Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ele Fow Alien GumiRuci a nyerõ!!!

Þór vígi þessi rúnar

Nem akarok megsérteni senkit, de nekem nem jön be a platemail armor ... 😄
Már csak statilag sem.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Miért? Ezt árulja el valaki. Valami Nemzetközi (Guild Wars közi) egyezményes "Vörös Kereszt(esek)" szerûség? "Szarvas Disznó Szövetség"?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az igazi wamonak disznófejes armorja van, agancsos sisakkal, hozzá eternal shield+fiery dragon sword kombinációval.

Nefürgyé le!

StRucC555
Disznóság ez az armor😊 Ranger Rulz 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Armani
bardocz
azon valami más van nem?😊
de

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

quad
a sima platenel van disznofej es a 15k-snal nincs nem? 😊

OFF:
- sorozatcím: The IT crowd = Kockafejek (informatikusokról nem csak informatikusoknak -- problémamegoldás: "és újraindította már a gépet?"
- tudom, hogy magyarok tudnak adni filmcímeket de én ezt angolul is valahogy így értettem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

A Paladin az Lovag dicsak a lovagok meg nem kalapaccsal nyomtak regen hanem buzogannyal meg kardokkal...a paladinnak a kalapacshoz semmi koze😊SZoval csinaljal kardos W/Mo karit es ott van neked paladin csak vegyel neki 15k platemailt aminek diszno van az elejen Long sword vagy flamberge+valami fasza pajzs es kesz is😊

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

off lesz bocs, de mosmár én is megnéztem a wikin:

A „geek” szó meghatározása folyamatosan változik a 20. század eleje óta

Technológiában, különösen az informatikában járatos személy.
Egy hacker.
Megszállott rajongója valamilyen hobbinak.
A magyar nyelvben a „kocka” kifejezést használják az informatika, számítástechnika és a rokon tudományágak megszállottjaira, akik elzárkóznak a külvilágtól és a számítógéppel töltött idejük miatt társas kapcsolataik szegényesek vagy már teljesen megszakadtak.
Az angol "nerd" szó hasonló jelentéstartalommal bír; általában fizikailag kevéssé vonzó, de intellektuális, ezért gyakran zárkózott és a tanulásba/számítógépezésbe menekülõ embert jelent.

/on

Gw-ben is tudsz paladinkodni. Indítasz egy warriort, felveszed secondary prof-nak a monkot, ekkor leszel W/Mo, ismertebb nevén wamo. Ehhez veszel szarvasagancsos (tactics) sisakot, mert az alapfelszerelés és ha igazi wamo akarsz lenni, akkor kell a malacfejes mellvért is. Eternal shield+chaos axe mindenképpen legyen nálad, illetve fiery dragon sword. Kétkezes kard, vagy egykezes kalapács nem illik egy wamohoz<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Armani
Ha paladint akarsz meg élõhalottat zúzni meg két kezes kardot menj wowozni. (Nem sértõ szándékkal mondtam csak ott ez mind megvan) (persze nem reklámozok) (Jah és várom mennyi okoskodo válasz fog erre jönni)

Semper Fidelis

Amúgy kíváncsi leszek az EotN-os armorokra, elvileg minden kasztnak lesz 4, és mindegyik ascended lesz, hiszen karit nem tudsz majd ott indítani.

Ha belegondolunk kétkezes kard sincs, esetleg mindkettõ kézben 1-1 kard, pedig az még az alapjáték movieban is szerepel Devona közremûködésével 😊.

persil
Ott a pont.

1 kezes kalapáccsal meg mindenféle élõholt koponyákat szerettem volna beverdesni, jófajta paladinhoz méltóan...😄 De mivel ilyen eszköz nincsen így nem is lesz semmilyen paladinom😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Faki
SZTAKI:
pancser
ellenszenvesen igyekvõ diák
gennyes alak
stréber

mér az mit jelent?

Nefürgyé le!

square?

Nefürgyé le!

Nem, a geek teljesen mást jelent.

Faki
asszem geek erre a megfelelõ szó

monitorhead???
😄

Itt jegyezném meg, hogy az angol nyelvjárásban egy teljesen más kifejezést használnak arra, amit mi kockának nevezünk, szal ez a "cubeozás" magyar találmány, ha ilyet mondasz egy külföldire hülyének néz 😊.

remélem lesz olyan title, hgoy I'm the cubest cube ever.
ááá nincs kocka szmájli sg-n, szarvas hiba!!

