Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
nem kell hozzá alap hogy meg tudd enni,de elõtte mindenképpen vedd meg mert kidobnak a boltból és se alap se semmi nem lesz
Sziasztok.Meg szeretném enni a nightfall-t ,de nem tudom kell-e hozzá az alap.Kérem valaki magyarázza el, hogy ez hogyan mûködik ez.
nincsenek is mobok a térképen, csak a flaming isle-n, de az NPC-k lehet elszaladnak tõle 😮
felelmetes lesz az a dps, mobok leszaladnak tole a terkeprol 😊

update: paragon dárdába is nyomhatsz +5 energyt és tudsz dobálni 😛
Sword +5 energy / +30 HP
Focus Item +30 HP 12 energy

+2 energiát, és 30 HP-t nyersz (staffhoz +5 / +30 HP staffhoz viszonyítva ) viszont nem tudsz lövöldözni, ami annyira nem gáz, de érdemes vinni egy staffot/wandot ha esetleg trapper genyósággal találod szemben magad ( amit PvE-ben kétlek 😊
Zomil
számitásaim szerint focus+wandbol 17-et lehet kinyerni +hsc,hsr

bár én inkább wand helyett kardot használok abba +5energy, +30hp, és a wand-ba meg a hsc,hsr

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ki mondta, hogy 20e van a staffban? Staffbol kinyerheto unconditional energy az 15, amig a focus+wand-bol 12, ha az energy regennel nem trukkozunk.

Így van, csak az energia nem minden. Van amikor a casting és recharge time-ok fontosabbak, mint mondjuk 3-5-el több energia. Pro casternek van kétkezes és egykezes holmija is. Ha támad két kezessel nyomja, ha elkezdik õt ütni kézbeveszi a hp-s staffot.

Zomil
ha +20mana van a staff-ba mond már el hogy van neked hsc meg hsr is? jah meg még +30hp is

2kezesnél +30hp +5mana, offhand +12mana +hsr,hsc <ennél 3mannát veszitesz mai nem vészes és még hsc+hsr is van

de pl monknál egyre jobb az offhand helyett pajzs mivel +30hp és +10amror(vmilyen dmg ellen) és nekem energy probélmám nemigen van igy se

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

insightful staff of fortitude? +3e, hct, hst, +30hp

Viszont "értelmes keretek" között, a 2 egykezes cucc elõnyösebb. Marad az energy regened, és még plusz hp-ra is jut.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Zomil
3nrg-vel többet és emellett nem lesz hsr és hsc viszont ha pl wand+offhand akkor lesz hsc shr is és csak 3 mannával lesz kevesebb

bardocz
egy staff-ból több nrg-t tudsz szerezni mind focus item+wand-ból vagy bármilyen egykezes marhaságtól
Zomil
van azért különbség

Dehogynem!
Gondolom nem sokat játszottál castert, így számodra nem volt annyira fontos, azért mondod ezt.

Atisz
Igazad van, hibás az elnevezés. Szokták focus item-ként is emlegetni ezeket a "paprikás krumplikat", így már meg lehet különböztetni az általad említett fogalomtól. Manát ad és még vmi képesség boost-ot, ostálytól függõen. Én a staff-eket preferáltam, bár sok különbség nincs a 2 felállás között...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
lol xD

Hát én a katanámat Manzonál vettem a Factionsban, borsos áron és magam ugradeltem fel. Nagyon tuti fegyver lett nem cserélném le semmi zöldért (hisz azért vannak a saját upgradek benne). És egykezes, a Sihiro pajzsal együtt használom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Carlos
LOL:
Guru aukció:

Þór vígi þessi rúnar

hát nf-be már minden móddolható akár 1 akár 2 kezes, kék item is lehet full perfekt(és nem craftolt item)
és propeciesbe is van craftolható maxos item monknak ez is biztos

Zomil
mint már mondtam ez nem egy alapvetö rpg, szoval igy is állj hozzá😄

Carlos
Ele RULZ!

Þór vígi þessi rúnar

- jöjjön egy kis majdnem wall of text 😊
-- minden kasztnak vanak 2 kezes és 1 kezes fegyverei. Az 1 kezes fegyver mellé lehet berakni valami mást is (cesta, shield, artifact, stb.) amibõl célszerû olyat rakni amit hasznosítani is tud, erre utal az attributum igénye, ennek hiányában a fegyver használható ugyan de a rajta levõ stat. nem érvényesül. Kivétel lehet invinci (túlélõ) karakternél az ominózus cesta ami -50HP-t ad (attrib.-tõl függetlenül) vagy ha casternek beraksz valami zöld vagy max.-os fegyvert a +HP miatt
-- tudtommal a fegyverek között sebzésre nincs különbség csak kinézetre
--- a zöld fegyverek max.-osak és nem lehet õket upgradelni
--- az egykezes cuccok statjait nem lehet módosítani
--- a kétkezes fegyverek upgradelhetõek illetve ezekbõl kiszedhetõ az upgrade (a fegyver ilyenkor általában megsemmisül)
-- a legtöbb fegyverem ún. craftolt kék fegyver max. statokkal. Íjat pl. Droknar alatt levõ helységbõl (most nem jut eszembe a neve) kijövet lehet 5 nyakláncért cserébe beváltani, de más crafterek pl. adott területen beszerezhetõ ruhánál adnak jobbat, általában mindegyik másért, van amelyik konkrétan csótánylábért (az azért jellemzõ, hogy adott területen esik az amit cserébe kérnek)
-- zöld fegyvereket szoktak bossokból farmolni, errõl nem tudok nyilatkozni
-- Droknarban lehet még érdemes weaponosnál max.-os fegyvert vásárolni (mintha ezek csak 1 kezesek lennének, de ez nem biztos), kicsit húzós az ára és az alapanyagigénye (prot vagy healer monknak pl. itt nem lehetett max.-os cuccot venni, de factionsban találtam ilyen craftert)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

