a gamet csak azért, warez meg nem a legjobb módja a játéknak és mivel nem havidíjas megérné megvenni ha tetszik.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
xD
Nem tudjátok, honnan lehet leszedni a Nomad Soul nevû régi játékot? Volt egy kedvenc részem benne, ilyen liftezõs, azt akarom újra átélni!
Elõre is köszi!
<#idiota>#idiota>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Kívánságod:
Ezért elkezdtem TDUzni de nem tudok bemenni a repterekre. Nem tudja valaki hogy kell? <#banplz>#banplz><#vigyor2>#vigyor2>
GW: Dor Von Hun [HD]