Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én azt hittem makróznak trade chat-ben, elvégre ilyen baromi gyorsan senki nem tud írni:S
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
nah be lehet fejezni 😊
Nem tudja vki hogy hol lehet koponyás slip-on csukát venni? Speedeket már néztem de semmi <#nemtudom>#nemtudom> Elöre is köszi a help-et amugy jokis játék ez csak meguntam ott ascalon környékén és eladtam eBay-en a cuccot <#vigyor5>#vigyor5>
XxxemoboyxxX
Egy másik kolléga rátapintott a lényegre, hogy a dobosokról van szó.
De az, hogy valami "technikás" nem egyenlõ azzal, hogy jó is.
De szerintem ejtsük a témát, nem ide tartozik.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Ha látom Will elvtársat elkapom és addig ütöm, amig ki nem adja a Spore-t. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Carlos: tudósíts majd mindenrõl (ne csak a GW-rõl <#wink>#wink>)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hátha belefutok valami fejlesztõbe... 😛
Þór vígi þessi rúnar
Hallgassátok meg a belphegor - necrodeamonterrorshatan címû számát😄DD (a címén is sokáig röhögtem...) na, aki erre mondja, hogy igényes, azt én magam lövöm le😄
Ez megint off majd lelövetem a fél fejem valamelyik sátánista bagázzsal😄
Hát igen, elõbb nézdd végig melyik rúna ér 100 gp-nél többet és csak ennek függvényében bontikázz.
mikor is lesz?
helyesbitek: mindet tarkon kéne löni kivéve Hubit, érte kár lenne.
amugy meg inkább megtartom a fél fejemet, jo helyen van az ott ahol most van, nem szükséges hogy vmi jöttment sátánista bagázs leszedje onnan 😛
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
やられたらやり返す。倍返しだ!
hoy ehh
W/Me -> FoW
hoy ehh
hoy ehh