Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak statilag sem.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nefürgyé le!
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Semper Fidelis
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
- sorozatcím: The IT crowd = Kockafejek (informatikusokról nem csak informatikusoknak -- problémamegoldás: "és újraindította már a gépet?"
- tudom, hogy magyarok tudnak adni filmcímeket de én ezt angolul is valahogy így értettem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A „geek” szó meghatározása folyamatosan változik a 20. század eleje óta
Technológiában, különösen az informatikában járatos személy.
Egy hacker.
Megszállott rajongója valamilyen hobbinak.
A magyar nyelvben a „kocka” kifejezést használják az informatika, számítástechnika és a rokon tudományágak megszállottjaira, akik elzárkóznak a külvilágtól és a számítógéppel töltött idejük miatt társas kapcsolataik szegényesek vagy már teljesen megszakadtak.
Az angol "nerd" szó hasonló jelentéstartalommal bír; általában fizikailag kevéssé vonzó, de intellektuális, ezért gyakran zárkózott és a tanulásba/számítógépezésbe menekülõ embert jelent.
/on
Gw-ben is tudsz paladinkodni. Indítasz egy warriort, felveszed secondary prof-nak a monkot, ekkor leszel W/Mo, ismertebb nevén wamo. Ehhez veszel szarvasagancsos (tactics) sisakot, mert az alapfelszerelés és ha igazi wamo akarsz lenni, akkor kell a malacfejes mellvért is. Eternal shield+chaos axe mindenképpen legyen nálad, illetve fiery dragon sword. Kétkezes kard, vagy egykezes kalapács nem illik egy wamohoz<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Semper Fidelis
1 kezes kalapáccsal meg mindenféle élõholt koponyákat szerettem volna beverdesni, jófajta paladinhoz méltóan...😄 De mivel ilyen eszköz nincsen így nem is lesz semmilyen paladinom😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
😄
ááá nincs kocka szmájli sg-n, szarvas hiba!!
Kalapács, ember, kalapács.. 😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
nem vok én olyan türelmes hogy megvárjam mig fejlödik meg engem öldököljön
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azaz kimész terepre, hagyod, hogy egy momszter lecsapjon, aztán újra lecsapjon, stb., így a momszter szintet lép, és mikor kellõkép feltuningoltad a szintjét lecsapod XP-ért.
Én személy szerint még nem láttam ezt a titlét, de hallotam olyanról aki halott róla hogy valki látta valakinél a titlét...
Magam részérõl tömény röhögésben török ki azon, aki ilyet visel, mert az egy barom.
Semper Fidelis
"Miért is szar a nyúkolás."
nekem már 12.szint után alig jöb xp
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Tényleg nincs olyan szó, hogy "játszák", mivel "játsszák" <#circling>#circling>
Megyek alszom inkább 1et.
Biztos igazad van. Teljesen véletlenül szerepel a "játssza, játsszuk, játsszátok, játsszák" példa az eredeti szövegben...
Ezt viszont utálom, hogy valamit bemásol az ember egy "hivatalos dokumentumból", a másik még mindig nem hiszi el, még mindig õ az okosabb, mintha valami is múlna azon, hogy ismét tanulhatott volna valamit...
1ébként beírod gugliba hogy <játszik helyesírás> és az lesz az elsõ találatod amibõl bemásoltam.
Mind1 nem vagyok nyelvtantanár, sõt nem is túl jó a helyesírásom, és nem is zavar ha valamit a "szleng szerint" írnak le, mert én is szoktam, csak ha már valamirõl beszélek, akkor legalább rákeresek.
Abbahagytam a témát.
/on
Most néztem meg helyesírási szótárban, _nem létezik_ olyan szó, hogy "játszák" 😛.
Jah és "játszik" a szótõ, így az egész copyd lényegtelen, mert ikes igérõl van szó
on
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
[/cserf][/fülünyúl]