persil
Bocs átfogalmazom😛

Szóval nem igazán értem mit akartál ezzel mondani. Mert egy artifact mint olyan mindíg valami értékes, különleges ereklye.
Nem egy értéktelen apó vacak amit esetleg varázslók tudnak használni némi energia pluszként. És mivel ez nem volt beleírva a pofámba amikor kezdtem a játékot, még azt sem lehet mondani, hogy hülye lennék.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Ennek a hsz-nek nem sok értelme volt... 😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

És még te beszélsz az "alapvetõ" rpg-krõl <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Armani
alap ranger powa 😄

Semper Fidelis

StRucC555
Réndzsör Rúlz ! 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

persil
Jól van nah, új vagyok a játékhoz😛PP
Elõször azt sem tudtam mire jó a csótányláb, amit kiütöttem a sivatagban az egyik szörfhátú bogárból😊 Hál'Isten hamar tanulok, csak ez az artifact-os téma volt felhõs ^^

És nem warrior hanem réndzsör vagyok 😄

StRucC555
Ez már beteges de tényleg 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Zomil
lol 😄

tudod ha nem warrior vagy hanem valami caster akkor jól jön😊

persil
Oh tényleg, az artifact-ok (flame, meg snow, meg paprikáskrumpli) mire jók? Csak arra, hogy szétbarmoljam az újrahasznosító készlettel vagy van más értelme is? O.o
(lehet nem is artifact-nak hívják csak nem jut eszembe😄 +X energy van a tulajdonságához írva és duplaklikkre beteszi a pajzs helyére)

Atisz
Hagyd õket, nem tudják mi a jó <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

valahogy így kéne a hozzáállásban is de sajna nem így van.
Ezt hívják úgy, hogy pé vé pé 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Zomil
mivel ez nem egy "alapvetö" rpg mivel pl ott az mesmer az sem épp egy alapvetö rpg kari😄
ha alapvetö rpg-t akarsz menny vmi hagyományos mmo-ba v wow-ozni😄

persil
Paladin az paplovag, és bizony nagyon is illik hozzá a kalapács😉
WoW-ozni meg nem megyek, mert sz*r xD (szubjektív vélemény nem kell flame, simán csak jobban bejön a GW)

De, hogy õszinte legyek se kalapács, se kétkezes kard, se disznóláb nem kell mert egy ranger-el tolom, csak kicsit "csalódtam" hogy egy ilyen kaliberû játékban nincsen 1-2 "alapvetõ" rgp fegyver. 😞

bardocz
http://googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=%E9n+&word2=ti
<#beka2>
quad
nekem bejon csak ezustre festve , de az uj ascended knight armor az ver oda leginkabb 😊

Az összes rész fogyása együtt 1000 feletti, de ugye nem lehet tudni mennyi ebbõl az összekapcsolt.
Számomra mindig pozitív, hogy szinte bármerre járok ott van pár magyar.

Saját Discritet!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

GW: Dor Von Hun [HD]

Érdekes minden esetre. Biztos még a Prophecy idejében ez az armor kombináció adott megfelelõ hátteret a wamoksághoz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

szerintetek hány magyar játszik a gw-vel? párszáz vagy akár ezer feletti a szám?
puszta kíváncsiságból kérdezem

Fogalmam sincs. Ez a wamok egyenruhája és alapfelszerelés. Így alakult ki, ennyi. Nekem sem tetszik egyébként.

Nefürgyé le!

Atisz
Ez nem hardcore rpg, nem kell "blunt damage" speciális szörnyek ellen. A játék a maga módján megkülönbözteti õket (elvileg), de értelmet ne keress benne <#buck>

Ott van kint.

GW: Dor Von Hun [HD]

Atisz
Nem emlékszem hogy hol van a respawn pont, ha ott "kinn" is van, akkor világos. Ha nem, akkor nem értem...

Atisz
Értem én, de amikor belépsz az instába, akkor a rendszer újratölti azt. Namost ezzel együtt a szörny is újratöltésre kerül, nem? Mert akkor az xp-je is elveszik...