Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Helló, tetszett a Pókember 3?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
ENTER ,majd felfele nyil xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Faki
Megjegyzi a az utolsó pár beírt szöveget

Szaruman
Ne bántsd, sírni fog.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

persil
Akkor, hogy lehetséges az, hogy 1 perc alatt 100x látom ugyanazt a szöveget, ugyanazzal a helyesírási hibával, ugyanattól a player-tõl? O.o
Én azt hittem makróznak trade chat-ben, elvégre ilyen baromi gyorsan senki nem tud írni:S

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Zomil
sehogy 😊 ez nem wow😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

persil
Oh és elfelejtettem, valaki meg tudja mondani, hogyan lehet szöveget makrózni a játékban?O.o

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Bár lehet inkább nem kéne így beszélnünk szegény emosokkal, még a végén sírni fognak, és öngyilkosak lesznek <#shakehead>

persil
Végülis szerencse, hogy itt a fórumon kérdezõsködsz, mert ha élõben látok "emo"-sokat vagy mi a sz*rt, akkor már csak puszta poénból úgy szájbarúgom, hogy szaltózzon 😄

hát köszi a segitséget télleg. nemvok alreg és ezt természetesen elösször az emo forumban kérdeztem meg de ott csak antik vannak szoval nem tudták és ide-se csak ugy poénbol jöttem jáccottam ezzel a játékkal mellesleg azért gondoltam h megkérdezem itt mert többnyire fiatalok jáccanak szoval kitudja lehet valaki tudná<#duhos2>
Lord Elassar
plz go vissza az EMO forumba odaveló vagy meg a többi ilyen is....

Zomil
nah te meg melyik kedves flém imádo alregje vagy?😄D
nah be lehet fejezni 😊

bardocz
takarodó XD 😄😄😄😄<#banplz><#crazya>
sziasztok.
Nem tudja vki hogy hol lehet koponyás slip-on csukát venni? Speedeket már néztem de semmi <#nemtudom> Elöre is köszi a help-et amugy jokis játék ez csak meguntam ott ascalon környékén és eladtam eBay-en a cuccot <#vigyor5>

XxxemoboyxxX
persil
Az, hogy gitározom, nem azt jelenti, hogy a gitárra értettem azt a mondatot... Kérdezz mielõtt oltani próbálsz.
Egy másik kolléga rátapintott a lényegre, hogy a dobosokról van szó.
De az, hogy valami "technikás" nem egyenlõ azzal, hogy jó is.
De szerintem ejtsük a témát, nem ide tartozik.

te gitározol és szted technikásak? nice <#eljen>

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

SZEG007
Nem lesznek kint GW-al a GC-n, ezt Gaile Gray jelezte egy fansiton

Szpájki
csak nehogy megin elessél az elsö 10 méter után 😛 😄

Carlos
Azon leszek.
Ha látom Will elvtársat elkapom és addig ütöm, amig ki nem adja a Spore-t. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Ha esetleg valaki még nem tudná megjelent a GameStar benne az Asura minipet kóddal. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atisz
A címe alapján igényesnek tûnik <#vigyor3>

Carlos: tudósíts majd mindenrõl (ne csak a GW-rõl <#wink>)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Carlos
Aug 21-tõl leszek kint 25-ig a szakmai/sajtó napokon.
Hátha belefutok valami fejlesztõbe... 😛

Þór vígi þessi rúnar

persil
Egy utolsó off a témához:
Hallgassátok meg a belphegor - necrodeamonterrorshatan címû számát😄DD (a címén is sokáig röhögtem...) na, aki erre mondja, hogy igényes, azt én magam lövöm le😄

Az igazsághoz hozzátartozik nekem is csak néhány szám tetszik. A mondanivalójuktól mindig röhögõgörcsöt kapok (saaaataaaannnn)
bardocz
blackmetal dobosok legtechnikásabbak😊 immortal meg nem igénytelen😄 gorgoroth arra fele megy de attól még nekem bejön 😛
persil
Ezen 20 percig röhögtem😄

persil
Részben igazad van, gitározom szóval mindenben ezt lesem, és az említebb bandák többsége tényleg baromi technikás, ettõl független r34n-nek(rean?O.o) is igaza van, hogy igénytelenek 😊

Ez megint off majd lelövetem a fél fejem valamelyik sátánista bagázzsal😄

SZEG007
nem

quad
hat lehet jobban ertenek a zenehez mint te barmikor is fogsz, persze csak a tudasszintet ertelmezve stilusilag nekem sem tetszenek.

Atisz
Lol.

Hát igen, elõbb nézdd végig melyik rúna ér 100 gp-nél többet és csak ennek függvényében bontikázz.

Atisz
3/4-es vetésforgó... Szerintem.

Zomil
reméljük 😊
mikor is lesz?

R34N
jah szori, elfelejtettem hogy te is szereted 😄
helyesbitek: mindet tarkon kéne löni kivéve Hubit, érte kár lenne.
amugy meg inkább megtartom a fél fejemet, jo helyen van az ott ahol most van, nem szükséges hogy vmi jöttment sátánista bagázs leszedje onnan 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

De!
A gorgoroth fasza, 3 gyomorból jön elõ a tömény hörgés. Hát lehet ennél jobbat, leszedi a fél fejed hallgatás közben.
egyet kell hogy értsek...Annyi idõ alatt már egy 15k-s warrior armort is ki lehet farmolni!
Carlos
Lesz GW2 vagy GW:EotN a GC-n?

Þór vígi þessi rúnar

persil
Nem talált😉 És az olyanokat nem kéne agyonlõni, mert nem éri meg a rápazarolt idõt...

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Zomil
lol😄DDDDD

http://wiki.guildwars.com/wiki/Upcoming_changes_and_features

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

R34N
te is tuti ilyen gyomorsavtol csöpögö hörgös, kardozos metalt hallgatsz mint a dimmu borgir vagy még inkább a gorgoroth. mellesleg aki az olyat zenének meri nevezni azt helyben tarkón kéne löni. háromszor. sörétessel.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

JaSoN HuNTeR
Srácok a Eye of the northba lesznek-e új fajok?Mi lesz benne az újitás?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Győri Devi
aha a W/Rt könnyü uwban de a W/Me solo az szerencsén és attól is függ hogy mennyire ismered a patrolokat

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ezekkel lehet Solo-zni UW/FoW-ot?

hoy ehh

Zomil
régi szép idök mikor a sup abs-ot 50k-ért adtam el😄 (bár lehet több is volt az már régen volt😄) meg a sup vigor és joval többet ért

W/Rt -> UW
W/Me -> FoW

Marmint, hogy hol farmoljak Warrior-al vagy Dervish-el? (sorry)

hoy ehh

Warrior

Szerintetek melyik a legjovedelmezobb farm a GW-ben Warrior-al vagy Dervish-el?

hoy ehh