Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Focus Item +30 HP 12 energy
+2 energiát, és 30 HP-t nyersz (staffhoz +5 / +30 HP staffhoz viszonyítva ) viszont nem tudsz lövöldözni, ami annyira nem gáz, de érdemes vinni egy staffot/wandot ha esetleg trapper genyósággal találod szemben magad ( amit PvE-ben kétlek 😊
bár én inkább wand helyett kardot használok abba +5energy, +30hp, és a wand-ba meg a hsc,hsr
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2kezesnél +30hp +5mana, offhand +12mana +hsr,hsc <ennél 3mannát veszitesz mai nem vészes és még hsc+hsr is van
de pl monknál egyre jobb az offhand helyett pajzs mivel +30hp és +10amror(vmilyen dmg ellen) és nekem energy probélmám nemigen van igy se
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Gondolom nem sokat játszottál castert, így számodra nem volt annyira fontos, azért mondod ezt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
és propeciesbe is van craftolható maxos item monknak ez is biztos
-- minden kasztnak vanak 2 kezes és 1 kezes fegyverei. Az 1 kezes fegyver mellé lehet berakni valami mást is (cesta, shield, artifact, stb.) amibõl célszerû olyat rakni amit hasznosítani is tud, erre utal az attributum igénye, ennek hiányában a fegyver használható ugyan de a rajta levõ stat. nem érvényesül. Kivétel lehet invinci (túlélõ) karakternél az ominózus cesta ami -50HP-t ad (attrib.-tõl függetlenül) vagy ha casternek beraksz valami zöld vagy max.-os fegyvert a +HP miatt
-- tudtommal a fegyverek között sebzésre nincs különbség csak kinézetre
--- a zöld fegyverek max.-osak és nem lehet õket upgradelni
--- az egykezes cuccok statjait nem lehet módosítani
--- a kétkezes fegyverek upgradelhetõek illetve ezekbõl kiszedhetõ az upgrade (a fegyver ilyenkor általában megsemmisül)
-- a legtöbb fegyverem ún. craftolt kék fegyver max. statokkal. Íjat pl. Droknar alatt levõ helységbõl (most nem jut eszembe a neve) kijövet lehet 5 nyakláncért cserébe beváltani, de más crafterek pl. adott területen beszerezhetõ ruhánál adnak jobbat, általában mindegyik másért, van amelyik konkrétan csótánylábért (az azért jellemzõ, hogy adott területen esik az amit cserébe kérnek)
-- zöld fegyvereket szoktak bossokból farmolni, errõl nem tudok nyilatkozni
-- Droknarban lehet még érdemes weaponosnál max.-os fegyvert vásárolni (mintha ezek csak 1 kezesek lennének, de ez nem biztos), kicsit húzós az ára és az alapanyagigénye (prot vagy healer monknak pl. itt nem lehetett max.-os cuccot venni, de factionsban találtam ilyen craftert)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Szóval nem igazán értem mit akartál ezzel mondani. Mert egy artifact mint olyan mindíg valami értékes, különleges ereklye.
Nem egy értéktelen apó vacak amit esetleg varázslók tudnak használni némi energia pluszként. És mivel ez nem volt beleírva a pofámba amikor kezdtem a játékot, még azt sem lehet mondani, hogy hülye lennék.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Elõször azt sem tudtam mire jó a csótányláb, amit kiütöttem a sivatagban az egyik szörfhátú bogárból😊 Hál'Isten hamar tanulok, csak ez az artifact-os téma volt felhõs ^^
És nem warrior hanem réndzsör vagyok 😄
tudod ha nem warrior vagy hanem valami caster akkor jól jön😊
(lehet nem is artifact-nak hívják csak nem jut eszembe😄 +X energy van a tulajdonságához írva és duplaklikkre beteszi a pajzs helyére)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ha alapvetö rpg-t akarsz menny vmi hagyományos mmo-ba v wow-ozni😄
WoW-ozni meg nem megyek, mert sz*r xD (szubjektív vélemény nem kell flame, simán csak jobban bejön a GW)
De, hogy õszinte legyek se kalapács, se kétkezes kard, se disznóláb nem kell mert egy ranger-el tolom, csak kicsit "csalódtam" hogy egy ilyen kaliberû játékban nincsen 1-2 "alapvetõ" rgp fegyver. 😞
<#beka2>#beka2>
Számomra mindig pozitív, hogy szinte bármerre járok ott van pár magyar.
Saját Discritet!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
GW: Dor Von Hun [HD]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
puszta kíváncsiságból kérdezem
Nefürgyé le!
GW: Dor Von Hun [HD]