Mit akarsz 1 kezes kalapáccsal? 😛

persil
-.-"
Kalapács, ember, kalapács.. 😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Armani
Axe 😛

Semper Fidelis

persil
Bennem csak most realizálódott, hogy a játékban nincsen egykezes kalapács. Ugye csak tévedek?? 😞

Nem hiszem, hogy csak részedrõl. 😊 Én is így vagyok vele, meg szerintem a többség. Én ezt Kocka titlenek hívom, szerintem a készítõk is annak szánták, csak túl láma lett volna így hívni: "Legendary Cube Title of Guild Wars", így elnevezték "Legendary Defender of Ascalon"-nak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

de ezzel csak egy baj van részemröl

nem vok én olyan türelmes hogy megvárjam mig fejlödik meg engem öldököljön

Úgy hogy újra éledsz a shrinénél és pre-Ascalonban nincs Death Penality. A mob ott van és újra lecsap (mert hogy a mob XPt kap érted és szintet lép).

Úgy, hogy nem a "momszter-t" csapod le, hanem a "momszter" csap le téged, és ugye te újraéledsz a rez ponton. Ezt egészen addig csinálod, amíg akkora szintje nem lesz, hogy kapjál érte xp-t. (mivel a mob-ok is lépnek szintet 1 insta-n belül, ha nem portolsz újra). Aztán lecsapod, és kezded újra, egészen addig, amig lvl20 nem leszel.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Atisz
Az instance rendszer miatt ez hogyan lehetséges? <#guluszem1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mazohista, "rengeteg, idõm van", "bírom az unalmas órákat" féle képpen.
Azaz kimész terepre, hagyod, hogy egy momszter lecsapjon, aztán újra lecsapjon, stb., így a momszter szintet lép, és mikor kellõkép feltuningoltad a szintjét lecsapod XP-ért.

Én személy szerint még nem láttam ezt a titlét, de hallotam olyanról aki halott róla hogy valki látta valakinél a titlét...
Magam részérõl tömény röhögésben török ki azon, aki ilyet visel, mert az egy barom.

Armani

Semper Fidelis

ha oda van írva az insigniába hogy "non-stacking" akkor az nem adódik össze ilyen pl a stonefist is ha + armorra gondolsz az nem adódik össze mivel a sebzés nem egészében számolja hanem adott testrészre osztja le bizonyos esélyel és az adott testrész páncélja áll ellen a sebzésnek ha jól tudom kb ennyi

http://www.guildwarsguru.com/forum/showthread.php?t=113319&page=8

"Miért is szar a nyúkolás."
hogyan lehet elérni a pusztulás elötti ascalonban a 20 as szintet???
nekem már 12.szint után alig jöb xp

Titan
Úgy értem, hogy pl. 1-et a bakancsba, 1-et a gatyába..

sajt vs kenõmájas ban a sajt fölényesen gyõzött 😄

dougO

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

hm... én vagyok hülye... egyrõl beszélünk.. <#hawaii>
Tényleg nincs olyan szó, hogy "játszák", mivel "játsszák" <#circling>

Megyek alszom inkább 1et.

/off
Biztos igazad van. Teljesen véletlenül szerepel a "játssza, játsszuk, játsszátok, játsszák" példa az eredeti szövegben...
Ezt viszont utálom, hogy valamit bemásol az ember egy "hivatalos dokumentumból", a másik még mindig nem hiszi el, még mindig õ az okosabb, mintha valami is múlna azon, hogy ismét tanulhatott volna valamit...
1ébként beírod gugliba hogy <játszik helyesírás> és az lesz az elsõ találatod amibõl bemásoltam.

Mind1 nem vagyok nyelvtantanár, sõt nem is túl jó a helyesírásom, és nem is zavar ha valamit a "szleng szerint" írnak le, mert én is szoktam, csak ha már valamirõl beszélek, akkor legalább rákeresek.
Abbahagytam a témát.
/on

Armani
Kata te GW-zel? 😄

Semper Fidelis

off #2:
Most néztem meg helyesírási szótárban, _nem létezik_ olyan szó, hogy "játszák" 😛.
Jah és "játszik" a szótõ, így az egész copyd lényegtelen, mert ikes igérõl van szó
on

Jé. Szia 😊<#wave>

Carlos
Hmmm...Akkor respect. Én nem értek hozzá...

Þór vígi þessi rúnar

- Ashkandi, lore szerint egy legendás fegyver, megszerzése eleinte annyit jelentett mint itt az elsõ FOW armor összeszedése

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Kata
Nézni nézem, csak nem írok. (Az alábbi meg ez kivétel, mert szóltam vkinek, hogy tegye be a linkeket, de nem vállalta.)

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
szia Kata<#integet2>mégis nézed a topikot és nem hagytad itt?😊